FRITZ! Кутия VPN

По принцип кутията FRITZ! Е рутер. В Германия, то’s най-широко използваното потребителско оборудване DSL в Германия, което в момента има над 68% дял от пазара.

Основната функционалност на рутер е да осигурява интернет връзки към различни устройства във вашата домашна или офисна мрежа. Можете дори да настроите обществени горещи точки за Wifi с тях.

Но тъй като киберсигурността стана огромна причина за безпокойство в наши дни, Frtizbox VPN стана изключително важна.

VPN мрежите предлагат сигурни, криптирани връзки към интернет данни, изпратени и получени от вас, следователно ви позволяват да получите пълна поверителност в онлайн света.

С настройката на FRNZ! Box VPN на борда можете да гарантирате, че всички ваши устройства, свързани към този рутер, ще получат тази сигурна връзка автоматично.

VPN С FRITZ! Box - Съвместимост с протокола & Преглед

FRITZ! Box VPN работи само с IPSec протокол, така че ще трябва да получите VPN, който предлага този протокол и да може да стартира стабилни мрежи под него.

IPSec се използва за IP мрежи, когато трябва да направите сигурна комуникация по тях. За разлика от SSH, който генерира ключове за установяване на връзки към сървър, IPSec използва връзки от точка до точка.

Режими на IPSec

Този протокол е най-добре адаптиран в среди, където трябва да установите постоянни връзки, които поддържате’не е нужно да се променяте от време на време.

Един VPN софтуер може да настрои тунел сигурно тук.

IPSec може да управлява до 8 връзки наведнъж, което е чудесно, ако имате разнообразна мрежа.

Защо използването на VPN с FRITZ! Поле е полезно?

Настройката на VPN на FRITZ! Box може да бъде трудна за тези, които го правят’нямате много технически познания, тъй като настройването на VPN на рутер или DSL устройство е сложен процес.

Освен това настройването на VPN на устройства като Android или Windows е сравнително лесно, тъй като имате VPN приложения, които можете лесно да изтеглите и използвате без много процес на настройка.

Fritzbox! Router

Но тук ще срещнете основен недостатък, тъй като VPN при настройка на едно устройство чрез специално приложение ще защити само това устройство.

На всичкото отгоре лесно ще изчерпите ограничението за едновременни връзки, което предлага вашият VPN доставчик, като настроите VPN на различни устройства поотделно.

Чрез настройка на кутията FRITZ! VPN клиент, ще можете да разширите защитния капак на VPN на всички устройства.

Още предимства на използването на FRNZ! Box VPN е, че не можете просто да свързвате устройства, но и мрежи, което ви позволява да работите сигурно върху данни в отделни канали лесно и сигурно..

Това е полезно, особено когато имате малка компания и не можете да си позволите широкомащабни VPN профили за свързване към ресурси, излъчвани чрез различни потоци.

Когато VPN FRITZ! Кутия, трябва да гарантирате, че вашата парола има добра сила, защото това е единствената уязвимост, която всеки може да използва, тъй като останалата част от сигурността е доста здрава.

FRITZ! Box VPN работи само с IPSec протокол, който може да не е толкова сигурен, колкото OpenVPN, но също така не е уязвим и може перфектно да гарантира сигурни връзки между рутера и VPN сървърите.

Ако инициирате удостоверяването, което е препоръчително, имате опциите за DES или TripleDES криптиране, но ние ще ви посъветваме да продължите с последното. Може да е по-бавно поради голямото натоварване на криптирането, но то’не е лесно проникващ.

Най-добър VPN за FrtizBox!

За VPN, достатъчно подходящ за работа с FrtizBox, той е на върха на сигурността на играта и ефективността си.

VPN трябва да може да поддържа маршрутизатори отвътре и да предлага лесни ръководства за настройка заедно с помощ за чат на живо, така че потребителят да може да работи с VPN на FrtizBox.

Скоростта също трябва да бъде последователна, тъй като рутерите FrtizBox често се използват от множество устройства и в малки офис помещения, където всякакъв вид изоставане ще създаде неефективност на системата.

Би било много подходящо за вас, ако успеете да получите VPN с най-добра производителност в Германия, за да получите най-добрите и стабилни скорости.

Най-важното е, че VPN трябва да IPSec като FRITZ! Box рутери поддържат само този протокол.

И така, след като анализирах за тези и други фактори, излязох с тези доставчици като най-добрата кутия за VPN на FRITZ! През 2019:

ExpressVPN като кутия FRITZ! VPN: силно препоръчително!

Това е най-препоръчителната ни VPN за FRITZ! Кутия, тъй като ExpressVPN предлага най-добрата производителност, бързина и сигурност с отлична съвместимост с такива специализирани рутери.

В момента ExpressVPN има мрежов парк, състоящ се от над 3000 сървъра по целия свят, което позволява на потребителите на FRITZ! Box да изпитват нулеви проблеми и бързи скорости без забавяне.

ExpressVPN за FrtizBox!

Той има най-добрата поддръжка за чат на живо в цялата индустрия и може да ви позволи да настроите FritxBox с поддържан протокол IPsec на всяка версия на рутер, предлагана от AVM.

FRITZ! Кутия’s Криптирането на TripeDES ще бъде добре допълнено от ExpressVPN’s AES-256 криптиране с военен клас, което допълнително засилва сигурността, която получава цялата ви мрежа.

Ангажиран е с нулева политика за регистрация, гарантираща, че никоя комуникация от работното ви пространство, която преминава през FRITZ! Box VPN няма да се съхранява някога.

ExpressVPN’Най-добрият план ще ви струва $ 8.32 / месец, което е високо, но като се има предвид фактът, че го направите’не искате да правите компромиси във всеки аспект на производителността или сигурността с вашия скъп и важен рутер, тази сделка изглежда управляема.

Surfshark като кутия за FRNZ! VPN:

Този нов доставчик може да се окаже чудесен FRITZ! Box VPN, защото ако търсите достъпна VPN, която да предложи стабилна услуга на вашия рутер, Surfshark е този, за който трябва да се абонирате.

Само за $ 1,99 / месец при най-добрия си план, Surfshark предлага всички важни функции, необходими за да бъде подходящ Frtizbox VPN.

Surfshark VPN за FrtizBox!

Първо, тя предлага военно криптиране и поддръжка на протокол IPSec, разширявайки максимална съвместимост с маршрутизатори FrtixBox.

Леката му услуга може да бъде перфектна за FRITZ! Box VPN за Windows, тъй като бързите и стабилни скорости могат да допълват контрола за връзка с отдалечен достъп много лесно.

Surfshark’Поддръжката на чат на живо ще предлага цялата информация за попълване на полета за въвеждане при настройка на VPN на FRITZ! box, заедно с предлагане на помощ за настройка, когато е необходимо.

С нарастваща 800+ сървърна мрежа можете да бъдете сигурни в надежден VPN достъп без забавяне в малки офис мрежи, които използват FRITZ! Box.

FRITZ! Box Съвместимост с VPN за всички популярни устройства & операционна система

Независимо дали искате FRITZ! Box VPN за Android или за iOS, можете лесно да го направите, тъй като маршрутизаторът поддържа такива връзки.

FRITZ! Box VPN за Windows е най-добре поддържаната сред всички устройства, тъй като тази гама от маршрутизатори на AVM има специални инструменти за достъп, които могат да ви позволят дистанционно да инициирате, настройвате и управлявате връзки.

За Macs обаче не съществува такова съоръжение, така че се нуждаете от външен инструмент, който да ви помогне да продължите. Най-добрият препоръчителен инструмент за настройка на FRITZ! Box VPN услуга на Mac е помощният инструмент VPN, който можете лесно да закупите от Apple’s официални магазини за приложения.

Вашият VPN доставчик може също да ви ръководи с процеса на настройка, ако предлага поддръжка за чат на живо.

Инсталиране на VPN в устройствата с FRITZ!

FRITZ! Box има много различни вариации на рутери, така че не е възможно да се предложи ръководство за настройка на VPN за всеки от тях, тъй като процесът на настройка за всеки един от тях е отличителен и уникален.

FRITZ! Box 7590 обаче е най-лесният за настройване на VPN, тъй като има забележителна функция Easy Connect. Други не’няма такава функция като FRITZ! box 7540, което е друга най-ефективна версия на рутера от AVM.

Позволете ми да ви насоча през процеса на настройка на настройката на VPN на поле 7590 на FRITZ! В много прост процес стъпка по стъпка:

 • Веднъж ти’влезте във вашия акаунт в FRITZ!, отворете „Сподели“ > VPN > Добавете VPN връзка
 • Сега кликнете върху “Свържете тази кутия FRITZ! Към VPN на компанията “
 • След това кликнете върху” Следващия “
 • Сега ще трябва да попълните важни полета с информация, предоставена от вашата VPN услуга
 • В първото поле “VPN потребителско име”, ще трябва да посочите името си
 • След това за полето “VPN парола” създайте защитена парола, която’не е лесно да се предположи.
 • Дали вашата VPN поддържа XAUTH или не, може да бъде потвърдена само от вашия VPN администратор. По принцип можете да разгледате това като версия на IPSec Protocol. Сега, преди да активирате опцията, ще трябва да въведете потребителски идентификационни данни на вашата VPN услуга. Въведете ги и продължете по-нататък.
 • След това ще трябва да въведете пълния фиксиран IP адрес на сървъра от VPN мрежата, към която искате да се свържете. Това поле ще бъде извикано “интернет адрес”
 • Сега въведете IP мрежата на VPN. Това може да ви каже вашият VPN администратор.
 • Същото важи и за полето със заглавие “Подмрежна маска”. Това ще бъде осигурено и от вашия VPN администратор.
 • Имайте предвид, че не можете да продължите по-нататък, без да попълните правилно всички тези данни
 • Сега ще видите опция със заглавие “Поддържайте VPN връзка за постоянно”. Кликнете върху него, за да го активирате. Ако не’t активирайте тази опция, вашата VPN връзка ще бъде деактивирана, когато маршрутизаторът види един час без активност в мрежата. Активирането на тази опция ще гарантира, че дори ако връзката не успее, тя ще бъде автоматично създадена обратно от рутера.
 • Продължете с разрешаването на останалите записи, като кликнете върху “Добре”

заключение

За потребителите на кутиите FRITZ! VPN-ите могат да служат за много цели, освен сигурността и поверителността, разширени за защита на мрежата. По целия свят потребителите разгръщат VPN-та, за да отблокират сигурно поточните сайтове и Torrent. Потребителите на FRITZ! Box също могат да направят същото.

ExpressVPN е най-добрата кутия за VPN на FRITZ! В момента с $ 8.32 / месец, тъй като предлага най-високата съвместимост и стабилност с почти всички FRITZ! Box устройства, предлагани от AVM.

Този VPN може да увеличи вашия опит на вашата кутия FRITZ! И да направи използваемостта й по-добра и по-защитена, така че настройте такава сега и си осигурете всички тези натрупани предимства възможно най-скоро..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me