Hogyan lehet felszabadítani a Kodi blokkolását az Egyesült Királyságban, és hogyan nézheti meg az élő foci élő közvetítéseket

Kodi ad otthont egy szórakoztató csatorna hatalmas könyvtárának, beleértve filmeket, TV-műsorokat, dokumentumfilmeket, animációkat & rajzfilmek, és természetesen mindenki’kedvenc sportai. Számos hivatalos és nem hivatalos sport-streaming-kiegészítő található Kodi számára, beleértve a krikett, futball, atlétika, amerikai futball, jégkorong, UFC, és a lista folytatódik. Olvassa el részletes útmutatónkat arról, hogyan lehet felszabadítani a Kodi programot az Egyesült Királyságban, hogy kedvenc focimeccseit élőben nézhesse. Használja a Legjobb VPN-t és a legjobb VPN-t a kodi számára az összes adatfolyam biztonságához.

Kodi dobozok betiltva az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyság lesz az első ország, amely hivatalosan betiltja az angol Premier League streaming csatornáival előre konfigurált Fully Loaded Kodi dobozokat. 2017. március 6-án egy 65 éves Malcolm Mayes-t 250 000 font összegű büntetésben részesítették a teljes konfigurációjú Kodi dobozok 1000 dollárért történő értékesítéséért..

A szerzői jogtulajdonosok, a BTSport, a Sky Sports és a Virgin Media szintén jogi jóváhagyást kaptak, hogy követeljék a kiszolgálók blokkolását, amelyeket ingyenesen továbbítanak a Premier League hivatalos adatfolyamaihoz..

Egyesült Királyságban betiltott kodi dobozok - a mi szempontunk

A Kodi feloldása és a határokon kívüli kiegészítők figyelése az Egyesült Királyságban

Figyelem! Don’Ne telepítsen kiegészítőket a Kodi VPN útmutató elolvasása előtt
Kodi súlyos ellenőrzés alá került. A hatóságok meleg a farkukon, hogy vadászják a Kodi-felhasználókat. Nézze meg Kodi legjobb VPN-jét, hogy megtudja, hogyan lehet névtelen maradni. Tudja meg, hogyan lehet felfüggeszteni a legjobb Kodi-kiegészítőket és hogyan biztosíthatja magánéletét a szerzői jog tulajdonosaival szemben.

hogyan lehet felszabadítani a kodi Egyesült Királyságban

Mielőtt elkezdenénk mondani, hogyan érheti el a főbb streaming csatornákat a Labdarúgó-bajnokság mérkőzéseinek megtekintéséhez, engedje’Csak tisztítson meg valamit, tartsa valós idejű tényellenőrzésnek, Kodi-t nem tiltják az Egyesült Királyságban. Az előre konfigurált legjobb Kodi kiegészítőkkel feltöltött Kodi dobozokat most már megtiltják a forgalmazás, mivel ezek egy izgalmas bírságot kísérnek.

Szinte azonnal megkerülheti a földrajzi korlátozásokat, és feloldhatja a Kodi blokkolását, attól függően, hogy milyen eszközöd van’ez kissé különbözik a streaming boxoktól. Ez az okos hack lehetővé teszi, hogy elrejtse IP-címét bármely más szomszédos európai országéval (Tekintettel arra, hogy Egyesült Királyságbeli lakos vagy, és kihagytad az országot), és hozzáférhessen a Kodi csatornákhoz a határokon kívüli csatornákhoz. média Központ. Áttekintettünk több mint 5 nagysebességű VPN szolgáltatást, amelyek közül választhat. Itt található az öt legjobban felsorolt ​​lista, a webhelyen pedig további’s Kodi VPN vélemények szakasz:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

A Kodi-tiltott csatornák feloldása az Egyesült Királyságban a Windows rendszeren

Kodi Windows felhasználók’az Egyesült Királyságban magukat a legszerencsésebbnek tekintik, mivel az operációs rendszer több támogatást élvez, mint bármely más eszköz. A Kodi Windows esetén feloldhatja a kodi blokkolását:

 1. Indítsa el a VPN szolgáltatást
 2. Csatlakozás egy szerverhez Luxemburgban, Hollandiában stb.
 3. Indítsa el a Kodi-t
 4. Nyissa meg a kívánt kiegészítőt, és kezdje el a Major Football League Matches élő közvetítését!

Hogyan lehet feloldani a Kodi dobozok tiltott csatornáinak feloldását az Egyesült Királyságban a router használatával

Az Egyesült Királyságban a Kodi Boxes futball csatornáinak korlátozása feloldása megköveteli, hogy konfigurálják a VPN szolgáltatást egy útválasztón. Ne felejtse el soha beállítani a VPN-t a szolgáltató útválasztón (általában nem’t megengedi). Az itt található útmutatónkkal követheti a VPN beállításához egy útválasztón található útmutatót (ne felejtsen el használni az Egyesült Királysághoz közeli szervert, fontolja meg a következőt: Luxemburg, Norvégia, Svédország, Németország, Hollandia).

Ha kérdése van arról, hogyan oldja fel a kodi blokkolását az Egyesült Királyságban, küldje el nekünk az útválasztó gyártóját & modellt, és megpróbálunk tökéletes telepítési útmutatót nyújtani Önnek.

Miután konfigurálta a VPN-t az útválasztón, egyszerűen indítsa újra, majd:

 1. Indítsa el a Kodi-t
 2. Ugrás a videókra
 3. A kedvenc foci streaming csatornáinak közvetítése az Egyesült Királyságban sok probléma nélkül!

Miért a Kodi EPL csatorna IPTV stream-eket blokkolja a SkyTV

Sok vita után a Sky Sports hivatalosan felhívta és törvényesen jóváhagyta az összes olyan kiszolgáló betiltását, amelyek az EPL-mérkőzések IPTV-stream-einek ingyenes közvetítésére szolgálnak. Korábban a Sky képes volt egyszerre egy szervert betiltani, amely lehetővé tenné a műsorszolgáltató mozgatását. egy másik szerverre, és indítsa újra az adatfolyamot.

Miért blokkolja a Kodi az IPTV csatornákat a SkyTV által?

Ezúttal az EPL hivatalos partnere és az EPL szerzői jogi tulajdonosa’Az online streaming komolyan veszi a kérdéseket. A szerzői jogok folyamatos megsértése után az Egyesült Királyság bírója betiltotta az eladást & olyan teljesen feltöltött Kodi dobozok használata, amelyek előre beállított csatornáival használatra készen állnak, egyszerűen csatlakoztatva a TV-t.

Miért blokkolja a Kodi futball csatornáinak IPTV-streamjeit a BT Infinity

A BTSport a hivatalos partner is & az angol Premier League szerzői jogi tulajdonosa, a SkySports-szal együtt. A BTSport emellett betiltja az összes olyan kiszolgálót is, amelyet a BT Infinity szélessávú szolgáltatásaikkal sugároznak minden ügyfél számára. Mivel az összes BT Infinity felhasználó brit IP-címeken van, tevékenységüket ellenőrizni fogják, és amikor hozzáférnek a Kodi EPL streaminghez, az ISP megtagadja a hozzáférést a szerverhez.

Kodi csatornák, amelyeket a BT Végtelenség és Büntetési Bírságok blokkoltak

Dióhéjban

Remélem, hogy felszabadította ezeket a főbb streaming csatornákat az Egyesült Királyság labdarúgásának megtekintéséhez, ha egy másik IP-cím mögé rejtőzik. Csak abban az esetben, ha nem’dolgozzunk érted, ossza meg velünk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megsemmisítsük ezeket a földrajzi korlátozásokat és feloldjuk Kodi uk. Ha tetszett a cikk, nyomja meg az egyik szociális gombot, és ossza meg most. Segítsen minden barátjának, hogy engedje fel a kedvenc futball csatornáit a Kodi-n, és korlátlanul élvezze a játékot.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me