Bedste Firestick Apps 2020 – Livestreaming til film, show, sport og mere!

..Siden introduktionen er Firestick blevet en favorit af brugerne, da det tilbyder tusinder af underholdningsapps at vælge imellem. Fra streaming apps som Netflix, Hulu og Amazon Prime til gratis musikapps som YouTube og Spotify, der er intet bedre egnet til at drive hjemmeunderholdning i disse dage end en Firestick. Og hvad mere er, at du endda kan streame geo-begrænset indhold på alle disse apps, hvis du bruger den bedste VPN til firestick. For mere information om de bedste apps til Firestick, kan du læse denne guide med alt inklusive på Best Firestick-apps af BestVPN.co!

Bedste Firestick-apps til film og show i 2018:

Firestick er en af ​​de bedste streaming-enheder på markedet i øjeblikket, bygget af Amazon, verden’s største e-handelsfirma, det er blevet en styrke at regne med i verdenen af ​​hjemmeunderholdning i disse dage.

Brug af det er lige så let som plug and play, fordi enheden er kompatibel med næsten alle større tv'er og medieenheder. Men det bedste ved denne enhed er antallet af apps, du kan køre på den.

De fleste andre streaming-sticks og enheder som Roku og Chromecast, selv om de er ens, don’t tilbyder brugere med en så bred vifte af muligheder, når det kommer til apps så meget som Firestick gør.

Og ved du hvad’er den største fangst her? At trods at du officielt er dækket af sin egen appstore, kan du også nemt downloade apps fra Google Play Store med utrolige lethed, så du kan øge dit valg af valg til et meget bredere spektrum.

I denne guide vil jeg køre dig ned gennem de bedste apps til hver kategori på Firestick. Så lad os starte med de 8 bedste apps, både betalte og gratis, til film og shows i 2018 på Firestick:

bedste firestick apps

1. Netflix:

Det’er virkelig ingen brainer. Netflix er verden’s mest dominerende streamingplatform og er allerede hoved og skuldre over alle andre streamingtjenester med hensyn til det indhold, der tilbydes. Fra antologiserien Black Mirror til det historiske drama, The Crown, er der ingen mangel på indhold på Netflix, så denne app er et must for din Firestick. Det er betalt, men abonnementet er slet ikke dyrt.

Bedste Firestick-apps til film og show

2. Hulu:

En anden op- og kommende streamingtjeneste, Hulu, er en smule anderledes end Netflix, idet den tilbyder et streaming-bibliotek, men det tilbyder også live tv-kanaler i sine servicepakker. Dens officielle app er tilgængelig i Firestick-appbutikken og er en af ​​de højeste betalte streaming-apps på platformen.

kodi firestick app

3. Kodi:

Dernæst kommer Kodi, som ikke er en streamingtjeneste i sig selv, men det letter streamingindstillinger for brugere i en langt større mængde end konventionelle streamingudbydere. Denne app, der tilbyder hundreder af tilføjelser, kan give dig mulighed for at gøre hvad som helst, fra at se film til streaming af live sport. Kodi skuffer aldrig. Appen er gratis, men tredjepartsudvidelser betales normalt, hvis du vil have de bedste blandt partiet.

showbox firestick-app

4. Showbox:

Showbox er en topbedømt gratis streaming-app til Android-enheder og tilbyder en omfattende portefølje af indhold til at dæmpe et flertal af brugerunderholdningsbehov. De kategorier, det dækker, er relateret til film og tv-shows. Appen er endnu ikke officielt tilgængelig på Firestick’s app store, men du kan stadig downloade og installere den enten direkte gennem dens APK-fil eller bruge sideladningsmetoden til at hente den fra Google Play Store.

Pluto-TV til ildsted

5. Pluto TV:

Gratis online tv-streamingudbydere don’t bliver bedre end Pluto TV. Dette er en førende service, der tilbyder over 100 kanaler gennem sin platform og er den perfekte erstatning, hvis du ønsker at skære snor når som helst snart. På Pluto TV er der ingen mangel på valg, når det kommer til kanaler. Tjenesten planlægger endda at diversificere sine kategorier endnu mere i den nærmeste fremtid. Det’er en gratis app og er officielt tilgængelig i Firestick app store.

crackle firestick-app 2018

6. Crackle:

En af de bedste gratis underholdningsapps, der er vært på Firestick-appens økosystem, har Crackle vist sig at være et sikkert hit hos enhedsbrugere, når tiden er gået. Crackle er udviklet af Sony og indeholder toppen af ​​linjen underholdningsindhold. Dette inkluderer film og tv-shows af næsten alle slags genrer, der giver brugerne adgang til en bredere indholdsbase.

Det har en dedikeret forældrekontrolfunktion, der giver dig kontrol over, hvad der er tilgængeligt at se på appen. Dette gør dette til en utrolig sikker mulighed for sund underholdning.

Dens app er officielt vist i FireTV-appbutikken.

7. SlingTV:

Hvis du er en ivrig ledningsskærer, er du måske bestemt kommet over navnet SlingTV nu. SlingTV, der tilbyder live-kanaler på toppen af ​​linjen og nogle gode prisplaner, der passer til alle slags budgetter og behov, har nu cementeret sin plads som en af ​​de bedste online tv-udbydere derude. Selv UFC-kampe er let tilgængelige på platformen sammen med andre så vigtige underholdningsbegivenheder.

slynge-tv ildsted

SlingTV er en betalt tjeneste, og du kan nemt finde dens app i FireTV-appbutikken.

crunchyroll til firestick-apps

8. CrunchyRoll:

For alle disse anime fans derude, er CrunchyRoll den bedste service, du kan tilmelde dig.

Japansk animeret indhold dominerer underholdningsmulighederne i denne fantastiske app. Men du har altid muligheden for at ændre sproget efter din præference. Med over 15 km + timers indhold tilgængeligt, bør CrunchyRoll helt sikkert installeres på din Firestick.

Dette er en betalt tjeneste og leveres med en 2 ugers prøveplan.

Firestick-apps til film og tv: Forfatter’anbefaling:

Selvom jeg bestemt er en stor fan af alle former for underholdning, og jeg virkelig beundrer alle disse gode film- og tv-apps, som jeg har nævnt ovenfor for at tillade mig at mætte mit ønske om at få en sund underholdningsoplevelse, er der en app blandt dem, der topper listen bestemt.

Og det er Netflix.

Netflix er den første streamingtjeneste i øjeblikket, og ingen anden app eller service kommer endda tæt på den. At tilbyde utrolige shows som Orange er New Black, The Crown, Black Mirror, Stranger Things og mere, kvaliteten af ​​indholdet på denne app er på et helt andet niveau sammenlignet med resten af ​​de navne, der er nævnt på denne liste.

Hvis jeg skulle vælge den eneste app at gøre med på min Firestick-enhed, ville det uden tvivl være Netflix. Selv prisplanerne for denne tjeneste er yderst overkommelige for brugere med forskellige underholdningsbehov.

Og hvis du implementerer Bedste VPN til Netflix for at fjerne blokering af amerikansk Netflix-bibliotek, så giver det dig adgang til et meget større bibliotek med indhold på webstedet, end du ellers kan gøre.

* I vores test brugte vi NordVPN til med succes at fjerne blokering af Netflix US 

Bedste Firestick Apps 2020 - Livestreaming til film, show, sport og mere!

Bedste Firestick-apps til musik i 2018:

Musik lyder meget bedre, når du kan se videoen, der ledsager et bestemt musikstykke på en stor HD-skærm, og det er, hvad Firestick giver dig mulighed for at udføre. IPod-generationen er nu længe væk og i dag’verdens er skærmen lige så vigtig som selve lyden, så prøv at få adgang til en helt ny måde at blive underholdt af musik gennem disse fantastiske, bedste Firestick-apps til musik i 2018:

Bedste Firestick-apps til musik

9. YouTube:

Hvem gør det ikke?’kender du til YouTube? Det er blevet et absolut vigtigt, hvis du ønsker at binge se videoer af enhver art og fra enhver genre. Men hvad de fleste ignorerer ved denne platform er dens evne til at tilbyde det mest komplette sæt musikbibliotek, end du ellers har adgang til, og det også gratis!

Fra Evanesence til Nelly Furtado og fra Michael Jackson’s Greatest hits til hovedet, der slår spor fra bands som ColdPlay og Linkin Park, YouTube har det hele, og dens app er let tilgængelig på Firestick gratis!

Nogle sange kan være geobegrænsede, så hvis du har en VPN til Firestick, vil du aldrig have nogen form for begrænsninger på tjenesten overhovedet. Men jeg kan ikke fortælle dig, hvordan du kan fjerne alle de generende annoncer, der pludselig kan dukke op hvor som helst på tjenesten til enhver tid!

spotify app for firestick10. Spotify:

Du skal have boet under en klippe i de sidste 5 år, hvis du stadig har tilflugtssted’t hørt om Spotify! Denne altomfattende, utroligt manøvrerbare og sunde musikapp er nu verden’s nummer en musikservice i 2018!

Dens app er let tilgængelig i FireTV-appbutikken. Men det faktum, at det giver dig mulighed for at synkronisere alle dine enheder, hvis de er på det samme Wi-Fi-netværk, gør det til et helvede af en mulighed at vælge, hvis du er en diehard musikfan!

Den bedste del af det er, at det ikke gør det’t bug dig med nogen form for annoncer overhovedet. Dette gør det til min foretrukne app at downloade og installere for at få adgang til sange og andre musikfiler på min Firestick!

Spotify er en gratis service, men det kræver, at du tilmelder dig og opretter en konto.

Bedste Firestick-apps til sport i 2018:

Sport af alle slags følges religiøst over hele verden. Fra store fodboldligaer til kampe på højt niveau er der intet, der kan give et bedre adrenalinkick og gøre din dag værd end en spændende sportskonkurrence mellem to meget konkurrencedygtige enheder. Og streaming har gjort det muligt for dig aldrig at gå glip af din favorit sportsbegivenhed nogensinde!

Se sport på HD-skærm gennem streaming er nu blevet gjort meget lettere af din Amazon Firestick, men for at sikre, at du har den bedste adgang til alle større sportsbegivenheder, skal du finde ud af, hvilke apps der tjener dig bedst. Så her er de tre bedste Firestick-apps til sport i 2018!

Bedste Firestick-apps til sport11. Mobdro:

Hvis der nogensinde var en sund gratis streamingtjeneste til sport, må Mobdro være det. Streaming af live sportsbegivenheder fra hele verden er Mobdro steget eksponentielt som den ultimative service for sportsvanskerne.

Mobdro arbejder på en konsekvent basis for at sikre den bedste live action fra sportsverdenen. Appen søger kontinuerligt efter sådanne strømme. Når den først har fundet en sådan strøm, leverer den den til sine abonnenter. Og dreng gør det, gør det job med perfektion eller hvad!

Appen er ikke tilgængelig i Firestick-appbutikken. Du skal enten downloade det fra sit websted eller sidelægge det via Downloader-appen. For mere information om, hvordan du gør dette, skal du læse vores guide til den bedste VPN til firestick.

Mobdro tilbyder også en premium version, der gør tjenesteannoncen gratis!

ESPN til firestick-apps 201812. ESPN:

Et af de mest berømte navne i verdenen af ​​sportsunderholdning, ESPN er den bedst betalte sportsapp, som du kan sikre dig på din Amazon Firestick. Med dedikerede kanaler og streamingmuligheder til en uhyre bred vifte af sportsbegivenheder fra hele verden har ESPN en service, der fortsætter med at regere suveræn.

Og ikke kun live sportsstreaming, ESPN tilbyder den bedste analyse før og efter kamp, ​​specielle sportslige dokumentarer, interviews og meget mere, hvilket gør det til en meget omfattende platform, hvis du vil se mere end bare spillet!

ESPN er en betalt tjeneste, der leveres med en gratis uges prøveplan. Appen er officielt vist i Amazon app-butik og kan downloades med utrolige lethed!

13. FuboTV:

På trods af at være en IPTV-udbyder, der henvender sig til alle genrer, tilbyder FuboTV også en utrolig smattering af eksklusive sportskanaler! Det er en yderst pålidelig mulighed at levere en sund tv-oplevelse på din Firestick!

fubotv til ufc firestick

FuboTV har været på toppen af ​​sit spil i de seneste måneder! Udbyderen har streamet populære begivenheder som UFC 230, Fifa verdensmesterskab ‘18 blandt andre.

Dette er en betalt tjeneste, og dens officielle app er tilgængelig i FireTV app store!

PlutoTV er begrænset i dele af verden, hvis du tilfældigvis er i et af disse lande, kan du overveje at bruge en VPN til at fjerne blokering af tjenesten på din FireTV!

Bedste Firestick-apps til internetsikkerhed:

Blandt de mange forskellige apps nævnt ovenfor som Netflix, Hulu, FuboTV, ESPN og endda en hel masse andre er geobegrænset, hvilket betyder, at de ikke’t streame deres fulde eller delvise service uden for bestemte geografiske grænser. Men der er en måde at omgå disse begrænsninger, og det er gennem en VPN-tjeneste!

Og selvom der er hundredvis af VPN-tjenester derude, er det ikke alle blandt dem, der egner sig til at fungere med din Amazon Firestick, da det kræver et vist sæt funktioner, som kun et par leverandører kan tilbyde. Hvis du vil vide mere om sådanne funktioner og om VPN'er, der er egnede til denne platform, skal du læse denne omfattende gennemgang på VPN for Firestick her.

Her viser jeg de Top 3 VPN-apps til din Amazon Firestick-enhed!

14. PureVPN:

Hvis du leder efter en hurtig, pålidelig og vigtigere, billig VPN-service til din Firestick, er PureVPN den perfekte service til at imødekomme dine behov. Tilbyder en af ​​de mest udbredte serverinfrastrukturer med servere i mere end 160 lande over hele verden, Netflix USA og BBC iPlayer unblocking-muligheder, specialfunktioner som split tunneling og meget mere, PureVPN er blandt de bedste tjenester på markedet i øjeblikket!

Bedste Firestick-apps til internetsikkerhed

Den har en dedikeret Firestick-app for øget brugervenlighed, og dens billigste plan kommer på kun $ 1,65 / måned!

Bedste Firestick Apps 2020 - Livestreaming til film, show, sport og mere!

15. ExpressVPN:

ExpressVPN er en meget godt modtaget VPN-service i branchen i øjeblikket, og er så robust en VPN, som de kommer. ExpressVPN har et stort ry for at tilbyde den mest robuste funktionsydelse alle enhedsplatforme. Dens stjernemarkerede funktioner inkluderer 2000+ funktioner, dedikeret app til Firestick, eksklusive installationsguider, live chat support og mere!

ExpressVPN til Firestick

Dens billigste plan tilbyder nu 49% rabat! Gennem dette kan du få service for så lavt som $ 6,67 / måned i en 15-måneders speciel plan!

Bedste Firestick Apps 2020 - Livestreaming til film, show, sport og mere!

16. NordVPN:

Med over 5000+ servere, der tilbydes over hele verden og imponerende blokeringsfunktioner, er NordVPN fortsat en VPN-service, der har fået tillid fra brugere over hele verden. NordVPN tilbyder nogle af de mest imponerende sikkerhedsfunktioner til sine brugere, herunder Double VPN og Onion over VPN. Derfor er det en yderst mangfoldig tjenesteudbyder sammenlignet med resten på denne liste.

Nordvpn for ildsted

Den eneste ulempe ved denne VPN er, at den ikke gør det’t tilbyder endnu en dedikeret Firestick-app. Hvis du vil bruge det på din Firestick, bliver du nødt til at installere den via sideladningsmetoden.

Dens billigste prisplaner tilbyder brugeren service til kun $ 3,49 / måned!

Bedste Firestick Apps 2020 - Livestreaming til film, show, sport og mere!

Firestick-apps Reddit anmeldelser:

Nogle gange bliver du mægtigt overrasket, og dette var bare en af ​​de samme lejligheder. Da jeg vendte tilbage til Reddit for at tjekke brugerudtalelser om de bedste Firestick-apps i henhold til brugerpræferencer, fandt jeg underligt, at webstedet var stille om emnet.

Alt hvad jeg kunne finde om dette emne på Reddit var nogle selektive tråde til emner som Mobdro-alternativer. Nogle kommentarer er blevet fjernet fra disse tråde og nævnt nedenfor:

Kommentar fra diskussion Christian_Lloyd_’s kommentar fra diskussion "Apps som Mobdro?".

En anden noget relatabel tråd om emnet var en, hvor folk diskuterede metoder til sideladning. Jeg har produceret nogle kommentarer fra den tråd her nedenfor:

Kommentar fra diskussion Impulse215’s kommentar fra diskussion "[Spørgsmål] Hvilke apps kan du sideload på Firestick og er funktionelle?".

Kommentar fra diskussion angelboy65’s kommentar fra diskussion "[Spørgsmål] Hvilke apps kan du sideload på Firestick og er funktionelle?".

Bortset fra dette, fandt jeg intet fjernt relateret til emnet på Reddit. Så jeg antager, at du bliver nødt til at være tilfreds med analysen i denne vejledning. Du kan også komme med dine egne forslag til emnet i kommentaretråden nedenfor!

Glem ikke at tjekke vores seneste reddit vpn-guide.

Ofte stillede spørgsmål om Amazon Firestick-apps:

Hvilken slags kanaler kan du få med FireStick?

Gennem Firestick-apps. du kan få adgang til alle slags Live TV, film og sportskanaler blandt andre

Er der et månedligt gebyr for firestick?

Nej, der er ingen månedlige gebyrer for Firestick. Du skal bare betale en gang for at købe enheden, og det er den. Du skal dog betale for ethvert abonnement for en service, du får adgang til via din Amazon Firestick

Hvilke apps er tilgængelige på Firestick?

Firestick tilbyder alle former for apps, der spænder fra sport til musik og fra software til filmstreamingwebsteder. Det tilbyder også live TV-apps, i gratis og betalte kategorier.

Hvad er Jailbroken Firesticks?

Jailbroken Firesticks kan indlæse apps, der ikke vises på FireTV’s officielle app store! Alle Firesticks og FireTV-enheder kan jailbroken, hvis du ved, hvordan man gør det rigtigt. Sideloading-metoden er den mest foretrukne metode til at jailbreak Firesticks pålideligt.

Konklusion:

Amazon Firestick er uden tvivl den bedste streaming-enhed derude! Og det’s, fordi det tilbyder meget flere funktioner og kompatibilitet. end dets samtidige. Fra de bedste live-tv-kanaler-apps til live sports- og musikstreaming-apps, kan du bogstaveligt talt få en hvilken som helst app, der skal installeres og konfigureres på din Firestick, så du utroligt kan øge den værdi, du sikrer fra denne enhed!

Ovennævnte applister er bare de bedste apps til hver genre, som jeg fokuserede på på denne liste. Men det’er det ikke, da der er hundredvis af andre apps, der tilbyder en bred vifte af tjenester på Firestick.

Tjek dem ud, og hvis du finder noget interessant, der kan vises på vores lister ovenfor, skal du nævne dem i kommentartråden nedenfor! Jeg vil gerne være mere glad for at samarbejde med dig om dette emne og ændre mine lister, hvis jeg finder din app relevant nok!

Sæt Streaming World i brand med din Firestick fra i dag!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me