Beste Firestick-apps 2020 – livestreaming voor films, shows, sport en meer!

..Sinds de introductie is Firestick een favoriet van gebruikers geworden omdat het duizenden entertainment-apps biedt om uit te kiezen. Van streaming-apps zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime tot gratis muziek-apps zoals YouTube en Spotify, er is tegenwoordig niets beters geschikt voor thuisentertainment dan een Firestick. En wat meer is, is dat je zelfs geo-beperkte inhoud op al deze apps kunt streamen als je de beste VPN voor firestick gebruikt. Lees voor meer informatie over de beste apps voor Firestick deze all-inclusive gids over de beste Firestick-apps van BestVPN.co!


Beste Firestick-apps voor films en shows in 2018:

Firestick is momenteel een van de beste streaming-apparaten op de markt, gebouwd door Amazon, de wereld’s grootste e-commercebedrijf, is het tegenwoordig een factor geworden om rekening mee te houden in de wereld van home entertainment.

Gebruik is net zo eenvoudig als plug and play, omdat het apparaat compatibel is met bijna alle grote tv's en media-apparaten. Maar het beste deel van dit apparaat is het aantal apps dat u erop kunt uitvoeren.

De meeste andere streaming-sticks en apparaten zoals Roku en Chromecast, ondanks dat ze hetzelfde zijn, don’Het biedt gebruikers zoveel mogelijkheden als het gaat om apps, net zoveel als Firestick.

En weet je wat?’is de grootste vangst hier? Ondanks dat je officieel wordt gedekt door een eigen appstore, kun je ook eenvoudig apps downloaden van Google Play Store met ongelooflijk gemak, waardoor je je keuze naar een veel breder spectrum kunt vergroten.

In deze gids zal ik je door de beste apps voor elke categorie op Firestick leiden. Dus laten we beginnen met de 8 beste apps, zowel betaald als gratis, voor films en shows in 2018 op Firestick:

beste firestick-apps

1. Netflix:

Het’s echt geen hersens. Netflix is ​​de wereld’s meest dominante streamingplatform en steekt nu al kop en schouders boven alle andere streamingdiensten uit qua aangeboden inhoud. Van de bloemlezingenreeks Black Mirror tot het historische drama, The Crown, er is geen gebrek aan inhoud op Netflix, dus deze app is een must voor je Firestick. Het is betaald, maar het abonnement is helemaal niet duur.

Beste Firestick-apps voor films en shows

2. Hulu:

Nog een opkomende streamingdienst, Hulu is een beetje anders dan Netflix, omdat het een streamingbibliotheek biedt, maar het biedt ook live tv-kanalen in zijn servicepakketten. De officiële app is beschikbaar in de Firestick app store en is een van de best betaalde streaming-apps op het platform.

Kodi firestick-app

3. Kodi:

De volgende stap is Kodi, wat op zichzelf geen streamingservice is, maar het biedt streamingopties voor gebruikers in een veel grotere hoeveelheid dan conventionele streamingproviders. Deze app biedt honderden add-ons en stelt je in staat om alles te doen, van films kijken tot livestream streamen, Kodi stelt nooit teleur. De app is gratis, maar de add-ons van derden worden meestal betaald, als u de beste uit de partij wilt.

showbox firestick-app

4. Showbox:

Als gratis beoordeelde streaming-app voor Android-apparaten biedt Showbox een uitgebreide inhoudportfolio om aan de meeste behoeften van gebruikersamusement te voldoen. De categorieën die het behandelt, hebben betrekking op films en tv-programma's. De app is nog niet officieel beschikbaar op Firestick’s app store, maar u kunt het nog steeds rechtstreeks downloaden of installeren via het APK-bestand of de sideloading-methode gebruiken om het van Google Play Store te krijgen.

Pluto-TV voor firestick

5. Pluto TV:

Gratis online televisie streaming providers don’t wordt beter dan Pluto TV. Dit is een eersteklas service die maar liefst meer dan 100 kanalen biedt via het platform en het is de perfecte vervanging als u binnenkort van plan bent om kabels te knippen. Op Pluto TV is er geen gebrek aan keuzes als het gaat om kanalen. De dienst is zelfs van plan om zijn categorieën in de nabije toekomst nog meer te diversifiëren. Het’is een gratis app en is officieel beschikbaar in de Firestick app store.

crackle firestick-app 2018

6. Crackle:

Crackle is een van de beste gratis entertainment-apps die kunnen worden gehost op het ecosysteem van de Firestick-app en heeft bewezen dat het een succes is bij de gebruikers van het apparaat naarmate de tijd verstrijkt. Crackle is ontwikkeld door Sony en biedt entertainment van topklasse. Dit omvat films en tv-programma's van bijna alle soorten genres waardoor gebruikers toegang hebben tot een bredere inhoudsbasis.

Het heeft een speciale functie voor ouderlijk toezicht waarmee u kunt bepalen wat er in de app te bekijken is. Dit maakt dit een ongelooflijk veilige optie voor gezond entertainment.

De app is officieel te zien in de FireTV app store.

7. SlingTV:

Als je een fervent snoeischaar bent, dan ben je de naam SlingTV misschien al wel tegengekomen. Het aanbieden van topklasse live kanalen en een aantal geweldige prijsplannen die geschikt zijn voor alle soorten budgetten en behoeften, heeft SlingTV nu een plaats veroverd als een van de beste online tv-aanbieders die er zijn. Zelfs UFC-gevechten zijn gemakkelijk beschikbaar op het platform, samen met andere dergelijke belangrijke entertainmentevenementen.

sling-tv firestick

SlingTV is een betaalde service en u kunt de app gemakkelijk vinden in de FireTV app store.

crunchyroll voor firestick-apps

8. CrunchyRoll:

Voor al die anime-fans is CrunchyRoll de beste service waarvoor u zich kunt aanmelden.

Japanse geanimeerde inhoud domineert de entertainmentopties op deze geweldige app. Maar u hebt altijd de mogelijkheid om de taal aan uw voorkeur aan te passen. Met meer dan 15k + uur aan content beschikbaar, moet CrunchyRoll absoluut op uw Firestick worden geïnstalleerd.

Dit is een betaalde service en wordt geleverd met een proefplan van 2 weken.

Firestick-apps voor films en tv: auteur’s aanbeveling:

Hoewel ik absoluut een grote fan ben van alle soorten entertainment en ik bewonder echt al deze geweldige film- en tv-apps die ik hierboven heb vermeld om me te laten voldoen aan mijn wens om een ​​gezonde entertainmentervaring op te doen, er is een app die de beste is de lijst zeker.

En dat is Netflix.

Netflix is ​​momenteel de nummer één streamingdienst en geen enkele andere app of dienst komt er zelfs maar in de buurt. Het aanbieden van ongelooflijke shows zoals Orange is de nieuwe Black, The Crown, Black Mirror, Stranger Things en meer, de kwaliteit van de inhoud op deze app is op een geheel ander niveau in vergelijking met de rest van de namen op deze lijst.

Als ik de enige app zou kiezen die ik op mijn Firestick-apparaat zou gebruiken, dan zou dit ongetwijfeld Netflix zijn. Zelfs de prijsplannen van deze service zijn uiterst betaalbaar voor gebruikers met verschillende entertainmentbehoeften.

En als u de beste VPN voor Netflix implementeert om de Amerikaanse Netflix-bibliotheek te deblokkeren, zou u hiermee toegang krijgen tot een veel grotere bibliotheek met inhoud op de site dan u anders kunt doen.

* In onze tests hebben we NordVPN gebruikt om Netflix US succesvol te deblokkeren 

Beste Firestick-apps 2020 - livestreaming voor films, shows, sport en meer!

Beste Firestick-apps voor muziek in 2018:

Muziek klinkt een stuk beter als je de video bij een bepaald muziekstuk op een groot HD-scherm kunt bekijken en dit is wat Firestick je mogelijk maakt. De iPod-generatie is nu al lang voorbij en vandaag nog binnen’s wereld, het scherm is net zo belangrijk als het geluid zelf, dus probeer toegang te krijgen tot een geheel nieuwe manier om je te vermaken met muziek via deze geweldige, beste Firestick-apps voor muziek in 2018:

Beste Firestick-apps voor muziek

9. YouTube:

Wie niet’t over YouTube weten? Het is een absoluut essentieel geworden als je video's van alle soorten en uit elk genre wilt bekijken. Maar wat de meeste mensen over dit platform negeren, is de mogelijkheid om de meest complete set muziekbibliotheken aan te bieden die je anders niet kunt openen, en dat ook gratis!

Van Evanesence tot Nelly Furtado en van Michael Jackson’s Greatest hits op de kop kloppende nummers van bands als ColdPlay en Linkin Park, YouTube heeft het allemaal en de app is gemakkelijk gratis beschikbaar op de Firestick!

Sommige nummers kunnen geografisch beperkt zijn, dus als je een VPN voor Firestick hebt, zul je nooit te maken krijgen met enige vorm van beperkingen op welke manier dan ook. Maar ik kan je niet vertellen hoe je al die hinderlijke advertenties kunt wegnemen die plotseling overal in de service op elk moment kunnen verschijnen!

Spotify-app voor firestick10. Spotify:

Je moet de afgelopen 5 jaar onder een rots hebben geleefd als je nog steeds toevlucht hebt’t gehoord van Spotify! Deze all-inclusive, ongelooflijk wendbare en gezonde muziek-app is nu de wereld’s nummer één muziekservice in 2018!

De app is gemakkelijk verkrijgbaar in de FireTV app store. Maar het feit dat je hiermee al je apparaten kunt synchroniseren als ze op hetzelfde wifi-netwerk zitten, maakt het een geweldige optie om te kiezen als je een diehard muziekfan bent!

Het beste deel is dat het dat niet doet’t stoort u met welke soort advertenties dan ook. Dit maakt het mijn favoriete app om te downloaden en te installeren voor toegang tot nummers en andere muziekbestanden op mijn Firestick!

Spotify is een gratis service, maar u moet zich aanmelden en een account maken.

Beste Firestick-apps voor sport in 2018:

Allerlei sporten worden religieus over de hele wereld gevolgd. Van grote voetbalcompetities tot gevechten op hoog niveau, er is niets dat een betere adrenalinestoot kan geven en je dag de moeite waard kan maken dan een meeslepende sportwedstrijd tussen twee zeer competitieve entiteiten. En dankzij streaming kun je nooit meer een favoriet sportevenement van je missen!

Sporten op HD-scherm bekijken via streaming is nu een stuk eenvoudiger gemaakt door je Amazon Firestick, maar om ervoor te zorgen dat je de beste toegang hebt tot alle grote sportevenementen, moet je erachter komen welke apps je het beste bedienen. Dus hier zijn de drie beste Firestick-apps voor sport in 2018!

Beste Firestick-apps voor sport11. Mobdro:

Als er ooit een gratis gratis streamingdienst voor sport is geweest, dan moet Mobdro het zijn. Streaming van live sportevenementen van over de hele wereld, Mobdro is exponentieel gestegen als de ultieme service voor sportliefhebbers.

Mobdro werkt op het uitgangspunt om de beste live actie uit de sportwereld op een consistente basis te verzekeren. De app blijft voortdurend zoeken naar dergelijke streams. Zodra het een dergelijke stream vindt, bedient het deze aan zijn abonnees. En jongen doet het dat werk met perfectie of zo!

De app is niet beschikbaar in de Firestick app store. Je moet het downloaden van zijn website of het sideloaden via de Downloader-app. Lees onze gids over de beste VPN voor Firestick voor meer informatie.

Mobdro biedt ook een premium-versie die de serviceadvertentie gratis maakt!

ESPN voor firestick-apps 201812. ESPN:

Een van de meest gerenommeerde namen in de wereld van sportentertainment, ESPN is de best betaalde sport-app die u kunt beveiligen op uw Amazon Firestick. Met speciale kanalen en streamingopties voor een enorm grote verscheidenheid aan sportevenementen van over de hele wereld, heeft ESPN een eersteklas service die blijft heersen.

En niet alleen live sportstreaming, ESPN biedt de beste analyse voor en na de wedstrijd, speciale sportdocumentaires, interviews en nog veel meer, waardoor het een zeer uitgebreid platform is als je meer wilt kijken dan alleen de game!

ESPN is een betaalde service die wordt geleverd met een gratis proefabonnement. De app is officieel te vinden in de Amazon app store en kan met ongelooflijk gemak worden gedownload!

13. FuboTV:

Ondanks dat het een IPTV-provider is die geschikt is voor alle genres, biedt FuboTV ook een ongelooflijke hoeveelheid exclusieve sportkanalen! Het is een zeer betrouwbare optie om een ​​gezonde tv-ervaring op uw Firestick te leveren!

fubotv voor ufc firestick

FuboTV staat de afgelopen maanden aan de top van zijn spel! De aanbieder heeft populaire evenementen gestreamd zoals UFC 230, Fifa World Cup ‘18 onder anderen.

Dit is een betaalde service en de officiële app is beschikbaar in de FireTV app store!

PlutoTV is beperkt in delen van de wereld. Als u zich in een van die landen bevindt, kunt u overwegen een VPN te gebruiken om de service op uw FireTV te deblokkeren.!

Beste Firestick-apps voor internetveiligheid:

Onder de vele verschillende hierboven genoemde apps zoals Netflix, Hulu, FuboTV, ESPN en zelfs een heleboel anderen zijn geo-beperkt, wat betekent dat ze niet’t hun volledige of gedeeltelijke dienstverlening buiten bepaalde geografische grenzen te streamen. Maar er is een manier om deze beperkingen te omzeilen en dat is via een VPN-service!

En hoewel er honderden VPN-services beschikbaar zijn, is niet iedereen onder hen geschikt om met uw Amazon Firestick te werken, omdat hiervoor een bepaalde set functies vereist is die slechts enkele providers kunnen bieden. Voor meer informatie over dergelijke functies en over VPN's die geschikt zijn voor dit platform, leest u deze uitgebreide recensie over VPN voor Firestick hier.

Hier vermeld ik de Top 3 VPN-apps voor uw Amazon Firestick-apparaat!

14. PureVPN:

Als u op zoek bent naar een snelle, betrouwbare en nog belangrijker, goedkope VPN-service voor uw Firestick, dan is PureVPN de perfecte service om aan uw behoeften te voldoen. Met een van de meest voorkomende serverinfrastructuren met servers in meer dan 160 landen wereldwijd, Netflix US en BBC iPlayer deblokkeermogelijkheden, speciale functies zoals split tunneling en nog veel meer, behoort PureVPN momenteel tot de topservices in de markt.!

Beste Firestick-apps voor internetveiligheid

Het heeft een speciale Firestick-app voor meer gebruikersgemak en het goedkoopste abonnement komt op slechts $ 1,65 per maand!

Beste Firestick-apps 2020 - livestreaming voor films, shows, sport en meer!

15. ExpressVPN:

Op dit moment is ExpressVPN een zeer goed ontvangen VPN-service in de branche, en is een robuuste VPN als ze komen. ExpressVPN heeft een uitstekende reputatie voor het aanbieden van de meest robuuste functieprestaties op alle apparaatplatforms. De functies met een ster omvatten 2000+ functies, speciale app voor Firestick, exclusieve installatiehandleidingen, live chatondersteuning en meer!

ExpressVPN voor Firestick

Het goedkoopste abonnement biedt nu 49% korting! Hiermee kunt u de service krijgen voor slechts $ 6,67 / maand in een speciaal abonnement van 15 maanden!

Beste Firestick-apps 2020 - livestreaming voor films, shows, sport en meer!

16. NordVPN:

Met meer dan 5000 servers wereldwijd aangeboden en indrukwekkende deblokkeermogelijkheden, blijft NordVPN een top VPN-service die het vertrouwen van gebruikers over de hele wereld heeft gewonnen. NordVPN biedt enkele van de meest indrukwekkende beveiligingsfuncties voor zijn gebruikers, waaronder Double VPN en Onion via VPN. Daarom is het een zeer diverse dienstverlener in vergelijking met de rest op deze lijst.

Nordvpn voor firestick

Het enige nadeel van deze VPN is dat het dat niet doet’t biedt nog een speciale Firestick-app. Als u het op uw Firestick wilt gebruiken, moet u het via de sideloading-methode installeren.

De goedkoopste prijsplannen bieden de gebruiker slechts $ 3,49 per maand!

Beste Firestick-apps 2020 - livestreaming voor films, shows, sport en meer!

Firestick-apps Reddit Reviews:

Soms raak je enorm verrast en dit was slechts een van die gelegenheden. Toen ik overstapte naar Reddit om de meningen van gebruikers over de beste Firestick-apps te controleren op basis van gebruikersvoorkeuren, merkte ik vreemd genoeg dat de site zwijgt over het onderwerp.

Alles wat ik op Reddit over dit onderwerp kon vinden, waren enkele selectieve discussies over onderwerpen als Mobdro-alternatieven. Sommige opmerkingen zijn afkomstig uit deze discussies en worden hieronder vermeld:

Reactie uit discussie Christian_Lloyd_’s commentaar van discussie "Apps zoals Mobdro?".

Een andere ietwat herkenbare discussie over dit onderwerp was er een waarin mensen discussiëren over sideloading-methoden. Ik heb hieronder enkele opmerkingen uit die thread gemaakt:

Reactie uit discussie Impulse215’s commentaar van discussie "[Vraag] Welke apps kun je sideloaden op Firestick en zijn functioneel?".

Reactie van discussie angelboy65’s commentaar van discussie "[Vraag] Welke apps kun je sideloaden op Firestick en zijn functioneel?".

Afgezien hiervan vond ik zelfs niets op afstand gerelateerd aan het onderwerp op Reddit. Dus ik denk dat je tevreden zult moeten zijn met de analyse in deze gids. U kunt ook met uw eigen suggesties over het onderwerp komen in de onderstaande discussielijn!

Vergeet niet onze nieuwste reddit vpn-gids te bekijken.

Veelgestelde vragen over Amazon Firestick-apps:

Wat voor kanalen kun je krijgen met FireStick?

Via Firestick-apps. je hebt toegang tot allerlei Live TV, film- en sportkanalen, onder andere

Zijn er maandelijkse kosten voor Firestick?

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten voor Firestick. U hoeft slechts één keer te betalen om het apparaat te kopen en dat is het. U moet echter betalen voor elk abonnement voor een service waartoe u toegang hebt via uw Amazon Firestick

Welke apps zijn beschikbaar op Firestick?

Firestick biedt allerlei apps, variërend van sport tot muziek en van software tot sites voor het streamen van films. Het biedt ook live tv-apps, in gratis en betaalde categorieën.

Wat zijn jailbroken firesticks?

Jailbroken Firesticks kunnen apps sideloaden die niet op de FireTV staan’s officiële app store! Alle Firesticks en FireTV-apparaten kunnen worden jailbroken, als je weet hoe het goed te doen. De Sideloading-methode is de meest geprefereerde methode om Firesticks betrouwbaar te jailbreaken.

Conclusie:

De Amazon Firestick is ongetwijfeld het beste streaming-apparaat dat er is! En dat’s omdat het veel meer functies en compatibiliteit biedt. dan zijn tijdgenoten. Van de beste live tv-kanalen-apps tot live sport- en muziekstreaming-apps, je kunt letterlijk elke app installeren en configureren op je Firestick, zodat je de waarde die je beveiligt met dit apparaat ongelooflijk kunt verhogen!

De bovengenoemde app-lijsten zijn slechts de beste apps voor elk genre waarop ik me in deze lijst heb gericht. Maar dat’niet, want er zijn honderden andere apps die een breed scala aan services op Firestick bieden.

Probeer ze eens uit en als je iets interessants vindt dat in onze bovenstaande lijsten te vinden is, vermeld ze dan in de commentaar-thread hieronder! Ik zal meer dan graag met u in contact komen over dit onderwerp en mijn lijsten aanpassen als ik uw app relevant genoeg vind!

Zet de Streaming World in vuur en vlam met uw Firestick vanaf vandaag!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me