Ivacy neemt de hitte – komt terug op geruchten met een transparantie-glock!

Ze zeggen: vecht met vuur. Neem het op tegen je tegenstanders / slechte wensen met vergelijkbare wapens en tactieken. Ivacy is het hier echter niet mee eens en dooft het vage gerucht, met een emmer vol met water gevuld!

Jarenlang heeft de provider beschuldigingen en vreemde conclusies ontvangen over een vermeende verbinding met een concurrentenservice, PureVPN. Dus, voor de West Affiliate Summit in Las Vegas van 2019, besloot Ivacy brandende vragen te stellen over de vereniging, kop op.

Gevraagd naar de relatie met PureVPN, de PR Manager bij Ivacy “openhartig” grinnikte en beweerde dat PureVPN niets anders was dan een kleine stakeholder, beperkt tot gedeelde infrastructuur. Waarom? Om gebruikers te helpen, hun anonimiteit online te behouden.

De verscheidenheid aan publiek identificeerbare digitale voetafdrukken staat op naam van de OEM-partner omdat ze een van de weinige providers zijn waarvan de identiteit al bekend is bij het publiek. Dit gebeurt vanuit het oogpunt van privacy, anonimiteit en welzijn van zowel onze gebruikers als onze spraakmakende technische investeerders, wat een gangbare praktijk is in de VPN-industrie, en we respecteren dat. Deze anonimiteit heeft een cruciale rol gespeeld bij het behouden van onze gebruikers’ privacy zonder compromissen langer dan een decennium.

Frank herhaalde verschillende keren dat Ivacy een onafhankelijke entiteit is en dat ze deze mythe van een hebben ontkracht “verdacht” aansluiting bij PureVPN, meerdere keren in het verleden.

Eerlijk gezegd geef ik individuen in de privacysector niet de schuld en eis ik een duidelijker antwoord. De VPN-industrie is gevuld met oneerlijkheid en mysteries, die betrekking hebben op gezichtsloze CEO's, privacybeleid, logboekregistratie of de werkelijke locatie van een specifieke provider.

Om nog maar te zwijgen, sommige gratis VPN-oplichting is zelfs zo ver gegaan als het vormen van partnerschappen met datamining-bureaus. Het is een gladde helling die op een VPN-service vertrouwt, maar tegelijkertijd vraag ik me af welke implicaties dit hebben “gebrek aan geloof” in privacy tools zou ons leiden.

Ik kan de frustratie van Ivacy krijgen, en de botheid in hun antwoorden, wanneer ze alleen maar proberen de weg vrij te maken voor hun gebruikers om maximale anonimiteit online te ontvangen.

Niemand zou willen dat al hun inspanningen verloren gaan, alleen vanwege gekke geruchten. In al mijn jaren in de VPN-industrie kan ik ook veilig zeggen dat dit misschien is begonnen als een gimmick van concurrenten, die, laat ik vermelden, eigenlijk ook soortgelijke connecties hebben.

ik’Ik zeg dit eens en voor altijd: Ivacy is een onafhankelijk geregistreerde entiteit, met eigen handelaars, bankrekeningen, partners en juridisch bindende contracten. Ivacy’s onafhankelijk beheerde en ontwikkelde apps, backend, facturering, juridische overeenkomsten en partnerschappen zijn een bewijs van dit feit. Hun inzet is slechts gering. Wat wil je nog meer van Ivacy?

De provider heeft zelfs gereageerd op vragen over hun management en beweerde dat ze, aangezien ze een besloten vennootschap zijn, geen wettelijke verplichting hebben om de echte eigenaars achter Ivacy te onthullen.

Als zodanig zijn ze niet geïnteresseerd in het openstellen van hun beleggingsportefeuilles voor iedereen, omdat dat direct inhoudt dat openbaar identificeerbare gegevens worden onthuld, wat de privacy van gebruikers in gevaar kan brengen.

Met betrekking tot de anonimiteit onthulde Frank ook dat Ivacy een van de eerste VPN's was “ondersteuning van het idee van transparantie, niet alleen door GDPR-compliant te zijn of door lid te zijn van de US Cyber ​​Security Alliance, maar ook door het concept van transparante productactiviteiten te ondersteunen”.

Het idee achter Ivacy VPN is om gebruikers te helpen wegversperringen te overwinnen die hen beperken in hun streven naar totale internetvrijheid. Waarom niet praten over wat hun problemen zijn? Ik kan de hele dag gaan debatteren waarom en wie, maar heeft het ons ooit belet de belofte van volledige anonimiteit na te komen? Ik zeg dit gewoon tegen onze bestaande en potentiële gebruikers: Ivacy zal koste wat kost uw vertrouwen handhaven en uw favoriete privacypartner blijven in letter en geest.

Dingen inpakken

Eerlijk gezegd ben ik ongelooflijk onder de indruk van de antwoorden van Ivacy, vooral in een tijd waarin de VPN-industrie vol is van geheimhouding en mysterie.

De in Singapore gevestigde provider die transparantie in hun activiteiten afschiet, is absoluut enige erkenning waard en ik zou graag zien dat andere diensten hetzelfde doen.

“Niemand dan de dapperen verdienen de kermis” en Ivacy die openheid geeft over haar verenigingen, management en financiën, laat zien dat je erop kunt vertrouwen dat ze je online anoniem houden.

Voor hen zijn hun klanten de belangrijkste troef van hun organisatie, en het beantwoorden van hun vragen in plaats van ze te negeren, verifieert alleen deze claim.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me