7 najboljših usmerjevalnikov paradižnikov leta 2020

Danes najpogostejši proizvajalci usmerjevalnikov napajajo svoje naprave s privzeto programsko opremo (stalna programska oprema, vgrajena v usmerjevalnike samo za branje pomnilnika), ki usmerjevalnikom zagotavljajo splošno funkcionalnost. Včasih se lahko ta vdelana programska oprema za uporabnike izkaže za nezadostne’ za konfiguriranje različnih možnosti ena najpogostejših možnosti nastavitve najboljših storitev VPN na usmerjevalnike.

Novice Fifa Worldcup

Opomba! Z več & več varnostnih pomislekov, ki iz dneva v dan nastajajo, je za zaščito naprav, ko ste povezani z internetom, potreben VPN. Priporočamo, da na usmerjevalniku paradižnika nastavite VPN in tako šifrirate internetno povezavo za varno brskanje.

Pridobite VPN zdaj

Kaj je programska oprema za paradižnik Tomato?

Paradižnik je odprtokodna vdelana programska oprema, ki temelji na Linuxu in je zasnovana za usmerjevalnike s širokopasovnimi čipseti. Med dolgim ​​seznamom prednosti je vdelana programska oprema Tomato usmerjevalnika zaposlena z Ajaxom (naborom tehnik spletnega razvoja), ki omogoča lažje nalaganje spletnih strani & hitreje brez ponovnega nalaganja strani znova in znova. Razvijalci so zelo cenili tehnologijo usmerjevalnika paradižnika z dvema zelo vidnima modama Tomato by Shibby in Advanced Tomato slovi po svoji enostavni uporabi.

8 razlogov za uporabo strojne programske opreme za usmerjevalnik paradižnika

Običajno bi povzel 5 razlogov za uporabo usmerjevalnikov, ki so združljivi s paradižnikom, vendar bi bilo bolje, da to slišite od strokovnjakov, kot je FlashRouters:

Za vsak slučaj, če imamo s seboj uporabnike, ki niso pametni, je nekaj glavnih funkcij, ki vam olajšajo razumevanje dodane prednosti uporabe usmerjevalnika, ki temelji na paradižniku:

 1. Napredni nadzor pasovne širine QoS (Kakovost storitve)

Odlična možnost za navijače za pretakanje nastavitve pasovne širine, ki bo dodeljena različnim aplikacijam in spletnim mestom, kot so Netflix, HBO Now, YouTube itd..

     2. Statistika prometa po uporabniku ali IP naslovu

Odlična funkcija, zlasti za pisarniške nastavitve, ki omogoča skrbniku, da dobi podrobne statistike za vse uporabnike / naprave, povezane z usmerjevalnikom Tomato.

     3. OpenVPN, PPTP, & Konfiguracija VPN L2TP

Sijajna lastnost za dom & pisarniški VPN uporabniki, ki omogočajo enostavno konfiguracijo namesto z uporabo programske opreme VPN. To omogoča zaščito vseh vaših spletnih naprav, ne da bi bilo treba nanje neposredno namestiti zapletene ali napačne VPN aplikacije. Še posebej dobro za starejše naprave, ki ne’ne bodo imeli funkcije VPN.

     4. Napredna podpora za USB

Programska oprema za usmerjevalnik paradižnika odpira tudi dostop do naprav, ki jih želite priključiti na usmerjevalnik, kot so tiskalniki, naprave 4G MIFI, omrežni trdi diski itd..

      5. Uporabniku prijazen vmesnik na osnovi Ajaxa

Ajaxov vmesnik samodejno pospeši brskanje po spletu in zmanjša veliko časa nalaganja težkih spletnih strani z veliko medijev in Adobe Flash elementi.

      6. Dinamična nastavitev storitve DNS

V primeru, da želite nastaviti storitev SmartDNS za odblokiranje VoD storitev ali drugih spletnih mest, ne da bi upočasnili internet, kot v primeru VPN, vam programska oprema Tomato router ponuja ekskluzivno možnost, da to storite.

      7. Statistika pasovne širine

Druga ekskluzivna možnost, zlasti za delovne nastavitve, pri katerih lahko skrbnik (-e) opazuje podrobne statistične podatke o uporabi pasovne širine za uporabnika in za celotno omrežje.

      8. Vgrajeni BitTorrent

Da, v programski opremi za usmerjevalnik Tomato je vgrajen odjemalec BitTorrent. Omogoča vam upravljanje pasovne širine, hudournikov in drugih neverjetnih funkcij za pospešitev prenosov. Obstaja tudi odjemalec Tor, tako da lahko preusmerite promet skozi različna vozlišča in ne pošiljate svojih resničnih informacij po internetu.

Če želite izvedeti več in prebrati druge številne prednosti programske opreme za usmerjevalnik Tomato, si lahko ogledate tudi uradne strani Tomato, Advanced Tomato in Tomato by Shibby.

7 najboljših modelov usmerjevalnikov paradižnikov za vaš dom & Delo

Programska oprema Tomato je združljiva z ogromnim seznamom znamk usmerjevalnikov, vključno z ASUS, NetGear, LinkSys, HP, D-Link, Huawei, Tenda, ZTE in drugimi. Zaradi vsestranskosti programske opreme Best Tomato router je odlična izbira za oba doma & delovne nastavitve.

Spodaj je povzetek treh najboljših usmerjevalnikov paradižnika, ki jih morate upoštevati, in seznam 4 drugih možnosti usmerjevalnika paradižnika, da preverite, ali iščete nekaj ekstremnega:

Najboljši najboljši usmerjevalnik paradižnikov: ASUS RT-N66U Dual-Band Wireless-N900

Najbolj priljubljen usmerjevalnik s paradižnikom, Asus RT-N66U, je starejše zasnove proizvajalca. Je pa priljubljen zaradi svoje neusahljive združljivosti z vsemi različicami programske opreme Tomato. RT-N66U je združljiv z obema Paradižnik Shibby & Napredni paradižnik mods, ki vam omogoča izbiro vdelane programske opreme na njej.

najboljši usmerjevalnik paradižnikov

Čeprav je RT-N66U dvosmerni usmerjevalnik, v njem ni vgrajenega modema. To pomeni, da ga boste morali povezati z ponudnikom internetnih storitev’s modem s kablom. RT-N66U v pasu 5GHz ponuja velik doseg in hitrost. Ne pozabite, da je hitrost na usmerjevalniku omejena na največ 450Mbps. Prav tako usmerjevalnik ponuja samo podporo za prenos podatkov 802.11b, 802.11g in 802.11n, tako da, če želite hitrejši standard 802.11ac, potem verjetno pojdite z novejšim modelom.

Razen 4 gigabitnih vrat Ethernet RT-N66U ponuja dva USB vrata za priključitev tiskalnika za omrežje, 4G modem za hitrejšo povezljivost, omrežni trdi disk ali USB pogon za skupno rabo medijev v omrežje. Usmerjevalnik ima tanko eleganten dizajn, zato je zmagal’t ne morete odstraniti njegovih treh anten, če jih ne odstranite’ne potrebujem jih.

Dodatne specifikacije:

Usmerjevalnik podpira FTP, HHTP, BitTorrent, P2P odjemalce in NZB, vendar ne bo prenesel datotek s spletnih mest, ki zahtevajo preverjanje pristnosti v skladu z različnimi pregledi uporabnikov na CNetu. Napredne nastavitve usmerjevalnika so zelo podrobne, če ne’t namestite programsko opremo Tomato. Konfigurirate lahko VPN, določite prednostne pakete QoS, uporabite prilagodljiv požarni zid in dobite podporo za povezave IPv6. CNet’s splošno oddajanje RT-N66U je naslednje:

Obstaja pa nekaj težav, ko je doseg na RT-N66U, ko se odpravite do 25 metrov, hitrosti prenosa podatkov začele upadati. To opažamo tako pri radijskih pasovih 2,4GHz kot 5GHz. Na spletu lahko preverite različne ponudbe za RT-N66U s cenami od 85,99 USD na Amazoniji.

2. najboljši usmerjevalnik paradižnikovTenda W1801R / W1800R Wireless AC1750

W1801R (aka W1800R) je starinska zasnova usmerjevalnika iz omrežnih tehnoloških pionirjev Tenda. Kljub temu ne sodite zaradi drobnega fizičnega videza, saj je W1081R zver in eden najboljših usmerjevalnikov, primernih za paradižnike, ki jih lahko uporabljate doma. Usmerjevalnik deluje z zelo zanesljivim 600MHz CPU dvojnim pasom (2,4 GHz) & 5GHz) naprava, združljiva z obema Shibbyjem & Napredni modni paradižnik.

najboljša paradižnikova tenda

Ker zgornja slika kaže, je W1801R odlična izbira za uporabnike, ki želijo deliti medije po domačem omrežju s pomočjo vgrajene funkcije DLNA. Tenda’s W1801R je tudi odlična izbira za domače uporabnike, ki želijo pretakati videoposnetke visoke ločljivosti & TV v živo in igra na spletu. Dva vrata USB ponujata tudi možnost pritrditve trdih diskov in tiskalnikov za skupno rabo po omrežju. Ko jih je nikktech preizkusil v 15-metrskem območju, je bila največja brezžična povprečna hitrost zabeležena med 60 Mbps & 75 Mb / s.

Dodatne specifikacije:

Poleg dvojne zmogljivosti lahko W1801R poskrbi za 802.11 a / b / g in n združljive naprave, tako da ne glede na staro ali novo tehnologijo vaše naprave neomejeno prenašajo podatke. W1801R je s tremi zmogljivimi antenami primeren za velike domove z nastavitvami 5 uporabnikov ali več. Največja hitrost je bila posneta do največ 1300 Mbps, kar je za domače uporabnike dokaj sijajno.

Vgrajena vdelana programska oprema Tenda je smešna in je velik odziv pri napravi. Zato je potreba po programski opremi za usmerjevalnik Tomato na W1801R. Ker naprava uporablja ameriški čipset, se vrne na privzeto ameriško konfiguracijo in omeji število brezžičnih kanalov, ki jih lahko uporabite na 11. Veliko lažje lahko nastavite VPN, delite omrežne naprave in dobite več funkcionalnosti s programsko opremo Tomato na W1801R.

Tenda W1801R je odlična možnost za domače uporabnike in tiste z manjšim proračunom za kvaliteten usmerjevalnik. Zaradi svoje cene je W1081R odličen nadomestek dragih modelov usmerjevalnikov, ki vas stanejo med 60 in 100 dolarjev (odvisno od tega, kje kupujete od).

3. najboljši usmerjevalnik paradižnikov: NETGEAR Nighthawk AC1900 - R7000

Nighthawk R7000 je legenda za uporabnike programske opreme usmerjevalnika Tomato. Gre za starejše usmerjevalnike, združljive s Tomato, vendar vam ta majhna stvar lahko pokaže pomen hitrosti. Poganja a ‘dvojno jedro 1000 MHz procesor, 128 GB bliskovnega pomnilnika skladiščenje in 256 MB DDR RAM-a. To je resnično močan usmerjevalnik za nastavitve za majhne pisarne in domače nastavitve do 1000 kvadratnih metrov (potrjeno z različnimi pregledi domačih uporabnikov na Amazonu & druga spletna mesta).

najboljša mreža paradižnika

Leta 2014 je bil NightHawkR7000 najhitrejši usmerjevalnik 802.11ac, ki je na voljo pri proizvajalcu. Dokler ni izšla izdaja modela R8000 NightHawk. Brez dvoma je R7000 drag kos tehnike. Vendar pa je način močnejšega zagotavljanja več, kot je njegova denarna vrednost 150 do 200 dolarjev kotirajo na Amazonu. Združljivo z obema Shibby &Napredni paradižnik mods, je bil prvi usmerjevalnik Tomato testiran z mojo najhitrejšo storitev VPN prek domačega omrežja.

Uradnik R7000 podpira programsko opremo za usmerjevalnik Tomato, uradno pa ponuja tudi podporo za OpenVPN in Apple’s Tehnologija za varnostno kopiranje Time Machine. R7000 je ogromna naprava, vendar je to potrebno za dodatno funkcionalnost. Njegove 3 odlične antene, kot bi rekel Ron Wesley, so “krvavo briljantno!”.   Vnaprej je konfiguriran (že nastavljen za samodejno seznanjanje z vašim obstoječim omrežjem) s privzeto uporabniško ime & geslo, navedeno v napravi.

Dodatne specifikacije:

R7000 zdaj poganja NetGear Genie UI, ki omogoča nastavitev &konfiguracija tako enostavna tudi s posodobitvijo programske opreme usmerjevalnika Tomato. Toda ob ponovnem zagonu s programsko opremo Tomato R7000 omogoča, da napišete svoje mnenje za usmerjevalnik. Všeč vam bo sposobnost upravljanja hitrosti za različne aplikacije, funkcije za posredovanje vrat, nastavitev VPN-ja & upravljanje, DLNA, oddaljeni dostop in še veliko več.

NetGear’s R7000 je vgrajen v Wi-Fi čip Broadcom BCM4709 omogoča uporabo proizvajalca’S lastniško tehnologijo TurboQAM. To pomeni, da R7000 uporabnikom omogoča hitrejšo povezavo, vključno z vsemi standardi prenosa WIFI (802.11ac / n) in ne glede na radijske pasove (2.4 GHz ali 5GHz). TurboQAM omogoča vsem 2,4 GHz prenosom doseči prenos 200 Mbps namesto 150Mbps, kar pomeni, da bo deloval strelovodljivo tudi pri starejših mobilnih napravah & Omrežni ključi USB.

Čeprav sem ga našteval na tretjem mestu, je moj priporočeni usmerjevalnik Tomato združljiv. To je zaradi moje velike izkušnje z napravo. Moja prejšnja hiša je bila večja od 1800 kvadratnih metrov in je imela 7 uporabnikov povezanih prek 12 naprav. Običajno bi dosegel povprečno hitrost 24 MBPS v 22 metrski razdalji do svoje sobe. Vmes je bila tudi stena (moja širokopasovna povezava je bila 30 MB)..

Četrti najboljši usmerjevalnik paradižnikov: ASUS RT-AC3200 Wireless-AC3200

 1. Cena: Med 150 USD &180 dolarjev
 2. Skupine: Dvojno (2,4 GHz) & 5GHz kanalov) z združljivostjo protokola 802.11ac / n WIFI
 3. Vrata USB: Dva vhoda USB 3.0
 4. Druge neverjetne lastnosti
 5. Broadcom Turbo QAM tehnologija za 33% boljšo hitrost
 6. Dvojedrni 1GHz CPU z 128MB RAM-a
 7. Beam Forming + WIFI razširitvena tehnologija
 8. Vgrajen večstopenjski A.I. Tehnologija za zaščito podjetja Trends Micro
 9. Vgrajen uporabniški vmesnik ASUSWRT

najboljši brezžični usmerjevalnik paradižnikov

    Peti najboljši usmerjevalnik paradižnikov: Netgear R8000

 1. Cena: Med 259 dolarji&400 dolarjev
 2. Skupine: Tri (en 2,4 GHz &dva 5GHz kanala) z združljivostjo protokola 802.11ac WIFI
 3. Vrata USB: En USB 2.0 & en USB 3.0 vhod
 4. RAM / ROM: 256MB / 128MB
 5. Druge neverjetne lastnosti
 6. Dvojedrni 1GHz CPU
 7. BeamForming + tehnologija razširitve obsega
 8. Uporabniški vmesnik NetGear Genie

usmerjevalnik paradižnika netgear r800

    6. najboljši usmerjevalnik paradižnikov: D-Link DIR-868L

 1. Cena: Med 100 USD&190 dolarjev
 2. Skupine: Dvojno (2,4 GHz) &5GHz kanali) z združljivostjo protokola WIFI 802.11a / b / g / n / ac
 3. Vrata USB: En USB 3.0 vhod
 4. RAM / ROM: 256MB / 128MB
 5. Druge neverjetne lastnosti
 6. Dvojedrni 1GHz CPU
 7. BeamForming + tehnologija razširitve obsega
 8. Podpora za Wi-Fi Multimedia (WMM)
 9. Vgrajena podpora za VPN

najboljši paradižnikov usmerjevalnik d povezava

    7. najboljši usmerjevalnik paradižnikov: Linksys EA6900

 1. Cena: Med 120 dolarji & 150 dolarjev
 2. Skupine: Dvojno (2,4 GHz) & 5GHz kanali) z združljivostjo protokola WIFI 802.11a / b / g / n / ac
 3. Vrata USB: En USB 2.0 & En USB 3.0 vhod
 4. RAM / ROM: 256MB / 128MB
 5. Druge neverjetne lastnosti
 6. Dvojedrni procesor 800MHz
 7. BeamForming + tehnologija razširitve obsega
 8. Potrjeno z DLNA
 9. Vgrajena tehnologija Broadcom TurboQAM
 10. Podpora za Wi-Fi Multimedia (WMM)
 11. Znan po težavah s pregrevanjem, glitch v oblaku, nestabilen sprejem 5GHz in zelo drag

V matici

Trudil sem se po svojih najboljših močeh, da bi bili povzetki čim lažje razumljivi za laičnega bralca. Upam, da ta priročnik ponuja boljšo predstavo o uporabi določene znamke in modela usmerjevalnika. Če ti je bila moja všeč seznam najboljših usmerjevalnikov paradižnika, spusti nas spodaj. Če menite, da sem zamudil dobro možnost, me obvestite in to bom imel na seznamu ASAP.

Ne pozabite deliti in se naročiti, kmalu se vidimo s hladnejšimi tehničnimi pregledi & blogi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me