Πώς να ξεμπλοκάρετε το Kodi στο Ηνωμένο Βασίλειο και να παρακολουθήσετε τα ποδοσφαιρικά live streams της Αγγλίας

Το Kodi φιλοξενεί μια τεράστια βιβλιοθήκη ψυχαγωγικών καναλιών, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, ντοκιμαντέρ, κινούμενων σχεδίων & κινούμενα σχέδια και φυσικά ο καθένας’αγαπημένα αθλήματα. Υπάρχουν πολλά επίσημα και ανεπίσημα αθλητικά streaming πρόσθετα για το Kodi συμπεριλαμβανομένων αυτών για το κρίκετ, το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, το αμερικανικό ποδόσφαιρο, το Ice Hockey, το UFC και ο κατάλογος συνεχίζεται. Έχετε διαβάσει τον λεπτομερή οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αποδέσμευσης της Kodi στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να παρακολουθήσετε ζωντανά τα αγαπημένα σας ποδοσφαιρικά αγώνες. Χρησιμοποιήστε το καλύτερο VPN και το καλύτερο vpn για το kodi για να εξασφαλίσετε όλες τις ροές σας.

Κουτιά Kodi απαγορευμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα γίνει η πρώτη χώρα που θα απαγορεύσει επισήμως τα κουτιά πλήρους φόρτωσης Kodi, τα οποία έχουν προεπιλεγεί με κανάλια streaming της αγγλικής Premier League. Στις 6 Μαρτίου 2017, ο 65χρονος Malcolm Mayes επιβλήθηκε με ποινή £ 250.000 για την πώληση, διαμορφώνοντας πλήρως κουτιά Kodi για £ 1.000 το καθένα.

Οι κάτοχοι δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας BTSport, Sky Sports και Virgin Media έχουν επίσης λάβει νομική έγκριση για να ζητήσουν να μπλοκάρουν διακομιστές που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση επίσημων ρευμάτων της Premier League δωρεάν.

κουτιά kodi που απαγορεύονται στο uk - η προοπτική μας

Πώς να ξεμπλοκάρετε το Kodi και να προσέχετε τα συμπληρώματα των δεσμών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Προειδοποίηση! Υφηγητής’t εγκαταστήστε πρόσθετα προτού διαβάσετε τον Οδηγό VPN Kodi
Το Kodi έχει εξεταστεί σοβαρά. Οι αρχές είναι καυτές στις ουρές τους για να κυνηγήσουν τους χρήστες του Kodi. Ελέγξτε το καλύτερο VPN για το Kodi για να μάθετε πώς να μείνετε ανώνυμοι. Μάθετε πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τα καλύτερα πρόσθετα Kodi και να προστατεύσετε το απόρρητό σας από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων.

  NordVPN accusé de chantage, poursuivi en justice par TorGuard

πώς να ξεμπλοκάρετε το kodi στο uk

Πριν αρχίσουμε να σας λέμε πώς να έχετε πρόσβαση σε μεγάλα κανάλια ροής για να παρακολουθείτε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αφήστε’είναι απλά σαφές κάτι επάνω, θεωρούν ότι είναι πραγματικός έλεγχος πραγματικού χρόνου, Kodi δεν απαγορεύεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα κιβώτια Kodi που φορτώνονται με προ-διαμορφωμένα καλύτερο addons Kodi απαγορεύονται πλέον να πωλούνται καθώς συνοδεύουν ένα υψηλό πρόστιμο.

Μπορείτε να παρακάμψετε γεω-περιορισμούς σχεδόν στιγμιαία και να ξεμπλοκάρετε το Kodi ανάλογα με τη συσκευή που έχετε, αυτό’είναι λίγο διαφορετικό για streaming κουτιά Αυτό το έξυπνο hack σας επιτρέπει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας με αυτή οποιασδήποτε άλλης γειτονικής ευρωπαϊκής χώρας (Δεδομένου ότι είστε κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου και έχετε βγει από τη χώρα) και να έχετε πρόσβαση στα κανάλια Kodi εκτός των ορίων κέντρο μέσων ενημέρωσης. Έχουμε αναθεωρήσει πάνω από 5 υπηρεσίες VPN υψηλής ταχύτητας για να διαλέξετε, εδώ είναι μια λίστα με τα κορυφαία 5 μας, ενώ περισσότερα μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα μας’s Kodi VPN Ανασκοπήσεις τμήμα:

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

Πώς να ξεμπλοκάρει τα απαγορευμένα κανάλια Kodi στα Windows στο Ηνωμένο Βασίλειο

Χρήστες Kodi των Windows’στο Ηνωμένο Βασίλειο θα θεωρήσουν τους εαυτούς τους πιο τυχερούς δεδομένου ότι υπάρχει περισσότερη υποστήριξη για το λειτουργικό σύστημα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Για τα Windows Kodi, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τα kodi με:

 1. Εκκινήστε την υπηρεσία VPN
 2. Σύνδεση σε διακομιστή στο Λουξεμβούργο, Ολλανδία κλπ.
 3. Ξεκινήστε το Kodi
 4. Πηγαίνετε στο επιθυμητό σας add-on και ξεκινήστε τη ροή των Major Football League Matches ζωντανά!

Πώς να ξεμπλοκάρετε κουτιά Kodi απαγορευμένων καναλιών στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας δρομολογητή

Αποσύνδεση των ορίων Τα κανάλια ποδοσφαίρου στα κανάλια Kodi Box στο Ηνωμένο Βασίλειο απαιτούν να διαμορφώσετε την υπηρεσία VPN σε ένα δρομολογητή. Μην ξεχνάτε ποτέ να ρυθμίσετε το VPN στον δρομολογητή παροχέα (συνήθως δεν το κάνει’t σας επιτρέπουν). Μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του VPN σας σε ένα δρομολογητή με τον οδηγό μας εδώ (θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διακομιστή κοντά στο Ηνωμένο Βασίλειο, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία).

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του kodi στο Ηνωμένο Βασίλειο, στείλτε μας τη μάρκα του δρομολογητή σας & και θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε έναν τέλειο οδηγό εγκατάστασης.

Αφού ρυθμίσετε το VPN στο δρομολογητή, απλά επανεκκινήστε τον στη συνέχεια:

 1. Ξεκινήστε το Kodi
 2. Μεταβείτε στα Βίντεο
 3. Μεταδώστε τα αγαπημένα σας κανάλια ποδοσφαίρου στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς πολλά προβλήματα!

Γιατί τα κανάλια EPL της Kodi ρεύματα IPTV μπλοκαρίστηκαν από το SkyTV

Μετά από πολλή διαμάχη, η Sky Sports την ονόμασε επίσημα και έλαβε νόμιμη έγκριση για να απαγορεύσει όλους τους διακομιστές που χρησιμοποιούνται για την παράδοση των ρευμάτων IPTV των αγώνων EPL δωρεάν. Προηγουμένως, ο Sky είχε τη δυνατότητα να απαγορεύει έναν διακομιστή τη φορά που θα επέτρεπε στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα να κινηθεί σε έναν άλλο διακομιστή και ξεκινήστε πάλι τη ροή.

Γιατί τα κανάλια Kodi ρεύματα IPTV μπλοκαρίστηκαν από το SkyTV

Αυτή τη φορά ο επίσημος εταίρος EPL και κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων του EPL’η διαδικτυακή ροή του Google έχει λάβει σοβαρά υπόψη τα θέματα. Μετά από συνεχείς παραβιάσεις των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, ένα βρετανικό δικαστήριο έχει απαγορεύσει την πώληση & χρήση πλήρως τοποθετημένων κιβωτίων Kodi που έχουν προεπιλεγμένα κανάλια έτοιμα για χρήση με απλή σύνδεση σε τηλεόραση.

Γιατί τα κανάλια ποδοσφαίρου Kodi ρεύματα IPTV μπλοκαρίστηκαν από το BT Infinity

Η BTSport είναι επίσης ο επίσημος εταίρος & κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων της αγγλικής Premier League μαζί με το SkySports. Η BTSport θα απαγορεύσει επίσης όλους τους διακομιστές που χρησιμοποιούνται για εκπομπή για όλους τους πελάτες χρησιμοποιώντας την ευρυζωνική υπηρεσία της BT Infinity. Δεδομένου ότι όλοι οι χρήστες του BT Infinity βρίσκονται σε διευθύνσεις IP του Ηνωμένου Βασιλείου, οι δραστηριότητές τους θα παρακολουθούνται και όταν θα έχουν πρόσβαση στο streaming EOD της Kodi, ο ISP θα αρνηθεί την πρόσβαση στον διακομιστή.

Τα κανάλια Kodi αποκλείστηκαν από τα πρόστιμα BT Infinity και τα πρόστιμα πρόστιμα

Με λίγα λόγια

Ελπίζω ότι τα κυριότερα κανάλια ροής για την παρακολούθηση του ποδοσφαίρου στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκλειδωμένα κρύβοντας πίσω από μια διαφορετική διεύθυνση IP. Ακριβώς σε περίπτωση που δεν το έκανε’να δουλέψουμε για σας, να μας ενημερώσετε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συντρίψουμε αυτούς τους γεω-περιορισμούς και να ξεμπλοκάρουμε το Kodi στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν σας άρεσε το άρθρο απλά πατήστε ένα από τα κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης και μοιραστείτε το τώρα. Βοηθήστε όλους τους φίλους σας να ξεμπλοκάρουν τα αγαπημένα τους ποδοσφαιρικά ρεύματα στο Kodi και να απολαύσετε τα παιχνίδια σας απεριόριστα.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me