Beste VPN om artikel 13 / Meme-verbod in de EU te omzeilen

Overheden hebben het tegenwoordig meestal fout, zelfs als ze proberen het juiste te doen. De golf van realisatie die begon nadat het Facebook-gerelateerde Cambridge Analytica-schandaal op de voorgrond kwam, zorgde ervoor dat veel politici zich vandaag het belang van cybersecurity realiseerden’s sterk gedigitaliseerde wereld.


Dit werd verondersteld goed te zijn en met de nieuwe GDPR-wetgeving en dergelijke gingen de dingen in de goede richting, maar zoals altijd creëren politici vaak meer problemen dan dat ze verlichting brengen.

Onlangs is de EU-richtlijn betreffende het auteursrecht op de digitale interne markt aangenomen door de EU. De wetgeving is hoofdzakelijk bedoeld om de inhoud die op internet wordt gedeeld aan de leiband te houden. Het klinkt misschien niet problematisch, maar een nadere beschouwing van de onderdelen ervan, zoals de artikelen 11 en 13, kan u specifiek vertellen hoeveel deze wet van invloed zal zijn op het gratis internet.

Van online sites verantwoordelijk maken om alle auteursrechtelijk beschermde inhoud op hun site zelf uit te filteren of ervoor te betalen, waardoor het einde van dingen als memes effectief wordt aangegeven om aggregator-sites zoals Google Nieuws aansprakelijk te stellen voor het betalen van de sites waarvan ze het nieuwsstuk hebben gekocht.

Fijnere aspecten van deze wet vertellen ons zelfs dat deze nieuwe richtlijn ook van invloed kan zijn op dingen die zo leuk zijn als het plaatsen van foto's van een sportwedstrijd op sociale media om zelfs gifs op deze wedstrijden te geven zonder de juiste goedkeuring en betaling.

Als deze wet van kracht wordt, wat de meest waarschijnlijke mogelijkheid lijkt te zijn in de periode van 2 jaar die aan EU-leden wordt geboden om de wet te handhaven, kan dit een totale ramp zijn voor alle internetgebruikers die in de EU wonen.

Geen memes, geen sportevenementfoto's, geen nieuwsoverzichten, niets! Het internet kan de komende 2 jaar in de EU helemaal saai worden, maar u kunt nog steeds voorkomen dat u door deze richtlijn wordt beïnvloed door een VPN te gebruiken!

Zoals altijd zijn VPN's het perfecte hulpmiddel om nog een aanval op het gratis internet te omzeilen. Een gebruiker kan zich gewoon aanmelden bij zijn VPN, een server buiten de EU selecteren en dingen doen zoals gewoonlijk, de richtlijnen of de wettigheid ervan neutraliseren om hem / haar te beïnvloeden.

Hoe een VPN voor deze richtlijn te kiezen?

Hoewel de beste VPN's worden gekozen door middel van ingestelde criteria, moet je voor het kiezen van de beste VPN's de gebruikelijke lijst met criteria een beetje aanpassen en meer maken, om het goed te zeggen “EU specifiek”.

Hier zijn de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een meme VPN selecteert om te omzeilen dat wordt beïnvloed door deze richtlijn terwijl u in de EU woont:

Veilige jurisdictie

VPN-rechtsgebieden zijn hier belangrijker dan ooit. Gewoonlijk zijn rechtsgebieden van belang in het geval van VPN's omdat veel landen dat niet doen’t hebben gegevensvriendelijke wetten of maken deel uit van allianties.

Hoewel deze twee criteria blijven bestaan, moet hier een derde aan de mix worden toegevoegd. Naast het controleren op deze twee, moet u ervoor zorgen dat uw VPN’De jurisdictie bevindt zich niet in een EU-land.

Biedt het servers buiten de EU?

U moet ook controleren of een VPN voldoende servers buiten de EU biedt om de bestaande beperkingen effectief te omzeilen.

In de VPN-industrie bieden de meeste providers veel van hun servers aan in Europa en Noord-Amerika omdat de meeste VPN-gebruikers in deze regio's wonen. Veel topproviders bieden echter voldoende servers buiten deze regio's om het u gemakkelijker te maken uw keuze te maken.

Hoge snelheden

VPN's lijden onder snelheidsverlies vanwege de zware codering en al die protocollen waardoor ze uw verbinding passeren.

Maar het snelheidsverlies zou niet moeten’t te hoog of het zal de hele ervaring bederven. EU-gebruikers zullen in dit geval verbinding maken met servers die verder weg zijn van hun locatie, d.w.z. buiten de EU, dus ze hebben beter presterende, snelste VPN's nodig om hen een voldoende internetervaring te bieden.

Toegewijde IP's

Dit is een beetje ingewikkeld om te begrijpen, maar is misschien wel het belangrijkste in deze context. Servers zijn goed en kunnen worden gebruikt om de nieuwe beperkingen onder de richtlijn te omzeilen, maar Dedicated IP's serveren het doel hier veel meer. Dit komt omdat een dedicated IP-adres veel persoonlijker is dan een server die door veel gebruikers wordt gedeeld.

Conventionele VPN-servers wijzen u vaak verschillende IP's toe telkens wanneer u er verbinding mee maakt, wat een grote hoeveelheid conflicten met uw sociale mediasites kan veroorzaken, wat er zelfs toe kan leiden dat uw accounts worden uitgeschakeld.

Bovendien, het’het is minder waarschijnlijk dat een specifiek IP-adres wordt gedetecteerd door sociale mediaplatforms en andere sites, zodat u gemakkelijker door kunt gaan met uw online activiteiten.

Andere factoren zijn belangrijk, zoals het aantal apps dat een VPN aanbiedt, het gratis proefbeleid, de terugbetalingsperiode enz. Maar als de provider al deze bovengenoemde vereisten kan aanvinken, dan is het’is perfect om te gaan voor gebruikers in de EU die dat niet doen’t willen worden beïnvloed door de nieuwe richtlijn.

Beste VPN om EU te omzeilen’s Nieuwe richtlijn

De VPN-industrie wordt overspoeld met VPN's. Er zijn er honderden en meestal hebben ze allemaal het gevoel dat ze allemaal exact dezelfde functies, prestaties en betrouwbaarheid bieden.

Als VPN-beoordelaars weten we dat dit niet zo is’t klopt omdat niet elke VPN hetzelfde is als de andere en niet elke VPN geschikt is voor elke taak.

Voor speciale kwesties of vereisten zoals het geval is met het probleem van de EU’s Nieuwe richtlijn, er moeten specifieke VPN's worden uitgekozen die het werk perfect kunnen afhandelen en alle benodigde functies bieden.

Hier is mijn keuze voor de top 3 VPN's om de EU-richtlijn / artikel 13-voorschriften te omzeilen:

PureVPN

Beste VPN om artikel 13 / Meme-verbod in de EU te omzeilenDeze VPN, gevestigd in Hong Kong en die meer dan 2000 servers biedt, is misschien de beste keuze als aanbieder om in dit geval voor te kiezen.

Het biedt speciale IP's op 8 verschillende locaties, waarvan de meeste buiten de EU, zodat gebruikers de beperkingen van de richtlijn gemakkelijk kunnen omzeilen vanaf elke plek in de regio met hoge, constante snelheden.

PureVPN biedt ook een breed scala aan apps, dus als je YouTube op je Android-telefoon wilt bekijken of wat memes op Facebook via je Windows-apparaat wilt sturen, is een speciale app van de provider beschikbaar en beschikbaar op alle populaire en zelfs sommige nicheplatforms.

Robuuste beveiliging in de vorm van militaire versleuteling, OpenVPN-protocolondersteuning, kill-switch en nul IP-lekken, maakt een gebruiker anoniem en beschermt hem tegen elke invasie of bespionering van de verbinding. Een absolute noodzaak in dit geval, waarbij de EU / lidstaten veel van uw bewegingen op internet zullen proberen te controleren en beperken.

Chatondersteuning is ook vrij goed, zodat u voorbij het installatie- en installatieproces van apps of zelfs het speciale IP kunt komen.

Het enige nadeel is dat het speciale IP-adres alleen beschikbaar is als een add-on met de gebruikelijke prijsplannen voor een extra $ 1,99 / maand. Maar meestal, PureVPN’De prijsplannen zijn redelijk betaalbaar en er zijn zelfs meerdere deals voor het jaar, dus dat zou moeten’t is veel van een probleem voor gebruikers.

Pros

 1. Toegewijde IP beschikbaar op locaties buiten de EU
 2. Gevestigd in Hong Kong
 3. Meerdere client-apps
 4. Het hoge aantal servers buiten de EU
 5. Geen logboekbeleid, chatondersteuning en stabiele snelheden

Cons

 1. Toegewijde IP's alleen beschikbaar als een add-on met gebruikelijke tariefplannen, niet afzonderlijk

Surfshark

Beste VPN om artikel 13 / Meme-verbod in de EU te omzeilenOndanks het feit dat hij geen speciale IP's heeft, is deze provider toch een van de beste opties voor u als VPN om problemen met EU-richtlijnen te omzeilen.

Surfshark is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, een ongelooflijk veilige locatie zonder grote wetten voor gegevensbewaring. Het klinkt misschien alsof deze plaats onder de bevoegdheid van de Britse wetten en dus EU-wetten valt, maar de BVI don’t opereert onder deze wetten ondanks dat het een directie van het rijk is.

Het serverpark, ondanks dat het beperkt is tot 800 servers, wat veel minder is dan sommige van de andere providers, heeft voldoende servers buiten Europa om ervoor te zorgen dat u zich zonder veel zorgen altijd kunt verbinden met een IP buiten de EU.

Het beste deel van Surfshark is hoe gemakkelijk het te gebruiken is. De apps zijn slechts één-klik-interfaces, waar een eenvoudige klik vereist is om een ​​verbinding tot stand te brengen. Surfshark is perfect voor nieuwkomers, die in dit specifieke nummer veel zullen zijn.

Surfshark biedt alle topbeveiligingsfuncties zoals onbreekbare codering van militaire kwaliteit en kill-schakelaar, samen met niche-beveiligingsfuncties zoals adblocker, zodat je er zeker op kunt vertrouwen om je tegen de autoriteiten te beschermen als je de EU-richtlijn omzeilt en je eraan overgeeft beperkte activiteiten zoals meme-ing.

Prijzen zijn uiterst betaalbaar, misschien wel de goedkoopste VPN onder de top providers als we het beste plan overwegen, d.w.z. de 2-jarige deal. De deal kost je slechts $ 1,99 / maand, wat serieus goedkoop is gezien de functies en prestaties waartoe je toegang krijgt, zoals chatondersteuning, de Firestick-app, onder andere.

Pros

 1. 800 servers, waarvan vele buiten de EU
 2. Veilig, nul logboekbeleid
 3. Makkelijk te gebruiken en in te stellen
 4. Meerdere client-apps aangeboden
 5. Chatondersteuning is voldoende
 6. Hoger dan gemiddelde snelheden met lage ping-snelheden
 7. Goedkope prijsplannen

Cons

 1. Geen speciale IP aangeboden voor het omzeilen van de EU-richtlijn

ExpressVPN

Beste VPN om artikel 13 / Meme-verbod in de EU te omzeilenIn andere gevallen zou deze VPN aan de top zijn gerangschikt, maar vanwege het ontbreken van een speciale IP-functie en vanwege zijn hoge prijs,’is mijn derde beste VPN voor het omzeilen van de EU-richtlijn.

ExpressVPN is de beste VPN in de branche wat betreft snelheden, prestaties, betrouwbaarheid, beveiliging en integriteit. Het nullogboekbeleid is inmiddels meerdere keren gevalideerd, vooral in het geval van de Russische ambassadeur in Turkije.

Er zijn nooit IP-lekken gemeld en de beveiligingsfuncties voldoen allemaal aan de hoogste industrienormen.

Het heeft de meest uiteenlopende bibliotheek voor probleemoplossing onder alle VPN's, met zelfstudievideo's en helpt gidsen over bijna elk onderwerp met betrekking tot VPN's, variërend van het instellen van de VPN op een router om uw snelheden te verhogen door veranderende protocollen.

Snelheidsverlies is meestal minder dan 20%, wat zorgt voor een ongelooflijke browse- en streaming-ervaring.

Gelegen in de BVI zoals Surfshark, ExpressVPN’s jurisdictie maakt het bijzonder veilig voor iedereen die de nieuwe verstikkende richtlijn wil omzeilen die onlangs in de EU is aangenomen.

Het enige grote probleem dat het heeft, is het hoge prijskaartje, omdat het minstens 3-4 keer duur is in vergelijking met de rest van de VPN op deze lijst. Het beste plan kost je $ 8,32 per maand.

Pros

 1. Beste ondersteuningsrepository in de industrie
 2. Snelste snelheden voor server hop op lange afstand
 3. doesn’t houd logboeken bij
 4. Geen DNS- of WebRTC-lekken geregistreerd
 5. Gevestigd in BVI

Cons

 1. Dure prijsplannen
 2. Geen speciale IP's aangeboden

Alleen een VPN gewonnen’t Doen als u echt wilt omzeilen door de EU-richtlijn

Een VPN is ongetwijfeld noodzakelijk om het EU-verbod te omzeilen, want zonder uw IP te vervalsen naar dat van buiten de EU, heeft u gewonnen’niet in staat zijn om voorbij de kwesties van verhoogde internetverkeersbewaking te gaan die veel van uw activiteiten op internet zullen volgen, volgens de voorschriften van de richtlijn.

U moet ook een VPN gebruiken om veel sites te deblokkeren die zeker worden geblokkeerd zodra de richtlijn wettelijk wordt, bindende wetgeving zoals Google Nieuws.

Er zijn echter veel andere dingen waar u op moet letten als u serieus van plan bent het verbod te omzeilen, te genieten van het gratis internet en geen juridische problemen ondervindt terwijl u dit doet:

 1. Als u uw gebruikelijke sociale media-accounts blijft gebruiken, zelfs wanneer u een VPN gebruikt, wordt u betrapt door de autoriteiten en de sites die dingen proberen te doen die’is niet toegestaan ​​volgens de richtlijn. Dit komt omdat VPN's verondersteld worden je identiteit online te verbergen en als je toegang hebt tot je echte accounts, stel je jezelf bloot aan de wereld. Dit is volslagen domheid en dat’daarom raad ik u aan om op al dergelijke sociale sites nieuwe accounts aan te maken en door te gaan met de beperkte activiteiten.
 2. Voor extra beveiliging raad ik u aan het Tor-netwerk te gebruiken, zelfs nadat u uw VPN hebt ingeschakeld. Dit is om extra zeker te zijn en uw privacy hoog te houden

Conclusie

Jij kan’t mag gewoon de nieuwe EU-richtlijn of een van de subwetten zoals artikel 13 op magische wijze wegnemen. Ze worden binnenkort een deel van de wet en een deel van de realiteit, dus in plaats van ze te verafschuwen, moet je leren hoe je ze kunt omzeilen verbinding maken met IP's buiten de EU, dwz via een geloofwaardige VPN-service.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me