Cel mai bun VPN pentru a evita articolul 13 / Interdicția Meme din UE

De cele mai multe ori, guvernele greșesc greșit, chiar dacă încearcă să facă ceea ce trebuie. Valul de realizare care a început după scandalul Cambridge Analytica legat de Facebook a făcut ca mulți politicieni să realizeze importanța cibersecurității în ziua de azi’este o lume foarte digitalizată.


Acest lucru trebuia să fie un lucru bun și lucrurile mergeau în direcția bună cu noile legi GDPR și toate, dar, ca întotdeauna, politicienii adesea ajung să creeze mai multe probleme decât aduc alinare.

Recent, UE a adoptat Directiva Uniunii Europene privind drepturile de autor pe piața unică digitală. Legislația urmărește, practic, să pună un pas pe conținutul partajat pe internet. S-ar putea să nu pară problematic, dar o privire mai atentă a sub-părților sale, cum ar fi articolele 11 și 13, în mod special, vă poate spune cât de mult va afecta această lege pe internetul gratuit.

De la responsabilizarea site-urilor online de a filtra orice conținut protejat de drepturi de autor pe site-ul lor sau de a-l plăti, semnalând astfel efectiv sfârșitul unor lucruri precum meme-uri, pentru a face site-uri agregatoare precum Google News să plătească site-urile din care provin sursa de știri.

Aspecte mai fine ale acestei legi chiar ne spun că această nouă directivă ar putea afecta și lucruri la fel de plăcute precum postarea de imagini ale unui meci sportiv pe rețelele de socializare, chiar și a unor gif-uri pe aceste competiții, fără aprobarea corespunzătoare și plata.

Dacă această lege intră în vigoare, ceea ce pare a fi cea mai probabilă posibilitate în termenul de doi ani oferit membrilor UE de a pune în aplicare legea, ar putea fi un dezastru total pentru toți utilizatorii de internet care locuiesc în UE.

Fără meme, fără poze cu evenimente sportive, fără semnalări de știri, fără nimic! Internetul poate merge bine în următorii 2 ani în UE, cu toate acestea, puteți evita totuși să fiți afectat de această directivă prin utilizarea unei VPN!

Ca întotdeauna, VPN-urile sunt instrumentul perfect pentru a evita un alt atac asupra internetului gratuit. Un utilizator poate doar să se conecteze la VPN-ul său, să selecteze un server din afara UE și să parcurgă lucrurile, ca de obicei, neutralizarea directivelor sau a legalităților sale de a-l afecta.

Cum să alegeți un VPN pentru prezenta directivă?

În timp ce cele mai bune VPN-uri sunt alese prin criterii stabilite, alegerea celor mai bune pentru această sarcină vă va solicita să reglați puțin lista obișnuită de criterii și să o faceți mai mult, pentru a o spune corect “Specific UE”.

Iată care sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a selecta un VPN meme care să ocolească să fie afectat de această directivă în timp ce trăiești în UE:

Jurisdicție sigură

Jurisdicțiile VPN contează mai mult ca niciodată despre aceasta. De obicei, jurisdicțiile contează în cazul VPN-urilor, deoarece multe țări nu’nu aveți legi prietenoase cu datele sau fac parte din alianțe.

În timp ce aceste două criterii rămân puse, aici trebuie adăugată o treime la mix. În afară de verificarea acestor două, trebuie să vă asigurați că VPN-ul dvs.’jurisdicția nu se află în nicio țară UE.

Oferă servere din afara UE?

De asemenea, va trebui să verificați dacă un VPN oferă suficiente servere în afara UE pentru a permite ocolirea eficientă a restricțiilor în vigoare.

În industria VPN, majoritatea furnizorilor oferă o mare parte din serverele lor în Europa și America de Nord, deoarece majoritatea utilizatorilor VPN locuiesc în aceste regiuni. Cu toate acestea, mulți furnizori de top oferă suficiente servere în afara acestor regiuni pentru a vă facilita alegerea.

Viteze rapide

VPN-urile suferă de pierderi de viteză din cauza criptării grele și a tuturor acestor protocoale prin care conexiunea dvs. trece.

Dar pierderea de viteză nu ar trebui’nu va fi prea mare sau va strica întreaga experiență. Utilizatorii UE, în acest caz, se vor conecta la servere mai îndepărtate de locația lor, adică în afara UE, deci vor avea nevoie de VPN-uri cu performanțe mai bune, pentru a le oferi o experiență de utilizare a internetului suficient de bună.

IP dedicate

Acest lucru este un pic complicat de înțeles, dar este poate cel mai important în acest context. Serverele sunt bune și pot fi folosite pentru a evita noile restricții din directivă, dar serverul IP dedicat are scopul aici mult mai mult. Acest lucru se datorează faptului că un IP dedicat este mult mai personalizat decât un server care este partajat de mulți utilizatori.

Serverele VPN convenționale adesea vă atribuie IP-uri diferite de fiecare dată când vă conectați la ele, ceea ce poate crea o cantitate mare de conflicte cu site-urile dvs. de socializare, ceea ce duce chiar la dezactivarea conturilor.

În plus, aceasta’este mai puțin probabil ca un IP dedicat să fie detectat de platformele de socializare și de alte site-uri, ceea ce facilitează continuarea activității online.

Alți factori sunt importanți precum numărul de aplicații oferite de VPN, politica sa de încercare gratuită, perioada de rambursare etc., dar dacă furnizorul poate bifa toate aceste cerințe menționate mai sus, atunci’este perfect pentru a accepta acei utilizatori din UE’Nu vreau să fii afectat de noua directivă.

Cel mai bun VPN pentru a ocoli UE’s Noua directivă

Industria VPN este inundată de VPN-uri. Sute de persoane există și, de cele mai multe ori, se simt cu toții care oferă exact aceleași caracteristici, performanță și fiabilitate..

În calitate de evaluatori VPN, știm că acest lucru nu este’nu este adevărat, întrucât nu fiecare VPN este la fel ca celălalt și nu fiecare dintre ele este potrivit pentru fiecare sarcină.

Pentru probleme speciale sau cerințe precum cazul UE este problema UE’s Noua directivă, trebuie să fie selectate anumite VPN-uri care să poată ocupa perfect locul de muncă și să ofere toate caracteristicile necesare.

Iată alegerea mea pentru primele 3 VPN-uri care să ocolească Directiva UE / articolul 13 Regulamentele:

PureVPN

Cel mai bun VPN pentru a evita articolul 13 / Interdicția Meme din UEAcest VPN, cu sediul în Hong Kong și care oferă mai mult de 2000 de servere este poate cea mai bună alegere ca furnizor de a opta în acest caz.

Acesta oferă IP-uri dedicate în 8 locații diferite, cu majoritatea în afara UE, permițând utilizatorilor să ocolească cu ușurință restricțiile din directivă din orice loc din regiune cu viteze rapide și constante.

PureVPN oferă, de asemenea, o gamă largă de aplicații, așa că dacă doriți să vizionați YouTube pe telefonul Android sau să trimiteți câteva meme-uri pe Facebook prin dispozitivul Windows, o aplicație dedicată de la furnizor este disponibilă și disponibilă pe toate platformele populare și chiar pe niște nișe..

Securitatea robustă sub formă de criptare de grad militar, suportul protocolului OpenVPN, comutatorul de omor și scurgeri IP zero, face ca un utilizator să fie anonim, protejându-l de orice invazie sau spionare a conexiunii. O necesitate absolută în acest caz, în care țările membre / UE vor încerca să vă monitorizeze și să restricționeze multe dintre mișcările dvs. pe internet.

Suportul pentru chat este, de asemenea, destul de bun, permițându-vă să treceți peste procesul de configurare și instalare a aplicațiilor sau chiar IP-ul dedicat.

Singurul dezavantaj este că IP-ul său dedicat este disponibil doar ca supliment, cu planurile sale obișnuite de stabilire a prețurilor pentru un plus de 1,99 USD / lună. Dar de obicei, PureVPN’planurile de prețuri sunt destul de accesibile și chiar are mai multe oferte pe parcursul anului, așa că nu ar trebui’nu va fi o problemă pentru utilizatori.

Pro-uri

 1. IP dedicat disponibil în locații din afara UE
 2. Cu sediul în Hong Kong
 3. Mai multe aplicații client
 4. Numărul mare de servere din afara UE
 5. Politica de înregistrare zero, suportul chat și viteze stabile

Contra

 1. IP-urile dedicate sunt disponibile doar ca supliment cu planuri de prețuri obișnuite, nu separat

Surfshark

Cel mai bun VPN pentru a evita articolul 13 / Interdicția Meme din UEÎn ciuda faptului că nu au IP-uri dedicate, acest furnizor este încă una dintre cele mai bune opțiuni pentru dvs. ca VPN pentru ocolirea problemelor directivei UE..

Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice, o locație incredibil de sigură, fără legi majore privind păstrarea datelor. S-ar putea să pară că acest loc este în conformitate cu legile britanice și, prin urmare, legile UE, dar BVI nu’nu funcționează în conformitate cu aceste legi, în ciuda faptului că este un directorat al imperiului.

Parcul său de server, deși este limitat la 800 de servere, care este mult mai mic decât unii dintre ceilalți furnizori, are suficiente servere în afara Europei pentru a vă asigura că vă puteți conecta întotdeauna la un IP în afara UE fără prea multe griji.

Cea mai bună parte despre Surfshark este cât de ușor de utilizat. Aplicațiile sale sunt doar interfețe cu un singur clic, unde este necesar un simplu clic pentru a iniția o conexiune. Surfshark este perfect pentru newbies, care este în această problemă specială, vor fi multe.

Oferind toate funcțiile de securitate de top, cum ar fi criptarea și comutatorul de ucidere de calitate militară, împreună cu caracteristici de securitate de nișă precum adblocker, Surfshark este impenetabil, astfel încât să îți poți încrede încrederea pentru a-ți proteja de autorități dacă ocolești directiva UE și te pui la dispoziție activități restricționate, cum ar fi meme-ing.

Prețurile sunt extrem de accesibile, poate cel mai ieftin vpn în rândul furnizorilor de top dacă luăm în considerare cel mai bun plan al acestuia, adică oferta de 2 ani. Oferta vă va costa doar 1,99 USD / lună, ceea ce este serios ieftin, având în vedere caracteristicile și performanțele la care veți avea acces la serviciul de chat, aplicația Firestick, printre altele.

Pro-uri

 1. 800 de servere, cu multe dintre ele în afara UE
 2. Politica securizată, cu jurnalele zero
 3. Ușor de utilizat și de configurat
 4. Mai multe aplicații client oferite
 5. Suportul pentru chat este adecvat
 6. Viteze mai mari decât media, cu rate mici de ping
 7. Planuri de prețuri ieftine

Contra

 1. Nu s-a oferit niciun IP dedicat pentru ocolirea directivei UE

ExpressVPN

Cel mai bun VPN pentru a evita articolul 13 / Interdicția Meme din UEÎn alte cazuri, acest VPN ar fi fost clasat pe partea de sus, dar din cauza lipsei funcției IP dedicate și din cauza unui preț foarte ridicat,’este al treilea cel mai bun VPN pentru ocolirea directivei UE.

ExpressVPN este cel mai bun VPN din industrie în ceea ce privește viteze, performanță, fiabilitate, securitate și integritate. Politica sa cu jurnalele zero a fost validată de mai multe ori până în prezent, în special în cazul ambasadorului rus în Turcia.

Nu au fost raportate niciodată scurgeri de IP din aceasta, iar caracteristicile sale de securitate sunt conform standardelor de top ale industriei.

Are cea mai diversă bibliotecă de soluționare a problemelor dintre toate VPN-urile, cu videoclipuri tutorial și ajută ghiduri pe aproape fiecare subiect legat de VPN-uri, de la configurarea VPN pe un router pentru a vă crește viteza prin schimbarea protocoalelor..

Pierderea de viteză este de obicei mai mică de 20%, ceea ce face o experiență incredibilă de navigare și streaming.

Situat în BVI ca Surfshark, ExpressVPN’Competența face deosebit de sigură de toți cei care doresc să ocolească noua directivă de înăbușire adoptată recent în UE.

Singura problemă importantă pe care o are este prețul său ridicat, deoarece este de cel puțin 3-4 ori cu un preț foarte mare comparativ cu restul VPN din această listă. Cel mai bun plan al tău te va costa 8,32 USD / lună.

Pro-uri

 1. Cel mai bun depozit de asistență din industrie
 2. Cele mai rapide viteze pentru salturi de server pe distanțe lungi
 3. doesn’nu păstrează jurnalele
 4. Nu au fost înregistrate scurgeri DNS sau WebRTC
 5. Cu sediul în BVI

Contra

 1. Planuri de prețuri costisitoare
 2. Nu sunt oferite IP-uri dedicate

Doar un VPN a câștigat’Nu faceți dacă doriți într-adevăr să evitați să fiți afectat de Directiva UE

O VPN este, fără îndoială, necesară pentru a evita interdicția UE, deoarece fără a vă răspândi IP-ul la cel din afara UE, ați câștigat’Nu voi putea trece de problemele privind supravegherea sporită a traficului pe internet, care va urmări multe dintre activitățile dvs. pe internet, conform reglementărilor din directivă.

De asemenea, vi se va cere să utilizați un VPN pentru a debloca multe site-uri care vor fi definitiv blocate odată ce Directiva va deveni o lege legală, obligatorie precum Google News.

Cu toate acestea, există multe alte lucruri la care va trebui să aveți grijă dacă vreți să înțelegeți serios să evitați interdicția, să vă bucurați de internetul gratuit și să nu fiți afectat de probleme legale în timp ce faceți acest lucru:

 1. Dacă continui să folosești conturile obișnuite de social media, chiar și în timp ce folosești un VPN, vei fi prins de autorități și de site-uri care încearcă să facă chestii care’nu sunt permise conform directivei. Acest lucru se datorează faptului că, se presupune că VPN-urile vă ascund identitatea online și dacă accesați conturile dvs. reale, vă expuneți singuri lumii. Aceasta este o prostie completă și asta’de ce vă recomand să creați conturi noi pe toate aceste site-uri sociale și să continuați cu activitățile restricționate.
 2. Pentru acoperire suplimentară de securitate, vă sfătuiesc să utilizați rețeaua Tor chiar și după ce porniți VPN-ul. Acest lucru este să fiți mai siguri și să vă păstrați confidențialitatea

Concluzie

Poti’nu doriți magic să eliminați noua directivă a UE sau oricare dintre sub-legile sale, cum ar fi articolul 13. Ele vor deveni în curând parte a dreptului și parte a realității, așa că, în loc să le abominăm, trebuie să învățați cum să evitați să fiți afectate de acestea prin conectarea la IP-uri din afara UE, adică printr-un serviciu VPN credibil.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me