Η Ivacy παίρνει τη θερμότητα – παίρνει πίσω στις φήμες με μια διαφάνεια-Glock!

Λένε, πολεμήστε φωτιά με φωτιά. Αντιμετωπίστε τους αντιπάλους / κακούς σας με παρόμοια όπλα και τακτικές. Ο Ivacy διαφωνεί, όμως, βάζοντας στο φως τις φήμες, με έναν κάδο γεμάτο τιμιότητα!

Για χρόνια, ο πάροχος συναντήθηκε με κατηγορίες και περίεργες παρακρατήσεις σχετικά με μια υποτιθέμενη σύνδεση με μια υπηρεσία ανταγωνιστή, PureVPN. Έτσι, για τη Δύση Συνάντηση Δυτικών Συνεργατών στο Λας Βέγκας του 2019, η Ivacy αποφάσισε να πάρει καυτά ερωτήματα σχετικά με την ένωση, επικεφαλής.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση με το PureVPN, το PR Manager στο Ivacy “Ειλικρινής” χαμογέλασε υποστηρίζοντας ότι το PureVPN δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας μικρός φορέας, περιοριζόμενος σε κοινές υποδομές. Γιατί; Για τον πρωταρχικό σκοπό της βοήθειας των χρηστών, διατηρούν την ανωνυμία τους σε απευθείας σύνδεση.

Η ποικιλία των ψηφιακών αποτυπώσεων που αναγνωρίζονται από το κοινό είναι στο όνομα του εταίρου του ΚΑΕ επειδή είναι ένας από τους πολύ λίγους παρόχους των οποίων η ταυτότητα είναι ήδη γνωστή στο κοινό. Αυτό γίνεται από την άποψη της ιδιωτικότητας, της ανωνυμίας και της ευημερίας τόσο των χρηστών μας όσο και των υψηλής τεχνολογίας επενδυτών μας, που είναι μια κοινή πρακτική στον κλάδο VPN, και το σεβόμαστε. Αυτή η ανωνυμία έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση των χρηστών μας’ ιδιωτικού απορρήτου για περισσότερο από μια δεκαετία.

Ο Frank επανέλαβε επανειλημμένα ότι η Ivacy είναι μια ανεξάρτητη οντότητα και ότι έχουν ξεκαθαρίσει αυτό το μύθο του α “ύποπτος” με το PureVPN, αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ειλικρινά, δεν κατηγορώ άτομα στον τομέα της ιδιωτικής ζωής, απαιτώντας μια πιο σαφή απάντηση. Η βιομηχανία VPN είναι γεμάτη απιστία και μυστήρια, που αφορούν απρόσεκτους διευθύνοντες συμβούλους, πολιτικές απορρήτου, καταγραφή ή την πραγματική τοποθεσία ενός συγκεκριμένου παρόχου.

Για να μην αναφέρουμε, μερικές δωρεάν ελευθερίες VPN έχουν φτάσει μέχρι να φτιάξουν συνεργασίες με εταιρείες εξόρυξης δεδομένων. Είναι μια ολισθηρή πλαγιά που εμπιστεύεται μια υπηρεσία VPN, αλλά συγχρόνως, αναρωτιέμαι τι συνέπειες αυτό “έλλειψη πίστης” σε εργαλεία απορρήτου θα μας οδηγήσει.

Μπορώ να πάρω την απογοήτευση του Ivacy και την αμβλύτητα στις απαντήσεις τους, όταν όλοι προσπαθούν να κάνουν είναι να ανοίξουν το δρόμο για τους χρήστες τους να λάβουν τη μέγιστη ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση.

Κανείς δεν θα ήθελε όλες τις προσπάθειές τους να σπαταληθούν, μόνο και μόνο για τις ανόητες φήμες. Σε όλα μου τα χρόνια στη βιομηχανία VPN, μπορώ επίσης να πω με ασφάλεια ότι αυτό θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει ως ένα τέχνασμα από τους ανταγωνιστές, που με αφήνουν να αναφέρω, έχουν στην πραγματικότητα παρόμοιες σχέσεις.

Εγώ’Αυτό το λέω μια για πάντα: Η Ivacy είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία με δικές της έμποροι, τραπεζικούς λογαριασμούς, εταίρους και νομικά δεσμευτικές συμβάσεις. Ivacy’οι ανεξάρτητες λειτουργίες και αναπτύξεις εφαρμογών, backend, τιμολόγησης, νομικές συμφωνίες και συνεργασίες είναι μαρτυρία αυτού του γεγονότος. Τα πονταρίσματά τους είναι μικρά. Τι περισσότερο θέλετε από την Ivacy?

Ο πάροχος απάντησε ακόμη και σε ερωτήματα σχετικά με τη διαχείρισή του, υποστηρίζοντας ότι δεδομένου ότι είναι ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεν έχουν νομική υποχρέωση να αποκαλύψουν τους πραγματικούς ιδιοκτήτες πίσω από την Ivacy.

Ως εκ τούτου, δεν ενδιαφέρονται να ανοίξουν τα επενδυτικά τους χαρτοφυλάκια για να το δουν όλοι, διότι αυτό συνεπάγεται άμεσα την αποκάλυψη δεδομένων που μπορούν να αναγνωριστούν από το κοινό, τα οποία ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο το απόρρητο των χρηστών.

Όσον αφορά την ανωνυμία, ο Φρανκ αποκάλυψε επίσης ότι η Ivacy ήταν ένα από τα πρώτα δίκτυα VPN “υποστήριξη της ιδέας της διαφάνειας όχι μόνο με τη συμμόρφωση με το GDPR ή με την ιδιότητα μέλους της αμερικανικής συμμαχίας ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, αλλά και με την υποστήριξη της έννοιας της διαφανούς λειτουργίας των προϊόντων”.

Η ιδέα πίσω από το Ivacy VPN είναι να διευκολύνει τους χρήστες να ξεπεράσουν τα οδοφράγματα που τους περιορίζουν στην επιδίωξή τους για πλήρη ελευθερία στο Διαδίκτυο. Γιατί να μην μιλήσουμε για ποια είναι τα ζητήματά τους; Μπορώ να συζητήσω όλη τη μέρα για ποιο λόγο και ποιος αλλά μας έχει εμποδίσει ποτέ να παραδώσει την υπόσχεση της πλήρους ανωνυμίας; Θα το πω απλώς στους υφιστάμενους και δυνητικούς χρήστες μας: η Ivacy θα υποστηρίξει την εμπιστοσύνη σας με οποιοδήποτε κόστος και θα παραμείνει ο προτιμώμενος συνεργάτης σας στον τομέα της ιδιωτικής ζωής με γράμματα και πνεύμα.

Τυλίξτε τα πράγματα

Ειλικρινά, είμαι εντυπωσιασμένος από τις απαντήσεις που έδωσε η Ivacy, ειδικά σε μια εποχή όπου η βιομηχανία VPN είναι γεμάτη από μυστικότητα και μυστήριο.

Η βασισμένη στη Σιγκαπούρη υπηρεσία παροχής διαφάνειας στις λειτουργίες τους αξίζει σίγουρα κάποια αναγνώριση και θα ήθελα να δω και άλλες υπηρεσίες να κάνουν το ίδιο.

“Κανένας, αλλά ο γενναίος δεν αξίζει τον κόπο” και η Ivacy που ανοίγει για τις ενώσεις, τη διοίκηση και τα οικονομικά της, δείχνει ότι μπορείτε να τους εμπιστευθείτε στη διατήρηση της ανωνυμίας σας στο διαδίκτυο.

Για αυτούς, οι πελάτες τους αποτελούν το σημαντικότερο πλεονέκτημα της οργάνωσής τους και απαντώντας στα ερωτήματά τους αντί να τα αγνοούν, απλώς επαληθεύει αυτόν τον ισχυρισμό.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me