A YouTube-ot feltörték a Prosox és Kuroi & rsquo; sh – Több tucat VEVO előadócsatornát érintett

** Frissítés 10:28-kor a legjobb VPN által - a YouTube végre megtorló. Az eltávolított “Despacito” a videóról biztonsági másolat készül!

Az események meglepő fordulataként számos hivatalos VEVO YouTube-csatornát feltörtek! Ó, igen, úgy tűnik, hogy a megosztott video streaming platformon valóban vannak biztonsági rések. Bár az emberek még mindig vitatják, hogy ez a “bogár”, tisztázzuk a dolgokat, és mondjuk el nekik, FELTŐSEN NEM.

A YouTube túl fejlett ahhoz, hogy kisebb hibákat szenvedjen “VÁLTOZOTT CÍMEK”, és megemlítettük a “Despacito” a videót levették, miután elérte az 5 milliárd jelet? Ó, nem, hogyan fogod hallgatni a kedvenc számod? Haha, mi’fedezte magát. Élvezze ezt a verziót.

** Frissítés 8: 28-kor: The “Despacito” A videót egy új csatorna újratöltötte “”Vainglory versenyek TV”. Tehát, amint azt korábban kijelentettük, a YouTube-ot feltétlenül feltörik!

YouTube VEVO csapkodott - Mi’s még megy?

Noha a teljes hackelés escapade meglehetősen vicces, mivel látjuk, hogy a címek folyamatosan változnak - a dolgok egyre inkább komolyabbá válnak, mivel a feltört videók egy része tiltakozó üzenetet közvetít Palesztinában a szabadság kérésére a “Szabad Palesztina” címkéket. Más videóknak még egy címe volt, amely szerint “Bassza meg az illuminátusokat”, de egyelőre megvan’Nyilvánvaló, hogy a hackerek Izrael-ellenesek. Az érintett csatornák a következők:

 • Katy Perry
 • Vevo (Vevo)
 • Shakira (ShakiraVEVO)
 • Luis Fonsi (LuisFonsiVEVO)
 • Kaaris (KaarisOfficialVEVO)
 • Lacrim (LacrimMusicVEVO)
 • Taylor Swift (TaylorSwiftVEVO)
 • Maître Gims (MaitreGimsVEVO)
 • Post Malone (PostMaloneVEVO)
 • Chris Brown (ChrisBrownVEVO)
 • Selena Gomez (SelenaGomezVEVO)

… .És a lista folyamatosan növekszik!

Youtube feltörték Prosox és Kuroi & rsquo; sh

Információk a Youtube Hackerek Prosoxról & Kuroi’SH

Azt’Túl korai lenne valamit mondani a hackerekről, de tudjuk, hogy legalább hat személy felelős a kísérletért: “Prosox”, “Kuroi’SH”, “Árnyék”, “Akashi IT”, KiraRoot és Xepher.

Bár úgy tűnik, hogy közülük néhány Palesztinával és az illuminátumokkal kapcsolatos kérdéseket vet fel, nemrég találkoztunk egy Prosox-i Tweet-lel, aki szerint a videómegosztó oldal sebezhetőséget okoz, amely lehetővé teszi a címek megváltoztatását..

Ez arra készteti bennünket, hogy azt gondoljuk, bárki is legyen ezek a srácok, csak zavarhatják a YouTube-ot, vagy felfedhetnek egy “bogár”.

A YouTube-ot feltörték a Prosox és Kuroi & rsquo; sh - Több tucat VEVO előadócsatornát érintett

A hackerek Prosox lehetséges jövőbeli támadásai & Kuroi’SH

Ó, várjunk, egy kicsit korábban beszéltünk. Ezek a srácok semmiképpen sem tárnak fel hibát. A szar csak kettős komoly lett. A hacker fiók a név szerint megy “Kuroi’SH” másodperccel ezelőtt egy tweetet tett közzé, amelyben kijelentette, hogy ha a Twitter kezelője nem’Ha sikerül 40 000 követőt szerezni, akkor fel fogják csapni a NASA-t, a NASA Hubble-t, Logan Paulot és Jake Paulot.

Megteszek egy kihívást veled, srácok. Ha nem találtunk meg 40 000 követőt ma, akkor @NASAHubble @NASA és @jakepaul @LoganPaul

- Kuroi'SH (@sh_kuroi), 2018. április 10

Phew ... Ha azt gondolta, hogy a dolgok véget érnek, akkor te’újra tévedtem! Korábban, Kuroi’SH azzal fenyegetőzött, hogy megtámadja a NASA-t, és meglepő módon meg is tették ígéreteiket. Körülbelül öt nappal ezelőtt veszélybe került a webhely, és azóta próbál helyreállítani. Ez a hacker-csoport biztosan pokolias. Még a NASA-t is megcímkézte és megkérdezte “Hol’s az ön biztonsága?”

Prosox & Kuroi & nrs hasa

Pro tipp: Mindig böngészjen az interneten VPN szolgáltatással, hogy minden tevékenysége névtelen legyen & titkosított!

Hogyan javítsuk meg a feltört YouTube-fiókot

Ha Ön egyike annak a szerencsétlen embernek, akit a YouTube nemrégiben történt hackelése sújt, akkor bizonyos lépéseket megtehetsz a csatornádon belüli rosszindulatú tevékenységek teljes helyreállításának vagy legalább a leállításának biztosítása érdekében. Mielőtt azonban elkezdenénk, győződjön meg arról, hogy elvégezte a biztonsági ellenőrzést.

Ha úgy találja, hogy nem tud bejelentkezni YouTube-fiókjába, kattintson ide. Felkérést fog adni néhány kérdésre annak megerősítésére, hogy a fiók a saját - e vagy sem. Ne felejtsd el kitölteni az összes adatot. Ha a fiók helyreállítása sikeres, azonnal módosítsa a jelszavát, és kövesse az alábbi tippeket:

 1. Adjon hozzá néhány helyreállítási lehetőséget a könnyű bejelentkezéshez egy későbbi időpontban. Ez magában foglalja a a “Helyreállítási telefon”, amely CSAK neked tartozik.
 2. Távolítsa el a fiókjához hozzáadott korábbi e-mailt, és adjon hozzá egy újat, amelyhez több biztonsági intézkedés kapcsolódik. Kövesse ezeket a tippeket a további védelemhez.
 3. Szerezzen újabb biztonsági szintet YouTube-csatornáján a kétlépcsős azonosítás hozzáadásával, amely megköveteli a kód megadását a fiókjába való bejelentkezéskor.
 4. Ellenőrizze fiókja továbbítási / szűrési beállításait, és blokkolja a jelenleg be nem ismert IP-címeket.

Ahogy a történet tovább fejlődik, feltétlenül kövesse ezt a blogot további frissítésekkel kapcsolatban. Addig is tudassa velünk, mit gondol az alábbi megjegyzésekben. Ki gondolja, hogy a hackerek? Mit próbálnak bizonyítani? Annyira egyszerű a YouTube cím megváltoztatása hack-kóddal?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me