Ivacy se încălzește – revin la zvonuri cu o transparență!

Ei spun, luptă cu focul. Înfruntați-vă adversarii / prostulii cu arme și tactici similare. Ivacy nu este de acord însă, stingând focul slab al zvonurilor, cu o găleată de apă plină de onestitate!

De ani buni, furnizorul se confruntă cu acuzații și deduceri ciudate despre o presupusă conexiune cu un serviciu concurent, PureVPN. Așadar, pentru Summit-ul de afiliere din Vest de la Las Vegas din 2019, Ivacy a decis să ia întrebări arzătoare despre asociere.

Când a fost întrebat despre relația cu PureVPN, PR Manager de la Ivacy “Sincer” a chicotit afirmând că PureVPN nu a fost decât un minor interesat, limitat la infrastructura comună. De ce? În scopul principal de a ajuta utilizatorii, mențineți-vă anonimatul online.

Varietatea amprentelor digitale identificabile public se află în numele partenerului OEM, deoarece sunt unul dintre foarte puținii furnizori a căror identitate este deja cunoscută publică. Acest lucru se realizează atât din punct de vedere al confidențialității, anonimatului, cât și al bunăstării atât al utilizatorilor, cât și al investitorilor noștri de înaltă tehnologie, care este o practică comună în industria VPN și respectăm acest lucru. Acest anonimat a jucat un rol vital în păstrarea utilizatorilor noștri’ confidențialitate fără compromis de mai bine de un deceniu.

Frank a reiterat de mai multe ori că Ivacy este o entitate independentă și că au eliminat acest mit al unei “suspicios” afilierea cu PureVPN, de mai multe ori în trecut.

Sincer, nu dau vina pe indivizi din sectorul confidențialității, cer un răspuns mai clar. Industria VPN este plină de necinste și mistere, referitoare la CEO-uri fără chip, politici de confidențialitate, jurnal sau locația reală a unui anumit furnizor.

Ca să nu mai vorbim, unele activități VPN gratuite au ajuns chiar și până la formarea de parteneriate cu agențiile de extragere a datelor. Este o pantă alunecoasă care are încredere într-un serviciu VPN, dar, în același timp, mă întreb ce implicații “lipsă de credință” în instrumentele de confidențialitate ne-ar conduce.

Pot primi frustrarea Ivacy-ului și neclaritatea replicilor lor, când tot ce încearcă să facă este să deschidă calea pentru ca utilizatorii lor să primească maxim anonimatul online.

Nimeni nu ar dori ca toate eforturile lor să meargă la risipa, doar din cauza zvonurilor stupide. În toți anii mei în industria VPN, pot spune, de asemenea, în siguranță că acest lucru ar fi putut începe ca un gimmick din partea concurenților, care mă las să menționez, au de fapt și afiliații similare.

eu’Voi spune asta o dată pentru totdeauna: Ivacy este o entitate înregistrată independent, cu proprii comercianți, conturi bancare, parteneri și contracte obligatorii din punct de vedere legal. Ivacy’Aplicațiile, backend-ul, facturarea, acordurile legale și parteneriatele operate independent și dezvoltat în mod independent sunt o dovadă a acestui fapt. Miza lor este doar minoră. Ce mai vrei de la Ivacy?

Furnizorul a răspuns chiar la întrebările referitoare la managementul său, susținând că, întrucât sunt o companie privată pe acțiuni, nu au obligația legală de a dezvălui proprietarii reali din spatele Ivacy.

Ca atare, nu sunt interesați să-și deschidă portofoliile de investiții pentru ca toată lumea să le poată vedea, deoarece asta implică direct dezvăluirea datelor identificabile public, ceea ce poate pune în pericol confidențialitatea utilizatorilor.

În ceea ce privește anonimatul, Frank a mai dezvăluit că Ivacy a fost unul dintre primele VPN-uri “susținerea ideii de transparență nu numai prin respectarea GDPR sau prin faptul că este membru al US Cyber ​​Security Alliance, dar și prin susținerea conceptului de operațiuni transparente ale produsului”.

Ideea din spatele VPN Ivacy este de a facilita utilizatorilor să depășească blocajele rutiere, limitându-i în continuarea libertății totale de internet. De ce să nu vorbim despre care sunt problemele lor? Pot merge toată ziua dezbătând de ce și cine, dar ne-a împiedicat vreodată să îndeplinim promisiunea unui anonimat complet? Voi spune acest lucru utilizatorilor noștri existenți și potențiali: Ivacy va păstra încrederea dvs. cu orice preț și va rămâne partenerul dvs. de confidențialitate preferat în scrisori și spirit.

Înfășurarea lucrurilor

Sincer, sunt incredibil de impresionat de răspunsurile date de Ivacy, mai ales într-o perioadă în care industria VPN este plină de secret și mister..

Furnizorul din Singapore, care transpune transparența în operațiunile lor, merită cu siguranță o oarecare recunoaștere și aș dori să văd că alte servicii fac același lucru.

“Nimeni, dar curajosii nu merită târgul” și deschiderea Ivacy despre asociațiile, managementul și finanțele sale, arată că puteți avea încredere în ele pentru a vă păstra anonim online.

Pentru ei, clienții lor sunt cel mai important atu al organizației lor și răspund la întrebările lor în loc să le ignore, doar verifică această revendicare.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me