Ivacy tager varmen – vender tilbage til rygter med en gennemsigtig-glock!

De siger, bekæmp ild med ild. Se dine modstandere / dårlige ønsker med lignende våben og taktik. Ivacy er dog uenig og lægger den svage ild fra rygter med en spand med ærligt fyldt vand!

I årevis har udbyderen mødt beskyldninger og ulige fradrag for en formodet forbindelse med en konkurrenttjeneste, PureVPN. Så til West Affiliate Summit i Las Vegas i 2019 besluttede Ivacy at tage brændende spørgsmål om foreningen, fortsæt.

På spørgsmålet om forholdet til PureVPN, PR Manager hos Ivacy “Åben” humrede og hævdede, at PureVPN kun var en mindre interessent, begrænset til delt infrastruktur. Hvorfor? For at opretholde deres anonymitet online med det primære formål at hjælpe brugerne.

Mangfoldigheden af ​​offentligt identificerbare digitale fodaftryk er i navnet på OEM-partneren, fordi de er en af ​​de meget få udbydere, hvis identitet allerede er offentlig viden. Dette gøres ud fra et privatliv, anonymitet og velvære synspunkt for både vores brugere og vores højprofilerede techinvestorer, som er en almindelig praksis i VPN-branchen, og det respekterer vi. Denne anonymitet har spillet en vigtig rolle i at bevare vores brugere’ privatliv uden kompromis i mere end et årti.

Frank gentog flere gange, at Ivacy er en uafhængig enhed, og at de har debunkeret denne myte om a “mistænksom” tilknytning til PureVPN, flere gange tidligere.

Helt ærligt beskylder jeg ikke enkeltpersoner i privatlivssektoren og kræver et klarere svar. VPN-branchen er fyldt med uærlighed og mysterier, der vedrører ansigtsløse administrerende direktører, privatlivspolitikker, logning eller den aktuelle placering af en bestemt udbyder.

For ikke at nævne, nogle gratis VPN-svindler er endda gået så langt som at danne partnerskaber med dataminingbureauer. Det er en glat hældning, der har tillid til en VPN-tjeneste, men på samme tid spekulerer jeg på, hvilke konsekvenser dette har “mangel på tro” i værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger ville føre os.

Jeg kan få frustrationen fra Ivacy og stumpheden i deres svar, når det eneste de prøver at gøre er at bane vejen for deres brugere at modtage maksimal anonymitet online.

Ingen vil gerne have alle deres bestræbelser på at gå til spilde, bare på grund af fjollede rygter. I alle mine år i VPN-branchen kan jeg også med sikkerhed sige, at dette muligvis er startet som en gimmick fra konkurrenter, der lader mig nævne, faktisk også har lignende tilknytninger.

jeg’Jeg siger dette en gang for alle: Ivacy er en uafhængigt registreret enhed med sine egne handlende, bankkonti, partnere og juridisk bindende kontrakter. Ivacy’s uafhængigt betjente og udviklede apps, backend, fakturering, juridiske aftaler og partnerskaber er et vidnesbyrd om dette faktum. Deres indsats er kun mindre. Hvad mere vil du have fra Ivacy?

Udbyderen svarede endda på forespørgsler angående deres ledelse og hævdede, at da de er et privat aktieselskab, har de ingen juridisk forpligtelse til at afsløre de rigtige ejere bag Ivacy.

Som sådan er de ikke interesseret i at åbne deres investeringsporteføljer for alle at se, fordi det direkte indebærer at afsløre offentligt identificerbare data, som kan bringe brugerens privatliv i fare.

Med hensyn til anonymitet afslørede Frank også, at Ivacy var en af ​​de første VPN'er til “støtte til ideen om gennemsigtighed ikke kun ved at være GDPR-kompatibel eller ved at være medlem af US Cyber ​​Security Alliance, men også ved at støtte konceptet om gennemsigtig produktdrift”.

Ideen bag Ivacy VPN er at gøre det lettere for brugere at overvinde vejspærrer, der begrænser dem i deres forfølgelse af total internetfrihed. Hvorfor ikke tale om, hvad deres problemer er? Jeg kan gå hele dagen og diskutere hvorfor og hvem, men har det nogensinde forhindret os i at levere løftet om fuldstændig anonymitet? Jeg vil bare sige dette til vores eksisterende og potentielle brugere: Ivacy opretholder din tillid til enhver pris og forbliver din foretrukne privatlivspartner i brev og ånd.

Indpakning af ting

Helt ærligt er jeg utroligt imponeret over de svar, som Ivacy har givet, især i en tid, hvor VPN-branchen er fyldt med hemmelighed og mysterium.

Den Singapore-baserede udbyder, der beskriver gennemsigtighed i deres operationer, er bestemt værd at være anerkendt, og jeg vil gerne se, at andre tjenester gør det samme.

“Intet andet end de modige fortjener messen” og Ivacy, der åbner op for dets foreninger, ledelse og økonomi, viser, at du kan stole på dem i at holde dig anonym online.

For dem er deres kunder det vigtigste aktiv i deres organisation, og at besvare deres spørgsmål i stedet for at ignorere dem, verificerer bare denne påstand.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me