Иваси отнема топлината – връща се под слуховете с прозрачност-Glock!

Казват, борете се с огън. Срещайте се с противниците си / недоброжелателите с подобни оръжия и тактики. Иваси обаче не е съгласен, изгасяйки мрачния огън на слухове, с кофа с пълна с честност вода!

От години доставчикът се среща с обвинения и странни удръжки за предполагаема връзка с конкурентна услуга, PureVPN. Така че, за срещата на върха на Западния партньор в Лас Вегас от 2019 г., Иваси реши да вземе горещи въпроси за асоциацията, насочи се към.

На въпрос за връзката с PureVPN, PR мениджъра в Ivacy “откровен” - засмя се, твърдейки, че PureVPN не е нищо друго освен второстепенен участник, ограничен до споделена инфраструктура. Защо? За основната цел да помогнат на потребителите да поддържат анонимността си онлайн.

Разнообразието от публично разпознаваеми цифрови отпечатъци са на името на партньора на OEM, тъй като те са едни от малкото доставчици, чиято идентичност вече е обществено известна. Това се прави от гледна точка на поверителност, анонимност и благополучие както на нашите потребители, така и на нашите високотехнологични инвеститори в технологии, което е често срещана практика в VPN индустрията и ние го уважаваме. Тази анонимност изигра жизненоважна роля за запазването на нашите потребители’ поверителност безкомпромисна повече от десетилетие.

Франк повтори няколко пъти, че Иваси е независим субект и че са развенчали този мит за а “подозрителен” принадлежност към PureVPN, няколко пъти в миналото.

Честно казано, не обвинявам хора в сектора на поверителността, които изискват по-ясен отговор. VPN индустрията е изпълнена с нечестност и мистерии, отнасящи се до безлични изпълнителни директори, политики за поверителност, регистрация или действителното местоположение на конкретен доставчик.

Да не говорим, някои безплатни VPN мошеници са стигнали дори до създаването на партньорства с агенции за извличане на данни. Това е хлъзгав наклон, доверяващ се на VPN услуга, но в същото време се чудя какви са последиците от това “липса на вяра” в инструментите за поверителност ще ни водят.

Мога да получа разочарованието на Иваси и тъпотата в отговорите им, когато единственото, което се опитват, е да проправи пътя на потребителите им да получават максимална анонимност онлайн.

Никой не би искал всичките им усилия да се разхищават, само заради глупави слухове. През всичките си години в индустрията на VPN мога също така спокойно да кажа, че това може би е започнало като измислица от конкурентите, които ми позволяват да спомена, всъщност също имат подобни връзки.

аз’Ще кажа това веднъж завинаги: Иваси е независимо регистрирано предприятие, със собствени търговци, банкови сметки, партньори и правно обвързващи договори. Ivacy’Независимо управляваните и разработени приложения, бекенд, фактуриране, правни споразумения и партньорства са свидетелство за този факт. Залозите им са само незначителни. Какво повече искаш от Иваци?

Доставчикът дори отговори на запитвания относно тяхното управление, като заяви, че тъй като те са частна компания, те нямат правно задължение да разкриват истинските собственици, стоящи зад Иваси.

Като такива, те не се интересуват от отваряне на своите инвестиционни портфейли за всички, които могат да видят, защото това директно включва разкриване на публично идентифицируеми данни, което може да изложи на личния живот на потребителите риск.

По отношение на анонимността, Франк разкри също, че Иваси е един от първите VPN-и за “подкрепа на идеята за прозрачност не само чрез спазване на GDPR или като член на Американския алианс за киберсигурност, но и чрез подкрепа на концепцията за прозрачни операции с продукти”.

Идеята зад Ivacy VPN е да се улесни потребителите да преодолеят препятствията на пътя, които ги ограничават в стремежа си към пълна свобода в интернет. Защо да не поговорим какви са проблемите им? По цял ден мога да обсъждам защо и кой, но някога ни е попречил да изпълним обещанието за пълна анонимност? Просто ще кажа това на нашите съществуващи и потенциални потребители: Ivacy ще подкрепи доверието ви на всяка цена и ще остане вашият предпочитан партньор за поверителност в писмо и дух.

Опаковане на нещата

Честно казано, аз съм невероятно впечатлен от отговорите, дадени от Иваци, особено по време, когато индустрията за VPN е изпълнена с тайна и мистерия.

Сингапурският доставчик, който разкрива прозрачността в своите операции, определено си заслужава да бъде признат и бих искал да видя други услуги да правят същото.

“Никой освен смелите не заслужават панаира” Откриването на Иваси за асоциациите, управлението и финансите показва, че можете да им се доверите, за да ви държат анонимни онлайн.

За тях клиентите им са най-важният актив на организацията им и отговаряйки на техните запитвания, вместо да ги игнорират, просто потвърждава това твърдение.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me