Најбољи ВПН за заобилажење чланка 13 / Меме бан у ЕУ

Владе су погрешно радили ових дана, чак и ако покушавају направити исправну ствар. Вал реализације која је започета након Фацебоока скандала Цамбридге Аналитица стигла је до изражаја, многи су политичари схватили важност кибернетичке сигурности у данашњем времену’с високо дигитализирани свијет.

Да би требало да буде добра ствар и ствари су ишле у добром смештају са новим ГДПР законима и све, али као и увек, политичари често стварају више проблема него што доносе олакшање.

Недавно је ЕУ донијела Директиву Европске уније унеле ауторску правду на јединственом дигиталном тржишту. Закон је у основи усмерен на полагање садржаја који деле на Интернету. Можда не звучи проблематично, али ће и погледати своје дијелове попут члана 11. и 13. конкретно може рећи колико ће овај закон утјецати на бесплатни интернет.

Од интернетских страница одговорних за филтрирање било ког података о заштићеним ауторским правима на њиховој веб локацији или плацању за њега на тај начин је сигнализирао крај ствари као што су мемеи како би веб локације за прикупљање података користећи Гоогле Невса било које платне веб странице са веб извора вести.

Финији аспекти овог закона чак су нам говорили да би ова нова Директива могла утицати и на ствари тако угодне као што је објављивање слика спортског меча на друштвеним мрежама чак и даровима на време конкурса без одговарајућег одобрења и плаћања.

Ако је овај закон глуп на вашој снази, чини се као највјеројатнија могућност да се у двогодишњем периоду пружи чланарина ЕУ-а за провођење закона, како би могла бити катастрофа за све кориснике интернета који живе у ЕУ-у.

Нема мемеса, нема слика спортског догађаја, нема вијести, нема ничега! Интернет може постати неугодан у наредне двије године у ЕУ-у, међутим, и даље ћете моћи избјећи да бисте направили директиву за кориштење ВПН-а!

Као и увек, ВПН-ови су савршени алат за заобилажење још једног напада на бесплатном интернету. Корисник може само пријавити свој ВПН, одабрати послужитеља изван ЕУ-а и радити на стварима, као што је и обично, неутрализирајући упутства или његове законитости да би могао утицати на њу / њу..

Contents

Како изабрати ВПН за ову директиву?

Док се најбољи ВПН-ови бирају по постављеним критеријима, изаберите најбоље за овај задатак од вас ће захтијевати да мало прилагодите попис уобичајених критерија и учините га још већим, да бисте требали исправно поставили “ЕУ спецично”.

Ево најважнијих чимбеника који ће вам требати узети у обзир пре одабира меме ВПН-а, а ви бисте могли забранити утицај ових директива док живите у ЕУ-у:

Сигурна надлежност

Надлежности ВПН-а су мало више него икад на овом. Обично је надлежност у случају ВПН-а јер их многе државе немају’нема законе везане податке или сте дио савеза.

Иако ће ова два критерија остати стављена, овде треба додати трећину. Осим провере за ове две, морате бити сигурни да је ваш ВПН’надлежност није унутар нити једне земље ЕУ.

Да ли нуди послужитеље изван ЕУ?

Такође ћете морати да проверите да ли је ВПН довољан послужитељ изван ЕУ-а како би се омогућило заобилажење постојећих ограничења.

  5 nejlepších Kodi skins, které můžete vyzkoušet v roce 2023 pro Krypton a FireStick

У ВПН индустријској већини пружају велику услугу својих радника у Еуропи и Северној Америци, јер већина ВПН корисника живи у тим регијама. Међутим, многи врхунски даватељи нуде довољно послужитеља изван ових регија како би вам олакшали избор.

Брзе брзине

ВПН-ови трпе губитак брзине због тешких енкрипција и свих ових протокола кроз које пролазе вашу везу.

Али губитак брзине не би требало’неће бити превисока или ће покварити читање искуства. Корисници ЕУ-а ће у овом случају повезивати послужитеље даље од својих локација, тј. Изван ЕУ ће имати боље перформансе, најбрже ВПН који ће понудити довољно доброг искуства Интернета.

Намјенски ИП-ови

То је мало комплицирано за схватити, али можда је и најважније у овом контексту. Послужитељи су добили и могу се заложити новим ограничењима у складу са директивом, али и намештени ИП-ови послужитељи су овде много више. Да би то било намјенски ИП је далеко персонализиран од послужитеља који дијеле многе кориснике.

Конвенционални ВПН послужитељи често вам додељују различите ИП адресе сваки пут када се повежу са њима, што може створити велику количину сукоба са вашим веб местима на друштвеним мрежама, а чак и доводећи онемогућавају рачунаре.

Поврх свега, то’с мањом ће вјероватно платформа друштвених медија и других веб страница открити намјенски ИП како би вам олакшали несметано настављање својих активности на мрежи.

Остали су фактори који имају важан број апликација, а ВПН нуди, своје бесплатне пробне политике, одступање поврата итд., Али ако корисник може да означи све наведене захтеве, тада то’савршено је за једног корисника у ЕУ који не’не желим утицати на нову директиву.

Најбољи ВПН заобићи ЕУ’с Нова директива

Индустрија ВПН-а преплављена је ВПН-овима. Стотине њих постоје и већину времена сви осећају као да нуде све истинске особине, перформансе и поузданост.

Као рецензије ВПН-а, знамо да то није’Точно је да није сваки ВПН исти као други и није сваки од њих који је погодан за сваки задатак.

За посебна питања или питања која су случај са ЕУ’с Новим директивом, потребно је одабрати посебне ВПН-ове који савршено могу обавити посао и понудити све потребне функције.

Ево мог избора за топ 3 ВПН-а који ће заобићи директиву ЕУ / чланак 13. Уредбе:

ПуреВПН

Најбољи ВПН за заобилажење чланка 13 / Меме бан у ЕУОвај ВПН сједи у Хонг Конгу и нуди више од 2000 послужитеља можда је најбољи избор даватеља који одлучи за овај случај.

Нуди намјењена ИП адреса на 8 различитих локација, а већина их је изван ЕУ-а, а дозвољавајуће су могућности да лако забораве ограничења на основу директорија са било којим мјестима у регији с великим, сталним брзинама.

ПуреВПН такође нуди широку апликацију за колекцију, тако да ако желите да гледате ИоуТубе на свом Андроид телефону или пошаљете неке меме на Фацебооку помоћу свог Виндовс уређаја, наменска апликација од пружатеља услуга служи и доступна је на свим популарним, чак и неким нишним платформама.

Чврста сигурност у облику војног шифрирања, подршка за протокол ОпенВПН, прекидач за убирање и нула ИП пропуштање, корисници чине анонимне, штитеће их од сваке инвазије или шпијунирања на вези. Апсолутна важност у овом случају, у којој ће земље ЕУ покушати да надгледају и ограничавају многе ваше потезе на Интернету.

  The 3 Pirate Bay VPN Terbaik pada tahun 2023- Muat Turun Fail Tanpa Takut

Подршка за цхат такође је добра што вам дозвољава да лагано прође кроз поступак постављања и инсталација апликације или чак ИП адресе.

Једина мана му је та која му је намештена ИП доступан само као додатак уз уобичајене цјеловите планове за употребу 1,99 УСД мјесечно. Али обично, ПуреВПН’Планови цијене су врло приступачни и чак имају и више посла током године, тако да не би требало’Корисницима неће бити проблем.

прозодија

 1. Намјенски ИП доступан на локацији изван ЕУ
 2. Са сједиштем у Хонг Конгу
 3. Више клијентских апликација
 4. Велики број послужитеља изван ЕУ
 5. Нулта правила дневника, подршка за цхат и стабилна брзина

контра

 1. Намјенски ИП-ови се могу само додати као уобичајени цјеловити планови, а не засебни

Сурфсхарк

Најбољи ВПН за заобилажење чланка 13 / Меме бан у ЕУИако није имао посвећену ИП адресу, овај је пружао још увек једну од најбољих опција за вас као ВПН за заобилажење проблема са ЕУ директивама.

Сурфсхарк је смештен на Британским Дјевичанским отоцима, невероватно сигурно место без већих закона о задржавању података. Могло би звучио да је ово место под делом британских закона, време и закони ЕУ, али БВИ не’Не делујте по тим законима иако сте били управа царства.

Његов послужитељ у парку, иако је ограничен на 800 послужитеља, што је много мање код неких других пружатеља услуга, има довољно послужитеља изван Европе како би се осигурало да се без икаквих брига увек може повезати с ИП-ом изван ЕУ-а..

Најбољи дио Сурфсхарка је једноставан за коришћење. Апликације су само сучеља једног клика, где је за успостављање везе потребан једноставан клик. Сурфсхарк је савршен за новорођенче, што ће бити у овом посебном броју бит ће много.

Нудећи сва врхунска безбедносна обележја попут нераскидивог војног прекидача за енкрипцију и убирање, заједно са нишним безбедносним значајкама као што је адблоцкер, Сурфсхарк је непробојан, да би сигурно могли да га поузети како бисте могли да га заштитите од власти ако заобиђете ЕУ смернице и спречите да се ограничавају активности попут сјећања.

Цијене су врло приступачне, можда и најјефтинији впн међу најбољим пружатељима услуге ако је могуће узети у обзир његов најбољи план, тј. Двогодишњи уговор. Договор ће вам коштати само 1,99 УСД месечно, што ће бити озбиљно јефтино с обзиром на могућности и перформансе који ће добити као што је подршка за цхат, Фирестицк апликација, међу осталим.

прозодија

 1. 800 послужитеља, од којих су многи изван ЕУ
 2. Сигурна, нулта политика записа
 3. Једноставно за употребу и подешавање
 4. Нудено више клијентских апликација
 5. Подршка за цхат је одговарајућа
 6. Веће од просечне брзине са ниским стопама пинга
 7. Јефтини планови цена

контра

 1. Није понуђена намјенска ИП адреса за заобилажење ЕУ директива

ЕкпрессВПН

Најбољи ВПН за заобилажење чланка 13 / Меме бан у ЕУУ другом случају, овај ВПН био би рангиран на врху, али због недостатка ИП адресе и због високих цена,’мој трећи најбољи ВПН за заобилажење ЕУ директиве.

  Как настроить Kodi на Amazon Firestick - Руководство для начинающих

ЕкпрессВПН је најбољи ВПН у индустрији који има брзину, перформансе, поузданост, сигурност и интегритет. Његова политика нулте евиденције до сада је више пута потврђена, посебно у случају који укључује руског велепосланика у Турској.

Из њега никада није пријављено ИП пропуштање, а његова су сигурносна својства по највишим индустријским стандардима.

Има најразличитију библиотеку за решавање проблема међу свим ВПН-овима, видеозаписима са водичима и помаже водити готово свим темама везаним за ВПН-ове, из постављања ВПН-а у смеру до повећања брзине, променом протокола..

Губитак брзина обично је мања од 20%, што чини невероватно искуство прегледа и струјања.

Смештен у БВИ као Сурфсхарк, ЕкпрессВПН’Надлежност изгледа посебно сигурна за све оне који желе заобићи нове смиривајуће смернице учињене у ЕУ недавно.

Једино главно питање које има високу цену, а то је најмање 3-4 пута врло цијењено у поређењу са остатком ВПН-а и на овом попису. Његов најбољи план коштат ће 8,32 УСД мјесечно.

прозодија

 1. Најбоље складиште подршке у индустрији
 2. Најбрже брзине за стрелице на великим удаљеностима
 3. не’не чувајте записнике
 4. Нису забиљежили цурења ДНС-а или ВебРТЦ-а
 5. Са сједиштем у БВИ

контра

 1. Скупи планови цена
 2. Нису понуђени намјенски ИП адресе

Побиједио је само ВПН’• Учините ако заиста желите заобићи да на њих утјечу ЕУ директиву

ВПН је несумњиво потребан да би се заобишла ЕУ забрањен јер је без превара ИП-а изван ЕУ-а, побиједили сте’Нећу моћи да имамо проблема са појачаним надзором интернетског промета који ће пратити многе ваше активности на Интернету, одговарајуће прописати упутства.

Требат ће вам користити ВПН-а за деблокирање многих веб локација које ће се дефинитивно блокирати након што Директива постане законски обавезујући закон попут Гоогле Невс.

Међутим, постоје и многе друге ствари о којима треба да будете опрезни ако озбиљно мислите да се заборављате забрану, користите у бесплатном интернету и ако не желите да унесете законске проблеме:

 1. Ако наставите да користите своје уобичајене рачуне на друштвеним мрежама, чак и док користите ВПН, припаст ће вам власти и веб странице које покушавају радити ствари које’није допуштено према директиви. Да би сте зато ВПН-ови морали сакрити свој идентитет на мрежи и ако приступите својим стварним рачунима, сами се излажите свету. Ово је потпуна глупост и то’Зато препоручујемо да отворимо нове рачуне на свим таквим друштвеним веб локацијама и наставимо са ограниченим активностима.
 2. За додатну безбедну заштиту препоручујемо вам да употребљавате Торбину чак и након укључивања ВПН-а. То је изузетно сигурно и побољшавам вашу приватност

Закључак

Можеш’Само магично прижељкујемо нову директиву ЕУ или било који ће одступити подзаконских аката попут члана 13. Они ће ускоро постати део закона и део стварности, па ће моћи да их се упути, а потребно је научити како да забораве да на њихове адресе утичу на ИП адресу ван ЕУ, тј. . путем вјеродостојне ВПН услуге.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me