7 cele mai bune routere de tomate din 2020

Astăzi, majoritatea producătorilor de routere obișnuiți își alimentează dispozitivele cu firmware-ul implicit (un software permanent încorporat într-un router de citire numai pentru memorie) oferind funcționalitate generală ruterelor. Uneori, acest firmware se poate dovedi a fi destul de insuficient pentru utilizatori’ pentru a configura diverse opțiuni, una dintre cele mai comune putând configura cele mai bune servicii VPN pe routere.

Fifa Worldcup News

Notă! Cu mai mult & mai multe probleme de securitate care apar zi de zi, o VPN este o necesitate, pentru a vă asigura dispozitivele atunci când sunteți conectat la Internet. Vă recomandăm să configurați un VPN pe un tomate router, pentru a cripta conexiunea la internet pentru o navigare sigură.

Obțineți un VPN acum

Ce este software-ul Tomter Router?

Tomato este un firmware open source bazat pe HyperWRT, bazat pe Linux, conceput pentru routere cu chipseturi Broadcom. Printre lista sa lungă de beneficii, firmware-ul routerului Tomato folosește Ajax (un set de tehnici de dezvoltare web), care permite încărcarea mai ușoară a paginilor web & mai repede fără a reîncărca pagina din nou și din nou. Tehnologia routerului de tomate a fost apreciată în mod imens de către dezvoltatori cu două mod-uri foarte importante Tomato by Shibby și Advanced Tomato renumite pentru ușurința lor de utilizare.

8 Motive pentru utilizarea firmware-ului Router Tomato

De obicei, aș rezuma cele 5 motive pentru a utiliza routerele compatibile cu Tomato, dar ar fi mai bine să îl auziți de la experți, cum ar fi de la FlashRouters:

Doar în cazul în care avem utilizatori experimentali non-tech cu noi, aici sunt câteva caracteristici de top care vă sunt ușor de înțeles avantajul suplimentar al utilizării unui router bazat pe tomate:

 1. Controle avansate de lățime de bandă QoS (calitate a serviciului)

O opțiune excelentă pentru streaming fani pentru a configura lățimea de bandă pentru a fi alocată pentru diverse aplicații și site-uri web, cum ar fi Netflix, HBO Now, YouTube etc..

     2. Statisticile traficului după utilizator sau adresă IP

O caracteristică excelentă, în special pentru setările de birou, care permit administratorului să obțină statistici detaliate pentru toți utilizatorii / dispozitivele conectate la routerul Tomato.

     3. OpenVPN, PPTP, & Configurare VPN L2TP

O caracteristică strălucitoare pentru acasă & Utilizatorii de VPN de la birou, care permit configurarea ușoară în loc să folosească software VPN Aceasta vă permite să vă protejați toate dispozitivele online fără a fi nevoie să instalați aplicații VPN complicate sau defecte pe ele direct. Este deosebit de bun pentru dispozitivele mai vechi, care nu’nu am funcționalitate VPN.

     4. Suport USB avansat

Software-ul de router pentru tomate deschide, de asemenea, acces la dispozitivele pe care doriți să le atașați routerului, precum imprimante, dispozitive 4G MIFI, hard disk-uri de rețea etc..

      5. Interfață prietenoasă bazată pe Ajax

Interfața bazată pe Ajax grăbește automat navigarea web și reduce timpul de încărcare pentru paginile web grele, cu o mulțime de elemente multimedia și de Adobe Flash.

      6. Configurare dinamică a serviciului DNS

Doar în cazul în care doriți să configurați un serviciu SmartDNS pentru deblocarea serviciilor VoD sau a altor site-uri web, fără a încetini internetul dvs. ca în cazul VPN, firmware-ul routerului Tomato vă oferă opțiunea exclusivă în acest sens..

      7. Statistici privind lățimea de bandă

O altă opțiune exclusivă, în special pentru setările de lucru, în care administratorul (administratorii) poate observa statistici detaliate de utilizare a lățimii de bandă de către utilizator și pentru întreaga rețea.

      8. BitTorrent integrat

Da, există un client BitTorrent încorporat în software-ul de router Tomato. Vă permite să gestionați lățimea de bandă, torentele și alte funcții uimitoare pentru a accelera descărcările. Există, de asemenea, un client Tor, astfel încât să puteți dirija traficul prin diferite noduri, în loc să difuzați informațiile dvs. reale pe internet.

Pentru a afla mai multe și a citi despre alte beneficii numeroase ale software-ului de router Tomato, puteți consulta și paginile oficiale Tomato, Advanced Tomato și Tomato by Shibby.

7 cele mai bune modele de router pentru tomate pentru casa ta & Muncă

Firmware-ul Tomato este compatibil cu o listă uriașă de mărci de router, inclusiv ASUS, NetGear, LinkSys, HP, D-Link, Huawei, Tenda, ZTE și altele. Datorită versatilității software-ului Best Tomter router, este o alegere excelentă pentru a avea atât acasă & setări de lucru.

Mai jos este rezumatul meu cu cele mai bune 3 routere Tomato pe care ar trebui să le iei în considerare, plus o listă de alte 4 opțiuni de router Tomato pentru a verifica dacă ești în căutarea a ceva extrem:

Cel mai bun router de tomate: ASUS RT-N66U dual-band Wireless-N900

Cel mai popular router compatibil cu tomate, Asus RT-N66U este un design mai vechi al producătorului. Cu toate acestea, este popular datorită compatibilității sale necruțătoare cu toate versiunile de firmware Tomato. RT-N66U este compatibil cu ambele Tomate de Shibby & Tomate avansate mod-uri, permițându-vă să alegeți o firmware pe ea.

cel mai bun router de roșii

Deși RT-N66U este un router cu bandă duală, nu există niciun modem încorporat în el. Aceasta înseamnă că va trebui să-l conectați la ISP’s modem cu un cablu. Pe banda de 5GHz, RT-N66U oferă o gamă și o viteză deosebită. Nu uitați, deși viteza este limitată la maximum 450Mbps pe router. De asemenea, routerul oferă suport 802.11b, 802.11g și 802.11n doar pentru transmisia de date, deci dacă doriți un standard 802.11ac mai rapid, atunci mergeți probabil cu un model mai nou.

În afară de cele 4 porturi Ethernet gigabit, RT-N66U oferă două porturi USB pentru a conecta o imprimantă pe care să o folosească pentru rețea, un modem 4G pentru conectivitate mai rapidă, un hard disk de rețea sau o unitate USB pentru a partaja media la rețea. Routerul are un design elegant și subțire, așa că a câștigat’Nu rămâneți și cele trei antene ale acestuia pot fi îndepărtate în cazul în care nu’nu am nevoie de ele.

Specificații suplimentare:

Routerul acceptă clienți FTP, HHTP, BitTorrent, P2P și NZB, dar nu va descărca fișiere de pe site-urile web care necesită autentificare în funcție de diverse recenzii ale utilizatorilor de pe CNet. Setările avansate ale routerului sunt destul de detaliate dacă nu oferiți’nu instalați firmware-ul Tomato. Puteți configura VPN, acorda prioritate pachetelor QoS, utilizați firewallul personalizabil și puteți obține suport și pentru conexiunile IPv6. CNet’acordarea generală a RT-N66U este următoarea:

Cu toate acestea, există anumite probleme cu raza de acțiune a RT-N66U, când ieșiți până când viteza de transmisie a datelor de 25 de metri începe să scadă. Acest lucru a fost observat atât pentru benzile radio de 2,4 GHz cât și pentru cele 5GHz. Puteți consulta diferite oferte pentru RT-N66U online cu prețuri începând de la $ 85.99 pe Amazon.

Al doilea cel mai bun router de tomateTenda W1801R / W1800R Wireless AC1750

W1801R (numit W1800R) este un design de router vintage de la pionierul tehnologiei de rețea Tenda. Cu toate acestea, nu te încumeta pentru aspectul fizic minuscul, deoarece W1081R este o fiară și unul dintre cele mai bune routere compatibile cu tomate disponibile pentru a fi folosite acasă. Alimentat de un procesor foarte fiabil de 600 MHz, routerul este o bandă duală (2,4 GHz) & 5GHz) dispozitiv compatibil atât cu Shibby & Mod de tomate avansate.

cea mai bună tendă de router de tomate

După cum se arată în imaginea de mai sus, W1801R este o alegere strălucită pentru utilizatorii care doresc să partajeze media prin rețeaua de origine folosind funcția DLNA încorporată. TENDA’s W1801R este, de asemenea, o alegere excelentă pentru utilizatorii casnici care doresc să transmită videoclipuri de înaltă definiție & TV în direct și joc online. Două porturi USB oferă, de asemenea, posibilitatea de a atașa hard disk-uri și imprimante pentru a partaja în rețea. Atunci când a fost testat pe un interval de 15 metri de către nikktech, viteza medie maximă wireless a fost înregistrată între 60 Mbps & 75 Mbps.

Specificații suplimentare:

Pe lângă capacitatea de bandă dublă, W1801R poate furniza 802.11 a / b / g și n dispozitive compatibile, astfel încât, indiferent de tehnologia veche sau nouă, dispozitivele dvs. primesc transmisii de date fără discriminare. Ajutat de cele trei antene puternice, W1801R este ideal pentru casele mari cu setări de 5 utilizatori sau mai mult. Viteza maximă a fost înregistrată până la max1300 Mbps, ceea ce este destul de genial pentru utilizatorii casnici.

Firmware-ul încorporat în Tenda este ridicol și este marea oprire a dispozitivului. De aici, nevoia de software de router Tomato pe W1801R. Deoarece dispozitivul folosește un chipset american, revine la configurația implicită a SUA, limitând numărul de canale wireless pe care le puteți utiliza la 11. Puteți configura VPN mult mai ușor, partaja dispozitivele de rețea și obțineți mai multe funcționalități cu firmware-ul Tomato de pe W1801R.

Tenda W1801R este o opțiune superbă pentru utilizatorii casnici și cei cu un buget mai mic pentru un router de calitate. Datorită prețului său, W1081R este un înlocuitor genial pentru modelele de routere costisitoare care vă costă între 60 $ și 100 $ (în funcție de unde cumpărați).

Al treilea cel mai bun router de tomate: NETGEAR Nighthawk AC1900 - R7000

R7000 Nighthawk este o legendă pentru utilizatorii de firmware de router Tomato. Este un router mai vechi compatibil cu Tomato, dar acest mic lucru vă poate arăta semnificația vitezei. Powered by a ‘cu două nuclee Procesor 1000 MHz, 128 GB memorie flash depozitare și 256 MB de memorie RAM DDR. Acesta este un router cu adevărat puternic pentru setări de birou mici și setări de până la 1000 de metri pătrați (afirmați de diverse recenzii ale utilizatorilor de acasă pe Amazon & alte site-uri web).

cel mai bun roșu netgear de roșii

În 2014, NightHawkR7000 a fost cel mai rapid router 802.11ac disponibil de la producător. Până a apărut lansarea modelului R8000 NightHawk. Nu aveți îndoieli, R7000 este o piesă scumpă de tehnologie. Cu toate acestea, este mult mai puternic oferind mai mult decât valoarea sa monetară în jur $ 150- $ 200 de listate pe Amazon. Compatibil cu ambele Shibby &Tomate avansate mods, a fost primul router Tomato testat cu cel mai rapid serviciu VPN de pe rețeaua mea de acasă.

Oficialul R7000 acceptă software-ul de router Tomato, oficial oferă suport și pentru OpenVPN și Apple’s Tehnologie de rezervă pentru mașina timpului R7000 este un dispozitiv uriaș, dar acest lucru este necesar pentru funcționalitatea suplimentară. Cele 3 antene excelente precum Ron Wesley ar spune că sunt “sângeroasă strălucitoare!”.   Este configurat în prealabil (deja configurat pentru a se asocia automat cu rețeaua existentă), cu numele de utilizator implicit & parola listată pe dispozitiv.

Specificații suplimentare:

R7000 este acum condus de NetGear Genie UI, care realizează configurarea &configurare atât de ușor, chiar și cu o actualizare software a routerului Tomato. Dar, atunci când reîncărcați cu firmware-ul Tomato, R7000 vă permite să scrieți propria recenzie pentru router. Vă va plăcea abilitatea de a gestiona viteza pentru diferite aplicații, funcții de redirecționare a porturilor, configurare VPN & management, DLNA, acces la distanță și multe altele.

NetGear’s R7000 este încorporat cu Cipul Wi-Fi Broadcom BCM4709 permițându-i să folosească producătorul’s tehnologie TurboQAM proprie. Acest lucru înseamnă că R7000 permite utilizatorilor să se bucure de o conexiune mai rapidă, incluzând toate standardele de transfer WIFI (802.11ac / n) și indiferent de benzile radio (2.4 GHz sau 5GHz). TurboQAM permite ca toate transmisiile de 2,4 GHz să realizeze transfer de 200 Mbps în loc de 150Mbps, ceea ce înseamnă că va funcționa rapid fulger chiar și cu dispozitive mobile mai vechi & Rețeaua USB se oprește.

Deși l-am enumerat al treilea, este routerul meu recomandat pentru Tomato. Aceasta se datorează experienței mele deosebite cu dispozitivul. Casa mea anterioară avea peste 1800 de metri pătrați și avea 7 utilizatori conectați prin 12 dispozitive. De obicei, aș primi o viteză medie de 24 MBPS pe distanța de 22 de metri față de camera mea. Era și un perete între ele (conexiunea mea în bandă largă era de 30MBPS).

Al 4-lea cel mai bun router de tomate: ASUS RT-AC3200 Wireless-AC3200

 1. Preț: Între 150 $ &$ la 180
 2. benzi: Dual (2,4 GHz) & Canale 5GHz) cu compatibilitate de protocol WIFI 802.11ac / n
 3. Porturi USB: Două porturi USB 3.0
 4. Alte caracteristici uimitoare
 5. Broadcom Turbo QAM tehnologie pentru o viteză cu 33% mai bună
 6. CPU Dual Core 1GHz cu 128 MB RAM
 7. Formarea fasciculului + tehnologia extender de gamă WIFI
 8. Built-in Multistage A.I. Tehnologie de protecție de la Trends Micro
 9. Interfață de utilizator ASUSWRT încorporată

cel mai bun router wireless de tomate

    Al 5-lea cel mai bun router de tomate: Netgear R8000

 1. Preț: Între 259 USD&$ 400 de
 2. benzi: Tri (unul de 2,4 GHz) &două canale 5GHz) cu compatibilitate a protocolului WIFI 802.11ac
 3. Porturi USB: Un USB 2.0 & un port USB 3.0
 4. RAM / ROM: 256MB / 128MB
 5. Alte caracteristici uimitoare
 6. Procesor dual core 1GHz
 7. BeamForming + tehnologie extender de gamă
 8. Interfață de utilizare NetGear Genie

rouge de rouge netgear r800

    Al 6-lea cel mai bun router de tomate: D-Link DIR-868L

 1. Preț: Între 100 $&$ 190 de
 2. benzi: Dual (2,4 GHz) &Canale 5GHz) cu compatibilitate a protocolului WIFI 802.11a / b / g / n / ac
 3. Porturi USB: Un port USB 3.0
 4. RAM / ROM: 256MB / 128MB
 5. Alte caracteristici uimitoare
 6. Procesor dual core 1GHz
 7. BeamForming + tehnologie extender de gamă
 8. Suport Wi-Fi Multimedia (WMM)
 9. Suport VPN încorporat

cel mai bun router de tomate d link

    Al 7-lea cel mai bun router de tomate: Linksys EA6900

 1. Preț: Între 120 $ & $ 150 de
 2. benzi: Dual (2,4 GHz) & Canale 5GHz) cu compatibilitate a protocolului WIFI 802.11a / b / g / n / ac
 3. Porturi USB: Un USB 2.0 & Un port USB 3.0
 4. RAM / ROM: 256MB / 128MB
 5. Alte caracteristici uimitoare
 6. CPU dual-core de 800 MHz
 7. BeamForming + tehnologie extender de gamă
 8. DLNAcertified
 9. Broadcom TurboQAM tech încorporat
 10. Suport Wi-Fi Multimedia (WMM)
 11. Cunoscut pentru probleme de supraîncălzire, funcție de glitch în cloud, recepție instabilă de 5 GHz și foarte scump

Pe scurt

Am încercat tot posibilul să păstrez rezumate cât mai ușor de înțeles pentru cititorul laic. Sper că acest ghid oferă o idee mai bună de a utiliza un anumit brand și model de router. Dacă ți-a plăcut al meu cea mai bună listă de routere Tomato, dă-ne un strigăt mai jos. De asemenea, dacă simțiți că am ratat o opțiune bună, anunță-mă și o voi face listată cât mai repede.

Nu uitați să vă împărtășiți și să vă abonați, ne vedem în curând cu recenzii de tehnologie mai cool & bloguri.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me