FRITZ! Kutija VPN

FRITZ! Box je, u osnovi, usmjerivač. U Njemačkoj to’s najrasprostranjenija DSL oprema za potrošače u Njemačkoj koja trenutno ima više od 68% udjela na tržištu.

Osnovna funkcionalnost usmjerivača je pružanje internetskih veza s različitim uređajima u vašoj kućnoj ili uredskoj mreži. S njima čak možete postaviti javne WiFi žarišne točke.

No, kako je cyber-sigurnost ovih dana postala veliki razlog zabrinutosti, Frtizbox VPN postao je izuzetno važan.

VPN-ovi nude sigurne, šifrirane veze s internetskim podacima koje ste poslali i primili, stoga vam omogućava da dobijete potpunu privatnost u internetskom svijetu.

Postavljanjem FRITZ! Box VPN-a na brodu, možete osigurati da će svi vaši uređaji spojeni na ovaj usmjerivač automatski dobiti tu sigurnu vezu..

Contents

VPN s FRITZ! Boxom – kompatibilnost protokola & Pregled

FRITZ! Box VPN radi samo s IPSec protokolom, tako da ćete trebati dobiti VPN koji nudi ovaj protokol i pod njim moći pokrenuti stabilne mreže.

IPSec se koristi za IP mreže kad trebate uspostaviti sigurnu komunikaciju preko njih. Za razliku od SSH-a, koji generira ključeve za uspostavljanje veza s poslužiteljem, IPSec koristi veze u točku.

IPSec načini

Ovaj se protokol najbolje prilagođava u sredinama u kojima morate uspostaviti stalne veze koje ne uspostavite’ne trebate se mijenjati s vremena na vrijeme.

Jedan VPN softver ovdje može sigurno postaviti tunel.

IPSec može istovremeno voditi do 8 veza što je izvrsno ako imate raznovrsnu mrežu.

Zašto upotreba VPN-a s FRITZ! Boxom je korisna?

Podešavanje VPN okvira FRITZ! Može biti teško za one koji ne’nemate puno tehničkog znanja s obzirom da je postavljanje VPN-a na usmjerivač ili DSL uređaj složen proces.

Štoviše, postavljanje VPN-a na uređajima poput Androida ili Windows-a relativno je jednostavno s obzirom na to da imate VPN aplikacije koje možete lako preuzeti i koristiti bez mnogo postupka postavljanja..

Fritzbox! Router

Ali ovdje ćete naići na veliki nedostatak jer će VPN prilikom postavljanja jednog uređaja putem posebne aplikacije osigurati taj uređaj samo.

Povrh toga, lako ćete iscrpiti ograničenje istovremene veze koju nudi vaš davatelj VPN tako što ćete zasebno postaviti VPN na različite uređaje.

Postavljanjem okvira FRITZ! VPN klijent, moći ćete proširiti sigurnosni pokrov VPN-a na sve uređaje.

Dodatne prednosti korištenja FRITZ! Box VPN-a je u tome što ne možete samo povezivati ​​uređaje nego i mreže, omogućujući vam siguran i lak rad na podacima u zasebnim kanalima lako i sigurno..

To je korisno posebno ako imate malu tvrtku i ne možete si priuštiti VPN profile velikih razmjera da biste se povezali s resursima koji dolaze iz različitih strujanja..

  Los mejores sitios de torrent y alternativas de trabajo 100% de sitios resueltos

Kada VPN FRITZ! Okvir, morate osigurati da vam lozinka ima dobru čvrstoću, jer je to jedina ranjivost koju bilo tko može iskoristiti jer je ostatak sigurnosti prilično čvrst.

FRITZ! Box VPN radi samo s IPSec protokolom, koji možda nije tako siguran kao OpenVPN, ali nije ni ranjiv i može savršeno jamčiti sigurne veze između usmjerivača i VPN poslužitelja..

Ako pokrenete provjeru autentičnosti, što je preporučljivo, imate mogućnosti DES ili TripleDES enkripcije, ali mi ćemo vam savjetovati da idete s ovim posljednjim. To bi moglo biti sporije zbog velikog opterećenja enkripcije, ali to’s nije lako prodirati.

Najbolji VPN za FrtizBox!

Za VPN koji je dovoljno prikladan za rad s FrtizBoxom, on je vrhunski u pogledu sigurnosti igara i performansi.

VPN bi trebao biti sposoban usko podržavati usmjerivače i nuditi jednostavne vodiče za postavljanje, uz pomoć live chat-a, kako bi korisnik mogao započeti s VPN-om na FrtizBox.

Brzina rada također mora biti dosljedna jer se usmjerivači FrtizBox često koriste na više uređaja i u malim uredskim prostorima, gdje bilo kakvo zaostajanje stvara neučinkovitost sustava.

Bilo bi vrlo pogodno za vas ako biste mogli dobiti VPN s najboljim performansama u Njemačkoj kako biste postigli najbolje i najstabilnije brzine.

Najvažnije je da VPN treba IPSec kao FRITZ! Box usmjerivači podržavati samo ovaj protokol.

Nakon analize za ove i druge čimbenike, došao sam do ovih pružatelja usluga kao najbolji FRITZ! Box VPN u 2023. godini:

ExpressVPN kao FRITZ! Kutija! VPN: vrlo preporučljivo!

Ovo je naš najveći preporučeni VPN za FRITZ! Okvir jer ExpressVPN nudi najbolje performanse, brzine i sigurnost uz izvrsnu kompatibilnost s takvim namjenskim usmjerivačima..

ExpressVPN trenutno ima mrežni park koji se sastoji od preko 3000 poslužitelja širom svijeta koji korisnicima FRITZ! Box-a omogućuju da bez ikakvih zastoja imaju problema s uskim grlima i velikim brzinama..

ExpressVPN za FrtizBox!

Ima najbolju podršku za chat uživo u cijeloj industriji i može vam omogućiti postavljanje FritxBox-a s protokolom podržanim IPsec-om na bilo kojoj verziji usmjerivača koju nudi AVM.

FRITZ! Kutija’TripeDES šifriranje će nadograditi i ExpressVPN’s AES-256 šifriranjem vojne klase, dodatno jačajući sigurnost koju dobiva cijela vaša mreža.

Pridržavao se pravila nulte evidencije osiguravajući da nijedna komunikacija s vašeg radnog prostora koja prolazi kroz FRITZ! Box VPN neće biti pohranjena.

ExpressVPN’Najbolji plan će vas koštati 8,32 USD / mjesec što je visoko, ali s obzirom na činjenicu da ne’Ne želite kompromitirati bilo koji aspekt performansi ili sigurnosti s vašim skupocitim i važnim usmjerivačem, ovaj posao izgleda upravljiv.

  Top 3 sieci Pirate Bay VPN w 2023 r. - Pobieraj pliki bez obaw

Surfanje kao FRITZ! Box VPN:

Ovaj se novi pružatelj usluga može pokazati sjajnim VPN-om FRITZ! Jer ako tražite pristupačan VPN koji će vašem ruteru ponuditi stabilnu uslugu, Surfshark je onaj na koji biste se trebali pretplatiti..

Za samo 1,99 USD mjesečno po svom najboljem planu, Surfshark nudi sve važne karakteristike potrebne da bi bio prikladan Frtizbox VPN.

Surfshark VPN za FrtizBox!

Prvo, nudi vojnu enkripciju i podršku za protokol IPSec, proširujući maksimalnu kompatibilnost s FrtixBox usmjerivačima.

Njegova lagana usluga može biti savršena za FRITZ! Box VPN za Windows jer njegove velike i stabilne brzine mogu vrlo lako nadopuniti kontrole veze na daljinu.

Surfshark’Podrška za chat uživo nudi sve informacije za popunjavanje polja za unos na VPIT postavci okvira FRITZ !, zajedno s ponudom pomoći u postavljanju kad god je to potrebno.

S rastućom mrežom poslužitelja od 800+ možete biti sigurni u pouzdan VPN pristup bez zastoja na malim uredskim mrežama koje koriste FRITZ! Box.

Kompatibilnost FRITZ! Box VPN-a za sve popularne uređaje & OS

Bez obzira želite li FRITZ! Box VPN za Android ili za iOS, to lako možete učiniti jer usmjerivač podržava takve veze.

FRITZ! Box VPN za Windows najbolje je podržan od svih uređaja, no zato što ovaj raspon AVM usmjerivača ima posebne pristupne alate koji vam mogu omogućiti daljinsko pokretanje, postavljanje i upravljanje vezama.

Međutim, za Mac računare ne postoji takva mogućnost, pa vam je potreban vanjski alat za pomoć. Najbolji preporučeni alat za postavljanje FRITZ! Box VPN usluge na Macu je VPN pomoćni alat koji lako možete kupiti od Apple-a’službene prodavaonice aplikacija.

Vaš davatelj VPN-a također vas može voditi kroz postupak postavljanja ako nudi podršku u chatu uživo.

Instaliranje VPN-a u uređaje s FRITZ !.

FRITZ! Box ima mnogo različitih varijacija rutera pa nije moguće ponuditi vodič za postavljanje VPN-a na svakom od njih, jer je postupak postavljanja za svaki od njih poseban i jedinstven.

No, FRITZ! Box 7590 najlakši je za postavljanje VPN-a jer ima izvanrednu značajku Easy Connect. Drugi ne’ne imati takvu značajku kao što je FRITZ! box 7540, što je još jedna od najboljih performansi usmjerivača AVM-a.

  Melhores sites de torrent e alternativas 100% funcionais de sites reprimidos

Dopustite da vas vodim kroz postupak postavljanja postavljanja VPN-a na FRITZ! Box 7590 u vrlo jednostavnom postupnom postupku:

 • Jednom kad ti’prijavite se na svoj FRITZ! box račun, idite na Dionice > VPN > Dodajte VPN vezu
 • Sada kliknite na “Spojite ovaj okvir FRITZ! S VPN tvrtke “
 • Zatim kliknite na” Sljedeći “
 • Sada ćete morati ispuniti važna polja s podacima koje pruža vaša VPN usluga
 • U prvom polju “VPN korisničko ime”, morat ćete dati svoje ime
 • Zatim za polje “VPN lozinka” stvoriti sigurnu lozinku koja’nije lako pogoditi.
 • Da li VPN podržava XAUTH ili ne, to može potvrditi samo vaš VPN administrator. U osnovi, ovo možete smatrati verzijom IPSec protokola. Sada, prije aktiviranja opcije, morat ćete unijeti korisničke vjerodajnice svoje VPN usluge. Unesite ih i nastavite dalje.
 • Zatim ćete morati unijeti punu fiksnu IP adresu poslužitelja iz VPN mreže na koju se želite povezati. Ovo će se polje zvati “internetska adresa”
 • Sada unesite IP mrežu VPN-a. To vam može reći vaš VPN administrator.
 • Isto vrijedi i za polje pod nazivom “Maska podmreže”. To će vam pružiti i vaš VPN administrator.
 • Imajte na umu da ne možete nastaviti bez ispravnog popunjavanja svih ovih detalja
 • Sada ćete vidjeti opciju s naslovom “Stalno održavajte VPN vezu”. Kliknite na nju da biste je aktivirali. Ako ne’t aktivirate ovu opciju, vaša VPN veza bit će onemogućena kada usmjerivač vidi sat vremena neaktivnosti na mreži. Omogućivanje ove opcije osigurava da će ruter automatski uspostaviti sigurnosnu kopiju čak i ako veza ne uspije.
 • Nastavite s autorizacijom preostalih unosa klikom na “u redu”

Zaključak

Za korisnike FRITZ! Box-a, VPN-ovi mogu služiti u mnoge svrhe, osim sigurnosti i privatnosti proširene za sigurnost mreže. Korisnici širom svijeta razmještaju VPN-ove kako bi bezbrižno deblokirali web stranice za streaming i Torrent. Korisnici FRITZ! Box-a mogu isto učiniti.

ExpressVPN je najbolji FRITZ! Box VPN koji trenutno iznosi 8,32 USD mjesečno jer nudi najveću kompatibilnost i stabilnost sa gotovo svim FRITZ! Box uređajima koje nudi AVM.

Ovaj VPN može poboljšati vaše iskustvo na FRITZ! Kutiji i učiniti njegovu upotrebljivost boljom i zaštićenijom, pa ga sada postavite i zajamčite sebi sve ove pripisane prednosti što je prije moguće..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me