7 bedste tomatruter i 2020

I dag driver de mest almindelige routerfabrikanter deres enheder med deres standard firmware (en permanent software indbygget i en router Read Only Memory), der giver routerne generel funktionalitet. Til tider kan denne firmware vise sig at være ganske utilstrækkelig for brugerne’ at konfigurere forskellige indstillinger en af ​​de mest almindelige at være i stand til at opsætte Bedste VPN-tjenester på routere.

Fifa Worldcup News

Bemærk! Med mere & flere sikkerhedsproblemer, der opstår dag for dag, en VPN er et must for at sikre dine enheder, når de er tilsluttet internettet. Vi anbefaler dig at opsætte en VPN på en tomatruter for at kryptere din internetforbindelse til sikker browsing.

Hent en VPN nu

Hvad er Tomato Router-software?

Tomato er en open source HyperWRT-baseret, Linux-drevet firmware designet til routere med Broadcom Chipsets. Blandt sin lange liste over fordele beskæftiger Tomato router firmware Ajax (et sæt webudviklingsteknikker), der giver websider mulighed for at indlæse lettere & hurtigere uden at indlæse siden igen og igen. Tomat router tech er blevet meget værdsat af udviklere med to meget prominente mods Tomato af Shibby og Advanced Tomato berømt for deres brugervenlighed.

8 grunde til at bruge tomatruter-firmware

Normalt vil jeg sammenfatte de 5 grunde til at bruge Tomato-kompatible routere, men det ville være bedre for dig at høre det fra eksperterne, såsom fra FlashRouters:

Bare i tilfælde af at vi ikke-teknisk kyndige brugere er med os her, er der nogle af de vigtigste funktioner, der er lette for dig at forstå den ekstra fordel ved at bruge en tomatbaseret router:

 1. Avanceret QoS (kvalitet af service) båndbreddekontrol

En fantastisk mulighed for streaming af fans til at konfigurere båndbredde, der skal allokeres til forskellige apper og websteder som Netflix, HBO Now, YouTube osv..

     2. Trafikstatistik efter bruger eller IP-adresse

En fantastisk funktion specielt til kontorindstillinger, der giver administratoren mulighed for at få detaljerede statistikker for alle brugere / enheder, der er forbundet til Tomato-routeren.

     3. OpenVPN, PPTP, & L2TP VPN-konfiguration

En strålende funktion til hjemmet & kontorbaserede VPN-brugere, der tillader let konfiguration i stedet for at bruge VPN-software. Dette gør det muligt at beskytte alle dine online enheder uden at skulle installere komplicerede eller defekte VPN-apps direkte på dem. Især godt til ældre enheder, der ikke gør’t har VPN-funktionalitet.

     4. Avanceret USB-support

Tomat router software åbner også adgang til hvilke enheder du vil tilslutte til routeren som printere, 4G MIFI enheder, netværks harddiske osv..

      5. Brugervenlig Ajax-baseret interface

Den Ajax-baserede grænseflade fremskynder automatisk browsing og reducerer belastningstider for tunge websider med masser af medier og Adobe flash-elementer.

      6. Opsætning af dynamisk DNS-service

Bare i tilfælde af at du ønsker at opsætte en SmartDNS-tjeneste til at fjerne blokering af VoD-tjenester eller andre websteder uden at bremse dit internet som med VPN, tilbyder Tomato router firmware dig den eksklusive mulighed for at gøre det.

      7. Båndbreddestatistik

En anden eksklusiv mulighed, specielt til arbejdsindstillinger, hvor administratoren (e) kan overvåge detaljeret brugsstatistik for båndbredde af bruger og for hele netværket.

      8. Integreret BitTorrent

Ja, der er en indbygget BitTorrent-klient i Tomato router-softwaren. Det giver dig mulighed for at styre båndbredde, torrenter og andre fantastiske funktioner for at fremskynde downloads. Der er også en Tor-klient, så du kan dirigere trafik gennem forskellige noder i stedet for at udsende dine rigtige oplysninger over internettet.

For at lære mere og læse om andre utallige fordele ved Tomato router-software kan du også tjekke den officielle side af tomat, avanceret tomat og tomat fra Shibby.

7 bedste modeller til tomatruter til dit hjem & Arbejde

Tomato-firmwaren er kompatibel med en enorm liste over routermærker, herunder ASUS, NetGear, LinkSys, HP, D-Link, Huawei, Tenda, ZTE og andre. På grund af den alsidighed, der findes i Best Tomato router-softwaren, er det et fremragende valg at have i begge hjem & arbejdsindstillinger.

Nedenfor er min oversigt over de 3 bedste tomatrutere, du skal overveje, plus en liste over 4 andre tomatomatruterindstillinger for at se, om du leder efter noget ekstremt:

Top Bedste tomatruter: ASUS RT-N66U Dual-Band Wireless-N900

Den mest populære Tomato-kompatible router, Asus RT-N66U, er et ældre design fra producenten. Det er dog populært på grund af dets ubarmhjertige kompatibilitet med alle Tomato-firmwareversioner. RT-N66U er kompatibel med begge dele Tomat af Shibby & Avanceret tomat mods, så du kan vælge firmware på den.

bedste tomat router

Selvom RT-N66U er en router med dobbelt bånd, er der ikke indbygget noget modem i det. Dette betyder, at du bliver nødt til at forbinde den til internetudbyderen’s-modem med et kabel. Over 5GHz-båndet tilbyder RT-N66U stor rækkevidde og hastighed. Husk dog, at hastigheden er begrænset til maksimalt 450 Mbps på routeren. Routeren tilbyder også kun 802.11b, 802.11g og 802.11n support til datatransmission, så hvis du ønsker den hurtigere 802.11ac-standard, skal du sandsynligvis gå med en nyere model.

Bortset fra de 4 gigabit Ethernet-porte tilbyder RT-N66U to USB-port til tilslutning af en printer, der skal bruges til netværket, et 4G-modem til hurtigere forbindelse, et netværksharddisk eller USB-drev til at dele medier til netværket. Routeren har et slankt elegant design, så det vandt’t stick ud, og dens tre antenner kan fjernes, hvis du ikke gør det’t har brug for dem.

Yderligere specifikationer:

Routeren understøtter FTP, HHTP, BitTorrent, P2P-klienter og NZB, men vil ikke downloade filer fra websteder, der kræver godkendelse i henhold til forskellige brugeranmeldelser på CNet. De avancerede indstillinger på routeren er ganske detaljerede, hvis du ikke gør det’t installer Tomato-firmwaren. Du kan konfigurere VPN, prioritere QoS-pakker, bruge den tilpassbare firewall og også få support til IPv6-forbindelser. CNet’den samlede tilbagetrækning af RT-N66U er som følger:

Der er dog nogle problemer, som rækkevidden på RT-N66U, når du går ud til 25 meters datatransmissionshastigheder, begynder at falde. Dette er observeret både for 2,4 GHz og 5 GHz radiobånd. Du kan tjekke forskellige tilbud på RT-N66U online med priser fra $ 85,99 på Amazon.

2. bedste tomatruterTenda W1801R / W1800R Trådløs AC1750

W1801R (også kendt som W1800R) er et vintage router-design fra netværkets tech-pioner Tenda. Skønt, falder ikke for dets lille fysiske udseende, fordi W1081R er et udyr og en af ​​de bedste tomatkompatible routere, der er tilgængelige at bruge derhjemme. Drives af en meget pålidelig 600 MHz CPU er routeren et dobbelt bånd (2,4 GHz & 5GHz) -enhed, der er kompatibel med begge Shibby & Avancerede tomatmods.

bedste tomat router tenda

Som billedet ovenfor viser, er W1801R et strålende valg for brugere, der ønsker mediedeling via hjemmenetværket ved hjælp af den indbyggede DLNA-funktion. Tenda’s W1801R er også et strålende valg for hjemmebrugere, der ønsker at streame HD-videoer & live tv og spil online. To USB-porte tilbyder også muligheden for at tilslutte harddiske og printere til at dele over netværket. Når den blev testet over et område på 15 meter af nikktech, blev den maksimale trådløse gennemsnitlige hastighed registreret mellem 60 Mbps & 75 Mbps.

Yderligere specifikationer:

Ud over dobbeltbåndets kapacitet kan W1801R imødekomme 802.11 a / b / g og n-kompatible enheder, så uanset gamle eller nye teknik får dine enheder dataoverførsler ubetinget. Assisteret med sine tre kraftfulde antenner er W1801R ideel til store hjem med indstillinger for 5 brugere eller mere. Den maksimale hastighed er blevet registreret for at gå op til en max1300 Mbps, hvilket er ret strålende for hjemmebrugere.

Den indbyggede Tenda-firmware er latterligt og er den store afkørsel omkring enheden. Derfor er behovet for Tomato router-software på W1801R. Da enheden bruger et amerikansk chipset vender det tilbage til standardkonfigurationen i USA, hvilket begrænser antallet af trådløse kanaler, du kan bruge til 11. Du kan opsætte VPN meget let, dele netværksenheder og få mere funktionalitet med Tomato-firmware på W1801R.

Tenda W1801R er en fremragende mulighed for hjemmebrugere og dem med et mindre budget til en router af høj kvalitet. På grund af sin pris er W1081R en strålende erstatning for dyre routermodeller, der koster dig imellem $ 60 og $ 100 (afhængigt af hvor du køber fra).

3. bedste tomatruter: NETGEAR Nighthawk AC1900 - R7000

R7000 Nighthawk er en legende for firmatabrugere af Tomato router. Det er en ældre Tomato-kompatibel routermærke, men denne lille ting kan vise dig betydningen af ​​hastighed. Drevet af en ‘dobbelt kerne 1000 MHz processor, 128 GB flashhukommelse opbevaring og 256 MB DDR RAM. Dette er en virkelig kraftig router til små kontorindstillinger og op til 1000 m² fødevareindstillinger (bekræftet af forskellige hjemmebrugers anmeldelser på Amazon & andre websteder).

bedste tomat router netgear

I 2014 var NightHawkR7000 den hurtigste 802.11ac router tilgængelig fra producenten. Indtil udgivelsen af ​​R8000 NightHawk-modellen kom ud. Tvivler ikke, R7000 er et dyrt stykke tech. Men det er langt mere kraftfuldt at levere mere end dens monetære værdi på omkring $ 150 $ 200 noteret på Amazon. Kompatibel med begge dele Shibby &Avanceret tomat mods, det var den første Tomato router testet med min hurtigste VPN service over mit hjemmenetværk.

Den officielle R7000 understøtter Tomato routersoftware, den officielle tilbyder også support til OpenVPN og Apple’s Backup-teknologi til Time Machine. R7000 er en enorm enhed, men dette er nødvendigt for den ekstra funktionalitet. Dens 3 fremragende antenner, som Ron Wesley ville sige, er “blodige strålende!”.   Det er forud konfigureret (allerede indstillet til automatisk at parre med dit eksisterende netværk) med standardbrugernavnet & adgangskode, der er angivet på enheden.

Yderligere specifikationer:

R7000 er nu drevet af NetGear Genie UI, der laver opsætning &konfiguration så meget let, selv med en Tomato router-softwareopdatering. Men når du genstarter med Tomato-firmwaren, giver R7000 dig mulighed for at skrive din egen anmeldelse til routeren. Du vil elske muligheden for at styre hastighed for forskellige apps, portvideresendingsfunktioner, VPN-opsætning & administration, DLNA, fjernadgang og meget mere.

NetGear’s R7000 er integreret med Broadcom BCM4709 Wi-Fi-chip tillader det at bruge fabrikanten’s proprietære TurboQAM-teknologi. Dette betyder, at R7000 giver brugerne mulighed for at nyde en hurtigere forbindelse, indbefatter alle WIFI-overførselsstandarder (802.11ac / n) og uanset radiobånd (2,4 GHz eller 5GHz). TurboQAM tillader alle 2,4 GHz transmissioner at opnå 200 Mbps overførsel i stedet for 150 Mbps, hvilket betyder, at det vil arbejde lynet hurtigt, selv med ældre mobile enheder & USB-netværk dongles.

Selvom jeg har anført det tredje, er det min anbefalede Tomato-kompatible router. Dette er på grund af min store oplevelse med enheden. Mit forrige hus var over 1800 kvadratmeter og havde 7 brugere forbundet via 12 enheder. Jeg får normalt en gennemsnitlig hastighed på 24 MBPS over 22 meters afstand til mit værelse. Der var også en mur imellem (min bredbåndsforbindelse var 30MBPS).

4. bedste tomatruter: ASUS RT-AC3200 Wireless-AC3200

 1. Pris: Mellem $ 150 &$ 180
 2. bånd: Dobbelt (2,4 GHz & 5GHz-kanaler) med 802.11ac / n WIFI-protokollkompatibilitet
 3. USB-porte: To USB 3.0-porte
 4. Andre fantastiske funktioner
 5. Broadcom Turbo QAM-teknologi for 33% bedre hastighed
 6. Dual Core 1 GHz CPU med 128 MB RAM
 7. Beam Forming + WIFI-rækkevidere-teknologi
 8. Indbygget multistages A.I. Beskyttelsesteknologi fra Trends Micro
 9. Indbygget ASUSWRT brugergrænseflade

bedste trådløse tomat router

    5. bedste tomatruter: Netgear R8000

 1. Pris: Mellem $ 259&$ 400
 2. bånd: Tri (en 2,4 GHz &to 5GHz-kanaler) med 802.11ac WIFI-protokolkompatibilitet
 3. USB-porte: Én USB 2.0 & en USB 3.0-port
 4. RAM / ROM: 256MB / 128MB
 5. Andre fantastiske funktioner
 6. Dual Core 1 GHz CPU
 7. BeamForming + range extender-teknologi
 8. NetGear Genie UI

netgear r800 tomat router

    6. bedste tomatruter: D-Link DIR-868L

 1. Pris: Mellem $ 100&$ 190
 2. bånd: Dobbelt (2,4 GHz &5GHz-kanaler) med 802.11a / b / g / n / ac WIFI-protokollkompatibilitet
 3. USB-porte: Én USB 3.0-port
 4. RAM / ROM: 256MB / 128MB
 5. Andre fantastiske funktioner
 6. Dual Core 1 GHz CPU
 7. BeamForming + range extender-teknologi
 8. Wi-Fi Multimedia (WMM) support
 9. VPN support indbygget

bedste tomat router d link

    7. bedste tomatruter: Linksys EA6900

 1. Pris: Mellem $ 120 & $ 150
 2. bånd: Dobbelt (2,4 GHz & 5GHz-kanaler) med 802.11a / b / g / n / ac WIFI-protokollkompatibilitet
 3. USB-porte: Én USB 2.0 & Én USB 3.0-port
 4. RAM / ROM: 256MB / 128MB
 5. Andre fantastiske funktioner
 6. Dual Core 800MHz CPU
 7. BeamForming + range extender-teknologi
 8. DLNAcertified
 9. Broadcom TurboQAM-teknologi indbygget
 10. Wi-Fi Multimedia (WMM) support
 11. Kendt for problemer med overophedning, glitch in cloud-funktion, ustabil 5 GHz modtagelse og meget dyrt

I en nøddeskal

Jeg har forsøgt mit bedste for at holde resuméerne så lette at forstå som muligt for lægmandslæseren. Jeg håber, at denne guide giver en bedre idé om at bruge et bestemt routermærke og -model. Hvis du kunne lide min bedste liste over tomatrutere, giv os et råbe ud nedenfor. Hvis du føler, at jeg har gået glip af en god mulighed, så lad mig det vide, og jeg får det opført ASAP.

Husk at dele og abonnere, jeg ser dig snart med køligere tech-anmeldelser & blogs.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me