Cum deblochezi Kodi în Marea Britanie și urmărești live fotbal în engleză

Kodi a fost acasă la o masivă bibliotecă de canale de divertisment, inclusiv filme, emisiuni TV, documentare, animație & desene animate și, desigur, toată lumea’sporturile preferate. Există un număr mare de suplimente de streaming oficiale, precum și neoficiale pentru Kodi, inclusiv cele pentru cricket, fotbal, atletism, fotbal american, hochei pe gheață, UFC, iar lista continuă. Citiți ghidul nostru detaliat despre cum să deblocați Kodi în Marea Britanie pentru a viziona în acțiune meciurile preferate de fotbal. Utilizați Best VPN și cel mai bun vpn pentru kodi pentru a vă asigura toate fluxurile.

Cutii Kodi Banate în Marea Britanie

Marea Britanie va deveni prima țară care va interzice oficial cutiile Kodi complet încărcate preconfigurate cu canale de streaming din Premier League engleză. La 6 martie 2017, Malcolm Mayes, în vârstă de 65 de ani, a primit o penalitate de 250.000 de lire sterline pentru vânzarea completă a casetelor Kodi pentru 1.000 de lire sterline fiecare.

Deținătorii de drepturi de autor BTSport, Sky Sports și Virgin Media au primit, de asemenea, aprobarea legală pentru a solicita blocarea serverelor care sunt folosite pentru a transmite gratuit fluxurile oficiale din Premier League.

Cutiile kodi interzise în Marea Britanie - perspectiva noastră

Cum să deblochezi Kodi-ul și să te uiți la complement-urile Bounds din Marea Britanie

Avertizare! Don’nu instalați suplimente înainte de a citi Ghidul nostru VPN Kodi
Kodi a făcut obiectul unui control sever. Autoritățile sunt fierbinți pe coada lor pentru a vâna utilizatorii Kodi. Vezi cel mai bun VPN pentru Kodi pentru a afla cum să rămâi anonim. Aflați cum puteți debloca cele mai bune suplimente Kodi și vă puteți asigura confidențialitatea de la deținătorii de drepturi de autor.

cum să deblochezi kodi în Marea Britanie

Înainte de a începe să vă spunem cum să accesați canale de streaming majore pentru urmărirea meciurilor din liga Footbal, permiteți’pur și simplu ștergeți ceva, considerați că este un control de fapt în timp real, Kodi nu este interzis în Marea Britanie. Casetele Kodi încărcate cu cele mai bune suplimente Kodi sunt acum interzise să fie vândute deoarece însoțesc o amendă intensă.

Puteți ocoli georestricțiile aproape instantaneu și deblocați Kodi în funcție de dispozitivul pe care îl aveți’este un pic diferit pentru streaming-uri Acest hack inteligent vă permite să ascundeți adresa dvs. IP cu cea a oricărei alte țări europene vecine (având în vedere că sunteți un rezident din Marea Britanie și ați plecat din țară) și accesați canalele Kodi în afara limitelor dvs. centru media. Am revizuit peste 5 servicii VPN de mare viteză pentru care puteți alege, aici este o listă cu cele mai bune 5 noi, în timp ce mai multe pot fi găsite pe site-ul nostru’s Secțiunea de recenzii VPN Kodi:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

Cum se deblochează canalele interzise Kodi pe Windows în Marea Britanie

Utilizatorii Windows Kodi’în Marea Britanie se vor considera mai norocoși, deoarece există mai mult suport pentru sistemul de operare decât orice alte dispozitive. Pentru Windows Kodi, puteți debloca kodi prin:

 1. Lansați serviciul VPN
 2. Conectați-vă la un server din Luxemburg, Olanda etc..
 3. Lansați Kodi
 4. Accesați complementul dorit și începeți să transmiteți în direct meciurile Major League League!

Cum se deblochează căsuțele Kodi pe canalele interzise în Marea Britanie cu ajutorul routerului

Deblocarea în afara limitelor a canalelor de streaming de fotbal pe Kodi Boxes din Marea Britanie necesită să configurați serviciul VPN pe un router. Nu uitați să nu configurați niciodată VPN pe routerul furnizorului (nu merge în mod normal’nu vă permit). Puteți urma ghidul nostru despre modul de configurare a VPN-ului pe un router cu ghidul nostru aici (nu uitați să utilizați un server aproape de Marea Britanie, luați în considerare unul din Luxemburg, Norvegia, Suedia, Germania, Olanda).

În cazul în care aveți o problemă cu privire la modul de deblocare a kodi în Marea Britanie, trimiteți-ne marca de router & model și vom încerca să vă oferim un ghid de configurare perfect.

După ce ați configurat VPN-ul pe router, pur și simplu reporniți-l atunci:

 1. Lansați Kodi
 2. Accesați videoclipuri
 3. Transmiteți canalele preferate de streaming de fotbal din Marea Britanie fără prea multe probleme!

De ce canalele Kodi EPL Streamurile IPTV blocate de SkyTV

După multe controverse, Sky Sports a numit-o oficial și a obținut aprobarea legală de a interzice toate serverele care sunt folosite pentru a livra fluxuri IPTV de meciuri EPL gratuit. În mod evident, Sky a avut capacitatea de a interzice un server la un moment dat, ceea ce ar permite radiodifuzorului să se deplaseze. accesați pe un alt server și începeți să transmiteți din nou streaming.

De ce canalele Kodi Streamurile IPTV blocate de SkyTV

De această dată partenerul oficial al EPL și titularul drepturilor de autor al EPL’Transmiterea online a luat problemele în serios. După încălcări continue ale drepturilor de autor, o instanță din Marea Britanie a interzis vânzarea & utilizarea unor cutii Kodi complet încărcate care au canale pre-configurate gata de utilizare, prin simpla conectare la un televizor.

De ce canalele de fotbal Kodi Streamurile IPTV blocate de BT Infinity

BTSport este și partenerul oficial & titular al dreptului de autor al Premier League-ului englez împreună cu SkySports. De asemenea, BTSport va interzice toate serverele utilizate pentru difuzarea tuturor clienților care utilizează serviciul lor de bandă largă BT Infinity. Deoarece toți utilizatorii BT Infinity sunt pe adrese IP din Marea Britanie, activitățile lor vor fi monitorizate și atunci când accesează fluxul EPL Kodi, ISP-ul va refuza accesul la server..

Canale Kodi blocate de amenzile BT Infinity și penalități

Pe scurt

Sper să aveți acele canale de streaming importante pentru vizionarea fotbalului britanic deblocat ascunzându-se în spatele unei adrese IP diferite. Doar în caz că nu’nu funcționăm pentru dvs., anunțați-ne și vom face tot posibilul să zdrobim acele geo-restricții și să deblocăm Kodi în Marea Britanie. Dacă ți-a plăcut articolul, pur și simplu apasă unul dintre butoanele sociale și împărtășește-l acum. Ajută-ți toți prietenii să-și deblocheze fluxurile de fotbal preferate de pe Kodi și bucură-te de jocurile tale fără restricții.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me