Ivacy uzima toplinu – uzvraća glasinama transparentnošću!

Kažu, borite se vatrom. Suočite se sa protivnicima / zlobnicima sa sličnim oružjem i taktikom. Ivacy se, međutim, ne slaže s tupom glasinom glasnoće ispunjene vodom!

Godinama se dobavljač susretao s optužbama i neobičnim odbitcima o navodnoj vezi s konkurentskom uslugom, PureVPN. Tako je Ivacy za samit o pridruživačima West u Las Vegasu 2019. godine odlučio postaviti goruća pitanja o udruzi..

Na pitanje o vezi s PureVPN-om, PR menadžerom u Ivacyju “Frank” nasmijajući se tvrdeći da PureVPN nije ništa drugo doli tek dionik, ograničen na zajedničku infrastrukturu. Zašto? Za primarnu svrhu pomoći korisnicima da održavaju anonimnost na mreži.

Raznolikost digitalnih otisaka koji se mogu javno prepoznati su u imenu OEM partnera jer su jedan od rijetkih pružatelja usluga čiji je identitet već javno poznat. To se događa iz gledišta privatnosti, anonimnosti i dobrobiti kako naših korisnika, tako i naših ulagača u visoke tehnologije, što je uobičajena praksa u VPN industriji, i mi to poštujemo. Ova anonimnost igrala je vitalnu ulogu u očuvanju naših korisnika’ privatnost beskompromisna više od desetljeća.

Frank je nekoliko puta ponovio da je Ivacy neovisna cjelina i da su razotkrili ovaj mit o ovome “sumnjiv” pripadnost PureVPN-u, nekoliko puta u prošlosti.

Iskreno, ne krivim pojedince iz sektora privatnosti koji traže jasniji odgovor. VPN industrija ispunjena je nepoštenjem i misterijama, a odnose se na bezlična izvršna tijela, pravila o privatnosti, prijavu podataka ili stvarnu lokaciju određenog pružatelja usluga.

Da ne spominjem, neke besplatne VPN prevare čak su otišle čak i do stvaranja partnerstva s agencijama za vađenje podataka. To je klizav nagib koji ima povjerenje u VPN uslugu, ali istodobno se pitam što to znači “nedostatak vjere” u alate za privatnost vodili bi nas.

Mogu shvatiti frustraciju Ivacyja i nepristojnost njihovih odgovora, kad sve što pokušavaju učiniti je otvoriti put njihovim korisnicima da dobiju maksimalnu anonimnost na mreži.

Nitko ne bi želio da svi njihovi napori odu u otpad, samo zbog glupih glasina. U svim mojim godinama u VPN industriji, mogu sa sigurnošću reći da je ovo moglo započeti kao trik konkurencije, koji su me, spomenimo, također imali slične povezanosti.

ja’Reći ću ovo jednom zauvijek: Ivacy je neovisno registriran subjekt, s vlastitim trgovcima, bankovnim računima, partnerima i pravno obvezujućim ugovorima. Ivacy’Neovisno o upravljanju i razvijenim aplikacijama, nadmetanjem, naplatama, pravnim ugovorima i partnerstvima svjedočanstvo je ove činjenice. Njihovi ulozi su samo mali. Što još želite od Ivacyja?

Dobavljač je čak odgovorio na upite u vezi s njihovim upravljanjem, tvrdeći da pošto su privatno društvo, nemaju zakonsku obvezu otkrivati ​​stvarne vlasnike koji stoje iza Ivacyja.

Kao takvi, oni nisu zainteresirani za otvaranje svojih investicijskih portfelja kako bi ih svi vidjeli, jer to izravno uključuje otkrivanje podataka koje je moguće javno identificirati, što može dovesti u opasnost privatnost korisnika..

Što se tiče anonimnosti, Frank je također otkrio da je Ivacy bila jedna od prvih VPN-ova koja su “potpora ideji transparentnosti, ne samo poštovanjem GDPR-a ili članstvom u Savezu za cyber sigurnost SAD-a, već i podupiranjem koncepta transparentnih operacija proizvoda”.

Ideja koja stoji iza Ivacy VPN je olakšati korisnicima svladavanje blokada cesta kojima ih ograničavaju u ostvarivanju potpune internetske slobode. Zašto ne bismo razgovarali o njihovim problemima? Mogu cijeli dan raspravljati zašto i tko, ali je li nas to ikad spriječilo da ispunimo obećanje o potpunoj anonimnosti? Samo ću ovo reći našim postojećim i potencijalnim korisnicima: Ivacy će poduprijeti vaše povjerenje po svaku cijenu i ostati vaš željeni partner privatnosti u pismu i duhu.

Zamotavanje stvari

Iskreno, nevjerojatno sam impresioniran odgovorima Ivacyja, posebno u vrijeme kada je VPN industrija ispunjena tajnošću i misterijom.

Singapurski pružatelj usluga koji granatiraju transparentnost u svojim operacijama definitivno je vrijedan nekog priznanja i volio bih vidjeti da i druge službe rade isto.

“Nitko osim hrabrih ne zaslužuje sajam” Otkrivanje Ivacyja o svojim udruženjima, upravljanju i financijama pokazuje da im možete vjerovati u anonimnost na mreži.

Za njih su njihovi kupci najvažnije bogatstvo njihove organizacije i odgovaranje na njihove upite umjesto da ih ignoriraju samo potvrđuje ovu tvrdnju..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me