A legjobb VPN, hogy megkerülje a 13. cikket / a mémek tilalmát az EU-ban

A kormányok manapság gyakran tévednek, még akkor is, ha a helyes dolgot próbálják tenni. A Facebook-hoz kapcsolódó Cambridge Analytica botrány felbukkanása után felmerült megvalósítási hullám sok politikára rávilágított a kiberbiztonság fontosságára manapság.’világosan digitalizált világában.

Ennek kellett volna jónak lennie, és a dolgok a helyes irányba haladtak az új GDPR-törvényekkel és mindennel, de mint mindig, a politikusok gyakran több problémát okoznak, mint enyhülést hoznak..

A közelmúltban az EU elfogadta a digitális egységes piacon a szerzői jogról szóló irányelvet. A jogszabály elsősorban pórázra helyezi az interneten megosztott tartalmat. Lehet, hogy nem tűnik problematikusnak, de annak részei, mint például a 11. és a 13. cikk, közelebbről megtudhatja, hogy ez a törvény mennyiben fogja befolyásolni az ingyenes internetet..

Attól kezdve, hogy az online webhelyeket felelőssé tegyék a saját szerzői jogok által védett tartalmak kiszűréséért vagy a fizetésért, és ezáltal ténylegesen jelezzék a mémek, például a mémek végét, hogy az összesítő webhelyeket, mint például a Google News, kötelezzék fizetni azokra a webhelyekre, amelyekből a hírlevelet származik..

E törvény finomabb aspektusai azt is mondják nekünk, hogy ez az új irányelv ugyanolyan élvezetes hatással lehet a dolgokra, mint a sportesemények képeinek a közösségi médiában való elküldése, akár a gif-ekre is ezekben a versenyekben, megfelelő jóváhagyás és fizetés nélkül..

Ha ez a törvény hatályba lép, és úgy tűnik, hogy az EU-tagok számára biztosított kétéves határidőn belül a legmegfelelőbb lehetőség a törvény végrehajtására, ez egy teljes katasztrófa lehet az EU-ban élő valamennyi internetező számára..

Nincs mémek, semmilyen sportesemény-kép, nincs hírek, nincs semmi! Az internet a következő 2 évben teljesen unalmas lehet az EU-ban, azonban VPN használatával elkerülheti ezt az irányelvet.!

Mint mindig, a VPN-k tökéletes eszköz a szabad internet újabb támadásainak megkerülésére. A felhasználó csak bejelentkezhet a VPN-be, kiválaszthat egy szervert az EU-n kívül, és a szokásos módon megteheti a dolgát, semlegesítve az irányelveket vagy azok jogszerűségét az őt érintő hatásokkal..

Hogyan válasszunk VPN-t ehhez az irányelvhez?

Míg a legjobb VPN-ket a meghatározott kritériumok alapján választják ki, addig a legmegfelelőbbek kiválasztásához ehhez a feladathoz kicsit meg kell változtatnia a szokásos kritériumlistát, és még jobbra kell tenni, hogy helyesen fogalmazza meg. “EU-specifikus”.

Itt vannak a legfontosabb tényezők, amelyeket figyelembe kell vennie, mielőtt kiválasztana egy mémes VPN-t, hogy megkerülje az irányelv általi érintettséget, miközben az EU-ban él:

Biztonságos joghatóság

A VPN-bíróságok ettől még soha nem fontosak. Általában a VPN-ek esetében a joghatóság fontos, mert sok ország nem’nincsenek adatbarát törvényei vagy a szövetségek tagjai.

Amíg ez a két kritérium érvényben marad, egy harmadik hozzá kell adni a keverékhez. A kettő ellenőrzésén kívül ellenőriznie kell a VPN-t is’A joghatósága egyetlen EU-ország területén sem található.

Kínál-e kiszolgálókat az EU-n kívül?

Azt is ellenőriznie kell, hogy a VPN elegendő kiszolgálót kínál-e az EU-n kívül, hogy lehetővé váljon a hatályos korlátozások hatékony megkerülése.

A VPN-iparban a legtöbb szolgáltató szervereik nagy részét Európában és Észak-Amerikában kínálja, mivel a legtöbb VPN-felhasználó ezekben a régiókban él. Számos legnépszerűbb szolgáltató ugyanakkor elegendő kiszolgálót kínál e régiókon kívül, hogy megkönnyítse a választását.

Gyors sebesség

A VPN-k sebességet veszítenek a nehéz titkosítás miatt, és az összes olyan protokoll miatt, amelyeken keresztül a kapcsolat átjut.

De a sebességcsökkenést nem kellett volna’t túl magas, különben elrontja az egész élményt. Az EU-felhasználók ebben az esetben a helyüktől távolabb, azaz az EU-n kívüli kiszolgálókhoz fognak kapcsolódni, így jobban teljesítő, gyorsabb VPN-ekre lesz szükségük, hogy elég jó internethasználatot biztosítsanak számukra..

Dedikált IP-k

Ezt kissé bonyolult megérteni, de talán a legfontosabb ebben az összefüggésben. A kiszolgálók jók és felhasználhatók az irányelv új korlátozásainak megkerülésére, de a dedikált IP-kiszolgálóknak itt sokkal több a célja. Ennek oka az, hogy a dedikált IP-cím sokkal személyre szabottabb, mint a sok felhasználó által megosztott szerver.

A hagyományos VPN-kiszolgálók gyakran különféle IP-ket rendelnek hozzá minden egyes csatlakozásukkor, ami nagy konfliktusokat válthat ki a közösségi média webhelyeivel, akár fiókja letiltásához is vezethet..

Ráadásul ez is’kevésbé valószínű, hogy a közösségi médiaplatformok és más webhelyek felismerik egy dedikált IP-t, megkönnyítve ezzel az online tevékenységeidet..

Egyéb tényezők is fontosak, például a VPN által kínált alkalmazások száma, ingyenes próbaverziós politikája, visszatérítési időtartam stb., De ha a szolgáltató meg tudja jelölni ezeket a fent említett követelményeket, akkor’Tökéletes az EU-n belüli olyan felhasználók számára, akik nem’nem akarjuk, hogy az új irányelv befolyásolja.

A legjobb VPN az EU megkerülésére’s Új irányelv

A VPN-ipar elárasztódik a VPN-ekkel. Több száz létezik, és az idő nagy részében úgy érzik, hogy pontosan ugyanazokat a szolgáltatásokat, teljesítményt és megbízhatóságot kínálják.

VPN-értékelőkként tudjuk, hogy ez nem így van’t igaz, mivel nem minden VPN azonos a másikkal, és nem mindegyik alkalmas minden feladathoz.

Speciális kérdések vagy követelmények esetén, mint például az EU problémája’s Új irányelvet, speciális VPN-ket kell kiválasztani, akik tökéletesen tudják kezelni a munkát és kínálnak minden szükséges funkciót.

Itt választhatom a három legfontosabb VPN-t, hogy megkerüljék az EU-irányelvet / a 13. cikkről szóló rendeleteket:

PureVPN

A legjobb VPN, hogy megkerülje a 13. cikket / a mémek tilalmát az EU-banEz a Hong Kongban székhellyel rendelkező, több mint 2000 szervert kínáló VPN valószínűleg a legjobb választás szolgáltatóként ebben az esetben.

Különböző IP-ket kínál 8 különféle helyen, amelyek többsége az EU-n kívül helyezkedik el, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan, egyenletes sebességgel a régió bármely pontjáról megkerüljék az irányelv szerinti korlátozásokat..

A PureVPN széles körű alkalmazások listáját is kínálja, tehát ha Android-telefonján szeretné megtekinteni a YouTube-ot, vagy el szeretne küldeni néhány mémet a Facebookon a Windows-eszközön keresztül, akkor a szolgáltató dedikált alkalmazása szolgál és elérhető minden népszerű és még néhány rést is tartalmazó platformon..

A rendkívüli biztonság katonai titkosítás, az OpenVPN protokoll támogatása, a megszakító kapcsoló és a nulla IP szivárgás miatt névtelenné teszi a felhasználót, védve a betöréstől vagy a kapcsolat kémkedésétől. Abszolút szükségesség van ebben az esetben, amikor az EU / tagországok megpróbálják majd figyelemmel kísérni és korlátozni az interneten zajló sok lépését..

A csevegés támogatása szintén meglehetősen jó, lehetővé téve az alkalmazások vagy akár a dedikált IP-k telepítési és telepítési folyamatának lefutását.

Az egyetlen hátránya, hogy a dedikált IP-je csak kiegészítőként érhető el, a szokásos árképzési tervvel további 1,99 USD / hónap értékben. De általában a PureVPN’Az árazási tervek meglehetősen megfizethetőek, sőt több üzlettel is foglalkozik az év során, ezért nem kellene’t sok kérdés a felhasználók számára.

Előnyök

 1. Dedikált IP elérhető EU-n kívüli helyeken
 2. Székhelye Hong Kong
 3. Több kliens alkalmazás
 4. Az EU-n kívüli szerverek nagy száma
 5. Nulla naplózási politika, csevegési támogatás és stabil sebesség

Hátrányok

 1. A dedikált IP-k csak kiegészítőként érhetők el a szokásos árképzési tervekkel, nem külön

Surfshark

A legjobb VPN, hogy megkerülje a 13. cikket / a mémek tilalmát az EU-banAnnak ellenére, hogy nem rendelkezik külön IP-vel, ez a szolgáltató továbbra is az egyik legjobb lehetőség VPN-hez az EU irányelv kérdéseinek megkerüléséhez..

A Surfshark a Brit Virgin-szigeteken helyezkedik el, egy hihetetlenül biztonságos helyen, ahol nincs jelentős adatmegőrzési törvény. Úgy tűnhet, hogy ez a hely a brit törvények és így az EU törvényei hatálya alá tartozik, de a BVI nem’e törvények szerint nem működnek, annak ellenére, hogy a birodalom igazgatósága.

Szerverparkja annak ellenére, hogy 800 szerverre korlátozódik, amely sokkal kevesebb, mint a többi szolgáltatónál, elegendő kiszolgálóval rendelkezik Európán kívül, hogy garantálhassa azt, hogy mindig komoly aggodalom nélkül csatlakozhasson az EU-n kívüli IP-hez..

A Surfsharkról a legjobb rész az, hogy könnyen kezelhető. Alkalmazásai csak egy kattintásos interfészek, ahol a kapcsolat létrehozásához egyszerű kattintásra van szükség. A Surfshark tökéletes újoncok számára, ami ebben a kérdésben sok lesz.

Az összes olyan biztonsági funkció, mint a törhetetlen katonai titkosítás és a gyilkos kapcsoló, valamint a résbiztonsági funkciókkal, mint például az adblocker, a Surfshark áthatolhatatlan, így határozottan megbízhat benne, hogy megvédje magát a hatóságoktól, ha megkerüli az EU-irányelvet és elkényezteti magát. korlátozott tevékenységek, mint a meme-ing.

Az árak rendkívül kedvezőek, és a legjobb szolgáltatók között talán a legolcsóbb vpn, ha a legjobb tervet vesszük figyelembe, azaz a 2 éves üzletet. Az üzlet mindössze 1,99 dollárba kerül havonta, ami komolyan olcsó, figyelembe véve a szolgáltatásokat és a teljesítményt, például a csevegési támogatást, a Firestick alkalmazást, többek között.

Előnyök

 1. 800 kiszolgáló, sokuk az EU-n kívül
 2. Biztonságos, nulla naplózási politika
 3. Könnyen kezelhető és beállítható
 4. Több ügyfélalkalmazást kínálnak
 5. A csevegés támogatása megfelelő
 6. Az átlagnál magasabb sebességek alacsony ping sebességgel
 7. Olcsó árazási tervek

Hátrányok

 1. Nincs külön szellemi tulajdonjog az EU irányelv megkerülésére

ExpressVPN

A legjobb VPN, hogy megkerülje a 13. cikket / a mémek tilalmát az EU-banMás esetekben ezt a VPN-t a legmagasabbra sorolták volna, de a dedikált IP-szolgáltatás hiánya és a magas ár miatt’Az én harmadik legjobb VPN-én az EU irányelv megkerülésére.

Az ExpressVPN az iparág legjobb VPN-je a sebesség, a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság és az integritás szempontjából. A nulla naplózás politikáját máig többször érvényesítették, különös tekintettel az orosz török ​​nagykövet bevonására.

Soha nem jelentettek IP-szivárgást belőle, és biztonsági funkciói mind megegyeznek a legmagasabb ipari szabványokkal.

Az összes VPN közül a legkülönfélébb hibaelhárítási könyvtár található, oktatóvideókkal és segítséget nyújt útmutatókhoz a VPN-ekkel kapcsolatos szinte minden témában, kezdve a VPN beállítását az útválasztón, a sebesség növelését a protokollok megváltoztatásával.

A sebességvesztés általában kevesebb, mint 20%, ami hihetetlen böngészési és streaming élményt nyújt.

Található a BVI-ben, mint a Surfshark, az ExpressVPN’A joghatósága különösen biztonságosvá teszi azokat, akik meg akarják kerülni az EU-ban a közelmúltban elfogadott új elfojtó irányelvet.

Az egyetlen fő kérdés a magas árat, mivel legalább 3-4-szer magas árú, mint a listán szereplő többi VPN. A legjobb terv havi 8,32 dollárba kerül.

Előnyök

 1. A legjobb támogatási tároló az iparban
 2. A leggyorsabb sebesség a távolsági kiszolgálók komlójára
 3. Mindegy’ne tartson naplókat
 4. Nem rögzített DNS vagy WebRTC szivárgás
 5. Székhely: BVI

Hátrányok

 1. Drága árazási tervek
 2. Nem kínálnak külön IP-t

Csak VPN nyert’t Tegye, ha valóban meg akarja kerülni, hogy az EU-irányelv befolyásolja

A VPN-nek kétségtelenül szükség van az EU tilalmának megkerülésére, mivel anélkül, hogy az IP-jét megcáfolná az EU-n kívüli tulajdonhoz, nyertél’nem lesz képes túlmenni a fokozott internetes forgalomfigyelés kérdésein, amelyek nyomon követik az interneten végzett tevékenységeidet, az irányelv szerinti rendeletek szerint.

Ezenkívül VPN használatával is fel kell oldania olyan webhelyek feloldását, amelyek feltétlenül blokkolódnak, miután az irányelv törvényes, kötelező érvényű törvénygé válik, mint például a Google Hírek..

Számos olyan dolog van azonban, amelyekben vigyáznia kell, ha komolyan kívánja kijutni a tilalomtól, élvezni szeretné az ingyenes internetet, és a végrehajtása során nem érintheti semmilyen jogi kérdés:

 1. Ha továbbra is használja a szokásos közösségi média-fiókokat, akkor is, ha VPN-t használ, akkor a hatóságok és a webhelyek elragadnak a dolgokról,’nem engedélyezett az irányelv szerint. Ennek oka az, hogy a VPN-knek el kellene rejteniük személyazonosságát online, és ha hozzáfér a valós számlákhoz, akkor te magad teszed a világot. Ez teljes hülyeség és az’Ezért azt javaslom, hogy hozzon létre új fiókokat az összes ilyen közösségi webhelyen, és folytassa a korlátozott tevékenységeket.
 2. További biztonsági leírás érdekében azt javaslom, hogy használja a Tor hálózatot még a VPN bekapcsolása után is. Ez különösen biztos, és tartsa az adatvédelmi nyilatkozatot

Következtetés

tudsz’csak varázslatosan kívánják elvenni az új EU irányelvet vagy annak bármely aljogszabályát, például a 13. cikket. Hamarosan a törvény részévé és a valóság részévé válnak, tehát a felháborodás helyett meg kell tanulniuk, hogyan lehet megkerülni azokat, amelyekre kihatással vannak rájuk. csatlakozás az EU-n kívüli IP-khöz, azaz egy megbízható VPN szolgáltatáson keresztül.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me