Aplikasi Firestick Terbaik 2020 – Streaming Langsung untuk Filem, Rancangan, Sukan & Lagi!

..Sejak pengenalannya, Firestick telah menjadi kegemaran pengguna kerana ia menawarkan beribu-ribu aplikasi hiburan untuk dipilih. Dari aplikasi streaming seperti Netflix, Hulu dan Amazon Prime untuk aplikasi muzik percuma seperti YouTube dan Spotify, tidak ada yang lebih sesuai untuk menghidupkan hiburan rumah hari ini daripada Firestick. Dan apa lagi ialah anda juga boleh menyiarkan kandungan geo-terhad pada semua aplikasi ini jika anda menggunakan VPN Terbaik untuk firestick. Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai aplikasi Terbaik untuk Firestick, baca panduan ini merangkumi semua aplikasi Firestick Terbaik oleh BestVPN.co!

Aplikasi Firestick Terbaik untuk Filem dan Rancangan pada 2018:

Firestick adalah salah satu alat streaming terbaik di pasaran pada masa ini, Dibina oleh Amazon, dunia’syarikat e-dagang terbesar di dunia, ia telah menjadi daya untuk mengira dengan dunia hiburan rumah hari ini.

Menggunakannya semudah plug and play kerana peranti ini serasi dengan hampir semua TV utama dan peranti Media. Tetapi bahagian terbaik tentang peranti ini adalah bilangan Apl yang boleh anda jalankan.

Kebanyakan batang dan peranti penstriman yang lain seperti Roku dan Chromecast, walaupun serupa, tidak’t menawarkan pengguna dengan pelbagai jenis pilihan ketika datang ke aplikasi sebanyak Firestick.

Dan adakah anda tahu apa’Adakah tangkapan terbesar di sini adalah? Walaupun secara rasmi dilindungi oleh appstore sendiri, anda juga boleh dengan mudah memuat turun aplikasi dari Google Play Store dengan kemudahan yang luar biasa, membolehkan anda meningkatkan pilihan anda ke spektrum yang lebih luas.

Dalam panduan ini, saya akan menghantarkan anda melalui aplikasi terbaik untuk setiap kategori di Firestick. Jadi Mari kita mulakan dengan 8 aplikasi terbaik, baik yang dibayar dan bebas, untuk filem dan rancangan pada tahun 2018 pada Firestick:

aplikasi firestick terbaik

1. Netflix:

Ia’s tanpa pemikiran benar-benar. Netflix adalah dunia’platform streaming yang paling dominan dan sudah menjadi kepala dan bahu di atas semua perkhidmatan streaming lain dari segi kandungan yang ditawarkan. Dari siri antologi Black Mirror ke drama bersejarah, The Crown, tidak ada kekurangan kandungan di Netflix, jadi aplikasi ini adalah satu kemestian untuk Firestick anda. Bayarannya, tetapi langganannya tidak mahal sama sekali.

Aplikasi Firestick Terbaik untuk Filem dan Rancangan

2. Hulu:

Satu lagi perkhidmatan streaming yang datang dan akan datang, Hulu sedikit berbeza daripada Netflix, dengan itu, ia menawarkan pustaka streaming, tetapi ia juga menawarkan saluran TV secara langsung dalam pakej perkhidmatannya. Apl rasmi tersedia di Firestick app store andits salah satu aplikasi berbayar kadar aliran tertinggi di platform.

aplikasi fireflies kodi

3. Kodi:

Seterusnya adalah Kodi, yang bukannya perkhidmatan penstriman tersendiri, tetapi ia memudahkan pilihan streaming untuk pengguna dalam kuantiti yang jauh lebih besar daripada pembekal streaming konvensional. Menawarkan beratus-ratus alat tambahan, aplikasi ini membolehkan anda melakukan apa saja, dari menonton filem untuk streaming langsung sukan, Kodi tidak pernah mengecewakan. Aplikasi ini percuma tetapi add-on pihak ketiga biasanya dibayar, jika anda mahukan yang terbaik dari kalangan banyak.

aplikasi firefighter showbox

4. Showbox:

Aplikasi streaming percuma percuma untuk Android Devices, Showbox menawarkan portfolio kandungan yang komprehensif untuk menampung sebahagian besar keperluan hiburan pengguna. Kategori yang disertakan berkaitan dengan filem dan rancangan TV. Aplikasi ini belum lagi tersedia secara rasmi di Firestick’kedai aplikasi s, tetapi anda masih boleh memuat turun dan memasang sama ada terus melalui fail APK atau menggunakan kaedah sideloading untuk mendapatkannya dari Google Play Store.

Pluto-TV untuk firestick

5. Pluto TV:

Penyedia penstriman televisyen dalam talian percuma tidak’t mendapatkan lebih baik daripada TV Pluto. Ini adalah perkhidmatan utama yang menawarkan 100+ saluran melalui platformnya dan merupakan pengganti yang sempurna jika anda ingin pergi memotong kord dalam masa terdekat. Pada Pluto TV, tidak ada kekurangan pilihan ketika datang ke saluran. Perkhidmatan itu juga merancang untuk mempelbagaikan kategorinya lebih lama lagi dalam masa terdekat. Ia’s aplikasi percuma dan secara rasmi boleh didapati di kedai aplikasi Firestick.

aplikasi firefighter crackle 2018

6. Crackle:

Salah satu aplikasi hiburan percuma terbaik yang akan dihoskan pada sistem eko ​​aplikasi Firestick, Crackle telah terbukti menjadi hit yang pasti dengan pengguna peranti apabila masa telah berlalu. Dibangunkan oleh Sony, Crackle mempunyai kandungan hiburan baris. Ini termasuk filem dan rancangan TV hampir semua jenis genre yang membolehkan pengguna mengakses pangkalan kandungan yang lebih luas.

Ia mempunyai ciri kawalan ibu bapa yang berdedikasi yang memberi anda kawalan ke atas apa yang tersedia untuk ditonton di aplikasinya. Ini menjadikan pilihan yang sangat selamat untuk hiburan yang sihat.

Aplnya secara rasmi dipaparkan di kedai aplikasi FireTV.

7. SlingTV:

Sekiranya anda seorang pemotong tali bersemangat, maka anda pasti dapat melihat nama SlingTV sekarang. Menawarkan saluran langsung talian dan beberapa pelan harga hebat untuk memenuhi pelbagai jenis belanjawan dan keperluan, SlingTV kini telah menggabungkan tempatnya sebagai salah satu penyedia TV atas talian di luar sana. Malah pergaduhan UFC mudah didapati di platform bersama dengan acara hiburan penting yang lain.

sly-tv firestick

SlingTV adalah perkhidmatan yang dibayar dan anda boleh mencari aplikasinya dengan mudah di kedai aplikasi FireTV.

crunchyroll untuk aplikasi firestick

8. CrunchyRoll:

Untuk semua peminat anime di luar sana, CrunchyRoll adalah perkhidmatan terbaik yang anda boleh mendaftar untuk.

Kandungan animasi Jepun menguasai pilihan hiburan pada aplikasi hebat ini. Tetapi anda sentiasa mempunyai pilihan untuk menukar bahasa mengikut keutamaan anda. Dengan lebih daripada 15k + jam kandungan yang tersedia, CrunchyRoll pasti akan dipasang pada Firestick anda.

Ini adalah perkhidmatan berbayar dan dilengkapi dengan pelan percubaan 2 minggu.

Aplikasi Firestick Untuk Filem dan TV: Pengarang’s:

Walaupun saya pasti peminat besar semua jenis hiburan dan saya benar-benar mengagumi semua filem dan aplikasi TV hebat yang saya telah disenaraikan di atas untuk membolehkan saya menyegarkan keinginan saya untuk memperoleh pengalaman hiburan yang sihat, terdapat satu aplikasi di antara mereka yang puncak senarai pasti.

Dan itulah Netflix.

Netflix adalah perkhidmatan nombor satu streaming pada masa ini dan tidak ada aplikasi atau perkhidmatan lain yang hampir sama dengannya. Menawarkan persembahan yang luar biasa seperti Orange adalah Black Baru, Crown, Black Mirror, Things Stranger dan banyak lagi, kualiti kandungan pada aplikasi ini adalah pada keseluruhan tahap yang lain berbanding dengan nama lain yang disebutkan dalam senarai ini.

Jika saya memilih satu-satunya aplikasi yang perlu dilakukan pada peranti Firestick saya, maka sudah pasti Netflix. Malah rancangan harga perkhidmatan ini sangat berpatutan untuk pengguna dengan keperluan hiburan yang berbeza.

Dan, jika anda menggunakan VPN Terbaik untuk Netflix untuk membuka sekatan perpustakaan AS Netflix, maka ia akan membolehkan anda mengakses perpustakaan kandungan yang lebih besar di laman web ini daripada yang anda boleh lakukan sebaliknya.

* Dalam ujian kami, kami menggunakan NordVPN untuk berjaya membuka kunci Netflix AS 

Aplikasi Firestick Terbaik 2020 - Streaming Langsung untuk Filem, Rancangan, Sukan & Lagi!

Aplikasi Firestick Terbaik untuk Muzik pada 2018:

Muzik memang lebih baik lagi apabila anda dapat menonton video yang mengiringi sekeping muzik tertentu pada skrin HD yang besar dan inilah yang Firestick membolehkan anda untuk mencapai. Generasi iPod kini telah lama berlalu dan pada hari ini’s dunia, skrin sama pentingnya dengan bunyi itu sendiri, jadi cubalah dan akses cara baru untuk dihiburkan oleh muzik menerusi aplikasi Firestick Terbaik untuk Muzik pada tahun 2018:

Aplikasi Firestick Terbaik untuk Muzik

9. YouTube:

Siapa yang tidak’t tahu tentang YouTube? Ia menjadi satu keperluan yang mutlak jika anda ingin menonton video pesta apa-apa dan dari mana-mana genre. Tetapi apa yang kebanyakan orang mengabaikan tentang platform ini adalah keupayaannya untuk menawarkan set perpustakaan muzik yang paling lengkap daripada yang anda boleh mengakses sebaliknya, dan juga untuk percuma!

Dari Evanesence kepada Nelly Furtado dan dari Michael Jackson’s Greatest Hits kepada lagu yang menghantam kepala band seperti Coldplay dan Linkin Park, YouTube telah mendapat semuanya dan aplikasinya mudah didapati di Firestick secara percuma!

Sesetengah lagu boleh dibataskan oleh geo, jadi jika anda mempunyai VPN untuk Firestick maka anda tidak akan menghadapi apa-apa sekatan terhadap perkhidmatan itu. Tetapi saya tidak dapat memberitahu anda bagaimana anda boleh menghapuskan semua iklan gangguan yang tiba-tiba muncul di mana saja pada perkhidmatan pada bila-bila masa!

spotify app for firestick10. Spotify:

Anda pasti telah hidup di bawah batu selama 5 tahun yang lalu jika anda masih belum berkahwin’t mendengar Spotify! Aplikasi ini semua termasuk, aplikasi muzik yang sangat mudah alih dan sihat adalah dunia sekarang’perkhidmatan nombor satu nombor s pada 2018!

Aplnya mudah didapati di kedai aplikasi FireTV. Tetapi hakikat bahawa ia membolehkan anda menyegerakkan semua peranti anda jika mereka berada di Rangkaian Wi-Fi yang sama menjadikannya satu neraka pilihan untuk memilih jika anda seorang penggemar muzik diehard!

Bahagian yang terbaik mengenainya adalah bahawa ia tidak’t bug anda dengan apa-apa jenis iklan apa pun. Ini menjadikan aplikasi pilihan saya untuk memuat turun dan memasang untuk mengakses lagu dan fail muzik lain di Firestick saya!

Spotify adalah perkhidmatan percuma tetapi ia memerlukan anda mendaftar dan membuat akaun.

Aplikasi Firestick Terbaik untuk Sukan pada 2018:

Sukan semua jenis diikuti dengan agama di seluruh dunia. Dari liga bola sepak utama hingga pergaduhan yang tinggi, tidak ada yang dapat memberikan adrenalin yang lebih baik dan menjadikan hari Anda lebih berharga daripada pertandingan olahraga yang memukau di antara dua entiti yang sangat kompetitif. Dan streaming telah membolehkan anda untuk tidak pernah melepaskan sebarang acara sukan kegemaran anda yang pernah ada!

Menonton sukan pada skrin HD melalui penstriman kini telah dibuat jauh lebih mudah oleh Amazon Firestick anda, tetapi untuk memastikan bahawa anda mempunyai akses terbaik untuk semua acara sukan utama, anda perlu memikirkan aplikasi mana yang akan memberi perkhidmatan kepada anda yang terbaik. Jadi di sini adalah tiga aplikasi Firestick Terbaik untuk Sukan pada 2018!

Aplikasi Firestick Terbaik untuk Sukan11. Mobdro:

Sekiranya pernah ada perkhidmatan streaming percuma yang sihat untuk sukan maka Mobdro harus melakukannya. Menggiurkan acara sukan secara langsung dari seluruh dunia, Mobdro telah meningkat pesat sebagai perkhidmatan muktamad untuk peminat sukan.

Mobdro bekerja di premis untuk mendapatkan tindakan langsung terbaik dari dunia sukan secara konsisten. Aplikasi terus mencari secara berterusan untuk aliran tersebut. Sebaik sahaja ia menemui aliran sedemikian, ia menyampaikannya kepada pelanggannya. Dan budak lelaki melakukan tugas itu dengan kesempurnaan atau apa!

Aplikasi ini tidak tersedia di gedung aplikasi Firestick. Anda mesti muat turun dari laman webnya atau sideload melalui Aplikasi Pengundera. Untuk maklumat lanjut mengenai cara melakukannya, baca panduan kami mengenai VPN Terbaik untuk Firestick.

Mobdro juga menawarkan versi premium yang menjadikan iklan perkhidmatan percuma!

ESPN untuk aplikasi api 201812. ESPN:

Salah satu nama yang paling terkenal di dunia hiburan sukan, ESPN adalah aplikasi sukan berbayar terbaik yang boleh anda selamatkan di Amazon Firestick anda. Dengan saluran khusus dan pilihan streaming untuk pelbagai acara sukan dari seluruh dunia, ESPN mempunyai perkhidmatan peringkat teratas yang terus memerintah tertinggi.

Dan bukan sekadar sukan streaming, ESPN menawarkan analisis pra dan pasca perlawanan terbaik, dokumentari sukan khas, wawancara dan banyak lagi menjadikannya platform yang sangat komprehensif jika anda ingin menonton lebih daripada sekadar permainan!

ESPN adalah perkhidmatan yang dibayar dengan pelan percubaan minggu percuma. Aplikasi ini dipaparkan secara rasmi di kedai aplikasi Amazon dan boleh dimuat turun dengan mudah!

13. FuboTV:

Walaupun menjadi pembekal IPTV yang memenuhi semua genre, FuboTV juga menawarkan saluran sukan eksklusif yang luar biasa! Ini adalah pilihan yang sangat boleh dipercayai untuk menyampaikan pengalaman TV yang sihat di Firestick anda!

fubotv untuk ufc firestick

FuboTV telah berada di puncak permainan dalam beberapa bulan kebelakangan ini! Penyedia telah mengalirkan acara popular seperti UFC 230, Piala Dunia Fifa ‘18 antara lain.

Ini adalah perkhidmatan yang dibayar dan aplikasi rasminya boleh didapati di kedai aplikasi FireTV!

PlutoTV dihadkan di bahagian dunia, jika anda berada di salah satu negara tersebut, pertimbangkan untuk menggunakan VPN untuk membuka sekatan perkhidmatan pada FireTV anda!

Aplikasi Firestick Terbaik untuk Keselamatan Internet:

Antara aplikasi yang berbeza seperti yang dinyatakan di atas seperti Netflix, Hulu, FuboTV, ESPN dan juga banyak yang lain adalah geo-restricted, yang bermaksud bahawa mereka tidak’t menguruskan perkhidmatan penuh atau separa mereka di luar sempadan geografi tertentu. Tetapi ada cara untuk mengelakkan sekatan ini dan itu melalui perkhidmatan VPN!

Dan sementara terdapat beratus-ratus perkhidmatan VPN di luar sana, tidak semua orang di antara mereka yang sesuai untuk berfungsi dengan Amazon Firestick anda melakukannya memerlukan satu set ciri tertentu yang hanya beberapa penyedia dapat menawarkan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ciri-ciri dan VPN yang sesuai untuk platform ini, baca semakan komprehensif ini pada VPN untuk Firestick di sini.

Di sini, saya menyenaraikan aplikasi VPN Top 3 untuk peranti Amazon Firestick anda!

14. PureVPN:

Jika anda mencari perkhidmatan VPN yang murah, boleh dipercayai dan yang lebih penting, untuk Firestick anda, maka PureVPN adalah perkhidmatan yang sempurna untuk memenuhi keperluan anda. Menawarkan salah satu daripada infrastruktur pelayan yang paling luas dengan pelayan di lebih 160+ negara di seluruh dunia, keupayaan membuka kunci Netflix US dan BBC iPlayer, ciri istimewa seperti terowong perpecahan dan banyak lagi, PureVPN adalah antara perkhidmatan teratas di pasaran pada masa ini!

Aplikasi Firestick Terbaik untuk Keselamatan Internet

Ia mempunyai aplikasi Firestick yang berdedikasi untuk kemudahan pengguna yang meningkat dan pelan termurahnya masuk hanya pada $ 1.65 / bulan!

Aplikasi Firestick Terbaik 2020 - Streaming Langsung untuk Filem, Rancangan, Sukan & Lagi!

15. ExpressVPN:

Perkhidmatan VPN yang sangat baik dalam industri pada masa ini, ExpressVPN adalah seperti VPN yang kukuh ketika mereka datang. ExpressVPN mempunyai reputasi hebat untuk menawarkan prestasi ciri yang paling mantap pada semua platform peranti. Ciri berbintangnya termasuk 2000+ ciri, aplikasi berdedikasi untuk Firestick, panduan pemasangan eksklusif, sokongan sembang langsung dan banyak lagi!

ExpressVPN untuk Firestick

Pelan paling murah kini menawarkan diskaun 49%! Melalui ini, anda boleh mendapatkan perkhidmatan serendah $ 6.67 / bulan dalam pelan khas 15 bulan!

Aplikasi Firestick Terbaik 2020 - Streaming Langsung untuk Filem, Rancangan, Sukan & Lagi!

16. NordVPN:

Dengan lebih 5000+ pelayan yang ditawarkan di seluruh dunia dan keupayaan membuka kunci yang menarik, NordVPN kekal sebagai perkhidmatan VPN peringkat teratas yang telah mengumpulkan kepercayaan pengguna di seluruh dunia. NordVPN menawarkan beberapa ciri keselamatan yang paling menarik untuk penggunanya termasuk Double VPN dan Bawang atas VPN. Oleh itu, ia adalah penyedia perkhidmatan yang sangat pelbagai berbanding dengan yang lain dalam senarai ini.

Nordvpn untuk firestick

Satu-satunya kelemahan untuk VPN ini adalah bahawa ia tidak’t menawarkan aplikasi Firestick yang berdedikasi lagi. Jika anda mahu menggunakannya di Firestick anda, maka anda perlu memasangnya melalui kaedah sideloading.

Pelan harga yang paling murah menawarkan perkhidmatan kepada pengguna pada hanya $ 3.49 / bulan!

Aplikasi Firestick Terbaik 2020 - Streaming Langsung untuk Filem, Rancangan, Sukan & Lagi!

Aplikasi api Ulasan Reddit:

Kadang-kadang anda terkejut dan ini adalah salah satu daripada peristiwa-peristiwa ini. Apabila saya beralih kepada Reddit untuk memeriksa pendapat pengguna mengenai aplikasi Firestick yang terbaik mengikut keutamaan pengguna, saya dengan keliru mendapati tapak itu menjadi senyap pada topik.

Apa yang saya dapati mengenai topik ini pada Reddit adalah beberapa topik selektif mengenai topik seperti alternatif Mobdro. Beberapa komen telah diambil dari benang-benang ini dan disebutkan di bawah:

Komen daripada perbincangan Christian_Lloyd_’s komen daripada perbincangan "Aplikasi seperti Mobdro?".

Satu lagi benang yang berkaitan dengan topik ini adalah salah satu di mana orang membincangkan kaedah sideloading. Saya telah menghasilkan beberapa komen dari thread itu di bawah ini:

Komen daripada perbincangan Impulse215’s komen daripada perbincangan "[Soalan] Aplikasi mana yang boleh anda sideload pada Firestick dan berfungsi?".

Komen daripada perbincangan angelboy65’s komen daripada perbincangan "[Soalan] Aplikasi mana yang boleh anda sideload pada Firestick dan berfungsi?".

Selain itu, saya tidak dapat melihat apa-apa yang berkaitan dengan topik di Reddit. Jadi saya rasa anda perlu bersemangat dengan analisis yang disediakan dalam panduan ini. Anda juga boleh mencadangkan cadangan anda sendiri dalam topik di dalam komen di bawah!

Jangan lupa untuk menyemak panduan vpn reddit terkini kami.

FAQ aplikasi Amazon Firestick:

Apakah Jenis Saluran yang Boleh Anda Dapatkan Dengan FireStick?

Melalui aplikasi Firestick. anda boleh mengakses semua jenis TV Live, saluran filem dan sukan antara lain

Adakah Terdapat Yuran Bulanan untuk Firestick?

Tidak, tidak ada bayaran bulanan untuk Firestick. Anda hanya perlu membayar satu kali untuk membeli peranti itu dan itu. Walau bagaimanapun, anda perlu membayar sebarang langganan untuk perkhidmatan yang anda akses melalui Amazon Firestick anda

Apa Aplikasi yang Tersedia pada Firestick?

Firestick menawarkan semua jenis aplikasi dari sukan ke muzik dan dari perisian ke tapak streaming filem. Ia juga menawarkan aplikasi TV secara langsung, dalam kategori percuma dan berbayar.

Apa Firesticks Jailbroken?

Jailbroken Firesticks boleh sideload apps yang tidak dipaparkan di FireTV’kedai aplikasi rasmi s! Semua peranti Firesticks dan FireTV boleh dipecah, jika anda tahu bagaimana melakukannya dengan betul. Kaedah Sideloading adalah kaedah paling disukai untuk jailbreak Firesticks dengan pasti.

Kesimpulan:

Amazon Firestick adalah peranti streaming terbaik di luar sana! Dan itu’s kerana ia menawarkan lebih banyak ciri dan keserasian. daripada orang sezamannya. Dari aplikasi saluran TV langsung terbaik untuk hidup aplikasi penstriman sukan dan muzik, anda secara literal boleh mendapatkan apa-apa aplikasi untuk dipasang dan dikonfigurasi pada Firestick anda yang membolehkan anda untuk meningkatkan nilai yang anda selamatkan dari peranti ini!

Senarai aplikasi yang disebutkan di atas hanyalah aplikasi teratas untuk setiap genre yang saya fokuskan pada senarai ini. Tetapi itu’tidak, kerana terdapat beratus-ratus aplikasi lain yang menawarkan pelbagai perkhidmatan di Firestick.

Sila periksa mereka dan jika anda mendapati sesuatu yang menarik yang boleh dipaparkan dalam senarai kami di atas, maka sila nyatakan mereka di dalam thread komen di bawah! Saya akan lebih senang untuk terlibat dengan anda mengenai topik ini dan mengubah suai senarai saya jika saya dapati aplikasinya cukup relevan!

Tetapkan World Streaming on Fire dengan Firestick anda bermula dari Hari ini!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me