Ivacy Membawa Panas – Gets Back at Rumors dengan Transparency-Glock!

Mereka berkata, melawan api dengan api. Hadapi lawan / pengacau anda dengan senjata dan taktik yang sama. Ivacy tidak bersetuju walaupun, memadamkan api khabar angin, dengan satu baldi air berisi jujur!

Selama bertahun-tahun, pembekal telah menemui tuduhan dan potongan ganjil mengenai sambungan sepatutnya dengan perkhidmatan pesaing, PureVPN. Oleh itu, untuk Sidang Kemuncak Gabenor Barat di Las Vegas pada 2019, Ivacy memutuskan untuk mengambil soalan terbakar mengenai persatuan itu.

Ketika ditanya tentang hubungan dengan PureVPN, Pengurus PR di Ivacy “Frank” terkejut mendakwa bahawa PureVPN bukanlah satu-satunya pihak berkepentingan kecil, terhad kepada infrastruktur yang dikongsi. Mengapa? Untuk tujuan utama membantu pengguna, mengekalkan ketidaksamaan mereka dalam talian.

Pelbagai jejak digital yang dikenali secara umum adalah atas nama rakan kongsi OEM kerana mereka adalah salah satu penyedia yang sangat sedikit yang identitinya sudah diketahui umum. Ini dilakukan dari sudut pandangan privasi, kesamaan, dan kesejahteraan pengguna dan pelabur teknologi berprofil tinggi kami, yang merupakan amalan biasa dalam industri VPN, dan kami menghormatinya. Ketidaksamaan ini telah memainkan peranan penting dalam menjaga pengguna kami’ privasi tanpa kompromi selama lebih daripada satu dekad.

Frank mengulangi beberapa kali bahawa Ivacy adalah entiti bebas dan bahawa mereka telah membantah mitos ini a “mencurigakan” gabungan dengan PureVPN, beberapa kali pada masa lalu.

Secara jujur, saya tidak menyalahkan individu dalam sektor privasi, menuntut jawapan yang lebih jelas. Industri VPN dipenuhi dengan ketidakjujuran dan misteri, yang berkaitan dengan CEO CEO, dasar privasi, pembalakan, atau lokasi sebenar penyedia tertentu.

Belum lagi, beberapa penipuan VPN percuma telah pun pergi ke arah membentuk perkongsian dengan agensi penambangan data. Ia adalah lereng licin yang mempercayai perkhidmatan VPN, tetapi pada masa yang sama, saya tertanya-tanya apa implikasi ini “kekurangan iman” dalam alat privasi akan membawa kita.

Saya boleh mendapatkan kekecewaan Ivacy, dan kesilapan dalam balasan mereka, apabila semua yang mereka cuba lakukan adalah membuka jalan bagi pengguna mereka untuk menerima anonimiti maksimum secara dalam talian.

Tiada siapa yang mahu semua usaha mereka dibazirkan, hanya kerana khabar angin bodoh. Dalam semua tahun saya dalam industri VPN, saya juga boleh mengatakan ini mungkin telah bermula sebagai gimik dari pesaing, yang memaklumkan saya, sebenarnya mempunyai gabungan yang sama juga.

Saya’Anda akan mengatakan ini sekali dan untuk semua: Ivacy adalah entiti berdaftar secara bebas, dengan pedagang, akaun bank, rakan kongsi, dan kontrak yang mengikat secara sah. Ivacy’aplikasi, backend, bil, perjanjian undang-undang dan perkongsian yang dikendalikan dan dibangunkan secara bebas adalah bukti fakta ini. Taruhan mereka hanya kecil. Apa lagi yang anda mahu dari Ivacy?

Penyedia itu juga menjawab pertanyaan mengenai pengurusannya, mendakwa bahawa kerana mereka adalah syarikat swasta, mereka tidak mempunyai kewajipan undang-undang untuk mendedahkan pemilik sebenar di belakang Ivacy.

Oleh itu, mereka tidak berminat untuk membuka portfolio pelaburan mereka untuk semua orang melihat, kerana secara langsung melibatkan mendedahkan data yang boleh dikenal pasti secara umum, yang mungkin meletakkan privasi pengguna berisiko.

Berhubung dengan tidak dikenali, Frank juga mendedahkan bahawa Ivacy adalah salah satu VPN pertama untuk “sokongan gagasan ketelusan bukan hanya dengan mematuhi GDPR atau dengan menjadi ahli Perikatan Keselamatan Siber AS, tetapi dengan juga menyokong konsep operasi produk telus”.

Idea di sebalik Ivacy VPN adalah untuk memudahkan pengguna mengatasi halangan sekatan yang mengehadkan mereka dalam mengejar kebebasan internet total. Mengapa tidak bercakap mengenai isu mereka? Saya boleh pergi sepanjang hari untuk membahaskan mengapa dan siapa tetapi telah menghalang kami daripada menyampaikan janji untuk tidak dikenali? Saya hanya akan mengatakan ini kepada pengguna yang sedia ada dan berpotensi: Ivacy akan meneguhkan kepercayaan anda pada sebarang kos dan tetap menjadi rakan kongsi privasi pilihan anda dalam surat dan semangat.

Membungkus Perkara

Secara jujur, saya amat kagum dengan tanggapan yang diberikan oleh Ivacy, terutamanya semasa industri VPN dipenuhi dengan kerahsiaan dan misteri.

Penyedia yang berpangkalan di Singapura yang melancarkan ketelusan dalam operasi mereka pasti bernilai pengiktirafan, dan saya ingin melihat perkhidmatan lain melakukan perkara yang sama.

“Tidak ada yang berani tetapi adil” dan Ivacy membuka persatuan, pengurusan, dan kewangannya, menunjukkan bahawa anda boleh mempercayai mereka dalam menjaga anda dalam talian tanpa nama.

Bagi mereka, pelanggan mereka adalah aset yang paling penting dalam organisasi mereka, dan menjawab pertanyaan mereka dan bukannya mengabaikan mereka, hanya mengesahkan tuntutan ini.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me