Иваци узима топлину – узвраћа гласинама транспарентности!

Кажу, борите се ватром. Суочите се са противницима / злобницима са сличним оружјем и тактиком. Иваци се, међутим, не слаже са тупом гласином гласноће испуштених вода!

Годинама је испоручио сусрете са сигурносним и необичним одбитцима о наводној вези са конкурентском услугом, ПуреВПН. Тако је Иваци за самит о придруживању Вест у Лас Вегасу 2019. године припремио горућа питања о удрузи..

На питање о вези с ПуреВПН-ом, ПР менаџером у Ивацију “искрен” Насмијајући се тврдећи да ПуреВПН није ништа друго доли тек дионик, ограничен на заједничку инфраструктуру. Зашто? За примарну употребу помоћи корисници ће одржавати анонимност ван мреже.

Разноликост дигиталних отисака која се јавно може препознати у свом имену ОЕМ партнера и један од ретких пружалаца услуга је идентитет већ јавно познат. Да би се догодили радови из приватности, анонимности и добробити како наших корисника, тако и наших улагача у високе технологије, што је уобичајена пракса у ВПН индустрији, а ја морамо да поштујемо. Ова анонимност играла је виталну улогу у очувању наших корисника’ приватност бескомпромисна више од десетљећа.

Франк је неколико пута поновио да је Иваци неовисна цјелина и да су разоткрили овај мит о овоме “сумњив” припадност ПуреВПН-у, неколико пута у прошлости.

Искрено, не кривим појединце из сектора приватности који траже јасан одговор. ВПН индустрија је испуштена од непоштења и мистеријама, а односи се на безлична извршна тела, правила о приватности, податке о подацима или стварну одређену услугу.

Ако не спомињем, неке бесплатне ВПН превладавају чак и отишле су чак и направиле партнерство са агенцијама за вађење података. То је клизав нагиб који има повјерење у ВПН услугу, али истодобно се може питати шта значи “недостатак вјере” у алате за приватност водили би нас.

Могу схватити фрустрацију Ивација и непристојност решења одговора, када све што покуша да отвори стави своје кориснике да добију максималну анонимност на мрежи.

Нитко не би желео да сви они напусте одушевљење отпадом, само због глупих гласина. У свим мојим годинама у ВПН индустрији, могу сигурно рећи да је ово почело као трик конкуренције, који су ме, споменимо, такође имали сличне везе.

ја’Рећи ћу ово једном заувек: Иваци је неовисно регистрован субјект, са властитим трговцима, банковним рачунима, партнерима и правно обавезујућим уговорима. Иваци’Неовисно о управљању и развијеним апликацијама, надметању, наплатама, правим уговорима и партнерским испитивањима је ове чињенице. Њихови улози су само мали. Што још желите од Ивација?

Добављач је чак рекао да се упути у вези са својим управљањем, тврдог поштовања приватног друштва, а нема законску обавезу да открива стварне власнике који стоје иза Ивација.

Као такви, они нису заинтересовани за отварање својих инвестицијских портфеља како би их сви видели, јер би могли директно открити податке који могу бити јавно идентификовани, што може довести у опасност од приватности корисника..

Што се тиче анонимности, Франк је такође открио да је Иваци била једна од првих ВПН-ова која су “потпора идеји транспарентности, не само поштовање ГДПР-а или чланства у Савезу за цибер сигурност САД-а, већ и подупирања концепта транспарентних операција производа”.

Идеја која стоји иза Иваци ВПН-а олакшава кориснике свладавајући блокаду цесте која их ограничава у постизању потпуних интернетских слобода. Зашто нисмо разговарали о својим проблемима? Могу ли читави дан расправљати зашто и ко, али је и нас то икад препоручити да испунимо обећање о потпуној анонимности? Само ћу рећи наше постојеће и потенцијалне кориснике: Иваци ће подупријети ваше повјерење по свакој цијени и остати ваш жељени партнер приватност у писму и духу.

Замотавање ствари

Искрено, невероватно сам импресиониран одговорима Ивација, посебно у време када је ВПН индустрија испунила тајност и мистеријом.

Сингапурски пружатељ услуга који гранатирају транспарентност у својим операцијама дефинитивно је вредан неког признања и волио бих да видим и друге службе раде исто.

“Нитко осим храбрих не заслужује сајам” Откривање Ивације о својим удружењима, управљањем и финансијама показује да ли можете веровати у анонимност ван мреже.

За њих су купили најважније богатство њихових организација и одговорили на своје упите да би их игнорирали само потврдили ову тврдњу..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me