A legjobb Firestick Apps 2020 – Élő közvetítés filmekhez, műsorokhoz, sporthoz és így tovább!

..Bemutatása óta a Firestick felhasználói kedvencévé vált, mivel több ezer szórakoztató alkalmazás közül választhat. Az olyan streaming alkalmazásoktól kezdve, mint a Netflix, Hulu és az Amazon Prime, valamint az olyan ingyenes zenei alkalmazásokig, mint a YouTube és a Spotify, manapság semmi sem felel meg jobban az otthoni szórakoztatásnak, mint a Firestick. Sőt, ami még az is, hogy a földrajzilag korlátozott tartalmakat is tovább streamítheti ezen alkalmazások mindegyikén, ha a Legjobb VPN-t használja a tűzoltóhoz. Ha többet szeretne tudni a Firestick legjobb alkalmazásairól, olvassa el a BestVPN.co „Legjobb Firestick alkalmazások” című teljes útmutatóját.!

A legjobb Firestick-alkalmazások filmekhez és show-khoz 2018-ban:

A Firestick a piacon jelenleg az egyik legjobb streaming eszköz, amelyet az Amazon épít, a világ’A legnagyobb e-kereskedelemmel foglalkozó cég, manapság erõszakossá vált a házimozi világban.

Használata ugyanolyan egyszerű, mint a plug and play, mert az eszköz kompatibilis szinte az összes főbb TV-vel és médiaeszközzel. De a legjobban ebben az eszközben az a szám, hogy hány Alkalmazást futtathat rajta.

A legtöbb más streaming-bot és eszköz, például a Roku és a Chromecast, hasonló ellenére sem’Nem kínálunk a felhasználóknak olyan széles választékot, amikor az alkalmazásokról van szó, akárcsak a Firestick.

És tudod mit?’s itt van a legnagyobb fogás? Annak ellenére, hogy hivatalosan az ön saját áruháza lefedi, hihetetlen könnyedén letölthet alkalmazásokat a Google Play Áruházból is, lehetővé téve ezzel a választék sokkal szélesebb spektrumára történő növelését..

Ebben az útmutatóban végigvezeti Önt a Firestick egyes kategóriáinak legjobb alkalmazásai között. Tehát kezdjük a 2018 legjobb, fizetett és ingyenes alkalmazásaival a filmekhez és show-khoz 2018-ban a Firestick segítségével:

legjobb tűzoltó alkalmazások

1. Netflix:

Azt’Nem igazán bátor. A Netflix a világ’A legelterjedtebb streaming platform, és a kínált tartalom szempontjából már a fej és a váll felett helyezkedik el az összes többi streaming szolgáltatás felett. A Black Mirror antológiától a történelmi drámaig, a The Crown-ig a Netflix nem tartalmaz tartalmat, tehát ez az alkalmazás kötelező a Firestick számára. Fizetett, de az előfizetés egyáltalán nem költséges.

A legjobb Firestick-alkalmazások filmekhez és show-khoz

2. Hulu:

Egy újonnan megjelenő streaming szolgáltatás, a Hulu, kissé különbözik a Netflixtől, abban az esetben, ha streaming könyvtárat kínál, de a szolgáltatáscsomagokban élő TV-csatornákat is kínál. A hivatalos alkalmazás elérhető a Firestick alkalmazásboltban, és a platformon az egyik legjobban fizetett streaming alkalmazásnak felel meg.

kodi tűzoltó alkalmazás

3. Kodi:

Következő lépés a Kodi, amely önmagában nem különösebben streaming szolgáltatás, de sokkal nagyobb mennyiségű streaming lehetőséget kínál a felhasználók számára, mint a hagyományos streaming szolgáltatók. Több száz kiegészítőt kínáló alkalmazás lehetővé teszi bármit, a filmek nézésétől az élő sport közvetítéséhez, Kodi soha nem fog csalódást okozni. Az alkalmazás ingyenes, de a harmadik fél kiegészítőit általában fizetik, ha a tételek közül a legjobbat szeretnéd.

showbox tűzoltó alkalmazás

4. Showbox:

A legnépszerűbb ingyenes streaming alkalmazás az Android készülékek számára. A Showbox átfogó tartalomportfóliót kínál, hogy kielégítse a felhasználói szórakoztatási igényeket. A benne szereplő kategóriák a filmekhez és a TV-műsorokhoz kapcsolódnak. Az alkalmazás még nem érhető el hivatalosan a Firestick-en’az App Store-ban, de letöltheti és telepítheti akár közvetlenül az APK-fájlján keresztül, akár felhasználhatja az oldalsó betöltési módszert a Google Play Áruházból..

Pluto-TV tűzoltóhoz

5. Pluto TV:

Ingyenes online televíziós streaming szolgáltatók nem’nem lesz jobb, mint a Pluto TV-nél. Ez egy kiemelkedő szolgáltatás, amely 100+ csatornát kínál óriási csatornán keresztül a platformon, és tökéletes helyettesítő, ha hamarosan bármikor meg akarja vonni a kábelt. A Plútó TV-n a csatornákkal kapcsolatban nincs sok választás. A szolgáltatás a közeljövőben még kategóriáinak diverzifikálását tervezi. Azt’Ez egy ingyenes alkalmazás, és hivatalosan elérhető a Firestick App Store-ban.

pattogó tűzoltó alkalmazás 2018

6. Crackle:

Az egyik legjobb ingyenes szórakoztató alkalmazás, amelyet a Firestick alkalmazás ökoszisztémáján tárolnak, a Crackle bebizonyosodott, hogy az idő múlásával biztosan megcsapta az eszköz felhasználóit. A Sony által kifejlesztett Crackle a szórakoztató tartalom csúcspontja. Ez magában foglalja a szinte mindenféle műfajú filmeket és TV-műsorokat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szélesebb tartalomhoz férjenek hozzá.

Ez egy dedikált szülői felügyeleti funkcióval rendelkezik, amely ellenőrzést ad az alkalmazáson elérhető nézetek felett. Ez hihetetlenül biztonságos lehetőséget kínál a teljes szórakozáshoz.

Az alkalmazás hivatalosan megjelenik a FireTV alkalmazásboltban.

7. SlingTV:

Ha lelkes kábelvágó vagy, akkor valószínűleg már találkozott a SlingTV névvel. A SlingTV, amely a csúcsminőségű élő csatornákat és néhány nagyszerű árképzési tervet kínál mindenféle költségvetéshez és igényhez, a mai napig megerősítette a helyét, mint az egyik legnépszerűbb online TV-szolgáltató. Még az UFC-harcok is könnyen elérhetők a platformon, hasonló fontos szórakoztató rendezvényekkel együtt.

csúszó-tv tűzoltó

A SlingTV egy fizetett szolgáltatás, és alkalmazását könnyen megtalálhatja a FireTV alkalmazásboltban.

crunchyroll tűzoltó alkalmazásokhoz

8. CrunchyRoll:

Azoknak az anime rajongóknak a számára, akik regisztrálnak, a CrunchyRoll a legjobb szolgáltatás.

Japán animált tartalom uralja a nagyszerű alkalmazás szórakoztatási lehetőségeit. De mindig megvan a lehetősége, hogy megváltoztassa a nyelvet az Ön igényei szerint. Több mint 15 ezer órás tartalom esetén a CrunchyRoll-t feltétlenül telepíteni kell a Firestick-re.

Ez egy fizetett szolgáltatás, és egy 2 hetes próbatervvel jár.

Firestick alkalmazások filmekhez és TV-hez: Szerző’Ajánlás:

Bár határozottan rajongok vagyok mindenféle szórakoztatásnak, és nagyon csodálom ezeket a fantasztikus film- és TV-alkalmazásokat, amelyeket fent felsoroltam, hogy lehetővé tegyem, hogy kielégítsem a teljes szórakoztatási élmény megszerzésének vágyát, közöttük van egy alkalmazás, a lista határozottan.

És ez a Netflix.

A Netflix jelenleg az első számú streaming szolgáltatás, és egyetlen más alkalmazás vagy szolgáltatás sem érkezik hozzá. Hihetetlen műsorokat kínálva, mint például a Narancssárga az Új fekete, A Korona, a Fekete Tükör, az Stranger dolgok és még sok más, ezen alkalmazás tartalmának minősége egy egészen más szintű, mint a listán szereplő többi név..

Ha az egyetlen alkalmazást választanám a Firestick-eszközön, akkor kétségtelenül a Netflix lenne. Még a szolgáltatás árazási tervei is rendkívül megfizethetőek az eltérő szórakozási igényű felhasználók számára.

És ha a Netflix legjobb VPN-jét telepíti az USA Netflix könyvtárának feloldásához, akkor ez lehetővé tenné a webhely sokkal nagyobb tartalomkönyvtárához való hozzáférést, mint amit egyébként megtehetsz..

* Tesztelésünk során a NordVPN-t használtuk a Netflix USA sikeres feloldásához 

A legjobb Firestick Apps 2020 - Élő közvetítés filmekhez, műsorokhoz, sporthoz és így tovább!

A legjobb 2018. évi zenei Firestick-alkalmazások:

A zene sokkal jobban hangzik, ha egy nagy darab HD képernyőn megnézheti egy adott zenei darabot kísérő videót, és ezt teszi lehetővé a Firestick. Az iPod generációja már régen elmúlt és napjainkban is működik’Világában a képernyő ugyanolyan fontos, mint maga a hang, tehát próbáljon ki egy teljesen új módszert a zene szórakoztatására ezen 2018 csodálatos, legjobb Firestick alkalmazás számára:

A legjobb Firestick alkalmazások zenéhez

9. YouTube:

Ki nem’nem tud a YouTube-ról? Abszolút nélkülözhetetlenné válik, ha bármilyen típusú és bármilyen műfajból videót szeretne nézni. Amit azonban a legtöbb ember figyelmen kívül hagy ezen a platformon, az a képessége, hogy a lehető legteljesebb zenei könyvtárat kínálja, mint amire egyébként hozzáférhet, és ez ingyen is!

Evanesencektől Nelly Furtadóig és Michael Jacksonig’A legnagyobb slágerek a zenekarok, például ColdPlay és Linkin Park zeneszámainak dobására, a YouTube mindent megkap, és alkalmazás ingyenesen elérhető a Firestick-en.!

Néhány dal földrajzilag korlátozott lehet, tehát ha rendelkezik a Firestick VPN-jével, soha nem fog semmiféle korlátozással szembenézni a szolgáltatást. De nem tudom elmondani, hogyan lehet eltávolítani azokat a kellemetlen hirdetéseket, amelyek bármikor hirtelen felbukkanhatnak a szolgáltatás bármely pontján.!

spotify app tűzoltó10. Spotify:

Bizonyára egy szikla alatt élt az elmúlt 5 évben, ha még mindig menedék van’nem hallottam a Spotify-ról! Ez a teljes körű, hihetetlenül manőverező és egészséges zenei alkalmazás most a világon’Az első számú zenei szolgáltatás 2018-ban!

Az alkalmazás könnyen elérhető a FireTV alkalmazásboltban. De az a tény, hogy lehetővé teszi az összes eszköz szinkronizálását, ha ugyanazon a Wi-Fi-hálózaton vannak, egy pokoli lehetőséget jelent a választásra, ha diehard zene rajongó vagy.!

A legjobb az egészben, hogy nem’semmiféle hirdetést nem okozhat. Ez teszi a kedvenc alkalmazásom a dalok és más zenefájlok letöltéséhez és telepítéséhez a Firestick-en!

A Spotify egy ingyenes szolgáltatás, de regisztrációt és fiókot igényel.

A legjobb 2018-as Firestick-alkalmazások sporthoz:

Mindenféle sportot vallásosan követnek szerte a világon. A nagy labdarúgó-bajnokságtól kezdve a magas szintű harcig semmi sem adhat jobb adrenalinszintet, és érdemessé teheti napját, mint egy szegecselő sportverseny két erősen versenyző szervezet között. A streaming lehetővé tette, hogy soha ne hagyjon ki egyetlen kedvenc sporteseményét sem!

Az Amazon Firestick sokkal könnyebbé teszi a sportok HD képernyőn történő lejátszását az streaming segítségével, de annak érdekében, hogy minden fontosabb sporteseményhez a lehető legjobban hozzáférhessen, ki kell választania, hogy mely alkalmazások fogják a legjobban szolgálni. Tehát itt van a három legjobb Firestick alkalmazás a sporthoz 2018-ban!

A legjobb Firestick alkalmazások sporthoz11. Mobdro:

Ha volt valaha egy egészséges, ingyenes streaming szolgáltatás a sport számára, akkor Mobdro-nak kell lennie. Az élő sportesemények közvetítésével a világ minden tájáról a Mobdro exponenciálisan növekszik, mint a sport rajongók végső szolgáltatása..

Mobdro azon a feltételezésen törekszik, hogy következetesen biztosítsa a legjobb élő fellépést a sport világából. Az alkalmazás folyamatosan keresi az ilyen patakokat. Miután megtalálta egy ilyen adatfolyamot, kiszolgálja az előfizetőinek. A fiú ezt tökéletesen csinálja, vagy mi!

Az alkalmazás nem érhető el a Firestick alkalmazásboltban. Vagy töltse le a weboldaláról, vagy töltse le a Downloader alkalmazáson keresztül. Ha erről szeretne többet megtudni, olvassa el a Firestick legjobb VPN-es útmutatóját.

A Mobdro prémium verziót is kínál, amely ingyenes szolgáltatás-hirdetést tesz lehetővé!

ESPN a 2018. évi tűzoltó alkalmazásokhoz12. ESPN:

Az ESPN az egyik leghíresebb név a sport szórakozás világában, a legjobban fizetett sportalkalmazás, amelyet biztonságossá tehet az Amazon Firestick-en. Dedikált csatornákkal és streaming lehetőségekkel a világ minden tájáról érkező rendkívül sokféle sporteseményhez, az ESPN legmagasabb szintű szolgáltatással rendelkezik, amely továbbra is uralkodik.

Az ESPN nemcsak az élő sportesemények közvetítésével nyújtja a legjobb mérkőzés előtti és utáni elemzéseket, speciális sportdokumentumokat, interjúkat és még sok minden mást, így rendkívül átfogó platformmá válik, ha nem csak a játékot szeretné megnézni.!

Az ESPN egy fizetett szolgáltatás, amelyhez ingyenes heti próbaterv tartozik. Az alkalmazás hivatalosan megjelenik az Amazon App Store-ban, és hihetetlen könnyedén letölthető!

13. FuboTV:

Annak ellenére, hogy IPTV szolgáltató, amely minden műfajt kielégít, a FuboTV hihetetlenül sokféle exkluzív sportcsatornát kínál! Nagyon megbízható lehetőség, hogy teljes TV élményt biztosítson a Firestick készülékén!

fubotv az ufc-hoz

A FuboTV az utóbbi hónapokban a tetején volt! A szolgáltató olyan népszerű eseményeket közvetített, mint például az UFC 230, a Fifa World Cup ‘18 többek között.

Ez egy fizetett szolgáltatás, és hivatalos alkalmazása elérhető a FireTV alkalmazásboltban!

A PlutoTV korlátozása a világ más részein történik, ha véletlenül ezen országok valamelyikében tartózkodik, akkor fontolja meg a VPN használatát a FireTV szolgáltatásának feloldásához.!

A legjobb Firestick alkalmazások az Internet biztonságához:

A fent említett számos különféle alkalmazás között, mint például a Netflix, a Hulu, a FuboTV, az ESPN és még sok másnak is földrajzi korlátozása van, ami azt jelenti, hogy nem’t teljes vagy részleges szolgáltatásukat bizonyos földrajzi határokon kívülre kell továbbvinni. De van mód arra, hogy megkerüljük ezeket a korlátozásokat, és ez egy VPN szolgáltatáson keresztül történik!

És bár több száz VPN-szolgáltatás van odakint, nem köztük mindenki alkalmas az Amazon Firestick-szel való működésre, mivel ehhez bizonyos funkciók szükségesek, amelyeket csak néhány szolgáltató kínálhat. Ha többet szeretne tudni az ilyen szolgáltatásokról és a platformhoz megfelelő VPN-kről, olvassa el a VPN for Firestick ezen átfogó áttekintését.

Itt felsorolom a 3 legfontosabb VPN alkalmazást az Amazon Firestick eszközéhez!

14. PureVPN:

Ha gyors, megbízható és ami még fontosabb, olcsó VPN szolgáltatást keres Firestick készülékéhez, akkor a PureVPN az Ön igényeinek tökéletes kiszolgálása. A PureVPN, amely a világ egyik legszélesebb körű szerverinfrastruktúráját kínálja a világ több mint 160 országában található szerverrel, a Netflix USA és a BBC iPlayer feloldó képességeivel, olyan különleges funkciókkal, mint a megosztott alagútépítés és még sok minden más, a PureVPN a piac egyik legfontosabb szolgáltatása.!

A legjobb Firestick alkalmazások az Internet biztonságához

Van egy dedikált Firestick alkalmazás, amellyel megkönnyíti a felhasználót, és a legolcsóbb terv mindössze 1,65 dollárt havonta érkezik!

A legjobb Firestick Apps 2020 - Élő közvetítés filmekhez, műsorokhoz, sporthoz és így tovább!

15. ExpressVPN:

Az ExpressVPN, amely az iparágban rendkívül jól fogadott VPN-szolgáltatás az iparban, ugyanolyan erős VPN, mint ahogy jönnek. Az ExpressVPN nagy hírnévvel rendelkezik, mivel a legszilárdabb szolgáltatási teljesítményt kínálja az összes eszközplatformhoz. A csillaggal ellátott funkciók között szerepel a 2000+ funkció, a Firestick dedikált alkalmazása, exkluzív telepítési útmutatók, élő csevegési támogatás és még sok más!

ExpressVPN for Firestick

A legolcsóbb terv most 49% kedvezményt kínál! Ezen keresztül egy havi 6,67 USD-t is igénybe vehet a szolgáltatás egy 15 hónapos speciális terv keretében!

A legjobb Firestick Apps 2020 - Élő közvetítés filmekhez, műsorokhoz, sporthoz és így tovább!

16. NordVPN:

Világszerte több mint 5000 szerverrel és lenyűgöző feloldó képességekkel a NordVPN továbbra is a legfelső szintű VPN-szolgáltatás, amely a világ minden tájáról származó felhasználók bizalmát gyűjtette. A NordVPN a felhasználók leglenyűgözőbb biztonsági funkcióit kínálja a felhasználók számára, ideértve a Double VPN-t és a VPN-on hagymát. Ezért rendkívül változatos szolgáltató a listán szereplő többihez képest.

Nordvpn tűzoltóhoz

A VPN egyetlen hátránya, hogy nem’t még nem kínál külön Firestick alkalmazást. Ha azt akarja használni a Firestick eszközön, telepítenie kell az oldalsó betöltési módszerrel.

A legolcsóbb árazási tervek mindössze havonta 3,49 dollárt kínálnak a felhasználó számára!

A legjobb Firestick Apps 2020 - Élő közvetítés filmekhez, műsorokhoz, sporthoz és így tovább!

Firestick apps Reddit - vélemények:

Néha nagymértékben meglepődik, és ez csak az egyik ilyen alkalom volt. Amikor a Reddithez fordultam, hogy ellenőrizzem a felhasználói véleményeket a legjobb Firestick alkalmazásokról a felhasználói preferenciák szerint, furcsa módon azt találtam, hogy a webhely csendes a témában..

A Reddit témájában csak néhány szelektív szálat találtam, amelyek olyan témákra vonatkoztak, mint a Mobdro alternatívák. Néhány megjegyzés az e szálakból levágott, és az alábbiakban említésre került:

Hozzászólás a Christian_Lloyd_ beszélgetésből’megjegyzés a beszélgetésből "Olyan alkalmazások, mint a Mobdro?".

Egy másik, kissé relatív téma a témában volt az, amelyben az emberek az oldalsó betöltési módszereket tárgyalták. Az alábbiakban néhány szót írtam erről a szálról:

Hozzászólás az Impulse215 beszélgetésből’megjegyzés a beszélgetésből "[Kérdés] Mely alkalmazásokat tölthet be a Firestick oldalra és amelyek működőképesek?".

Hozzászólás az angelboy65 beszélgetésből’megjegyzés a beszélgetésből "[Kérdés] Mely alkalmazásokat tölthet be a Firestick oldalra és amelyek működőképesek?".

Ezen kívül nem találtam semmit, ami távolról is kapcsolódhatna a Reddit témájához. Tehát azt hiszem, elégedettnek kell lennie az útmutatóban szereplő elemzéssel. Az alábbiakban a megjegyzésszálon is felteheti saját témájával kapcsolatos javaslatait!

Ne felejtsd el megnézni a legújabb reddit vpn útmutatót.

Amazon Firestick apps GYIK:

Milyen csatornákat szerezhet be a FireStick segítségével?

A Firestick alkalmazásokon keresztül. bármilyen élő TV, film és sport csatornát elérhet többek között

Van havi díj a Firestickért??

Nem, a Firestick esetében nincs havi díj. Csak egyszer kell fizetnie, hogy megvásárolja az eszközt, és az igaz. Azonban minden előfizetésért fizetnie kell egy szolgáltatásért, amelyet az Amazon Firestick-en keresztül fér hozzá

Milyen alkalmazások érhetők el a Firestick-en?

A Firestick mindenféle alkalmazást kínál, kezdve a sporttól a zenéig és a szoftverektől kezdve a film streaming webhelyekig. Ezenkívül élő TV-alkalmazásokat kínál ingyenes és fizetett kategóriákban.

Mik a Jailbroken tűzoltók??

A Jailbroken Firesticks olyan alkalmazásokat tölthet be, amelyek nem szerepelnek a FireTV-n’A hivatalos App Store! Az összes tűzoltóeszköz és tűzoltó eszköz törölhető, ha tudod, hogyan kell helyesen csinálni. A Sideloading módszer a legelőnyösebb módszer a Firesticks megbízható börtönbe helyezésére.

Következtetés:

Kétségtelenül az Amazon Firestick a legjobb streaming eszköz! És az’mert mert sokkal több szolgáltatást és kompatibilitást kínál. mint kortársai. A legjobb élő TV-csatorna-alkalmazásoktól az élő sport- és zene-streaming alkalmazásokig szó szerint bármilyen alkalmazást telepíthet és konfigurálhat a Firestick-re, lehetővé téve ezzel hihetetlenül növeli az eszközből biztosított értéket.!

A fent említett alkalmazások listája csak a legfontosabb alkalmazás minden műfajhoz, amelyre összpontosítottam ebben a listában. De az’Nem igaz, mivel több száz más alkalmazás kínál széles választékot a Firestick szolgáltatásaival.

Nézze meg őket, és ha talál valami érdekes dolgot, amely szerepelhet a fenti listáinkban, kérjük, említse meg őket az alábbi megjegyzésszálban! Nagyon örülök, hogy kapcsolatba léphetek veled a témában, és módosíthatom a listáimat, ha eléggé relevánsnak találom az alkalmazást!

A mai naptól kezdve állítsa be a tűzoltó világot a Firestick készülékével!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me