Cele mai bune site-uri Torrent și alternative de lucru 100% ale site-urilor fisurate

O dată cu legile internetului devenind din ce în ce mai stricte zi de zi, s-a produs o criză gravă împotriva site-urilor web P2P / Torrenting. Vânătorii de încălcări ale drepturilor de autor încearcă cel mai bun nivel pentru a închide site-uri populare precum “kickasstorrents” și TPB. Majoritatea site-urilor celebre pentru torrente au fost închise. Cu toate acestea, KAT, la fel ca și numele său, site-ul continuă să dea un ** destul de sălbatic, reapărând pe domenii noi – de fiecare dată când unul este dat jos!

KAT Torrents a fost închis după ce Apple Inc. a depus o plângere împotriva proprietarului său Artem Vaulin. El a fost acuzat că a distribuit conținut piratat în valoare de peste 1 miliard de dolari, printr-un server cu sediul în Chicago. Apple a cerut-o pe Artem Vaulin’s ISP canadian (care a găzduit KAT’s Chicago server) pentru a preda informațiile personale ale utilizatorului care a descărcat un album de muzică iTunes. De atunci, numeroase “clona” site-urile au preluat internetul. Dar aceste site-uri sunt geo-restricționate în principalele părți ale lumii, care ar putea necesita să vă conectați printr-o VPN funcțională pentru descărcarea torentelor.

Multe site-uri de torrent enumerate în acest ghid sau în altă parte vor fi blocate în regiunea dvs. Pentru a avea acces la acele site-uri de torrent, Surfshark VPN vine la îndemână cu conexiuni multiple nelimitate, scurgere DNS privat, opțiune Comutator de ucidere la doar 1,99 USD / mo.Vizită Surfshark30 Garanție de înapoiere a banilor

Iată câteva dintre cele mai bune site-uri de torrenturi

1.      Suplimentar Torent

Site-urile Torrent adesea sunt victime ale unor legi de încălcare a drepturilor de autor iritante, care au ca rezultat blocarea platformelor hit, cum ar fi ExtraTorrent. Cu toate acestea, chiar și după închiderea acesteia, alternativa Torrentz s-a lansat rapid pe un alt domeniu. Înainte ca cineva să poată ghici, site-ul deja a generat o bază de utilizator constantă, cu multe descărcare / partajare de torrenting în mod regulat. Este acasă pentru grupurile de lansare populare ETTV și ETRG, ceea ce înseamnă că îl puteți utiliza pentru vizionarea filmelor HD și a emisiunilor TV oricând, împreună cu descărcarea de programe, muzică, documente, anime etc..

un torent suplimentar

2. RARBG

Lansat în 2008 ca site-ul bulgar-tracker, RARBG este acum o alternativă puternică Torrent, care a reușit să genereze o bază uriașă de fani la nivel mondial. De asemenea, și-a făcut apariția în primele zece site-uri din 2015, mulți utilizând site-ul web pentru P2P / Torrenting pentru o gamă largă de conținut. Dacă soluțiile de mai sus se închid, RARBG este o alegere bună pentru a descărca totul din cărți, benzi desenate, emisiuni TV, software, jocuri, filme și muzică. Puteți chiar să vă înscrieți și să faceți parte din comunitatea RARBG.

  NordVPN UK - 545 serveurs pour le Royaume-Uni en seulement 3,49 $ / mois

rarbg

3. 1337X

Nu există limitări în alegerile disponibile pentru alternativele Torrent. 1337x este un alt exemplu de site-ul cu succes torent care continuă să-și revină pe internet, în ciuda faptului că este blocat de motoarele de căutare. Site-ul rulează acum pe un nou domeniu pentru ca utilizatorii să se bucure de descărcarea / partajarea torentelor. Datorită designului ușor de utilizat și al paginii simple, căutarea torentelor este o bucată de tort. Acest lucru a avut ca rezultat că site-ul web a câștigat destul de popularitate în rândul iubitorilor de torrente.

1337x

4. Popcorn Timp

Popcorn Time este soluția dvs. numărul unu pentru descărcarea torentelor pentru filme / emisiuni TV, permițând utilizatorilor să transmită simultan conținutul. Este un client BitTorrent de software gratuit, multi-platformă, care folosește un player media pentru rularea conținutului mai multor site-uri web torrent. Interfața platformei este excepțional de curățată. Filme și emisiuni TV sunt prezentate în miniaturi și titluri de film într-o manieră similară cu Netflix.

popcorn time

5. Torrenturi de var

LimeTorrents este încă un alt site web torrent care face valuri în domeniul torrentingului recent. Conform mai multor critici, se pare că este copia copiilor LimeWire, însă oferă o interfață de utilizator mai simplă și atractivă & navigare pe site. Torrent-urile au statistici adecvate care oferă semințe, colegi, starea de sănătate și descărcare în timp real.

Lime Torrents urmărește o interfață similară cu cea a KickAssTorrents, incluzând o căutare categorizată, un meniu de navigare rapidă și o listă de torenți în tendințe foarte cunoscute pe pagina principală, cum ar fi KAT. Site-ul oferă, de asemenea, o pagină dedicată trend-urilor, o întrebare frecventă strălucitoare, cele mai recente știri despre torrent, o caracteristică cloud de căutare și o secțiune exclusivă pentru clienții torrent.

torente de var

6. EZTV

Dacă sunteți un adevărat sezon arată fanatic, atunci EZTV este locul potrivit pentru dvs. EZTV este o adăugire recentă la site-urile web torrenting care oferă o bibliotecă uriașă de emisiuni TV care vă permit să descoperiți zilnic emisiuni TV preferate. Site-ul web nu numai că oferă torrente de înaltă calitate cu semințe considerabile, dar recomandă, de asemenea, utilizarea instrumentelor de confidențialitate pentru a evita notificările de încălcare a dreptului comunitar & acțiune legală.

EZTV

De asemenea, EZTV oferă membrilor o listă categorizată de spectacole de sezon, un forum dedicat, întrebări frecvente bine întreținute și o comunitate uriașă de semănători torrenți. & leecheri. Disponibilitatea torentelor este foarte bună, cu o mulțime de semințe disponibile pentru majoritatea spectacolelor, plus torentele sunt întotdeauna cu o sănătate deosebită.

  Опера ВПН алтернатива - 5 одличних замјеника Опера ВПН | БестВПН.цо

7. Reactor Torrent

Nu există nicio comparație acum cu KickAssTorrents, ExtraTorrent și TPB. Torrent Reactor este un loc ideal pentru a găsi cele mai recente și cele mai trendante torente cu o sănătate bună. Torrent Reactor este o sursă strălucitoare pentru a descărca filme și emisiuni TV, dar ferește-te de adware & spyware.

8. Proiect Torrent

proiect torrent

Proiectul Torrent este un serviciu de indexare destul de nou, dar acest începător nu este aici pentru a se stabili în micile ligi. Alimentat de o bibliotecă uriașă de 9,8 milioane de torenți, Torrent Project a devenit rapid invidia troll-urilor de copyright. TorrentProject nu găzduiește torrenturi de pe serverele proprii, ci mai degrabă acționează ca un motor de căutare care interogează rezultatele altor servicii de indexare a torrenturilor, cum ar fi TPB, KAT, SumoTorrents, Torrent Reactor și altele. Clasat pe locul 8 în lista noastră cu cele mai bune alternative de torrente.

Oglinzi Bay Pirate / alternative

oglinda de golf pirat

Dacă site-ul principal TPB.org este redus, vă puteți baza întotdeauna pe domenii clonă pentru descărcarea torrenturilor. Deși unii pot oferi un pic de probleme și se pot încărca incredibil de lent, majoritatea oferă același nivel de compatibilitate și funcționalitate ca și site-ul inițial. Dacă doriți să începeți imediat cu P2P / Torrenting, atunci aveți o listă cu cele mai bune site-uri web de clone și oglinzi Pirate Bay:

 1. ThePirateBayOnline
 2. Thepiratebay.asia
 3. Thepiratebay.fun
 4. Thepiraybay.co.in
 5. Thepiratebay.wtf
 6. Thepiratebay.pet
 7. Thepiratebay.rocks

Alternative KickassTorrents

aici sunt câteva site-uri alternative pentru KAT:

 1. Kickasstorrent.to
 2. Tor-cr.org
 3. kat.am
 4. Kat.li (aka Kat.how)
 5. katcr.co
 6. kickass.cd

Cele mai bune alternative ExtraTorrent

 1. isoHunt
 2. Rarbg
 3. 1337x
 4. YTS (Descărcați torentele doar în 720p și 1080p)
 5. Zooqle
 6. EZTV
 7. Reactor Torrent
 8. Proiect Torrent
 9. Golful Piratilor

Cele mai bune alternative TorrentHound

 • PopCorn Time
 • TorLock
 • Seedpeer
 • Torrents.Me
 • Nyaa.Si
 • LimeTorrents
 • RuTracker
 • Torrentz2
 • Zooqle
 • isoHunts

Cele mai bune alternative NYAA pentru a urmări Anime

Legendarul site web al torrenturilor NYAA a fost eliminat până la 1 mai 2017, după ce a dus o luptă de 7 ani cu trolluri japoneze de copyright. NYAA a fost un centru central BitTorrent pentru divertisment din Asia de Sud-Est, în principal Anime & Filme sud-coreene

Cele mai bune liste de alternative NYAA

 1. Horriblesubs.info
 2. Pantsu NYAA
 3. Shanaproject.com
 4. TheHylia.com
 5. RUTracker
 6. Anime-partajare
 7. Tokyo Toshokan

Cele mai bune site-uri Torrent pentru jocuri

Doriți să descărcați jocuri gratuite de pe site-ul dvs. torrent preferat? Deși este posibil să fiți nevoit să treceți printr-un pic de probleme cu “instalare”, din moment ce mergi pirat decât să cumperi, efortul suplimentar merită la sfârșit. Deci, fără alte detalii, iată o listă cu cele mai bune site-uri Torrent Game:

 1. GazelleGames
 2. Descarcă jocuri Torrents
 3. ISO Hunt
 4. SeedPeer
 5. PCGames-descărcare
 6. TorrentsGames
 7. TorrentBees
 8. CroTorrents
 9. Jocuri Torrents
 10. Jocuri TorrentSnack
 11. Oceanul Jocurilor
 12. FitGirl Repacks
  7 migliori router di pomodoro nel 2020

Importanța utilizării VPN Online

Pentru aceia dintre voi care ghiciți cum a reușit FBI să pună mâna pe unul dintre cei mai căutați și secretați oameni de pe planetă, s-ar putea să vi se pară interesant. Artem Vaulin, proprietarul și administratorul KickassTorrents, a făcut o simplă EROARE UMANĂ! A făcut o mică achiziție pe Apple iTunes cu o adresă IP folosită pentru administrarea site-ului său web și a listat pe Facebook.

Nu știa prea puțin, această greșeală va ajunge să strice toată viața, deoarece ISP și Facebook au continuat să confirme detaliile personale legate de adresa IP cu FBI. Destul de curând, el a fost acuzat de o rechizitorie penală din patru sute din SUA pentru spălare de bani și distribuirea ilegală de filme și muzică în valoare de 1 miliard de dolari, ceea ce nu ia în calcul cele zeci și milioane generate de veniturile publicitare..

Deși Vaulin este în afara pușcăriei în prezent, după câțiva ani grei (eliberat pe cauțiune de 108.000 de dolari), nu este în stare să părăsească țara vreodată. Toate acestea ar putea fi evitate dacă numai Vaulin s-ar fi gândit să folosească un serviciu VPN pentru a-și masca adresa IP și pentru a scăpa de anchetatorii FBI suspectați. Dacă acest lucru nu dovedește cât de importante sunt VPN-urile pentru torrenting, nu știm ce va face!

Multe site-uri de torrent enumerate în acest ghid sau în altă parte vor fi blocate în regiunea dvs. Pentru a avea acces la acele site-uri de torrent, Surfshark VPN vine la îndemână cu conexiuni multiple nelimitate, scurgere DNS privat, opțiune Comutator de ucidere la doar 1,99 USD / mo.Vizită Surfshark30 Garanție de înapoiere a banilor

Concluzie:

Torrenting vă permite să accesați fișierele dvs. media necesare pentru aproape toate genurile, de la filme la jocuri și de la software la muzică, așa că’este imperativ ca, în loc să aruncați în totalitate această activitate din cauza închiderii unor site-uri Torrenting valoroase precum Torrenthound, să știți mai multe despre cele mai bune alternative la aceste site-uri pentru a vă menține jocul Torrenting mai puternic ca niciodată!

Acest ghid a fost despre cele mai bune alternative Torrenthound și a constat în care sunt cele mai bune dintre sutele care există. Cu toate acestea, țineți cont de două lucruri aici, mai întâi că aveți nevoie cu siguranță de VPN-ul dedicat pentru a vă asigura în timp ce Torrenting și în al doilea rând că Torrenting este puțin diferit pe fiecare dispozitiv și puteți vedea acest lucru în mod evident în ghidul nostru Torrents pe iOS, așa că încercați să fiți mai specifice platformei pentru a obține cele mai bune rezultate.

Dacă ați avut probleme cu oricare dintre alternativele enumerate aici, menționați-o în firul de comentarii de mai jos, aș fi mai mult decât fericit să oblig în schimbarea ghidului după verificarea validității problemei. Lăsa’ne străduim să construim o lume mai puternică, mai sigură, mai fiabilă și legală a Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me