Как да отблокирате Kodi във Великобритания и да гледате английски футболни предавания на живо

Kodi е дом на огромна библиотека от развлекателни канали, включително филми, телевизионни предавания, документални филми, анимация & карикатури и разбира се всички’s любими спортове. Има голям брой официални и неофициални спортни поточни добавки за Kodi, включително тези за крикет, футбол, лека атлетика, американски футбол, хокей на лед, UFC и списъкът продължава и продължава. Прочетете нашето подробно ръководство за това как да отблокирате Kodi във Великобритания, за да гледате любимите си футболни мачове на живо в действие. Използвайте Best VPN и най-добър vpn за kodi, за да осигурите всичките си потоци.

Кутии Kodi, забранени във Великобритания

Обединеното кралство ще стане първата държава, която официално забрани напълно заредени кутии Kodi, предварително конфигурирани с поточни канали на английската Висша лига. На 6-ти март 2017 г. 65-годишният Малкълм Мейс бе получил наказание в размер на 250 000 паунда за продажба на напълно конфигурирани кутии Kodi за 1000 паунда всяка.

Притежателите на авторски права BTSport, Sky Sports и Virgin Media също получиха законно одобрение да изискват безплатно блокиране на сървъри, които се използват за излъчване на официални потоци от Висшата лига..

кутии kodi забранени в Великобритания - нашата перспектива

Как да отблокирате Kodi и да гледате извън добавените граници във Великобритания

Внимание! дон’не инсталирайте добавки, преди да прочетете нашето Ръководство за KodN VPN
Kodi е подложен на строг контрол. Властите се нагърбват с опашки, за да преследват потребителите на Kodi. Вижте нашите най-добри VPN за Kodi, за да разберете как да останете анонимни. Научете как да деблокирате най-добрите Kodi добавки и да защитите поверителността си от притежателите на авторски права.

как да отблокирате kodi във Великобритания

Преди да започнем да ви разказваме как да получите достъп до основните стрийминг канали за гледане на мачове във футболната лига, нека’s просто изяснете нещо, считайте го за проверка на фактите в реално време, Kodi не е забранен във Великобритания. Кутийките Kodi, заредени с предварително конфигурирани най-добрите Kodi добавки, вече са забранени да се продават, тъй като придружават огромна глоба.

Можете да заобиколите географските ограничения почти мигновено и да деблокирате Kodi в зависимост от устройството, което имате, то’малко по-различно за поточните кутии Този умен хак ви позволява да скриете своя IP адрес с този на всяка друга съседна европейска държава (Като се има предвид, че сте жител на Обединеното кралство и сте излезли извън страната) и достъп до извън границите на Kodi на вашия медиен център. Прегледахме над 5 високоскоростни VPN услуги, за които можете да избирате, ето списък на нашите топ 5, докато повече можете да намерите в нашия уебсайт’s Раздел Прегледи Kodi VPN:

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

Как да деблокирате забранени канали на Kodi на Windows във Великобритания

Потребители на Kodi Windows’в Обединеното кралство ще се смятат за най-късметливите, тъй като има повече поддръжка за ОС от всички други устройства. За Kodi Windows можете да деблокирате kodi от:

 1. Стартирайте вашата VPN услуга
 2. Свържете се със сървър в Люксембург, Холандия и т.н..
 3. Стартирайте Kodi
 4. Отидете на желаната от вас добавка и започнете да предавате на живо главните мачове на футболната лига!

Как да отблокирате Kodi Boxes Забранените канали във Великобритания с помощта на рутер

Деблокирането извън границите на поточните канали на футбол на Kodi Boxes във Великобритания изисква да конфигурирате VPN услугата на рутер. Не забравяйте никога да не настройвате VPN на маршрутизатора на доставчика (обикновено не’ще ти позволя). Можете да следвате нашето ръководство как да настроите вашата VPN на рутер с нашето ръководство тук (не забравяйте да използвате сървър близо до Обединеното кралство, помислете за такъв от Люксембург, Норвегия, Швеция, Германия, Холандия).

В случай че имате проблем с това как да деблокирате kodi във Великобритания, изпратете ни своя маркер & модел и ние ще се опитаме да ви предоставим перфектно ръководство за настройка.

След като конфигурирате VPN на рутера, просто го рестартирайте след това:

 1. Стартирайте Kodi
 2. Отидете на Видео
 3. Излъчвайте любимите си футболни поточни канали във Великобритания без много проблеми!

Защо Kodi EPL канали IPTV потоци блокирани от SkyTV

След много спорове Sky Sports официално го нарече и получи законово одобрение за забрана на всички сървъри, които се използват за доставяне на IPTV потоци от EPL мачове безплатно. Очевидно, Sky имаше възможност да забрани един сървър в даден момент, което би позволило на оператора да се движи на друг сървър и започнете да стриймвате отново.

Защо каналите на Kodi IPTV потоците са блокирани от SkyTV

Този път официалният партньор на EPL и притежателят на авторските права на EPL’Онлайн потокът е взел нещата сериозно. След непрекъснати нарушения на авторските му права, съд в Обединеното кралство забрани продажбата & използване на напълно заредени кутии Kodi, които имат предварително конфигурирани канали, готови за използване, като просто включите телевизор.

Защо IPI потоци на Kodi Football Blocks IPTV блокирани от BT Infinity

BTSport е и официален партньор & притежател на авторските права на английската Висша лига заедно със SkySports. BTSport също ще забрани всички сървъри, използвани за излъчване за всички клиенти, използващи тяхната широколентова услуга BT Infinity. Тъй като всички потребители на BT Infinity са на IP адреси в Обединеното кралство, техните дейности ще бъдат наблюдавани и когато имат достъп до поточното предаване на Kodi EPL, ISP ще откаже достъп до сървъра.

Канали Kodi, блокирани от BT Infinity и наказателни глоби

Накратко

Надявам се, че имате тези главни поточни канали за гледане на UK Football отблокирани, като се скриете зад различен IP адрес. За всеки случай’не работим за вас, уведомете ни и ние ще направим всичко възможно да смажем тези гео ограничения и да отблокираме Kodi във Великобритания. Ако сте харесали статията, просто натиснете един от социалните бутони и го споделете сега. Помогнете на всички свои приятели да отблокират любимите си футболни потоци в Kodi и да се наслаждавате на игрите си неограничено.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me