Kodi deblokkeren in het VK en live voetbalwedstrijden in het Engels bekijken

Kodi is de thuisbasis van een enorme bibliotheek met entertainmentkanalen, waaronder films, tv-shows, documentaires en animaties & tekenfilms, en natuurlijk iedereen’s favoriete sporten. Er zijn een groot aantal officiële en niet-officiële sport-streaming add-ons voor Kodi, waaronder die voor cricket, voetbal, atletiek, Amerikaans voetbal, ijshockey, UFC en de lijst gaat maar door. Lees onze gedetailleerde gids over het deblokkeren van Kodi in het VK om je favoriete voetbalwedstrijden live in actie te bekijken. Gebruik Beste VPN en beste VPN voor Kodi om al uw streams te beveiligen.

Kodi Boxes Banned in UK

Het Verenigd Koninkrijk wordt het eerste land dat volledig geladen Kodi-boxen verbiedt die vooraf zijn geconfigureerd met Engelse Premier League-streamingkanalen. Op 6 maart 2017 kreeg de 65-jarige Malcolm Mayes een boete van £ 250.000 voor het verkopen van volledig geconfigureerde Kodi-boxen voor elk £ 1.000.

Houders van auteursrechten BTSport, Sky Sports en Virgin Media hebben ook wettelijke toestemming gekregen om te eisen dat servers worden geblokkeerd die worden gebruikt om gratis officiële Premier League-streams uit te zenden.

kodi boxes verbannen in uk - ons perspectief

Hoe Kodi te deblokkeren en out-of-bound-add-ons te bekijken in het VK

Waarschuwing! Don’t installeer add-ons voordat u onze Kodi VPN-handleiding leest
Kodi is zwaar onder de loep genomen. Autoriteiten doen het erg moeilijk om Kodi-gebruikers te vinden. Bekijk onze beste VPN voor Kodi om erachter te komen hoe je anoniem kunt blijven. Leer hoe u de beste Kodi-add-ons deblokkeert en uw privacy beschermt tegen auteursrechthouders.

hoe Kodi te deblokkeren in het VK

Voordat we je beginnen te vertellen hoe je toegang krijgt tot de belangrijkste streamingkanalen voor het bekijken van Footbal league-wedstrijden, laat’gewoon iets ophelderen, beschouw het als een real-time feitencontrole, Kodi is niet verboden in het VK. Kodi-dozen vol met vooraf geconfigureerde beste Kodi-add-ons kunnen nu niet meer worden verkocht omdat ze gepaard gaan met een flinke boete.

Je kunt geobeperkingen bijna onmiddellijk omzeilen en Kodi deblokkeren, afhankelijk van het apparaat dat je hebt’is een beetje anders voor streamingboxen Met deze slimme hack kunt u uw IP-adres verbergen met dat van een ander buurland in Europa (aangezien u een Britse ingezetene bent en het land uit bent gegaan) en toegang krijgen tot de buitengesloten Kodi-kanalen op uw mediacenter. We hebben meer dan 5 snelle VPN-services beoordeeld waaruit je kunt kiezen, hier is een lijst van onze top 5, terwijl er meer op onze website te vinden is’s Kodi VPN beoordelingen sectie:

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

Hoe Kodi gebande kanalen op Windows in het VK te deblokkeren

Kodi Windows-gebruikers’in het VK beschouwen zichzelf als de gelukkigste omdat er meer ondersteuning voor het besturingssysteem is dan alle andere apparaten. Voor Kodi Windows kunt u kodi deblokkeren door:

 1. Start uw VPN-service
 2. Maak verbinding met een server in Luxemburg, Nederland enz.
 3. Start Kodi
 4. Ga naar de gewenste add-on en start live streamen van Major Football League-wedstrijden!

Hoe Kodi Boxes gedeblokkeerde kanalen in het VK te deblokkeren met behulp van de router

Blokkering opheffen van grenzen Voetbalstreamkanalen op Kodi Boxes in het VK vereisen dat u de VPN-service op een router configureert. Denk eraan nooit de VPN op de router van de provider in te stellen (normaal gesproken niet’u toestaan). U kunt onze gids volgen over hoe u uw VPN op een router kunt instellen met onze gids hier (vergeet niet om een ​​server in de buurt van het VK te gebruiken, overweeg een van Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Nederland).

Als je een probleem hebt met het deblokkeren van Kodi in het VK, stuur ons je routermerk & model en we zullen proberen u een perfecte installatiehandleiding te bieden.

Nadat u de VPN op de router hebt geconfigureerd, start u deze eenvoudig opnieuw op:

 1. Start Kodi
 2. Ga naar video's
 3. Stream zonder veel problemen uw favoriete voetbalstreamkanalen in het VK!

Waarom Kodi EPL Kanalen IPTV-streams geblokkeerd door SkyTV

Na veel controverse noemde Sky Sports het officieel en kreeg het de wettelijke toestemming om alle servers die worden gebruikt om IPTV-streams van EPL-wedstrijden gratis te leveren, te verbieden. op een andere server en start opnieuw met streamen.

Waarom Kodi IPTV-streams streamt die worden geblokkeerd door SkyTV

Dit keer de officiële EPL-partner en auteursrechthouder van EPL’s online streaming heeft zaken serieus genomen. Na voortdurende schending van haar auteursrechten heeft een Britse rechtbank de verkoop verboden & gebruik van volledig geladen Kodi-boxen met vooraf geconfigureerde kanalen, eenvoudig aan te sluiten op een tv.

Waarom Kodi voetbalkanalen IPTV-streams geblokkeerd door BT Infinity

BTSport is ook de officiële partner & copyrighthouder van de Engelse Premier League samen met SkySports. BTSport verbiedt ook alle servers die worden gebruikt voor uitzending voor alle klanten die hun BT Infinity breedbanddienst gebruiken. Aangezien alle BT Infinity-gebruikers Britse IP-adressen gebruiken, worden hun activiteiten gemonitord en wanneer ze toegang krijgen tot de Kodi EPL-streaming weigert de ISP toegang tot de server.

Kodi-kanalen geblokkeerd door BT Infinity en boetes

In een notendop

Ik hoop dat je die belangrijke streamingkanalen hebt gekregen om UK Football te bekijken gedeblokkeerd door je te verbergen achter een ander IP-adres. Voor het geval dat niet het geval was’t werkt voor u, laat het ons weten en we zullen ons best doen om die geografische beperkingen te vernietigen en Kodi te deblokkeren in het VK. Als je het artikel leuk vond, klik dan op een van de sociale knoppen en deel het nu. Help al je vrienden hun favoriete voetbalstreams op Kodi te deblokkeren en geniet onbeperkt van je games.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me