Bedste VPN til at omgå artikel 13 / Meme-forbud i EU

Regeringerne får det ofte forkert i disse dage, selvom de prøver at gøre det rigtige. Realiseringsbølgen, der startede efter den Facebook-relaterede Cambridge Analytica-skandale kom på spidsen, fik mange politikere til at indse vigtigheden af ​​cybersikkerhed i dag’s stærkt digitaliserede verden.


Dette skulle være en god ting, og tingene gik i den rigtige retning med de nye GDPR-love og alt, men som altid ender politikere ofte med at skabe flere problemer, end de giver lettelse.

For nylig blev EU's direktiv om ophavsret på det digitale indre marked vedtaget af EU. Lovgivningen sigter dybest set mod at sætte bånd på det indhold, der deles på internettet. Det lyder måske ikke problematisk, men et nærmere kig på dens underdele som artikel 11 og 13 specifikt kan fortælle dig, hvor meget denne lov vil påvirke det gratis internet.

Fra at gøre online-websteder ansvarlige for at filtrere alt ophavsretligt beskyttet indhold på deres websted selv eller betale for det, hvorved det effektivt signaliserer slutningen af ​​ting som memes for at gøre aggregeringssteder som Google Nyheder ansvarlige for at betale de websteder, de kilder nyhedsstykket fra.

Finere aspekter af denne lov fortæller os endda, at dette nye direktiv også kunne påvirke ting, der er så underholdende som at lægge billeder af en sportslig kamp på sociale medier til endda gifs på disse konkurrencer uden ordentlig godkendelse og betaling.

Hvis denne lov træder i kraft, som ser ud til at være den mest sandsynlige mulighed i den tidsperiode på 2 år, der er stillet til EU-medlemmer til at håndhæve loven, kan det være en fuld katastrofe for alle internetbrugere, der bor i EU.

Ingen memes, ingen billeder af sportsbegivenheder, ingen nyheder roundups, intet intet! Internettet kan gå alt sammen i de næste 2 år i EU, men du kan stadig undgå at blive berørt af dette direktiv ved hjælp af en VPN!

Som altid er VPN'er det perfekte værktøj til at omgå endnu et angreb på det gratis internet. En bruger kan bare logge ind på sin VPN, vælge en server uden for EU og gennemføre tingene som sædvanligt ved at neutralisere direktiverne eller dets legalitet fra at påvirke ham / hende.

Sådan vælges en VPN til dette direktiv?

Mens de bedste VPN'er vælges gennem sætte kriterier, skal du vælge de bedste til denne opgave kræve, at du justerer den sædvanlige kriterieliste lidt og gør den mere, for at sige det rigtigt “EU-specifik”.

Her er de vigtigste faktorer, som du bliver nødt til at overveje, før du vælger en meme VPN til at omgås, der er berørt af dette direktiv, mens du bor i EU:

Sikker jurisdiktion

VPN-jurisdiktioner betyder mere end nogensinde for denne. Normalt har jurisdiktioner betydning for VPN'er, fordi mange lande ikke gør det’t har datavenlige love eller er en del af alliancer.

Mens disse to kriterier forbliver sat, skal en tredjedel tilføjes blandingen her. Bortset fra at kontrollere for disse to, skal du sørge for, at din VPN’s jurisdiktion findes ikke i noget EU-land.

Tilbyder det servere uden for EU?

Du skal også kontrollere, om en VPN tilbyder nok servere uden for EU til at muliggøre effektiv omgåelse af de påkrævede begrænsninger.

I VPN-branchen tilbyder de fleste udbydere meget af deres servere i Europa og Nordamerika, fordi de fleste VPN-brugere bor i disse regioner. Mange topudbydere tilbyder dog nok servere uden for disse regioner til at gøre det lettere for dig at træffe dit valg.

Hurtige hastigheder

VPN'er lider af hastighedstab på grund af den tunge kryptering og alle disse protokoller, de får din forbindelse til at passere igennem.

Men hastighedstabet burde ikke’t være for høj, eller det vil ødelægge hele oplevelsen. EU-brugere vil i dette tilfælde oprette forbindelse til servere længere væk fra deres placering, dvs. uden for EU, så de har brug for bedre, hurtigste VPN'er for at give dem en god nok internetbrugsoplevelse.

Dedikerede IP'er

Dette er lidt kompliceret at forstå, men er måske det vigtigste i denne sammenhæng. Servere er gode og kan bruges til at omgå de nye begrænsninger under direktivet, men dedikerede IP-servere er formålet her langt mere. Dette skyldes, at en dedikeret IP er langt mere personlig end en server, der deles af mange brugere.

Konventionelle VPN-servere tildeler ofte forskellige IP'er hver gang du opretter forbindelse til dem, hvilket kan skabe en stor mængde konflikt med dine sociale mediesider, endda føre til, at dine konti bliver deaktiverede.

Ovenpå dette’det er mindre sandsynligt, at en dedikeret IP opdages af sociale medieplatforme og andre websteder, hvilket gør det lettere for dig at fortsætte uformindsket med dine aktiviteter online.

Andre faktorer er vigtige som antallet af apps, som en VPN tilbyder, dens gratis prøvepolitik, refusionsperiode osv., Men hvis udbyderen kan krydse af for alle disse ovennævnte krav, så er det’er perfekt at gå til de brugere i EU, der ikke gør det’t ønsker at blive berørt af det nye direktiv.

Bedste VPN til at omgå EU’s nyt direktiv

VPN-branchen er oversvømmet af VPN'er. Hundredvis af dem findes, og for det meste har de alle lyst til, at de alle tilbyder nøjagtigt samme funktioner, ydelse og pålidelighed.

Som VPN-korrekturlæsere ved vi, at dette ikke er’Det er sandt, da ikke hver VPN er den samme som den anden, og ikke hver enkelt af dem er velegnet til enhver opgave.

For særlige spørgsmål eller krav som tilfældet er med EU's problem’s Nyt direktiv, specifikke VPN'er skal vælges ud, der kan håndtere jobbet perfekt og tilbyde alle de nødvendige funktioner.

Her er mit valg for de 3 bedste VPN'er, der omgår EU-direktiv / artikel 13-forordninger:

PureVPN

Bedste VPN til at omgå artikel 13 / Meme-forbud i EUDenne VPN, der er baseret i Hong Kong og tilbyder mere end 2000 servere, er måske det bedste valg som udbyder at vælge i dette tilfælde.

Det tilbyder dedikerede IP'er på 8 forskellige steder, med de fleste af dem uden for EU, så brugerne let kan omgå restriktionerne i henhold til direktivet fra ethvert sted i regionen med hurtige, stabile hastigheder.

PureVPN tilbyder også et bredt program af apps, så hvis du vil se YouTube på din Android-telefon eller sende nogle memes på Facebook via din Windows-enhed, serveres en dedikeret app fra udbyderen og er tilgængelig på alle populære og endda nogle nicheplatforme.

Robust sikkerhed i form af kryptering af militær kvalitet, OpenVPN-protokolstøtte, dræbningsafbryder og nul IP-lækager, gør en bruger anonym, beskytter den mod enhver invasion eller spionerer på forbindelsen. En absolut nødvendighed i dette tilfælde, hvor EU / medlemslandene vil forsøge at overvåge og begrænse mange af dine bevægelser på internettet.

Chat support er også ganske god, så du kan brise forbi installations- og installationsprocessen for apps eller endda den dedikerede IP.

Den eneste ulempe med det er, at dens dedikerede IP kun er tilgængelig som en tilføjelse med sine sædvanlige prisplaner for yderligere $ 1,99 / måned. Men normalt PureVPN’s prisplaner er ganske overkommelige, og det har endda flere tilbud, der løber over året, så det burde ikke’t være meget af et problem for brugerne.

Fordele

 1. Dedikeret IP tilgængelig på steder uden for EU
 2. Baseret i Hong Kong
 3. Flere klient-apps
 4. Det høje antal servere uden for EU
 5. Nul logpolitik, chat support og stabile hastigheder

Ulemper

 1. Dedikerede IP'er findes kun som en tilføjelse med sædvanlige prisplaner, ikke separat

Surfshark

Bedste VPN til at omgå artikel 13 / Meme-forbud i EUPå trods af ikke at have dedikerede IP'er, er denne udbyder stadig en af ​​de bedste muligheder for dig som VPN til at omgå EU-direktivspørgsmål.

Surfshark er baseret på De Britiske Jomfruøer, et utroligt sikkert sted uden større lov om datalagring. Det lyder måske som om, at dette sted er under anvendelsesområdet for britiske love og dermed EU-love, men BVI don’t opererer under disse love på trods af at være et direktorat for imperiet.

Dens serverpark har, selv om den er begrænset til 800 servere, hvilket er meget mindre end nogle af de andre udbydere, nok servere uden for Europa til at sikre, at du altid kan oprette forbindelse til en IP uden for EU uden meget bekymring.

Den bedste del ved Surfshark er, hvor let det er at bruge. Dets apps er kun et-klik-grænseflader, hvor der kræves et simpelt klik for at starte en forbindelse. Surfshark er perfekt til nybegynder, som er i denne særlige udgave, vil være mange.

Surfshark er uigennemtrængelig, så du kan helt sikkert sætte din tillid til det for at beskytte dine mod myndighederne, hvis du omgå EU-direktivet og forkæle dig med at tilbyde alle topsikkerhedsfunktioner som uknuselig kryptering og dræbte militære kvaliteter i militær kvalitet. begrænsede aktiviteter som meme-ing.

Priserne er ekstremt overkommelige, måske den billigste vpn blandt de bedste udbydere, hvis vi overvejer dets bedste plan, dvs. den 2-årige aftale. Handlen koster dig kun $ 1,99 / måned, hvilket er alvorligt billigt i betragtning af de funktioner og ydeevne, du får adgang til som chat-support, Firestick-app blandt andre.

Fordele

 1. 800 servere, med mange af dem uden for EU
 2. Sikker, nul logfiler politik
 3. Let at bruge og opsætte
 4. Der tilbydes flere klient-apps
 5. Chat support er tilstrækkelig
 6. Højere hastigheder end gennemsnittet med lave pingrater
 7. Billig prisplaner

Ulemper

 1. Der tilbydes ingen dedikeret IP til at omgå EU-direktiv

ExpressVPN

Bedste VPN til at omgå artikel 13 / Meme-forbud i EUI andre tilfælde ville denne VPN være blevet rangeret på toppen, men på grund af manglen på dedikeret IP-funktion og på grund af at være meget prissat,’er min 3. bedste VPN til at omgå EU-direktivet.

ExpressVPN er den bedste VPN i branchen hvad angår hastigheder, ydelse, pålidelighed, sikkerhed og integritet. Dens nul-logpolitik er blevet valideret flere gange nu, især i sagen om den russiske ambassadør i Tyrkiet.

Der er aldrig rapporteret nogen IP-lækager fra det, og dets sikkerhedsfunktioner er alle i henhold til topindustristandarder.

Det har det mest forskelligartede fejlfindingsbibliotek blandt alle VPN'er, med tutorialvideoer og hjælper guider om næsten ethvert emne relateret til VPN'er lige fra opsætning af VPN på en router til at øge dine hastigheder gennem ændring af protokoller.

Hastighedstab er normalt mindre end 20%, hvilket giver en utrolig browser- og streamingoplevelse.

Beliggende i BVI som Surfshark, ExpressVPN’s jurisdiktion gør det særligt sikkert fra alle dem, der ønsker at omgå det nye kvaltningsdirektiv, der er vedtaget i EU for nylig.

Det eneste store problem, det har, er dets høje prismærke, da det er mindst 3-4 gange dyre end i forhold til resten af ​​VPN på denne liste. Dens bedste plan koster dig $ 8,32 / måned.

Fordele

 1. Bedste supportopbevaring i branchen
 2. Hurtigste hastigheder til langhave serverhops
 3. gør ikke’t føre logfiler
 4. Der er ikke registreret nogen lækager af DNS eller WebRTC
 5. Baseret i BVI

Ulemper

 1. Dyre prisplaner
 2. Ingen dedikerede IP'er

Kun en VPN vandt’t Gør, hvis du virkelig ønsker at omgås, der bliver berørt af EU-direktivet

En VPN er utvivlsomt nødvendigt for at omgå EU-forbuddet, da uden at forfalskede din IP til den uden for EU, vandt du’t være i stand til at gå forbi spørgsmålene om øget overvågning af internettrafik, der sporer mange af dine aktiviteter på internettet, jf. reglerne i direktivet.

Du bliver også bedt om at bruge en VPN til at fjerne blokering af mange websteder, der helt sikkert blokeres, når direktivet bliver lovlig, bindende lov som Google News.

Der er imidlertid mange andre ting, som du bliver nødt til at være forsigtig med, hvis du seriøst mener at omgå forbuddet, nyde det gratis internet og ikke blive berørt af juridiske problemer, mens du gør det:

 1. Hvis du fortsætter med at bruge dine sædvanlige sociale mediekonti, selv når du bruger en VPN, vil du blive fanget af myndighederne og de websteder, der prøver at gøre ting, der’er ikke tilladt i henhold til direktivet. Dette skyldes, at VPN'er formodes at skjule din identitet online, og hvis du får adgang til dine rigtige konti, udsætter du dig selv for verden. Dette er fuldstændig dumhed og det’Derfor anbefaler jeg, at du opretter nye konti på alle sådanne sociale websteder og fortsætter med de begrænsede aktiviteter.
 2. For yderligere sikkerhedsdækning anbefaler jeg dig at bruge Tor-netværket, selv efter at du har tændt for din VPN. Dette er for at være ekstra sikker og hold dit privatliv øget

Konklusion

Du kan’t bare magisk ønske det nye EU-direktiv eller en af ​​dets underlove som artikel 13. De vil snart blive en del af loven og en del af virkeligheden, så i stedet for at afsky dem, skal du lære, hvordan man omgår at blive påvirket af dem gennem forbindelse til IP'er uden for EU, dvs. gennem en troværdig VPN-tjeneste.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me