A legjobb torrent oldalak és a feltört webhelyek 100% -ig működő alternatívái

Az internetes törvények szigorodásával napról napra komoly fellépés történt a P2P / Torrenting webhelyek ellen. A szerzői jogok megsértésének vadászai a lehető legjobban próbálják lezárni az olyan népszerű webhelyeket, mint az “KickassTorrents” és TPB. A torrent híres helyszínek többségét bezárták. A KAT azonban, akárcsak a neve, a webhely továbbra is nagyon vadul kezd rúgni a ** -ukkal, új domaineken jelenik meg – minden alkalommal, amikor lekerülnek!

A KAT Torrenst leállították, miután az Apple Inc. panaszt nyújtott be tulajdonosának, Artem Vaulinnak. Azt vádolták, hogy több mint egymilliárd dollár értékű kalóz tartalmat terjesztett el egy chicagói székhelyű szerveren keresztül. Az Apple követelte Artem Vaulint’s kanadai ISP (amely a KAT otthont adott)’s Chicago szerver) az iTunes zenei albumot letöltő felhasználó személyes adatainak átadására. Azóta számos “klón” a webhelyek átvették az internetet. De ezek a helyek földrajzilag korlátozottak a világ nagyobb részein, és a torrent letöltéséhez működő VPN-en keresztül kell csatlakozniuk.

Az útmutatóban vagy másutt felsorolt ​​sok torrent webhelyet blokkolnak az Ön régiójában. A torrent webhelyekhez való hozzáférés érdekében a Surfshark VPN korlátlan multi-összeköttetésekkel, privát DNS-szivárgással, gyilkos kapcsoló funkcióval csak 1,99 dollár / hó lehet. A Surfshark30 napos pénz-visszafizetési garancia látogatása

Itt találhatók a legjobb torrent oldalak

1.      Külön özön

A Torrent webhelyek gyakran bosszantóak a szerzői jogokat sértő bosszantó törvények miatt, amelyek blokkolják az olyan találatos platformokat, mint az ExtraTorrent. A Torrentz alternatíva azonban még a leállítás után is gyorsan elindult egy másik tartományban. Mielőtt valaki kitalálhatta volna, a webhely már létrehozott egy állandó felhasználói bázist, sok letöltéssel / megosztással, rendszeresen letöltve és torrentálva. Itt található a népszerű ETTV és ETRG kiadású csoportok, ami azt jelenti, hogy bármikor HD filmeket és TV-műsorokat nézhet, programok, zene, dokumentumok, anime stb. Letöltésével együtt..

extra torrent

2. RARBG

A RARBG, amelyet 2008-ban bolgár nyomkövető webhelyként indítottak el, egy erős Torrent alternatíva, amely világszerte hatalmas rajongói bázist képes létrehozni. Megjelent a 2015 tíz legfontosabb webhelyén is, és sokan a széles körű tartalom P2P / Torrenting weboldalát használják. Ha a fenti megoldások leállnak, a RARBG jó választás a könyvek, képregények, TV-műsorok, szoftverek, játékok, filmek és zene letöltésére. Még regisztrálhat, és beléphet a RARBG közösségbe.

  Най-добрите торент сайтове и 100% работещи алтернативи на разбити сайтове

rarbg

3. 1337X

A Torrent alternatívákhoz rendelkezésre álló lehetőségek nem korlátozottak. Az 1337x egy másik példa a hit torrent webhelyre, amely továbbra is visszatér az interneten, annak ellenére, hogy le van tiltva a keresőmotoroktól. A webhely most új domain-en fut, hogy a felhasználók élvezhessék a torrent letöltését / megosztását. Könnyen kezelhető és egyszerű oldaldizájnjának köszönhetően a torrent keresés egy darab sütemény. Ennek eredményeként a webhely a torrent szerelmesek körében meglehetősen népszerűvé vált.

1337x

4. Pattogatott kukorica Idő

A pattogatott kukorica idő a legfontosabb megoldás a filmek / TV-műsorok torrentjeinek letöltésére, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a tartalmat egyidejűleg tovább streamlessék. Ez egy többplatformos, ingyenes szoftver BitTorrent kliens, amely egy torrent webhely tartalmának futtatásához médialejátszót használ. A platform felülete rendkívül szép és tiszta. A filmeket és a TV-műsorokat miniatűrökben és filmcímekben helyezik el, a Netflixhez hasonlóan.

popcorn idő

5. Lime Torrents

A LimeTorrents egy újabb torrent webhely, amely a közelmúltban hullámzó térséget mutat. Számos kritikus szerint úgy néz ki, mint a LimeWire példánya, bár egyszerűbb és vonzóbb felhasználói felületet kínál & honlap navigáció. A torrenteknek megfelelő statisztikáik vannak, amelyek magvakat, társaikat, egészségi állapotát és valós időben letöltött statisztikákat kínálnak.

A Lime Torrents a KickAssTorrentshez hasonló felületet követ, beleértve kategorizált keresést, gyors böngészési menüt és egy nagyon ismerős trendjeinek listáját a honlapon, mint például a KAT. A weboldal egy dedikált trend oldalt, briliáns GYIK-ot, legfrissebb torrent híreket, keresési felhő szolgáltatást és exkluzív részt kínál a torrent ügyfelek számára..

lime torrent

6. EZTV

Ha igazi szezonális show-fanatikus vagy, akkor az EZTV a megfelelő hely az Ön számára. Az EZTV az utóbbi időben hozzáadódik a kínzó weboldalakhoz, amely hatalmas TV-műsorok könyvtárát kínálja, lehetővé téve a napi kedvenc TV-műsorok felfedezését. A weboldal nemcsak kiváló minőségű torrentokat kínál jelentős magokkal, hanem a magánélet védelmére szolgáló eszközök használatát is javasolja a jogsértési értesítések elkerülése érdekében & jogi eljárás.

eztv

Az EZTV a tagoknak kategorizált szezonális műsorokat, dedikált fórumot, jól karbantartott GYIK-ot és torrent-vetőgépek hatalmas közösségét is kínálja. & leechers. A torrentek elérhetősége nagyon jó, sok vetőmag elérhető a legtöbb műsorhoz, plusz a torrentok mindig nagyon egészségesek.

  100 meilleurs compléments Kodi pour les films et les émissions de télévision en direct (liste testée et vérifiée pour 2020)

7. Torrent reaktor

Nincs összehasonlítható, hogy a KickAssTorrents, az ExtraTorrent és a TPB mind betiltásra kerüljön. A Torrent Reactor ideális hely a legfrissebb és leginkább felkapott, jó egészségű torrentek megtalálására. A Torrent Reactor zseniális forrás filmek és TV-műsorok letöltésére, de vigyázzon az adware-ről & spyware.

8. Torrent projekt

torrent projekt

A Torrent Project egy meglehetősen új indexelő szolgáltatás, de ez az új kezdő nem azért van itt, hogy a kis bajnokságban telepedjen le. A hatalmas, 9,8 millió torrentes könyvtár táplálja a Torrent Projekt gyorsan a szerzői trollok irigységévé. A TorrentProject nem tárolja a torrenteket a saját szervereiről, hanem úgy működik, mint egy olyan keresőmotor, amely más torrent-indexelési szolgáltatások, például TPB, KAT, SumoTorrents, Torrent Reactor és mások eredményeit lekérdezi. A 8. hely a legjobb torrent alternatívák listájában.

Pirate Bay tükrök / alternatívák

kalóz öböl tükör

Ha a fő TPB.org webhely nem működik, akkor mindig bízhat klóntartományokban a torrent letöltésében. Bár egyesek okozhatnak kis problémákat, és hihetetlenül lassan töltődhetnek be, többségük ugyanolyan szintű kompatibilitást és funkcionalitást kínál, mint az eredeti webhely. Ha azonnal el akarja kezdeni a P2P / Torrenting alkalmazást, akkor itt található a legjobb Pirate Bay klónok és tükör webhelyek listája:

 1. ThePirateBayOnline
 2. Thepiratebay.asia
 3. Thepiratebay.fun
 4. Thepiraybay.co.in
 5. Thepiratebay.wtf
 6. Thepiratebay.pet
 7. Thepiratebay.rocks

KickassTorrents alternatívák

Íme néhány alternatív webhely a KAT számára:

 1. Kickasstorrent.to
 2. Tor-cr.org
 3. kat.am
 4. Kat.li (más néven Kat.how)
 5. katcr.co
 6. kickass.cd

A legjobb extraTorrent alternatívák

 1. isoHunt
 2. Rarbg
 3. 1337x
 4. YTS (torrentek letöltése csak 720p és 1080p formátumban)
 5. Zooqle
 6. eztv
 7. Torrent reaktor
 8. Torrent projekt
 9. A Kalóz-öböl

A legjobb TorrentHound alternatívák

 • PopCorn idő
 • TorLock
 • Seedpeer
 • Torrents.Me
 • Nyaa.Si
 • LimeTorrents
 • RuTracker
 • Torrentz2
 • Zooqle
 • isoHunts

A legjobb NYAA-alternatívák az Anime nézéshez

A legendás NYAA torrentek webhelyét 2017. május 1-jén vették le, miután 7 éves harcot indítottak a japán szerzői trollokkal. Az NYAA a BitTorrent központi központja volt a délkelet-ázsiai szórakozáshoz, elsősorban az Anime-hoz & Dél-koreai filmek

A legjobb NYAA alternatívák listája

 1. Horriblesubs.info
 2. Pantsu NYAA
 3. Shanaproject.com
 4. TheHylia.com
 5. RUTracker
 6. Anime-megosztási
 7. Tokió Toshokan

A legjobb torrent oldalak

Kisasszony letöltött ingyenes játékokat a kedvenc torrent oldaláról? Bár lehet, hogy át kell néznie egy kis gondot a “telepítés”, mivel a kalózkodás helyett inkább vásárol, a végén megéri az extra erőfeszítés. Tehát, minden további nélkül, itt található a legjobb játék-torrent oldalak listája:

 1. GazelleGames
 2. Letöltés játékok Torrent
 3. ISO vadászat
 4. SeedPeer
 5. PCGames-Download
 6. TorrentsGames
 7. TorrentBees
 8. CroTorrents
 9. Játékok Torrentek
 10. TorrentSnack játékok
 11. Játékok óceánja
 12. A FitGirl újracsomagolja
  5 най-добри коди коди, които да опитате през 2020 г. за Krypton и FireStick

A VPN Online használatának fontossága

Azok számára, akik kitalálják, hogyan sikerült az FBI kezét a bolygó egyik legkeresettebb és titokzatosabb emberéhez juttatni, ez érdekes lehet. Artem Vaulin, a KickassTorrents tulajdonosa és adminisztrátora egyszerű Emberi hibát tett! Kisebb vásárlást végzett az Apple iTunesban webhelyének kezelésére használt IP-címmel, és felkerült a Facebookra.

Alig tudta, ez az egyetlen hiba egész életét tönkretenné, mivel az internetszolgáltató és a Facebook megerősítette az FBI-val az IP-címhez kapcsolódó személyes adatokat. Elég hamarosan négy számú amerikai büntetőjogi vádat emeltek pénzmosásért, valamint filmek és zenék illegális terjesztéséért, egymilliárd dollár értékben, amely nem számolja a hirdetési bevételekből származó tíz és milliót..

Noha Vaulin jelenleg nehéz helyzetben van, néhány nehéz év után (108 000 dolláros óvadékkal szabadon engedni), soha nem tudja elhagyni az országot. Mindez elkerülhető lenne, ha Vaulin csak arra gondolt volna, hogy VPN-szolgáltatást használjon az IP-cím elfedésére és az FBI-nyomozók gyanújának megszabadítására. Ha ez nem bizonyítja, hogy mennyire fontosak a VPN-ek a torrent, akkor nem tudjuk, mi fog!

Az útmutatóban vagy másutt felsorolt ​​sok torrent webhelyet blokkolnak az Ön régiójában. A torrent webhelyekhez való hozzáférés érdekében a Surfshark VPN korlátlan multi-összeköttetésekkel, privát DNS-szivárgással, gyilkos kapcsoló funkcióval csak 1,99 dollár / hó lehet. A Surfshark30 napos pénz-visszafizetési garancia látogatása

Következtetés:

A torrenting lehetővé teszi a megkövetelt médiafájlok elérését szinte minden műfajhoz, kezdve a filmektől a játékig, a szoftverektől a zenéig, így’Fontos, hogy ahelyett, hogy elkerülné ezt a tevékenységet néhány olyan torrenting webhely bezárása miatt, mint a Torrenthound, többet megtudhat ezeknek a webhelyeknek a legjobb alternatíváiról annak érdekében, hogy a torrenting játékot erősebbé tegye, mint valaha!

Ez az útmutató a Torrenthound legjobb alternatíváiról szól, és azokból állt, amelyek a legjobbak a kettő száz közül. Ne feledje azonban, hogy itt tartson két dolgot: az egyik, hogy feltétlenül szüksége van egy dedikált VPN-re a Torrenting biztosításához, másodszor pedig, hogy a Torrenting az eszközökön kissé különbözik, és ezt nyilvánvalóan láthatja az iOS útmutató Torrentjeiben, tehát próbálj több platformspecifikus a legjobb eredmények elérése érdekében.

Ha problémái merültek fel az itt felsorolt ​​alternatívák valamelyikével, említse meg az alábbi megjegyzésfolyamatban, örömmel kötelezem a kézikönyvet megváltoztatni, miután ellenőriztem a probléma érvényességét. enged’igyekszik a Torrenting erősebb, biztonságosabb, megbízhatóbb és legális világát felépíteni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me