Kako deblokirati Kodi v Veliki Britaniji in gledati nogometne prenose v živo v angleškem nogometu

Kodi je dom ogromne knjižnice zabavnih kanalov, vključno s filmi, TV oddajami, dokumentarnimi filmi, animacijo & risanke in seveda vsi’s najljubši športi. Za Kodije je veliko uradnih in neuradnih športnih dodatkov, vključno s kriketom, nogometom, atletiko, ameriškim nogometom, hokejem na ledu, UFC in seznam se nadaljuje. Preberite naš podroben vodič o tem, kako deblokirati Kodi v Veliki Britaniji, da boste lahko gledali svoje najljubše nogometne tekme v živo. Uporabite Best VPN in best vpn za kodi, da zaščitite vse svoje tokove.

Kodi Boxes je prepovedan v Veliki Britaniji

Združeno kraljestvo bo postalo prva država, ki bo uradno prepovedala polno naložene polja Kodi, predhodno konfigurirana z angleškimi pretočnimi kanali Premier League. 6. marca 2017 je 65-letnemu Malcolmu Mayesu plačana kazen v višini 250.000 funtov za prodajo popolnoma konfiguriranih polj Kodi za 1.000 funtov vsakega.

Imetnikom avtorskih pravic BTSport, Sky Sports in Virgin Media so bili pravno dovoljeni tudi zahtevati blokiranje strežnikov, ki se uporabljajo za brezplačno predvajanje uradnih prenosov Premier League..

polja kodi prepovedana v uk - naša perspektiva

Kako odblokirati Kodi in paziti na dodatke v mejah v Veliki Britaniji

Opozorilo! Don’t ne namestite dodatkov, preden preberete naš Kodi VPN Vodnik
Kodi je bil pod velikim nadzorom. Oblasti so vroče za repo, da lovijo uporabnike Kodija. Oglejte si naš najboljši VPN za Kodi, če želite izvedeti, kako ostati anonimen. Naučite se, kako odblokirati najboljše dodatke za Kodi in zaščititi svojo zasebnost pred imetniki avtorskih pravic.

kako odblokirati kodi v uk

Preden začnemo pripovedovati, kako dostopati do večjih pretočnih kanalov za gledanje tekem nogometne lige, pustimo’S preprosto razčistite nekaj, menite, da je to dejansko preverjanje dejstev, Kodi v Veliki Britaniji ni prepovedan. Škatle Kodi, naložene s predhodno konfiguriranimi najboljšimi Kodi dodatki, je zdaj prepovedano prodajati, ker spremljajo zajetne globe.

Geo-omejitve lahko skoraj takoj zaobidete in Kodi odblokirate, odvisno od naprave, ki jo imate’malo drugačen za pretočna polja Ta pameten kramp vam omogoča, da svoj IP naslov skrijete z naslovom katere koli druge sosednje evropske države (glede na to, da ste prebivalec Združenega kraljestva in ste izstopili iz države) in dostopate do Kodi kanalov zunaj meja medijski center. Pregledali smo več kot 5 hitrih VPN storitev, ki jih lahko izbirate, tukaj je seznam naših top 5, več pa jih lahko najdete na našem spletnem mestu’s Kodi VPN Recenzije:

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

Kako deblokirati kodi prepovedane kanale v sistemu Windows v Veliki Britaniji

Uporabniki programa Kodi Windows’v Veliki Britaniji se bodo zdeli najsrečnejši, saj obstaja večja podpora za OS kot katera koli druga naprava. Za Kodi Windows lahko kodi odblokirate tako:

 1. Zaženite svojo storitev VPN
 2. Povežite se s strežnikom v Luksemburgu, na Nizozemskem itd.
 3. Zaženite Kodi
 4. Pojdite na želeni dodatek in začnite v živo prenašati glavne tekme glavnih nogometnih lig!

Kako deblokirati kodi polja, ki so prepovedani kanali v Veliki Britaniji z uporabo usmerjevalnika

Če želite odblokirati meje prek kanalov za pretakanje nogometa na Kodi Boxes v Veliki Britaniji, morate konfigurirati storitev VPN na usmerjevalniku. Ne pozabite, da nikoli ne nastavite VPN na usmerjevalniku ponudnika (običajno ne’t vam dovoljujem). Tukaj lahko sledite našemu vodiču, kako nastaviti usmerjevalnik VPN na usmerjevalnik z našim vodičem tukaj (ne pozabite uporabljati strežnika blizu Združenega kraljestva, upoštevajte enega od Luksemburg, Norveška, Švedska, Nemčija, Nizozemska).

Če imate težave, kako deblokirati kodi v Veliki Britaniji, nam pošljite znamko usmerjevalnika & model in poskušali vam bomo zagotoviti popoln vodnik po nastavitvi.

Ko ste konfigurirali VPN na usmerjevalniku, ga preprosto znova zaženite:

 1. Zaženite Kodi
 2. Pojdite na videoposnetke
 3. Prenesite svoje najljubše nogometne pretočne kanale v Veliki Britaniji brez večjih težav!

Zakaj Kodi EPL kanalov IPTV tokov blokira SkyTV

Po številnih polemikah jih je Sky Sports uradno poklical in dobil pravno dovoljenje za prepoved vseh strežnikov, ki se uporabljajo za brezplačno oddajanje IPTV tokov tekem EPL. Očitno je Sky lahko prepovedal en strežnik hkrati, kar bi televizijski postaji omogočilo premik na drug strežnik in začnite znova pretakati podatke.

Zakaj Kodi kanali IPTV tokov blokirajo SkyTV

Tokrat uradni partner EPL in imetnik avtorskih pravic EPL’S spletnim pretakanjem so zadeve vzele resno. Po stalnih kršitvah avtorskih pravic je sodišče v Veliki Britaniji prepovedalo prodajo & uporaba polno naloženih polj Kodi, ki imajo vnaprej konfigurirane kanale za uporabo, tako da jih preprosto vključite v televizor.

Zakaj Kodi Nogometni kanali Kodi IPTV tokov blokira BT Infinity

BTSport je tudi uradni partner & imetnik avtorskih pravic angleške premier lige skupaj s podjetjem SkySports. BTSport bo tudi prepovedal vse strežnike, ki se uporabljajo za oddajanje vsem strankam z uporabo njihove širokopasovne storitve BT Infinity. Ker so vsi uporabniki BT Infinity na naslovih IP v Veliki Britaniji, bodo njihove dejavnosti spremljali in ko bodo dostopali do pretoka Kodi EPL, bo ISP zavrnil dostop do strežnika.

Kanali Kodi, ki jih blokira BT Infinity in Kazen za globe

V matici

Upam, da ste odkrili te glavne pretočne kanale za gledanje britanskega nogometa, tako da se skrijete za drug IP naslov. Za vsak slučaj’ne bomo delali za vas, sporočite nam in potrudimo se po svojih najboljših močeh, da razbijemo te omejitve in odblokiramo Kodi v Veliki Britaniji. Če vam je bil članek všeč, preprosto pritisnite enega od socialnih gumbov in ga delite zdaj. Pomagajte vsem svojim prijateljem odblokirati svoje najljubše nogometne tokove na Kodi-ju in uživati ​​neomejeno v svojih igrah.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me