Cele mai bune aplicații Firestick 2023 – Transmisie în direct pentru filme, spectacole, sport și multe altele!

..De la introducerea sa, Firestick a devenit un favorit al utilizatorului, deoarece oferă mii de aplicații de divertisment din care să aleagă. De la aplicații de streaming precum Netflix, Hulu și Amazon Prime până la aplicații gratuite de muzică precum YouTube și Spotify, nu există nimic mai potrivit pentru divertismentul acasă în zilele noastre decât un Firestick. Și, mai mult, este că puteți transmite chiar și conținut geo-restricționat pe toate aceste aplicații dacă utilizați Best VPN pentru firestick. Pentru mai multe informații despre cele mai bune aplicații pentru Firestick, citiți acest ghid all-inclusive în cele mai bune aplicații Firestick de BestVPN.co!

Contents

Cele mai bune aplicații Firestick pentru filme și spectacole din 2023:

Firestick este unul dintre cele mai bune dispozitive de streaming de pe piață în acest moment, Construit de Amazon, din lume’cea mai mare firmă de comerț electronic, a devenit o forță de luat în seamă în lumea divertismentului acasă în aceste zile.

Folosirea acestuia este la fel de ușoară ca plug and play, deoarece dispozitivul este compatibil cu aproape toate televizoarele majore și dispozitivele media. Dar cea mai bună parte a acestui dispozitiv este numărul de aplicații pe care le puteți rula.

Majoritatea altor stick-uri și dispozitive de streaming precum Roku și Chromecast, în ciuda faptului că sunt similare, don’nu oferiți utilizatorilor o gamă largă de opțiuni atunci când vine vorba de aplicații la fel de mult ca Firestick.

Și știi ce’e cea mai mare captură aici? Că, în ciuda faptului că este acoperit oficial de propriul magazin, puteți de asemenea să descărcați aplicații din Google Play Store cu o ușurință incredibilă, permițându-vă să vă măriți gama de alegeri la un spectru mult mai larg.

În acest ghid, vă voi derula cele mai bune aplicații pentru fiecare categorie de pe Firestick. Așadar, să începem cu cele mai bune 8 aplicații, plătite și gratuite, pentru filme și emisiuni în 2023 pe Firestick:

cele mai bune aplicații firestick

1. Netflix:

Aceasta’nu este un brainer cu adevărat. Netflix este lumea’cea mai dominantă platformă de streaming și deja este capul și umerii deasupra tuturor celorlalte servicii de streaming în ceea ce privește conținutul oferit. De la seria de antologie Black Mirror la drama istorică, The Crown, nu există lipsă de conținut pe Netflix, așa că această aplicație este o necesitate pentru Firestick-ul tău. Este plătit, dar abonamentul său nu este deloc costisitor.

Cele mai bune aplicații Firestick pentru filme și spectacole

2. Hulu:

Un alt serviciu de streaming și versiuni viitoare, Hulu este un pic diferit de Netflix, în acest sens, oferă o bibliotecă de streaming, dar oferă și canale TV în direct în pachetele sale de servicii. Aplicația sa oficială este disponibilă în magazinul de aplicații Firestick și este una dintre aplicațiile de streaming de plată cu cele mai mari rate de pe platformă.

aplicație kodi de foc

3. Kodi:

Următorul este Kodi, care nu este în special un serviciu de streaming în sine, dar facilitează opțiunile de streaming pentru utilizatori într-o cantitate mult mai mare decât furnizorii de streaming convenționali. Oferind sute de suplimente, această aplicație vă poate permite să faceți orice, de la vizionarea de filme până la difuzarea sporturilor în direct, Kodi nu dezamăgește niciodată. Aplicația este gratuită, dar suplimentele terță parte sunt de obicei plătite, dacă doriți cele mai bune dintre lot.

showbox aplicație firestick

4. Showbox:

Showbox oferă o aplicație de streaming gratuită pentru dispozitive Android, Showbox oferă un portofoliu complet de conținut pentru a satisface majoritatea nevoilor de divertisment ale utilizatorilor. Categoriile pe care le acoperă sunt legate de filme și emisiuni TV. Aplicația nu este încă disponibilă oficial pe Firestick’s store store, dar puteți să-l descărcați și să-l instalați fie direct prin fișierul APK, fie folosiți metoda de reîncărcare pentru a-l obține din Google Play Store.

Pluto-TV pentru pompier

5. TV Pluto:

Furnizorii de streaming online gratuit de televiziune don’nu obții mai bine decât televizorul Pluto. Acesta este un serviciu de primă calitate care oferă o plină de peste 100 de canale prin intermediul platformei sale și este înlocuitorul perfect dacă doriți să mergeți cu tăieturi de cabluri în curând. Pe Pluto TV, nu există lipsuri de alegeri atunci când vine vorba de canale. Serviciul intenționează chiar să-și diversifice categoriile și mai mult în viitorul apropiat. Aceasta’este o aplicație gratuită și este disponibilă oficial în magazinul de aplicații Firestick.

crackle firestick app 2023

6. Crackle:

Una dintre cele mai bune aplicații de divertisment gratuite care vor fi găzduite în ecosistemul aplicației Firestick, Crackle s-a dovedit a fi un succes sigur cu utilizatorii dispozitivului, odată cu trecerea timpului. Dezvoltat de Sony, Crackle oferă conținut de top de divertisment. Aceasta include filme și emisiuni TV de aproape toate tipurile de genuri care permit utilizatorilor să acceseze o bază de conținut mai largă.

  YouTube Hacked by Prosox & Kuroi & rsquo; sh - Zeci de canale artist VEVO afectate

Are o caracteristică dedicată de control parental care vă oferă controlul asupra a ceea ce este disponibil pentru a urmări în aplicație. Aceasta face din aceasta o opțiune incredibil de sigură pentru divertisment sănătos.

Aplicația sa este prezentată oficial în magazinul de aplicații FireTV.

7. SlingTV:

Dacă sunteți un tăietor cu cabluri arzătoare, s-ar putea să fi întâlnit cu siguranță numele SlingTV până acum. Oferind canale live de top și câteva planuri de prețuri grozave pentru toate tipurile de bugete și nevoi, SlingTV și-a consolidat acum locul ca fiind unul dintre cei mai buni furnizori de televiziune online. Chiar și luptele UFC sunt ușor disponibile pe platformă împreună cu alte astfel de evenimente importante de divertisment.

sling-tv tv firestick

SlingTV este un serviciu plătit și puteți găsi aplicația sa cu ușurință în magazinul de aplicații FireTV.

crunchyroll pentru aplicații de pompieri

8. CrunchyRoll:

Pentru toți acei fani de anime-uri de acolo, CrunchyRoll este cel mai bun serviciu la care vă puteți înscrie.

Conținutul animat japonez domină opțiunile de divertisment din această aplicație minunată. Dar aveți întotdeauna opțiunea de a schimba limba în funcție de preferințe. Cu peste 15k + ore de conținut disponibil, CrunchyRoll ar trebui să fie instalat cu siguranță pe Firestick.

Acesta este un serviciu plătit și vine cu un plan de încercare de 2 săptămâni.

Aplicații Firestick pentru filme și TV: autor’recomandarea s:

În timp ce sunt cu siguranță un mare fan al tuturor tipurilor de divertisment și admir într-adevăr toate aceste minunate aplicații de filme și TV pe care le-am enumerat mai sus, pentru a-mi permite să-mi satiez dorința de a dobândi o experiență de divertisment sănătos, există o singură aplicație care este cea mai importantă. lista cu siguranță.

Și acesta este Netflix.

Netflix este serviciul de streaming numărul unu în acest moment și nici o altă aplicație sau serviciu nu se apropie chiar de el. Oferind emisiuni incredibile precum Orange este New Black, The Crown, Black Mirror, Stranger Things și multe altele, calitatea conținutului din această aplicație este cu totul alt nivel comparativ cu restul numelor menționate în această listă..

Dacă ar fi să aleg singura aplicație de făcut cu dispozitivul Firestick, atunci ar fi, fără îndoială, Netflix. Chiar și planurile de prețuri ale acestui serviciu sunt extrem de accesibile pentru utilizatorii cu nevoi diferite de divertisment.

Și, dacă implementați cel mai bun VPN pentru Netflix pentru a debloca biblioteca Netflix din SUA, atunci v-ar permite să accesați o bibliotecă de conținut mult mai mare pe site decât puteți face altfel..

* În testarea noastră am folosit NordVPN pentru a debloca cu succes Netflix SUA 

Cele mai bune aplicații Firestick 2023 - Transmisie în direct pentru filme, spectacole, sport și multe altele!

Cele mai bune aplicații Firestick pentru muzică din 2023:

Muzica sună mult mai bine când puteți viziona videoclipul care însoțește o anumită piesă de muzică pe un ecran mare HD și acest lucru vă permite Firestick să realizați. Generația iPod a fost demult apărută și astăzi’s world, ecranul este la fel de important ca sunetul în sine, așa că încercați și accesați un mod cu totul nou de a vă distra de muzică prin aceste aplicații uimitoare, cele mai bune Firestick pentru muzică din 2023:

Cele mai bune aplicații Firestick pentru muzică

9. YouTube:

Cine nu face’nu știu despre YouTube? Acesta devine un element esențial absolut dacă doriți să vizionați videoclipuri de orice fel și de la orice gen. Dar ceea ce majoritatea oamenilor ignoră în legătură cu această platformă este capacitatea sa de a oferi cel mai complet set de biblioteci muzicale decât puteți accesa altfel, și asta și gratuit!

De la Evanesence la Nelly Furtado și de la Michael Jackson’s Greatest Hits to the head banging track-uri ale unor formații precum ColdPlay și Linkin Park, YouTube a primit totul și aplicația sa este ușor disponibilă pe Firestick gratuit!

Unele melodii pot fi restricționate geo, astfel încât dacă aveți un VPN pentru Firestick, nu vă veți confrunta niciodată cu niciun fel de restricții privind serviciul. Dar nu vă pot spune cum puteți elimina toate acele reclame neplăcute care pot apărea brusc oriunde pe serviciu în orice moment!

aplicație spotify pentru firestick10. Spotify:

Trebuie să trăiești sub o stâncă în ultimii 5 ani, dacă tot ai refugiat’am auzit de Spotify! Această aplicație de muzică all-inclusive, incredibil de manevrabilă și sănătoasă este acum lumea’s serviciul muzical numărul unu în 2023!

Aplicația sa este ușor disponibilă în magazinul de aplicații FireTV. Dar faptul că vă permite să sincronizați toate dispozitivele dvs. dacă se află în aceeași rețea Wi-Fi, face ca o opțiune să opteze dacă sunteți un fan muzical.!

Cea mai bună parte despre ea este că nu’nu vă confecționați cu orice fel de anunțuri. Aceasta face ca aplicația mea preferată să descarce și să instalez pentru accesarea melodiilor și a altor fișiere muzicale de pe Firestick-ul meu!

  100 най-добри коди добавки за филми и телевизионни предавания на живо (тестван и проверен списък за 2023 г.)

Spotify este un serviciu gratuit, dar necesită să vă înscrieți și să vă faceți un cont.

Cele mai bune aplicații Firestick pentru sport din 2023:

Sporturi de tot felul sunt urmate religios în întreaga lume. De la ligi majore de fotbal la lupte la nivel înalt, nu există nimic care să ofere o pasă mai bună la adrenalină și să-ți facă ziua în valoare decât un concurs sportiv de nituire între două entități extrem de competitive. Iar streaming-ul v-a permis să nu pierdeți niciodată vreun eveniment sportiv preferat!

Vizionarea sporturilor pe ecranul HD prin streaming a fost acum mult mai ușoară de către Amazon Firestick, dar pentru a vă asigura că aveți cel mai bun acces la toate evenimentele sportive majore, trebuie să vă dați seama ce aplicații vă vor servi cel mai bine. Iată, așadar, cele mai bune trei aplicații Firestick pentru sport din 2023!

Cele mai bune aplicații Firestick pentru sport11. Mobdro:

Dacă a existat vreodată un serviciu gratuit de streaming gratuit pentru sport, atunci Mobdro trebuie să fie. Transmiterea în direct a evenimentelor sportive din întreaga lume, Mobdro a crescut în mod exponențial ca fiind serviciul suprem pentru pasionații de sport.

Mobdro lucrează la premisa asigurării celei mai bune acțiuni live din lumea sportului în mod constant. Aplicația continuă să caute astfel de fluxuri. După ce găsește un astfel de flux, îl furnizează abonaților săi. Și băiat face treaba asta cu perfecțiune sau ce!

Aplicația nu este disponibilă în magazinul de aplicații Firestick. Trebuie să îl descărcați de pe site-ul său sau să îl încarcați prin aplicația Downloader. Pentru mai multe despre cum să faceți acest lucru, citiți ghidul nostru despre Cel mai bun VPN pentru Firestick.

De asemenea, Mobdro oferă o versiune premium care face ca anunțul să fie gratuit!

ESPN pentru aplicații firestick 202312. ESPN:

Unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea divertismentului sportiv, ESPN este cea mai bine plătită aplicație sportivă pe care o puteți securiza pe Amazon Firestick. Cu canale dedicate și opțiuni de streaming pentru o varietate imensă de evenimente sportive din întreaga lume, ESPN are un serviciu de top care continuă să domnească suprem..

Și nu doar transmisia sportivă în direct, ESPN oferă cele mai bune analize pre și post-meci, documentare sportive speciale, interviuri și multe altele, făcând-o o platformă extrem de cuprinzătoare dacă doriți să urmăriți mai mult decât doar jocul!

ESPN este un serviciu plătit care vine cu un plan de încercare săptămânal gratuit. Aplicația este prezentată oficial pe magazinul de aplicații Amazon și poate fi descărcată cu o ușurință incredibilă!

13. FuboTV:

În ciuda faptului că este un furnizor IPTV care răspunde tuturor genurilor, FuboTV oferă, de asemenea, o încredere incredibilă a canalelor sportive exclusive! Este o opțiune extrem de fiabilă pentru a oferi o experiență TV sănătoasă pe Firestick!

fubotv pentru pompa de foc ufc

FuboTV a fost în topul jocului său în ultimele luni! Furnizorul a difuzat evenimente populare precum UFC 230, Fifa World Cup ‘18 printre altele.

Acesta este un serviciu plătit, iar aplicația sa oficială este disponibilă în magazinul de aplicații FireTV!

PlutoTV este restricționat în anumite părți ale lumii, dacă se întâmplă să vă aflați într-una dintre aceste țări, luați în considerare utilizarea unui VPN pentru a debloca serviciul de pe FireTV!

Cele mai bune aplicații Firestick pentru siguranță pe Internet:

Printre numeroasele aplicații diferite menționate mai sus, cum ar fi Netflix, Hulu, FuboTV, ESPN și chiar o mulțime de altele sunt geore-restricționate, ceea ce înseamnă că nu’să-și transmită serviciul complet sau parțial în afara anumitor granițe geografice. Există însă o modalitate de a evita aceste restricții și asta printr-un serviciu VPN!

Și deși există sute de servicii VPN acolo, nu toată lumea este potrivită să funcționeze cu Amazon Firestick, deoarece acest lucru necesită un anumit set de funcții pe care doar câțiva furnizori le pot oferi. Pentru a afla mai multe despre aceste funcții și despre VPN-urile potrivite pentru această platformă, citiți această recenzie cuprinzătoare despre VPN pentru Firestick aici.

Aici, enumerez Top 3 aplicații VPN pentru dispozitivul dvs. Amazon Firestick!

14. PureVPN:

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN rapid, fiabil și mai important, pentru Firestick-ul dvs., atunci PureVPN este serviciul perfect pentru a răspunde nevoilor dvs. Oferind una dintre cele mai răspândite infrastructuri de servere cu servere în peste 160 de țări din întreaga lume, capacități de deblocare Netflix SUA și BBC iPlayer, funcții speciale, cum ar fi tunelul divizat și multe altele, PureVPN se află printre cele mai importante servicii de pe piață în acest moment.!

Cele mai bune aplicații Firestick pentru siguranță pe Internet

Are o aplicație dedicată Firestick pentru o ușurință sporită a utilizatorului, iar planul său cel mai ieftin vine la doar 1,65 USD / lună!

Cele mai bune aplicații Firestick 2023 - Transmisie în direct pentru filme, spectacole, sport și multe altele!

15. ExpressVPN:

ExpressVPN este un serviciu VPN extrem de bine primit în acest moment, ExpressVPN este la fel de robust ca VPN. ExpressVPN are o mare reputație de a oferi cele mai performante caracteristici ale tuturor platformelor de dispozitiv. Caracteristicile sale în formă de stele includ 2000+ funcții, aplicație dedicată pentru Firestick, ghiduri de instalare exclusive, suport pentru chat live și multe altele!

  A YouTube-ot feltörték a Prosox és Kuroi & rsquo; sh - Több tucat VEVO előadócsatornát érintett

ExpressVPN pentru Firestick

Planul său cel mai ieftin oferă acum o reducere de 49%! Prin aceasta, puteți obține serviciul pentru 6,67 USD / lună într-un plan special de 15 luni!

Cele mai bune aplicații Firestick 2023 - Transmisie în direct pentru filme, spectacole, sport și multe altele!

16. NordVPN:

Cu peste 5000 de servere oferite la nivel mondial și capabilități impresionante de deblocare, NordVPN rămâne un serviciu VPN de nivel superior, care a atras încrederea utilizatorilor din întreaga lume. NordVPN oferă unele dintre cele mai impresionante caracteristici de securitate pentru utilizatorii săi, inclusiv Double VPN și Onion peste VPN. Prin urmare, este un furnizor de servicii extrem de divers în comparație cu restul din această listă.

Nordvpn pentru firestick

Singurul dezavantaj al acestei VPN este că nu’nu oferă încă o aplicație dedicată Firestick. Dacă doriți să-l utilizați pe Firestick-ul dvs., va trebui să-l instalați prin metoda sideloading.

Planurile sale de prețuri cele mai ieftine oferă serviciul utilizatorului la doar 3,49 USD / lună!

Cele mai bune aplicații Firestick 2023 - Transmisie în direct pentru filme, spectacole, sport și multe altele!

Aplicații Firestick Reddit Recenzii:

Uneori te surprinzi puternic și aceasta a fost doar una din acele ocazii. Când am apelat la Reddit pentru a verifica opiniile utilizatorilor cu privire la cele mai bune aplicații Firestick în funcție de preferințele utilizatorului, am găsit în mod ciudat că site-ul este tăcut pe subiect.

Tot ce am putut găsi pe acest subiect pe Reddit au fost câteva subiecte selective pe subiecte precum alternative Mobdro. Unele comentarii au fost eliminate din aceste subiecte și menționate mai jos:

Comentariu din discuție Christian_Lloyd_’comentariu din discuție "Aplicații precum Mobdro?".

Un alt subiect oarecum relatabil pe această temă a fost acela în care oamenii discutau despre metodele de reîncărcare. Am produs câteva comentarii din acest thread aici mai jos:

Comentariu din discuția Impulse215’comentariu din discuție "[Întrebare] Ce aplicații poți reîncărca pe Firestick și sunt funcționale?".

Comentariu din discuția angelboy65’comentariu din discuție "[Întrebare] Ce aplicații poți reîncărca pe Firestick și sunt funcționale?".

În afară de acest aspect, nu am găsit nimic chiar legat de subiect de pe Reddit. Deci presupun că va trebui să vă mulțumiți cu analiza oferită în acest ghid. Puteți veni cu propriile sugestii pe această temă în firul de comentarii de mai jos!

Nu uitați să consultați cel mai recent ghid al nostru reddit vpn.

Întrebări frecvente Amazon Firestick:

Ce fel de canale poți obține cu FireStick?

Prin aplicațiile Firestick. puteți accesa tot felul de canale TV live, filme și sporturi, printre altele

Există o taxă lunară pentru pompier?

Nu, nu există nicio taxă lunară pentru Firestick. Va trebui doar să plătiți o singură dată pentru a cumpăra dispozitivul și asta. Cu toate acestea, va trebui să plătiți pentru orice abonament pentru un serviciu la care accesați prin Amazon Firestick

Ce aplicații sunt disponibile pe Firestick?

Firestick oferă toate tipurile de aplicații, de la sport la muzică și de la software la site-uri de streaming de filme. De asemenea, oferă aplicații TV live, în categorii gratuite și plătite.

Ce sunt petele de foc Jailbroken?

Jailbroken Firesticks poate reîncărca aplicațiile care nu sunt prezentate pe FireTV’magazin oficial de aplicații! Toate firestick-urile și dispozitivele FireTV pot fi închise, dacă știi cum să faci asta. Metoda Sideloading este cea mai preferată metodă de a jailbreak Firesticks în mod fiabil.

Concluzie:

Amazon Firestick este cel mai bun dispozitiv de streaming acolo, fără îndoială! Și asta’s pentru că oferă mult mai multe caracteristici și compatibilitate. decât contemporanii săi. De la cele mai bune aplicații de canale TV în direct la aplicații sportive în direct și streaming de muzică, puteți obține literalmente orice aplicație să fie instalată și configurată pe Firestick, permițându-vă să creșteți incredibil valoarea pe care o protejați de pe acest dispozitiv.!

Listele de aplicații menționate anterior sunt doar aplicațiile de top pentru fiecare gen pe care m-am concentrat în această listă. Dar asta’nu-i așa, deoarece există sute de alte aplicații care oferă o mare varietate de servicii pe Firestick.

Verificați-le și dacă găsiți ceva interesant care poate fi prezentat în listele noastre de mai sus, vă rugăm să le menționați în firul de comentarii de mai jos! Voi fi mai mult decât fericit să mă angajez cu dvs. pe acest subiect și să modific listele mele dacă consider că aplicația dvs. este suficient de relevantă!

Setează Streaming World on Fire cu Firestick-ul începând de astăzi!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me