Best Firestick Apps 2020 – Prenos v živo za filme, oddaje, šport in drugo!

..Firestick je od svoje uvedbe postal priljubljen uporabnik, saj ponuja na tisoče aplikacij za zabavo. Od pretočnih aplikacij, kot so Netflix, Hulu in Amazon Prime, do brezplačnih glasbenih aplikacij, kot sta YouTube in Spotify, v današnjih dneh ni nič boljšega za napajanje domače zabave kot Firestick. Še več pa je, da lahko v vseh teh aplikacijah celo prenašate vsebino z omejitvami, če uporabljate Best VPN for firestick. Če želite več informacij o najboljših aplikacijah za Firestick, preberite ta vseobsegajoči vodnik o Best Firestick Apps by BestVPN.co!

Najboljše aplikacije Firestick za filme in oddaje v letu 2018:

Firestick je ena najboljših pretočnih naprav na trgu v tem trenutku, ki jo je ustvaril Amazon na svetu’Največje podjetje za e-trgovino, je danes v svetu domače zabave postalo sila.

Uporaba je enostavna kot plug and play, saj je naprava združljiva s skoraj vsemi večjimi televizorji in predstavnostnimi napravami. Najboljši del te naprave pa je število aplikacij, ki jih lahko zaženete.

Večina drugih pretočnih palic in naprav, kot sta Roku in Chromecast, kljub temu, da so podobne, ne’t uporabnikom ponuditi tako široko paleto možnosti, ko gre za aplikacije toliko kot Firestick.

In veste kaj’Je največji ulov tukaj? Čeprav kljub temu, da uradno pokrivate lastno trgovino, lahko z neverjetno lahkoto prenesete tudi aplikacije iz trgovine Google Play Store, kar vam omogoča, da povečate svoj izbor na veliko širši spekter.

V tem priročniku vas bom predstavil po najboljših aplikacijah za vsako kategorijo na Firestick-u. Torej začnimo z 8 najboljšimi aplikacijami, plačanimi in brezplačnimi, za filme in oddaje v letu 2018 na Firestick:

najboljše aplikacije za firestick

1. Netflix:

To je’s a ne brainer res. Netflix je svet’je najbolj prevladujoča platforma za pretakanje in je že v glavnem nad vsemi drugimi storitvami pretakanja glede vsebine, ki se ponuja. Od antologijske serije Črno ogledalo do zgodovinske drame The Crown, na Netflixu ni veliko vsebine, zato je ta aplikacija obvezna za vaš Firestick. Plačana je, a naročnina sploh ni draga.

Najboljše aplikacije Firestick za filme in oddaje

2. hulu:

Hulu se še nekoliko razlikuje od storitve Netflix po tem, da ponuja knjižnico za pretakanje, v svojih paketih storitev pa ponuja tudi televizijske kanale v živo. Njegova uradna aplikacija je na voljo v trgovini z aplikacijami Firestick in je ena izmed najbolj plačanih pretočnih aplikacij za pretakanje na platformi.

aplikacija kodi firestick

3. Kodi:

Sledi Kodi, ki sam po sebi ni posebej pretočna storitev, vendar uporabnikom omogoča možnosti pretakanja v veliko večji količini kot običajni ponudniki pretakanja. Ta aplikacija ponuja na stotine dodatkov, ki vam omogočajo, da naredite karkoli, od gledanja filmov do pretoka športov v živo, Kodi nikoli ne razočara. Aplikacija je brezplačna, vendar so običajno dodatki tretjih oseb plačani, če želite najboljše iz sklopa.

showbox firestick aplikacija

4. Showbox:

Najbolje ocenjena brezplačna aplikacija za pretakanje za naprave Android, ponuja Showbox obsežen portfelj vsebine, s katero zadovoljite večino potreb po zabavi. Kategorije, ki jih pokriva, so povezane s filmi in TV oddajami. Aplikacija še ni uradno na voljo na Firesticku’s trgovino z aplikacijami, vendar ga lahko kljub temu prenesete in namestite neposredno prek datoteke APK ali pa uporabite način stranskega nalaganja, da ga dobite iz trgovine Google Play.

Pluton-TV za firestick

5. Pluton TV:

Brezplačni ponudniki spletnih pretočnih televizijskih programov ne’ne morem biti boljši od televizije Pluton. To je vrhunska storitev, ki ponuja ogromno 100+ kanalov na svoji platformi in je odličen nadomestek, če se želite kmalu kosati z vrvico. Na televiziji Pluton pri izbiri kanalov ni veliko možnosti izbire. Storitev celo načrtuje, da bo v bližnji prihodnosti svoje kategorije še bolj razpršil. To je’je brezplačna aplikacija in je uradno na voljo v trgovini Firestick.

crackle firestick app 2018

6. Treskanje:

Crackle je ena najboljših brezplačnih razvedrilnih aplikacij, ki jih bo gostil ekološki sistem aplikacije Firestick, saj se je čas, ki je že čas, izkazal za uporabnika. Crackle, ki ga je razvil Sony, ima vrhunske vsebine za zabavo. To vključuje filme in TV oddaje skoraj vseh vrst žanrov, ki uporabnikom omogočajo dostop do širše baze vsebin.

Ima namensko funkcijo starševskega nadzora, ki vam omogoča nadzor nad tem, kar je na voljo za ogled v aplikaciji. Tako je to izjemno varna možnost za celostno zabavo.

Njegova aplikacija je uradno predstavljena v trgovini z aplikacijami FireTV.

7. SlingTV:

Če ste goreč rezalec kablov, ste morda do zdaj zagotovo že naleteli na ime SlingTV. Ponuja vrhunske kanale v živo in nekaj odličnih načrtov za oblikovanje, ki ustrezajo vsem vrstam proračuna in potreb, je SlingTV zdaj utrdil svoje mesto kot enega najboljših ponudnikov spletnih televizijskih programov. Tudi UFC borbe so na platformi enostavno na voljo skupaj z drugimi tako pomembnimi zabavnimi dogodki.

srest-tv firestick

SlingTV je plačljiva storitev, njeno aplikacijo pa lahko preprosto najdete v trgovini z aplikacijami FireTV.

crunchyroll za aplikacije firestick

8. CrunchyRoll:

Za vse tiste oboževalce anime tam je CrunchyRoll najboljša storitev, na katero se lahko prijavite.

Japonska animirana vsebina prevladuje v možnostih za zabavo v tej odlični aplikaciji. Vedno pa imate možnost spremeniti jezik po svojih željah. Z več kot 15k + urami vsebine, ki je na voljo, bi morali CrunchyRoll zagotovo namestiti na svoj Firestick.

To je plačljiva storitev in ima 2 tedenski preizkusni načrt.

Aplikacije Firestick za filme in TV: Avtor’s priporočilo:

Medtem ko sem vsekakor velik oboževalec vseh vrst zabave in resnično občudujem vse te odlične filmske in televizijske aplikacije, ki sem jih našteval zgoraj, saj so mi omogočili, da zadovoljim svojo željo po pridobitvi koristne zabavne izkušnje, je med njimi ena aplikacija, ki je vrhunska seznam vsekakor.

In to je Netflix.

Netflix je trenutno pretočna storitev številka ena in nobena druga aplikacija ali storitev ji ne pride niti blizu. Če ponuja neverjetne oddaje, kot so Orange New New Black, The Crown, Black Mirror, Stranger Things in še več, je kakovost vsebine v tej aplikaciji na drugi ravni v primerjavi s preostalimi imeni, omenjenimi na tem seznamu.

Če bi na svoji napravi Firestick izbral edino aplikacijo, potem bi to nedvomno bil Netflix. Tudi cenovni načrti te storitve so izredno ugodni za uporabnike z različnimi potrebami po zabavi.

Če razporedite Best VPN za Netflix in tako odblokirate knjižnico Netflix v ZDA, potem bi omogočili dostop do veliko večje knjižnice vsebine na spletnem mestu, kot lahko storite drugače.

* V našem testiranju smo za uspešno deblokiranje Netflix US uporabili NordVPN 

Best Firestick Apps 2020 - Prenos v živo za filme, oddaje, šport in drugo!

Najboljše Firestick aplikacije za glasbo v letu 2018:

Glasba se resnično sliši veliko bolje, ko si lahko na velikem zaslonu HD ogledate video, ki spremlja določen glasbeni del, in to vam Firestick omogoča. IPod generacije je že zdavnaj in danes’s sveta je zaslon enako pomemben kot sam zvok, zato poskusite in dostopajte do povsem novega načina zabave glasbe s pomočjo teh neverjetnih, najboljših aplikacij Firestick za glasbo v letu 2018:

Najboljše aplikacije Firestick za glasbo

9. YouTube:

Kdo ne’ne veste za YouTube? Vsekakor postane nujno, če si želite ogledati videoposnetke katere koli vrste in iz katerega koli žanra. Toda kar večina ljudi prezre pri tej platformi, je njena sposobnost, da ponudi najbolj popoln nabor glasbene knjižnice, do katere lahko dostopate drugače, in to tudi brezplačno!

Od Evanesence do Nelly Furtado in od Michaela Jacksona’s Največji zadetki do glave, ki trepetajo skladbe, kot so ColdPlay in Linkin Park, YouTube je vse to dobil in njegova aplikacija je na Firestick-u zlahka na voljo brezplačno!

Nekatere skladbe so lahko geografsko omejene, tako da če imate VPN za Firestick, se nikoli ne boste soočili s kakršnimi koli omejitvami za storitev. Ne morem pa povedati, kako lahko odpravite vse te neprijetne oglase, ki se lahko kadar koli nenadoma pojavijo kjer koli v storitvi!

spotify aplikacija za firestick10. Spotify:

Gotovo ste živeli pod skalo zadnjih 5 let, če še vedno živite’Slišal sem za Spotify! Ta vseobsegajoča, neverjetno manevrska in koristna glasbena aplikacija je zdaj na svetu’s glasbena storitev številka ena v letu 2018!

Njegova aplikacija je zlahka na voljo v trgovini z aplikacijami FireTV. Toda dejstvo, da vam omogoča, da sinhronizirate vse svoje naprave, če so v istem omrežju Wi-Fi, pomeni, da se lahko odločite, če ste ljubitelj glasbe!

Najboljši del tega je, da ne’t vas ne hreščajo s kakršnimi koli oglasi. Tako je moja najprimernejša aplikacija za prenos in namestitev za dostop do pesmi in drugih glasbenih datotek na moji Firestick!

Spotify je brezplačna storitev, vendar se od vas zahteva, da se prijavite in ustvarite račun.

Najboljše Firestick aplikacije za šport v letu 2018:

Šport vseh vrst spremljajo religiozno po vsem svetu. Od večjih nogometnih lig do borb na visoki ravni ne more biti ničesar, kar bi lahko spodbudilo boljši adrenalin, in polepšalo vaš dan kot športno tekmovanje med dvema zelo konkurenčnimi entitetami. In pretakanje vam omogoča, da nikoli ne zamudite nobenega svojega najljubšega športnega dogodka!

Amazon Firestick je zdaj gledanje športa na HD zaslonu prek pretakanja zdaj precej olajšal, a da bi zagotovili najboljši dostop do vseh večjih športnih dogodkov, morate ugotoviti, katere aplikacije vam bodo najbolje služile. Torej, tukaj so tri najboljše Firestick aplikacije za šport v letu 2018!

Najboljše Firestick aplikacije za šport11. Mobdro:

Če je kdaj obstajala celovita storitev brezplačnega pretoka za šport, potem bi Mobdro moral biti to. Mobdro se pretaka športnih dogodkov v živo iz celega sveta in se eksponentno dviga kot vrhunska storitev za ljubitelje športa.

Mobdro si prizadeva za zagotavljanje najboljših akcij v živo iz sveta športa na dosledni osnovi. Aplikacija nenehno išče takšne tokove. Ko najde takšen tok, ga naroči svojim naročnikom. In fant to delo počne dovršeno ali kaj drugega!

Aplikacija ni na voljo v trgovini Firestick. Naložiti ga morate s svojega spletnega mesta ali ga naložiti prek aplikacije Downloader. Več o tem, kako to storiti, preberite v našem vodniku o najboljšem VPN-ju za Firestick.

Mobdro ponuja tudi vrhunsko različico, zaradi katere je oglasni servis brezplačen!

ESPN za aplikacije firestick 201812. ESPN:

ESPN je eno najbolj priznanih imen v svetu športne zabave, najbolje plačana športna aplikacija, ki jo lahko zavarujete na Amazon Firestick. Z namenskimi kanali in možnostmi pretakanja za izjemno široko paleto športnih dogodkov z vsega sveta ima ESPN vrhunsko storitev, ki še naprej kraljuje vrhunsko.

In ne samo športno pretakanje v živo, ESPN ponuja najboljšo analizo pred in po tekmi, posebne športne dokumentarne filme, intervjuje in še veliko več, kar naredi zelo obsežno platformo, če želite gledati več kot samo igro!

ESPN je plačljiva storitev, ki je na voljo z brezplačnim preskusnim načrtom. Aplikacija je uradno predstavljena v trgovini z aplikacijami Amazon in jo je mogoče prenesti z neverjetno enostavno!

13. FuboTV:

Kljub temu, da je ponudnik IPTV, ki skrbi za vse zvrsti, FuboTV ponuja tudi neverjetno nabiranje ekskluzivnih športnih kanalov! To je zelo zanesljiva možnost, da na Firestick-u zagotovite koristno TV-izkušnjo!

fubotv za ufc firestick

FuboTV je bil v zadnjih mesecih na vrhu svoje igre! Ponudnik je pretočil priljubljene dogodke, kot so UFC 230, Fifa World Cup ‘18 med drugimi.

To je plačljiva storitev, njena uradna aplikacija pa je na voljo v trgovini z aplikacijami FireTV!

PlutonTV je v nekaterih delih sveta omejen, če pa se nahajate v eni od teh držav, razmislite o uporabi VPN za odblokiranje storitve na FireTV!

Najboljše aplikacije Firestick za internetno varnost:

Med številnimi različnimi zgoraj omenjenimi aplikacijami, kot so Netflix, Hulu, FuboTV, ESPN in celo cel kup drugih, so omejene geo, kar pomeni, da ne’t pretoči svojo polno ali delno storitev zunaj določenih geografskih meja. Vendar obstaja način, da se te omejitve izognejo, in to prek storitve VPN!

Medtem ko je zunaj na stotine storitev VPN, ni vsak izmed njih primeren za delovanje z vašim Amazon Firestick, saj to zahteva določen nabor funkcij, ki jih lahko ponudi le nekaj ponudnikov. Če želite vedeti več o takšnih funkcijah in o VPN-jih, primernih za to platformo, preberite tu izčrpen pregled o VPN za Firestick tukaj.

Tukaj navajam Top 3 VPN aplikacije za vašo Amazon Firestick napravo!

14. PureVPN:

Če iščete hitro, zanesljivo in kar je še pomembneje, poceni storitev VPN za vaš Firestick, potem je PureVPN odlična storitev za vaše potrebe. Ponuja eno najbolj razširjenih strežniških infrastruktur s strežniki v več kot 160 državah po vsem svetu, zmogljivosti za deblokiranje Netflix US in BBC iPlayer, posebne funkcije, kot so razcepljeno tuneliranje in še veliko več, je PureVPN trenutno med top storitvami na trgu.!

Najboljše aplikacije Firestick za internetno varnost

Ima namensko aplikacijo Firestick za večjo enostavnost uporabnikov, njen najcenejši načrt pa pride le za 1,65 USD / mesec!

Best Firestick Apps 2020 - Prenos v živo za filme, oddaje, šport in drugo!

15. ExpressVPN:

Trenutno je ExpressVPN zelo dobro sprejet VPN storitev v tej panogi, kot trden VPN. ExpressVPN ima velik ugled, ker ponuja najbolj robustne lastnosti vseh platform. Njegove funkcije z zvezdicami vključujejo 2000+ funkcij, namensko aplikacijo za Firestick, ekskluzivne priročnike za namestitev, podporo za klepet v živo in še več!

ExpressVPN za Firestick

Njegov najcenejši načrt zdaj ponuja 49-odstotni popust! S tem lahko v 15-mesečnem posebnem načrtu storitev dobite za 6,67 USD / mesec!

Best Firestick Apps 2020 - Prenos v živo za filme, oddaje, šport in drugo!

16. NordVPN:

Z več kot 5000 strežniki, ki so na voljo po vsem svetu, in impresivno zmogljivostjo za deblokiranje, NordVPN ostaja vrhunska storitev VPN, ki je pridobila zaupanje uporabnikov po vsem svetu. NordVPN ponuja nekatere najbolj impresivne varnostne funkcije za svoje uporabnike, vključno z Double VPN in Onion over VPN. Zato je v primerjavi s preostalimi na seznamu zelo raznolik ponudnik storitev.

Nordvpn za firestick

Edina slabost tega VPN je, da ne’t še ne ponujam namenske aplikacije Firestick. Če ga želite uporabiti na svojem Firestick-u, ga boste morali namestiti s pomočjo metode stranskega nalaganja.

Njeni najcenejši cenovni načrti uporabniku storitev nudijo le 3,49 USD na mesec!

Best Firestick Apps 2020 - Prenos v živo za filme, oddaje, šport in drugo!

Aplikacije Firestick Reddit Ocene:

Včasih te presenetijo in to je bila le ena od teh priložnosti. Ko sem se preusmeril na Reddit in preveril mnenja uporabnikov o najboljših aplikacijah Firestick glede na uporabniške nastavitve, sem nenavadno ugotovil, da je spletno mesto molčeno o temi.

Na Redditu sem lahko našel nekaj izbirnih tem o temah, kot so Mobdro alternative. Nekaj ​​komentarjev je zbranih iz teh niti in omenjenih spodaj:

Komentar iz razprave Christian_Lloyd_’s komentar iz razprave "Aplikacije, kot je Mobdro?".

Druga tematska nit na temo je bila tista, v kateri so ljudje razpravljali o metodah stranskega nalaganja. Spodaj sem poslal nekaj komentarjev iz te teme:

Komentar iz razprave Impulse215’s komentar iz razprave "[Vprašanje] Katere aplikacije lahko naložite na Firestick in so funkcionalne?".

Komentar iz razprave angelboy65’s komentar iz razprave "[Vprašanje] Katere aplikacije lahko naložite na Firestick in so funkcionalne?".

Poleg tega nisem našel ničesar, kar bi se na daleč nanašalo na temo na Redditu. Predvidevam, da se boste morali zadovoljiti z analizo v tem priročniku. Svoje predloge o tej temi lahko najdete tudi v spodnji temi komentarjev!

Ne pozabite preveriti našega najnovejšega vodiča reddit vpn.

Pogosta vprašanja o aplikacijah za Amazon Firestick:

Kakšne vrste kanalov lahko dobite s programom FireStick?

Preko aplikacij Firestick. lahko med drugim dostopate do vseh vrst televizijskih programov v živo, filmov in športnih programov

Ali obstaja mesečna pristojbina za Firestick?

Ne, za Firestick ni mesečne pristojbine. Boste morali plačati enkrat za nakup naprave in to je to. Vendar boste morali plačati vsako naročnino za storitev, do katere dostopate prek Amazon Firestick

Katere aplikacije so na voljo na Firestick-u?

Firestick ponuja vse vrste aplikacij, od športa do glasbe in programske opreme do spletnih strani za pretakanje filmov. Ponuja tudi programe za TV v živo, v brezplačnih in plačanih kategorijah.

Kaj so Jailbroken Firesticks?

Jailbroken Firesticks lahko naloži aplikacije, ki niso na FireTV-ju’s uradno trgovino z aplikacijami! Vse Firesticks in FireTV naprave so lahko brez prekinitve, če veste, kako to storiti pravilno. Metoda Sideloading je najbolj zaželena metoda za zanesljivo varno odstranjevanje klopi.

Zaključek:

Amazon Firestick je brez dvoma najboljša pretočna naprava zunaj! In to’s, ker ponuja veliko več funkcij in združljivosti. kot njeni sodobniki. Od najboljših programov za televizijske kanale v živo do programov za športne in glasbene prenose glasbe lahko dobesedno dobite katero koli aplikacijo, ki je nameščena in konfigurirana na Firestick-u, kar vam omogoča neverjetno povečanje vrednosti, ki jo zaščitite pred to napravo!

Zgoraj navedeni seznami aplikacij so le najboljše aplikacije za vsako zvrst, na katero sem se osredotočil na tem seznamu. Ampak to’ne, saj je na Firestick na stotine drugih aplikacij, ki ponujajo najrazličnejše storitve.

Oglejte si jih in če najdete nekaj zanimivega, kar je lahko prikazano na naših seznamih zgoraj, jih prosimo omenite v spodnji komentarji! Z veseljem bom sodeloval z vami v tej temi in spremenil svoje sezname, če se vam bo zdela vaša aplikacija dovolj ustrezna!

Zaženite Streaming World s svojim Firestick-om od danes!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me