ИПВанисх подржава домовинску сигурност у хватању осумњиченика!

У најновијим скандалима с подацима за пријаву, имамо ИПВанисх који помаже Домовинској сигурности у проналажењу корисника Цомцаст-а, људи за уцењивање злостављања деце и порнографских активности! Будући да је страница за преглед ВПН-а, очито је да је потпуно против акције открића забележила владиним тијелима. Међутим, када се појаве случајеви циберстакинга, узнемиравања и сада дјечје порнографије, поставите и питање треба да поставите моралну политику за ВПН компаније.

Сада смо сви свесни чињенице да ИПВанисх одавно тврди да је а “Нема записаника” ВПН пружа услугу, која вам пружа све већу сигурност. Оно што вероватно не зна да пружи услугу заправо никада није била сигурна. Будући да ће пружити услугу са седиштем у САД-у, земљиште које је дио Савеза љубимац, никада не бисте могли у потпуности искористити анонимност у стварности. Закони захтијевају задржавање података! Исто вриједи и за остале услуге даватеља.

Сви бележе податке о сесији / вези (са врло мало изузетка). То је само тестирање времена и околности у којима се говори о власти, када се коначно сазна истина. Унаточ томе, ови недавни случајеви ВПН-ова који лажу о својим политичким пријавама само су олакшали поступак одабира потенцијалних клијената. ИПВанисх се сада придружио ЕартхВПН-у, ХидеМиАсс-у, приватном приступу Интернету (ПИА) и ПуреВПН-у, који су властима пружили белешке у разним казненим предметима.

Појединости о случају ИПВанисх Логгинг

Овај специфични случај датирао из 2016. године, када је корисник ИПВанисх-а стигао под истрагу Министарства вањске сигурности САД-а, због умијешаних дјечијих порнографија и злостављања! Комплетне изјаве можете прочитати на Слушању и Веб Арцхивеу. За детаље релевантне за ИПВанисх и његове поступке за упис података прочитајте одећу у наставку:

Појединости о скандалу за пријаву ИПВанисх

Матична компанија ИПВанисх која иде по имену “Мрежна група Хигхвиндс” примио а “позив за записнике” с Одјела за домовинску сигурност која је усредоточила строго стање на објављивању корисничких података, а то није стигао “писмо националне сигурности”, позив у судницу или налог за претрагу са понуђеним налогом за испраћај. ИПВанисх је на податке о позивима одговорио два тједна касније, 26. маја 2016. године, а они су наводили да воде не забележују, тако да не могу пружити никакву помоћ.

Кад специјални агент “Сцотт Сикес”, на захтев, матична компанија ИПВанисх одговорила је властима да “поднијети други позив тражећи податке о преплатницима детаљније природе.”, што су учинили 9. липња 2016. тражили су све податке с “ИП 209.197.26.72, прикључак 6667.” Након отприлике дванаест дана, ИПВанисх је властима ДХС-а доставио следеће податке у вези са сумњивим корисником који је умијешан у злостављање дјеце и порнографије:

Појединости о скандалу за пријаву ИПВанисх

Даљњом анализом потврђено је да смо сазнали да ли је ИПВанисх пружио и свеобухватне белешке о датумима и времену када је корисничка веза / прекид са ИРЦ мрежом, заједно са ИП адресом корисника (50.178.206.161). Након што је ХСИ примио све важне податке, било је само питање времена када су идентификовани осумњиченог проналазећи свој Цомцаст ИП адресу у Мунцие, Индиана, а на крају су доведене власти које воде налог за претрес.

Винцента Гевиртза пронашао је код куће са родитељима, касније је признао понашање које је доказано канал ИРЦ, заједно са дијељењем “злоупотреба слика” најмање седам година. Овде можете погледати судске документе за додатне информације о злочинцу. Не, ако се служимо за преглед ВПН-а, требало би да поновимо да је цијело вријеме овај случај био пријављен, ИПВанисх је споменуо да “не прикупљају и не бележе било какав промет или коришћење својих услуга виртуелне приватне мреже”. Испод је извадак из ИПВанисх-а’с почетне странице из липња 2016.

Појединости о скандалу за пријаву ИПВанисх

Сви ти детаљи створили су снажан немир на Реддиту, где су многи корисници ИПВанисх-а завршили школовање због цурења приватних података, док су други више усредсредили на морал и злочин који су напокон ухватио. Да нема трупаца, да не би било могуће. Међутим, на основу лажних обећања за ИПВанисх слиједи строго “нула записа” Међутим, многи корисници се осећају огорченима због инцидента, уче да су забележили све своје активности!

ИПВанисх подржава домовинску сигурност у хватању осумњиченика!

ИПВанисх Стечено путем СтацкПатх-а

Након што је случајно објављен на Реддиту, корисник је кренуо по имену “лавобси”, Тврдећи да је предсједник Управе ИПВанисх издао је сљедећу изјаву.

ИПВанисх Стечено путем СтацкПатх-а

Објашњава да ИПВанисх’Пријашњи власници су изабрани нестали, а сада је изабран за надгледање СтацкПатх-а (након аквизиција у вељачи 2017). “Без изузетка, ИПВанисх нема, нема и нећете бележити или похрањивати белешке наших корисника као СтацкПатх компаније”. Да показује да СтацкПатх не жели да уђе у оно што се догодило пре, што је и разумно. Међутим, не постоји начин да заиста знамо да ли ће ИПВанисх заштитити корисничке податке, остављајући нас и све кориснике на литици.!

Коме бисте требали вјеровати?

У свјетлу свих ових скандала са доказима, корисници ВПН-а никада нису пласирали више прије раније, схватили су их, иако су платили како би задржали свој идентитет, сигурно - непрестано их прате! Ако нису државне власти, онда исте службе полажу повјерење у заштиту свих приватних података. Дакле, како корисници могу користити анонимност ван мреже, уз све ове услуге?

Одговор је заправо врло једноставан: идите само за даватеље услуге са утврђеним угледом да не воде записнике, проверени су казнени предмети. На пример, постоји Савршена приватност (са седиштем у Швицарској), која је у Ротердаму увеличала два послужитеља. Међутим, када постоје политичке изјаве, нису откривени подаци о купцима, а ниже власти нису откриле напад.

Имамо и ЕкпрессВПН, добављача Британских Дјевичанских острва, који су своје услуге увеличали у Турској, након атентата на руског амбасадора у Турској. Копајући о материјалима, власти су утврдиле да је полицајац’с Фацебоок и Гмаил избрисани су, одмах након атентата на велепосланику. Откривени дигитални трагови, радња је извршена преко ЕкпрессВПН-а. Ево службене изјаве давања услуге након одбијања помоћи.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me