Beste Torrent-sites en 100% werkende alternatieven van hardhandige sites

Nu de internetwetten met de dag strenger worden, is er een serieus optreden tegen P2P / Torrenting-websites. Jagers op het gebied van inbreuk op het auteursrecht doen hun best om populaire sites zoals de “KickassTorrents” en TPB. Meerderheid van de beroemde sites voor torrents zijn gesloten gedaan. KAT echter, net als zijn naam, blijft de site hun ** behoorlijk woest schoppen, en verschijnt opnieuw op nieuwe domeinen – elke keer dat iemand wordt verwijderd!

KAT Torrents werd gesloten nadat Apple Inc. een klacht indiende tegen de eigenaar Artem Vaulin. Hij werd beschuldigd van het verspreiden van illegale inhoud ter waarde van meer dan $ 1 miljard, via een in Chicago gevestigde server. Apple eiste Artem Vaulin’s Canadese ISP (die KAT hostte’s Chicago-server) om de persoonlijke informatie over te dragen van de gebruiker die een iTunes-muziekalbum heeft gedownload. Sindsdien talrijk “kloon” websites hebben het internet overgenomen. Maar deze sites hebben geografische beperkingen in grote delen van de wereld, waarvoor mogelijk een verbinding nodig is via een werkende VPN voor het downloaden van torrents.

Veel torrent-sites die in deze gids of elders worden vermeld, worden in uw regio geblokkeerd. Om toegang te krijgen tot die torrent-sites, komt Surfshark VPN van pas met onbeperkte multi-verbindingen, privé DNS-lek, kill switch-functie voor slechts $ 1,99 / maand. Bezoek Surfshark 30 dagen geld terug garantie

Hier zijn enkele van de beste torrent-sites

1.      Extra stortvloed

Torrent-websites worden vaak het slachtoffer van irritante auteursrechtinbreukwetten, die leiden tot het blokkeren van hitplatforms zoals ExtraTorrent. Zelfs na het afsluiten werd het Torrentz-alternatief echter snel op een ander domein gelanceerd. Voordat iemand het kon raden, genereerde de site al een stabiele gebruikersbasis met regelmatig downloaden en delen van torrenting. Het is de thuisbasis van de populaire ETTV- en ETRG-releasegroepen, wat betekent dat u het op elk gewenst moment kunt gebruiken om HD-films en tv-shows te bekijken, samen met het downloaden van programma’s, muziek, documenten, anime, enz..

extra torrent

2. RARBG

RARBG werd in 2008 gelanceerd als een Bulgaarse tracker-website en is nu een sterk Torrent-alternatief dat wereldwijd een enorme fanbase heeft weten te genereren. Het verscheen ook in de top tien van 2015, velen gebruikten de website voor P2P / Torrenting van een breed scala aan inhoud. Als de bovenstaande oplossingen worden afgesloten, is RARBG een goede keuze voor het downloaden van alles van boeken, strips, tv-shows, software, games, films en muziek. Je kunt je zelfs aanmelden en deel uitmaken van de RARBG-community.

  Nejlepší stránky Torrent a 100% pracovní alternativy rozbitých webů

rarbg

3. 1337X

Er zijn geen beperkingen in de beschikbare keuzes voor Torrent-alternatieven. 1337x is een ander voorbeeld van een hit-torrentwebsite die blijft terugkomen op internet, ondanks dat het wordt geblokkeerd voor zoekmachines. De site draait nu op een nieuw domein zodat gebruikers kunnen genieten van het downloaden / delen van torrents. Dankzij het gebruiksvriendelijke en eenvoudige paginaontwerp is het zoeken naar torrents een fluitje van een cent. Dit heeft ertoe geleid dat de website behoorlijk populair is geworden bij torrentliefhebbers.

1337x

4. Popcorn Tijd

Popcorn Time is uw nummer één oplossing voor het downloaden van torrents voor films / tv-shows, terwijl gebruikers tegelijkertijd de inhoud kunnen streamen. Het is een multi-platform, gratis software BitTorrent-client, die een mediaspeler gebruikt voor het uitvoeren van inhoud van verschillende torrent-websites. De interface van het platform is uitzonderlijk netjes en schoon. Films en tv-programma’s zijn op dezelfde manier ingedeeld als miniaturen en filmtitels.

popcorn tijd

5. Lime Torrents

LimeTorrents is recent nog een andere torrent-website die golven maakt op het gebied van torrenting. Volgens een aantal critici lijkt het op de kopie van LimeWire, maar het biedt een eenvoudiger aantrekkelijke gebruikersinterface & website navigatie. Torrents hebben de juiste statistieken met zaden, leeftijdsgenoten, gezondheid en downloadstatistieken in realtime.

Lime Torrents volgt een vergelijkbare interface als die van KickAssTorrents, inclusief een gecategoriseerde zoekopdracht, snelzoekmenu en een zeer vertrouwde trending torrentslijst op de startpagina zoals KAT. De website biedt ook een speciale trendingpagina, een briljante FAQ, het laatste torrentnieuws, een zoekwolkfunctie en een exclusief gedeelte voor torrentclients.

kalkstromen

6. EZTV

Als je een echte seizoen fanaticus bent, dan is EZTV de plek voor jou. EZTV is een recente toevoeging aan torrent-websites en biedt een enorme bibliotheek met tv-programma’s waarmee u dagelijks favoriete tv-programma’s kunt ontdekken. De website biedt niet alleen torrents van hoge kwaliteit met aanzienlijke zaden, maar beveelt ook het gebruik van privacy-tools aan om inbreuken te voorkomen & gerechtelijke stappen.

eztv

EZTV biedt leden ook een gecategoriseerde lijst met seizoensshows, een speciaal forum, goed onderhouden FAQ en een enorme community van torrent seeders & leechers. De beschikbaarheid van torrents is erg goed, met veel zaden beschikbaar voor de meeste shows plus torrents zijn altijd met een goede gezondheid.

  Bagaimana Mengurangkan Lag dalam Permainan Dalam Talian

7. Torrent-reactor

Er is geen vergelijkbaar nu KickAssTorrents, ExtraTorrent en TPB allemaal verboden zijn. Torrent Reactor is een ideale plek om de nieuwste en meest trending torrents met een goede gezondheid te vinden. Torrent Reactor is een briljante bron om films en tv-programma’s te downloaden, maar pas op voor adware & spyware.

8. Torrent-project

torrent-project

Torrent Project is een vrij nieuwe indexeringsservice, maar deze newbie is hier niet om zich te vestigen in de kleine competities. Aangedreven door een enorme bibliotheek van 9,8 miljoen torrents, is Torrent Project snel de afgunst geworden van auteursrechttrollen. TorrentProject host geen torrents van zijn eigen servers, maar gedraagt ​​zich eerder als een zoekmachine die resultaten opvraagt ​​van andere torrent-indexeringsdiensten zoals TPB, KAT, SumoTorrents, Torrent Reactor en anderen. Staat op nummer 8 in onze lijst met beste torrent-alternatieven.

Pirate Bay-spiegels / alternatieven

spiegel in piratenbaai

Als de hoofdwebsite van TPB.org niet beschikbaar is, kunt u altijd op kloondomeinen vertrouwen voor het downloaden van torrents. Hoewel sommige misschien wat problemen geven en ongelooflijk langzaam laden, bieden de meeste van hen hetzelfde niveau van compatibiliteit en functionaliteit als de oorspronkelijke site. Als je meteen aan de slag wilt met P2P / Torrenting, dan is hier een lijst met de beste Pirate Bay-klonen en mirror-websites:

 1. ThePirateBayOnline
 2. Thepiratebay.asia
 3. Thepiratebay.fun
 4. Thepiraybay.co.in
 5. Thepiratebay.wtf
 6. Thepiratebay.pet
 7. Thepiratebay.rocks

KickassTorrents alternatieven

hier zijn enkele alternatieve sites voor KAT:

 1. Kickasstorrent.to
 2. Tor-cr.org
 3. kat.am
 4. Kat.li (aka Kat.how)
 5. katcr.co
 6. kickass.cd

Beste ExtraTorrent-alternatieven

 1. isoHunt
 2. Rarbg
 3. 1337x
 4. YTS (download torrents alleen in 720p en 1080p)
 5. Zooqle
 6. EZTV
 7. Torrent Reactor
 8. Torrent-project
 9. The Pirate Bay

Beste TorrentHound-alternatieven

 • PopCorn-tijd
 • TorLock
 • Seedpeer
 • Torrents.Me
 • Nyaa.Si
 • LimeTorrents
 • RuTracker
 • Torrentz2
 • Zooqle
 • isoHunts

Beste NYAA-alternatieven voor anime kijken

De legendarische NYAA-torrentswebsite werd op 1 mei 2017 afgebroken na een 7-jarig gevecht met Japanse auteursrechttrollen. NYAA was een centrale BitTorrent-hub voor Zuidoost-Aziatisch entertainment, voornamelijk Anime & Zuid-Koreaanse films

Beste NYAA-alternatievenlijst

 1. Horriblesubs.info
 2. Pantsu NYAA
 3. Shanaproject.com
 4. TheHylia.com
 5. RUTracker
 6. Anime-Sharing
 7. Tokyo Toshokan

Beste Game Torrent-sites

Mis je het downloaden van gratis games van je favoriete torrent-site? Hoewel je misschien een beetje gedoe met de “installatie”, omdat je eerder gaat piraat dan kopen, is de extra inspanning aan het einde de moeite waard. Dus, zonder verder gedoe, hier is een lijst van de beste Game Torrent-sites:

 1. GazelleGames
 2. Games downloaden Torrents
 3. ISO Hunt
 4. SeedPeer
 5. PCGames-Download
 6. TorrentsGames
 7. TorrentBees
 8. CroTorrents
 9. Games Torrents
 10. TorrentSnack Games
 11. Oceaan van spellen
 12. FitGirl-herverpakkingen

Het belang van VPN online gebruiken

Voor degenen onder u die raden hoe de FBI in staat was om een ​​van de meest gezochte en geheimzinnige mensen op aarde te bemachtigen, vindt u dit misschien interessant. Artem Vaulin, de eigenaar en beheerder van KickassTorrents, maakte een eenvoudige MENSELIJKE FOUT! Hij deed een kleine aankoop op Apple iTunes met een IP-adres dat werd gebruikt voor het beheer van zijn website en had vermeld op Facebook.

  100 meilleurs compléments Kodi pour les films et les émissions de télévision en direct (liste testée et vérifiée pour 2020)

Wist hij weinig, deze ene fout zou zijn hele leven verpesten, aangezien de ISP en Facebook vervolgens de persoonlijke gegevens in verband met het IP-adres bij de FBI bevestigden. Al snel werd hij beschuldigd van een Amerikaanse aanklacht van vier tellen voor het witwassen van geld en het illegaal verspreiden van films en muziek ter waarde van $ 1 miljard, wat niet de tientallen en miljoenen telt die zijn gegenereerd met advertentie-inkomsten.

Hoewel Vaulin momenteel uit de gevangenis zit, na een aantal moeilijke jaren (vrijgegeven op borgtocht van $ 108.000), kan hij het land nooit verlaten. Dit alles kon worden vermeden als Vaulin alleen maar had gedacht aan het gebruik van een VPN-service om zijn IP-adres te maskeren en verdachte FBI-onderzoekers uit de weg te ruimen. Als dit niet bewijst hoe belangrijk VPN’s zijn voor torrenting, weten we niet wat dat zal doen!

Veel torrent-sites die in deze gids of elders worden vermeld, worden in uw regio geblokkeerd. Om toegang te krijgen tot die torrent-sites, komt Surfshark VPN van pas met onbeperkte multi-verbindingen, privé DNS-lek, kill switch-functie voor slechts $ 1,99 / maand. Bezoek Surfshark 30 dagen geld terug garantie

Conclusie:

Met Torrenting hebt u toegang tot uw vereiste mediabestanden voor bijna alle genres, van films tot games en van software tot muziek, dus’Het is absoluut noodzakelijk dat je in plaats van deze activiteit helemaal te mijden door het sluiten van enkele waardevolle Torrenting-sites zoals Torrenthound, meer weet over de beste alternatieven voor deze sites om je Torrenting-spel sterker dan ooit te houden!

Deze gids ging over de beste Torrenthound-alternatieven en bestond uit de beste van de honderden die er zijn. Houd hier echter twee dingen in gedachten, ten eerste dat je absoluut de speciale VPN nodig hebt om je te beveiligen tijdens Torrenting en ten tweede dat Torrenting op elk apparaat een beetje anders is en je dit duidelijk kunt zien in onze Torrents op iOS-gids, dus probeer meer platformspecifiek om de beste resultaten te behalen.

Als je problemen hebt gehad met een van de alternatieven die hier worden vermeld, vermeld dit dan in de onderstaande reactiethread, ik zou meer dan graag verplichten om de gids te wijzigen nadat ik de geldigheid van het probleem heb gecontroleerd. Laat’s streven naar een krachtigere, veiligere, betrouwbaardere en legaalere wereld van Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me