Ivacy prevzame vročino – na glasine se vrne s transparentnostjo!

Pravijo, bori se z ognjem. Soočite se s svojimi nasprotniki / slabovoljci s podobnim orožjem in taktiko. Ivacy se kljub temu ne strinja, ko je z vedrom vode, ki je bila polna iskrenosti, ugasnil ogenj govoric!

Ponudnik se že leta srečuje z obtožbami in nenavadnimi odbitki o domnevni povezavi s konkurenčno storitvijo, PureVPN. Tako se je Ivacy na vrhu o podružnicah West Affiliate v Las Vegasu leta 2019 odločil, da prevzame pereča vprašanja o združenju in se usmeri naprej.

Na vprašanje o razmerju s PureVPN, vodjo za odnose z javnostmi pri Ivacyju “Frank” se je zasmejal in trdil, da PureVPN ni nič drugega kot manjši deležnik, omejen na skupno infrastrukturo. Zakaj? Glavni namen je pomagati uporabnikom, da ohranijo anonimnost na spletu.

Številni digitalni odtisi javnosti, ki jih je mogoče prepoznati, so v imenu partnerja proizvajalca OEM, saj so eden redkih ponudnikov, katerih identiteta je že javno znana. To storimo z vidika zasebnosti, anonimnosti in dobrega počutja tako naših uporabnikov kot naših visokotehnoloških vlagateljev, kar je običajna praksa v industriji VPN, in to upoštevamo. Ta anonimnost je igrala ključno vlogo pri ohranjanju naših uporabnikov’ zasebnost brezkompromisna več kot desetletje.

Frank je večkrat ponovil, da je Ivacy neodvisna entiteta in da so razbudili ta mit o “sumljiv” povezanost s PureVPN, večkrat v preteklosti.

Iskreno, ne krivim ljudi v sektorju zasebnosti, ki zahtevajo jasnejši odgovor. Industrija VPN je polna nepoštenosti in skrivnosti, ki se nanašajo na brezlične izvršne direktorje, pravilnike o zasebnosti, beleženje podatkov ali dejansko lokacijo določenega ponudnika.

Da ne omenjam, da je nekaj brezplačnih potegov z VPN celo doseglo partnerstva z agencijami za rudarjenje podatkov. To je spolzko pobočje, ki zaupa VPN storitvi, hkrati pa se sprašujem, kakšne posledice ima to “pomanjkanje vere” v orodjih za zasebnost bi nas vodila.

Ivacyja lahko razočaram in nejasnosti njihovih odgovorov, ko vse, kar poskušajo storiti, je tlakovati pot, da njihovi uporabniki dobijo največ anonimnosti v spletu.

Nihče si ne bi želel, da bi se vsi njihovi napori odpravili, samo zaradi neumnih govoric. V vseh mojih letih v VPN industriji lahko tudi zagotovo trdim, da se je to morda začelo kot trik konkurentov, ki naj omenim, tudi v resnici imajo podobne povezave.

jaz’To bom rekel enkrat za vselej: Ivacy je neodvisno registrirana entiteta, s svojimi trgovci, bančnimi računi, partnerji in pravno zavezujočimi pogodbami. Ivacy’S tem dejstvom pričajo neodvisno upravljane in razvite aplikacije, nadomestne storitve, obračunavanje, pravni dogovori in partnerstva. Njihovi deleži so le manjši. Kaj več hočeš od Ivacyja?

Ponudnik je celo odgovoril na poizvedbe v zvezi z njihovim vodenjem in trdil, da, ker gre za zasebno delniško družbo, nimajo pravnih obveznosti razkrivanja dejanskih lastnikov Ivacyja.

Zato niso zainteresirani za odpiranje svojih naložbenih portfeljev, ki jih lahko vidijo vsi, saj to neposredno vključuje razkrivanje javno prepoznavnih podatkov, ki lahko ogrozijo zasebnost uporabnikov..

Glede anonimnosti je Frank razkril tudi, da je Ivacy eden prvih VPN-jev “podpiranje ideje o preglednosti ne le s tem, da je skladen s GDPR ali s članstvom ameriškega zavezništva za kibernetsko varnost, ampak tudi s podpiranjem koncepta preglednih operacij izdelkov”.

Ideja Ivacy VPN je, da uporabnikom olajša premagovanje cestnih blokad, ki jih omejujejo pri popolni internetni svobodi. Zakaj ne bi govorili o tem, kaj so njihova vprašanja? Lahko cel dan razpravljam, zakaj in kdo, a nam je to kdaj preprečil izpolniti obljubo popolne anonimnosti? To bom povedal samo našim obstoječim in potencialnim uporabnikom: Ivacy bo podprl vaše zaupanje za vsako ceno in v vašem slovu in duhu ostal vaš najljubši partner za zasebnost.

Zavijanje stvari

Iskreno, nadvse sem navdušen nad odzivi Ivacyja, zlasti v času, ko je industrija VPN polna tajnosti in skrivnosti.

Singapurski ponudnik, ki graniči s preglednostjo svojih dejavnosti, je vsekakor vreden priznanja in rad bi videl, da bodo druge storitve storile enako.

“Sejma si ne zaslužijo nič drugega kot pogumni” Ivacy, ki odpira svoja združenja, upravljanje in finance, kaže, da jim lahko zaupate, da bodo anonimni v spletu.

Njihove stranke so za njih najpomembnejše bogastvo njihove organizacije, in če odgovarjajo na njihova vprašanja, namesto da bi jih ignorirali, to trditev samo preverijo..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me