7 legjobb paradicsom-útválasztó 2020-ban

Manapság a legtöbb útválasztó-gyártó az alapértelmezett firmware-vel (az útválasztók csak olvasható memóriájába beépített állandó szoftverrel) táplálja az eszközöket, amelyek általános funkciókat biztosítanak az útválasztók számára. Időnként ez a firmware elégtelennek bizonyulhat a felhasználók számára’ a különféle lehetőségek konfigurálása, amelyek közül az egyik leggyakoribb az, hogy a legjobb VPN-szolgáltatásokat az útválasztókon beállítsuk.

Fifa Worldcup News

Jegyzet! Többnel & Ha napról napra nagyobb biztonsági problémák merülnek fel, akkor a VPN-t kötelezővé kell tenni az eszközök biztonságossá tételekor, amikor csatlakozik az internethez. Javasoljuk, hogy állítson be VPN-t a paradicsom-útválasztón, hogy titkosítsa az internetkapcsolatot a biztonságos böngészés érdekében.

Kérjen VPN-t most

Mi a Tomato Router szoftver??

A Tomato egy nyílt forráskódú, HyperWRT-alapú, Linux-alapú firmware, amelyet Broadcom Chipsets útválasztókhoz terveztek. Az előnyeinek hosszú listája között a Tomato router firmware az Ajax-ot (egy webfejlesztési technikának egy sorát) alkalmazza, amely lehetővé teszi a weboldalak egyszerűbb betöltését. & gyorsabban anélkül, hogy újra és újra feltöltené az oldalt. A paradicsomválasztó technológiát a fejlesztők óriási elismeréssel látják el, két nagyon kiemelkedő Tomato by Shibby modult és az Advanced Tomato modult használva, egyszerű használatuk érdekében.

8 ok a Paradicsom Router firmware használatához

Általában összefoglalom az öt okot a Tomato kompatibilis útválasztók használatára, de jobb, ha ezt meghallja a szakértők, például a FlashRouters részéről:

Csak abban az esetben, ha nem-tech hozzáértő felhasználókkal van velünk, itt van néhány főbb szolgáltatás, amely megkönnyíti az Ön számára a paradicsom alapú útválasztó használatának előnyeinek megértését:

 1. Fejlett QoS (szolgáltatásminőség) sávszélesség-vezérlés

Nagyszerű lehetőség a rajongók streamingjére, hogy konfigurálják a sávszélességet különféle alkalmazásokhoz és webhelyekhez, például Netflix, HBO Now, YouTube stb..

     2. Forgalmi statisztikák felhasználó vagy IP-cím szerint

Nagyszerű szolgáltatás, különösen az irodai beállításokhoz, amely lehetővé teszi a rendszergazda számára, hogy részletes statisztikákat kapjon a paradicsom útválasztóhoz csatlakoztatott összes felhasználóról / eszközről.

     3. OpenVPN, PPTP, & L2TP VPN konfiguráció

Ragyogó tulajdonság otthoni használatra & irodai alapú VPN felhasználók, amelyek a VPN szoftver használata helyett egyszerű konfigurálást tesznek lehetővé. Ez lehetővé teszi az összes online eszköz védelmét anélkül, hogy bonyolult vagy hibás VPN-alkalmazásokat kellene közvetlenül telepítenie rájuk. Különösen jó azoknak a régebbi eszközöknek, amelyek nem készülnek’Nincs VPN funkciója.

     4. Speciális USB támogatás

A paradicsom router szoftver hozzáférést biztosít azokhoz az eszközökhöz is, amelyeket csatlakoztatni kíván az útválasztóhoz, például nyomtatók, 4G MIFI eszközök, hálózati merevlemezek stb..

      5. Felhasználóbarát Ajax-alapú felület

Az Ajax alapú felület automatikusan felgyorsítja a webböngészést és csökkenti a sok média és Adobe flash elemmel rendelkező nehéz webhelyek betöltési idejét..

      6. Dinamikus DNS szolgáltatás beállítása

Csak abban az esetben, ha SmartDNS szolgáltatást kíván beállítani a VoD szolgáltatások vagy más webhelyek blokkolásának feloldásához anélkül, hogy lelassítaná az internetét, mint a VPN esetében, a Tomato router firmware kizárólagos lehetőséget kínál erre..

      7. Sávszélesség-statisztika

Egy másik exkluzív lehetőség, különösen a munkabeállításoknál, ahol az adminisztrátor (ok) megfigyelhetik a sávszélesség részletes statisztikáit felhasználó és az egész hálózat számára.

      8. Integrált BitTorrent

Igen, van egy beépített BitTorrent kliens a Tomato router szoftverben. Ez lehetővé teszi a sávszélesség, a torrentok és más csodálatos szolgáltatások kezelését a letöltések felgyorsítása érdekében. Van egy Tor kliens is, így a forgalmat különböző csomópontokon keresztül irányíthatja, ahelyett, hogy valós információit az interneten továbbítja.

Ha többet szeretne megtudni a Tomato router szoftver számos előnyeiről, olvassa el a hivatalos Tomato, Advanced Tomato és Tomato by Shibby oldalakat..

7 legjobb paradicsom-router modellek otthona számára & Munka

A Tomato firmware kompatibilis a router márkák hatalmas listájával, beleértve az ASUS, NetGear, LinkSys, HP, D-Link, Huawei, Tenda, ZTE és mások. A Best Tomato router szoftver sokoldalúságának köszönhetően kiváló választás, ha mindkét otthoni otthonában megtaláljuk & munkabeállítások.

Az alábbiakban összefoglalom a három legjobban figyelembe veendő paradicsom-útválasztót, valamint egy további 4 paradicsom-útválasztó opció felsorolása, hogy ellenőrizhessük, vajon valami szélsőséges:

Legjobb legjobb paradicsomirányító: ASUS RT-N66U kétsávos vezeték nélküli-N900

A legnépszerűbb paradicsomkompatibilis útválasztó, az Asus RT-N66U a gyártó régebbi kivitele. Népszerű azonban a Tomato összes firmware verziójának könyörtelen kompatibilitása miatt. Az RT-N66U kompatibilis mindkettővel Paradicsom Shibby & Haladó paradicsom modok, lehetővé téve a firmware kiválasztását.

legjobb paradicsom router

Bár az RT-N66U egy kétsávos útválasztó, nincs beépített modem. Ez azt jelenti, hogy csatlakoznia kell az internetszolgáltatóhoz’s modem kábellel. Az 5 GHz-es sávban az RT-N66U nagy hatótávolságot és sebességet kínál. Ne felejtse el, bár a sebesség legfeljebb 450Mbps lehet az útválasztón. Ezenkívül az útválasztó csak a 802.11b, 802.11g és 802.11n támogatást nyújtja az adatátvitelhez, tehát ha a gyorsabb 802.11ac szabványra vágyik, akkor valószínűleg egy újabb modellel jár..

A 4 gigabites Ethernet porton kívül az RT-N66U két USB portot kínál a hálózathoz használt nyomtató csatlakoztatásához, egy 4G modemet a gyorsabb csatlakozáshoz, egy hálózati merevlemezt vagy USB meghajtót a média megosztásához a hálózathoz. A router vékony, karcsú kialakítású, így nyert’Ne ragasszon ki, és annak három antennája eltávolítható, ha nem’nincs szüksége rájuk.

További előírások:

Az útválasztó támogatja az FTP, a HHTP, a BitTorrent, a P2P és az NZB klienseket, de nem tölt le fájlokat olyan webhelyekről, amelyek hitelesítést igényelnek a CNet felhasználói véleménye szerint. A router speciális beállításai meglehetősen részletesek, ha nem’telepítse a Tomato firmware-t. Konfigurálhatja a VPN-t, rangsorolhatja a QoS-csomagokat, használhatja a testreszabható tűzfalat, és támogatást is kaphat az IPv6-kapcsolatokhoz. CNet’Az RT-N66U teljes megsértése a következő:

Vannak bizonyos kérdések az RT-N66U tartományán, amikor 25 méteres adatátviteli sebesség csökkenni kezd. Ezt megfigyelték mind a 2,4 GHz, mind az 5 GHz rádió sávok esetében. Nézze meg az RT-N66U különféle ajánlatait online, az árak kezdődik $ 85.99 az Amazonon.

2. legjobb paradicsomirányítóTenda W1801R / W1800R vezeték nélküli AC1750

A W1801R (más néven W1800R) egy vintage router kialakítás, amelyet a Tenda hálózati technológiai úttörője készített. Ugyanakkor ne érintse meg apró fizikai megjelenését, mert a W1081R egy vadállat és az egyik legjobb paradicsomkompatibilis útválasztó, amelyet otthon használhat. A nagyon megbízható 600MHz-es CPU-ból táplált router kettős sávú (2,4 GHz) & 5 GHz-es eszköz, mindkét Shibby kompatibilis & Speciális paradicsom modok.

legjobb paradicsom router tenda

Mivel a fenti kép jelzi, hogy a W1801R ragyogó választás azoknak a felhasználóknak, akik a média megosztását az otthoni hálózaton kívánják használni a beépített DLNA szolgáltatás segítségével. Tenda’s A W1801R kiváló választás azoknak az otthoni felhasználóknak is, akik nagy felbontású videókat szeretnének közvetíteni & élő TV és játék online. Két USB-port lehetővé teszi a merevlemez-meghajtók és a nyomtatók hálózaton keresztüli megosztását is. Amikor a nikktech 15 méteres távolságon tesztelte, a vezeték nélküli maximális átlagos sebességet 60 Mbps között rögzítették & 75 Mbps.

További előírások:

A kettős sávú képesség mellett a W1801R képes a 802.11 a / b / g és n kompatibilis eszközök kiszolgálására, így függetlenül a régi vagy új technológiától, készülékei megkülönböztetés nélkül kapnak adatátvitelt. A három hatalmas antennájának köszönhetően a W1801R ideális nagy házakhoz, legalább 5 felhasználói beállítással. A maximális sebességet rögzítették, akár egy max1300 Mbps-ig is, ami az otthoni felhasználók számára meglehetősen ragyogó.

A beépített Tenda firmware nevetséges és a készülék nagy kihívása. Ezért szükség van a W1801R Tomato router szoftverére. Mivel az eszköz amerikai lapkakészletet használ, akkor visszatér az alapértelmezett amerikai konfigurációhoz, korlátozva ezzel a vezeték nélküli csatornák számát 11-ig. Sokkal könnyebben beállíthatja a VPN-t, megoszthatja a hálózati eszközöket és további funkciókat szerezhet a W1801R Tomato firmware-jével..

A Tenda W1801R kiváló lehetőség otthoni felhasználók számára, és azok számára, akiknek alacsonyabb költségvetése van egy minőségi útválasztónak. Ára miatt a W1081R kiválóan helyettesíti a drága útválasztó modelleket, amelyek köztük költségek merülnek fel 60 és 100 dollár (attól függően, hogy honnan vásárol).

3. legjobb paradicsomirányító: NETGEAR Nighthawk AC1900 - R7000

Az R7000 Nighthawk legenda a Tomato router firmware-felhasználóinak. Ez egy régebbi, a Tomato kompatibilis router gyártója, de ez a kis dolog megmutathatja a sebesség jelentését. Működteti a ‘kétmagos 1000 MHz-es processzor, 128 GB-os flash memória tárolás és 256 MB DDR RAM. Ez egy igazán nagy teljesítményű útválasztó kis irodai beállításokhoz és akár 1000 négyzetméternyi otthoni beállításokhoz (ezt az otthoni felhasználók különböző értékelései megerősítik az Amazonon) & egyéb webhelyek).

legjobb paradicsom router netgear

2014-ben a NightHawkR7000 volt a gyártó által elérhető leggyorsabb 802.11ac útválasztó. Addig, amíg az R8000 NightHawk modell meg nem jelenik. Ne kételkedjen abban, hogy az R7000 drága műalkotás. Ugyanakkor sokkal hatalmasabb, mint a pénzbeli értékének körülbelül $ 150- $ 200 szerepel az Amazon-on. Kompatibilis mindkettővel Shibby &Haladó paradicsom modok, ez volt az első paradicsom útválasztó, amelyet a leggyorsabb VPN szolgáltatással teszteltem az otthoni hálózaton.

Az R7000 hivatalos támogatja a Tomato router szoftvert, valamint hivatalos támogatást kínál az OpenVPN és az Apple számára is’s Time Machine biztonsági mentési technika. Az R7000 hatalmas eszköz, de ehhez szükséges a kiegészítő funkció. 3 kiváló antenna, mint Ron Wesley mondaná “véres ragyogó!”.   Előre konfigurálva van (már beállítva, hogy automatikusan párosuljon a meglévő hálózathoz), az alapértelmezett felhasználónévvel & az eszközön felsorolt ​​jelszó.

További előírások:

Az R7000-et most a NetGear Genie felhasználói felület hajtja végre, amely elvégzi a telepítést &A konfiguráció nagyon egyszerű, még a Tomato router szoftverfrissítésével is. A Tomato firmware-rel való újraindítás után az R7000 azonban lehetővé teszi, hogy saját áttekintést készítsen az útválasztóról. Imádni fogja azt a képességet, hogy kezelje a különböző alkalmazások sebességét, port-továbbítási funkciókat, VPN-beállításokat & menedzsment, DLNA, távoli hozzáférés és még sok más.

Netgear’Az R7000 be van ágyazva a Broadcom BCM4709 Wi-Fi chip lehetővé téve a gyártó számára’szabadalmaztatott TurboQAM technológiája. Ez azt jelenti, hogy az R7000 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsabb kapcsolatot élvezhessenek, beleértve az összes WIFI átviteli szabványt (802.11ac / n), és függetlenül a rádiósávoktól (2,4 GHz vagy 5 GHz). A TurboQAM lehetővé teszi, hogy az összes 2,4 GHz-es átvitel 200 MB / s-os átvitelt érjen el a 150Mbps-os helyett, ami azt jelenti, hogy villámgyorsan működik még régebbi mobil eszközökkel is & USB hálózati dongles.

Annak ellenére, hogy a harmadik helyen szerepel, ez az én ajánlott Tomato kompatibilis router. Ennek oka a nagy tapasztalatom van a készülékkel kapcsolatban. Az előző házam több mint 1800 négyzetméter volt, és 7 felhasználót csatlakoztatott 12 eszközön keresztül. Általában 24 MBPS átlagsebességet kapnék a szobámhoz vezető 22 méteres távolságon. A fal között is volt egy fal (szélessávú kapcsolatom 30 MBps volt).

4. legjobb paradicsomirányító: ASUS RT-AC3200 vezeték nélküli-AC3200

 1. Ár: 150 dollár között &180 $
 2. zenekarok: Kettős (2,4 GHz & 5 GHz-es csatornák) 802.11ac / n WIFI protokoll kompatibilitással
 3. USB portok: Két USB 3.0 port
 4. Egyéb elképesztő funkciók
 5. A Broadcom Turbo QAM technológia 33% -kal jobb sebességet jelent
 6. Kétmagos 1 GHz-es processzor 128 MB RAM-mal
 7. Beam Forming + WIFI sorozathosszabbító technológia
 8. Beépített többlépcsős A.I. Védőtechnika a Trends Micro-től
 9. Beépített ASUSWRT felhasználói felület

legjobb paradicsom vezeték nélküli router

    5. legjobb paradicsomirányító: Netgear R8000

 1. Ár: 259 USD között&400 $
 2. zenekarok: Tri (egy 2,4 GHz-es frekvencia) &két 5 GHz-es csatorna) 802.11ac WIFI protokoll kompatibilitással
 3. USB portok: Egy USB 2.0 & egy USB 3.0 port
 4. RAM / ROM: 256/128
 5. Egyéb elképesztő funkciók
 6. Kétmagos 1 GHz-es processzor
 7. BeamForming + tartománybővítő technológia
 8. NetGear Genie felhasználói felület

netgear r800 paradicsom router

    6. legjobb paradicsomirányító: D-Link DIR-868L

 1. Ár: 100 dollár között&$ 190
 2. zenekarok: Kettős (2,4 GHz &5 GHz-es csatornák), ​​802.11a / b / g / n / ac WIFI protokoll kompatibilitással
 3. USB portok: Egy USB 3.0 port
 4. RAM / ROM: 256/128
 5. Egyéb elképesztő funkciók
 6. Kétmagos 1 GHz-es processzor
 7. BeamForming + tartománybővítő technológia
 8. Wi-Fi Multimedia (WMM) támogatás
 9. Beépített VPN-támogatás

legjobb paradicsom router d link

    7. legjobb paradicsomirányító: Linksys EA6900

 1. Ár: 120 USD között & 150 $
 2. zenekarok: Kettős (2,4 GHz & 5 GHz-es csatornák), ​​802.11a / b / g / n / ac WIFI protokoll kompatibilitással
 3. USB portok: Egy USB 2.0 & Egy USB 3.0 port
 4. RAM / ROM: 256/128
 5. Egyéb elképesztő funkciók
 6. Kétmagos 800MHz-es CPU
 7. BeamForming + tartománybővítő technológia
 8. DLNAcertified
 9. Beépített Broadcom TurboQAM tech
 10. Wi-Fi Multimedia (WMM) támogatás
 11. A túlmelegedéssel kapcsolatos problémákról, a felhőfunkciók hibájáról, az instabil 5 GHz-es vételről és nagyon drága

Dióhéjban

Megpróbáltam mindent megtenni, hogy az összefoglalókat a laikus olvasó számára a lehető legkönnyebben megértsem. Remélem, hogy ez az útmutató jobb képet ad egy adott router márka és modell használatáról. Ha tetszett nekem legjobb paradicsom router listája, adj nekünk kiáltást alább. Továbbá, ha úgy érzi, hogy elmulasztottam egy jó lehetőséget, tudassa velem, és felveszem az ASAP listájára.

Ne felejtsd el megosztani és feliratkozni, hamarosan találkozunk hűvösebb tech áttekintésekkel & blogok.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me