Az Ivacy melegszik – visszatér a pletykákhoz egy átlátszó glock segítségével!

Azt mondják, harcolj a tűzzel. Nézze meg ellenfeleit / rosszindulatú szereplőit hasonló fegyverekkel és taktikákkal. Az Ivacy azonban nem ért egyet azzal, hogy egy vödör őszinteséggel töltött vizet kiolt a pletykák homályos tűzéről!

A szolgáltató évek óta vádakkal és furcsa levonásokkal találkozik egy versenytárs szolgáltatással, a PureVPN-rel való állítólagos kapcsolatról. Tehát a 2019. évi Las Vegas-i nyugati affiliate csúcstalálkozóra az Ivacy úgy döntött, hogy égető kérdéseket tesz fel az egyesülettel kapcsolatban,.

Amikor megkérdezték a PureVPN-rel való kapcsolatról, az Ivacy PR menedzseréről “Őszinte” kuncogva azt állítva, hogy a PureVPN nem más, mint kiskorú érdekelt fél, a megosztott infrastruktúrára korlátozva. Miért? Annak elsődleges célja, hogy segítse a felhasználókat, fenntartsa névtelenségüket online.

A nyilvánosan azonosítható digitális lábnyomok sora az OEM partner nevében van, mert ezek azon kevés szolgáltatók egyike, akiknek identitása már közismert. Ezt a felhasználók és a magas szintű technológiai befektetők magánéletének, névtelenségének és jólétének szempontjából végzik, ami a VPN-iparban szokásos gyakorlat, és ezt tiszteletben tartjuk. Ez a névtelenség alapvető szerepet játszott a felhasználók megőrzésében’ a magánélet több mint egy évtizede kompromisszumok nélkül.

Frank többször ismételte meg, hogy az Ivacy független entitás, és hogy ezt a mítoszát megsemmisítették “gyanús” kapcsolat a PureVPN-vel, a múltban többször is.

Őszintén szólva, nem hibáztatom az egyéneket az adatvédelmi ágazatban, világosabb választ követelve. A VPN-ipar tisztességtelen és rejtélyes tele van arctalan vezérigazgatókkal, adatvédelmi irányelvekkel, naplózással vagy egy adott szolgáltató tényleges tartózkodási helyével..

Nem is említve, hogy néhány ingyenes VPN-csalás már el is ment ahhoz, hogy partnerséget alakítson ki az adatbányászati ​​ügynökségekkel. Ez egy csúszós lejtő, amelyben egy VPN szolgáltatást bíznak meg, de ugyanakkor kíváncsi vagyok, hogy mi okozza ezt “a hit hiánya” az adatvédelmi eszközök vezetnének minket.

Megszokhatom a családok csalódását és a válaszok tompítását, amikor csak arra törekednek, hogy előkészítsék az utat a felhasználók számára, hogy online maximális névtelenséget kapjanak..

Senki sem szeretné, ha minden erőfeszítésük pazarlásnak indulna, csak az ostoba pletykák miatt. A VPN-iparban töltött összes évem során azt is biztonságosan mondhatom, hogy ez versenytársak trükkjeként kezdődött, akik megemlítenek, valójában hasonló kapcsolatban állnak.

én’Ezt egyszer és mindenkorra mondom: az Ivacy önállóan regisztrált szervezet, saját kereskedőivel, bankszámláival, partnereivel és jogilag kötelező erejű szerződéseivel. Ivacy’Az önállóan működtetett és kifejlesztett alkalmazások, a háttér, a számlázás, a jogi megállapodások és a partnerségek bizonyságot jelentenek erre a tényre. Tétük csak csekély. Mit akarsz még az Ivacy-tól??

A szolgáltató még a vezetéssel kapcsolatos kérdéseire is válaszolt, azt állítva, hogy mivel részvénytársaságok, nem kötelesek jogi kötelezettséget nyilvánosságra hozni az Ivacy tényleges tulajdonosainak.

Mint ilyen, nem érdekli, hogy mindenki számára hozzáférhetővé tegye befektetési portfólióját, mivel ez közvetlenül magában foglalja a nyilvánosan azonosítható adatok feltárását, ami veszélyeztetheti a felhasználói adatvédelmet..

A névtelenség vonatkozásában Frank azt is feltárta, hogy az Ivacy volt az egyik első VPN “az átláthatóság elképzelésének támogatása nemcsak azzal, hogy megfelel a GDPR-nek vagy az USA kiberbiztonsági szövetségének tagja, hanem támogatja az átlátható termékműveletek koncepcióját is”.

Az Ivacy VPN mögött meghúzódó ötlet az, hogy megkönnyítse a felhasználókat olyan akadályok leküzdésében, amelyek korlátozzák őket a teljes internetes szabadság elérésében. Miért nem beszélünk arról, hogy mi a kérdés? Egész nap elmehetek azzal, hogy miért és ki, de miért akadályozta meg minket a teljes névtelenség ígéretének teljesítése? Csak ezt fogom mondani a meglévő és a potenciális felhasználók számára: A bírálatlanság minden áron megőrzi az Ön bizalmát, és betűként és szellemben továbbra is az Ön által preferált adatvédelmi partner..

A dolgok csomagolása

Őszintén szólva, hihetetlenül lenyűgöző az Ivacy válaszai, különösen egy olyan időszakban, amikor a VPN-ipar titoktartással és titokzással tele van.

A szingapúri székhelyű szolgáltató, amely működésében átláthatóvá teszi működését, minden bizonnyal érdemes elismerést szerezni, és szeretném, ha más szolgáltatások ugyanezt tennék.

“Nincs, de a bátrak megérdemlik a vásárot” és az Ivacy megnyitása a társulásokkal, a menedzsmenttel és a pénzügyekkel kapcsolatban azt mutatja, hogy bízhat benne, ha anonimként tartja online.

Számukra az ügyfelek a szervezetük legfontosabb értéke, és a kérdéseik megválaszolása ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynák őket, csak ellenőrzi ezt az állítást.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me