7 καλύτεροι δρομολογητές τομάτας το 2020

Σήμερα, οι περισσότεροι συνηθισμένοι κατασκευαστές δρομολογητών τροφοδοτούν τις συσκευές τους με το προεπιλεγμένο υλικολογισμικό τους (ένα μόνιμο λογισμικό ενσωματωμένο σε έναν δρομολογητή μνήμης μόνο για ανάγνωση) που παρέχει γενική λειτουργικότητα στους δρομολογητές. Μερικές φορές αυτά τα firmware μπορεί να αποδειχθούν αρκετά ανεπαρκή για τους χρήστες’ για να διαμορφώσετε διάφορες επιλογές, μία από τις πιο συνηθισμένες δυνατότητες ρύθμισης των καλύτερων υπηρεσιών VPN σε δρομολογητές.


Νέα του Fifa Worldcup

Σημείωση! Με περισσότερα & περισσότερες ανησυχίες ασφάλειας που προκύπτουν μέρα με τη μέρα, ένα VPN είναι απαραίτητο, για να εξασφαλίσετε τις συσκευές σας όταν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο. Σας συνιστούμε να ρυθμίσετε ένα VPN σε δρομολογητή ντομάτας, για να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο για ασφαλή περιήγηση.

Αποκτήστε ένα VPN τώρα

Contents

Τι είναι το λογισμικό δρομολογητή ντομάτας?

Το Tomato είναι ένα ανοιχτό λογισμικό βασισμένο σε HyperWRT που υποστηρίζεται από Linux και έχει σχεδιαστεί για δρομολογητές με Chipsets Broadcom. Μεταξύ της μακράς λίστας των πλεονεκτημάτων, το firmware router Tomato χρησιμοποιεί το Ajax (ένα σύνολο τεχνικών ανάπτυξης ιστοσελίδων), το οποίο επιτρέπει την εύκολη φόρτωση ιστοσελίδων & γρήγορα χωρίς να φορτώνετε ξανά τη σελίδα. Το Tomato router tech έχει εκτιμηθεί πάρα πολύ από τους προγραμματιστές με δύο πολύ διακεκριμένους τρόπους Tomato από Shibby και Advanced Tomato φημίζεται για την ευκολία χρήσης τους.

8 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το Firmware δρομολογητή ντομάτας

Συνήθως θα ήθελα να συνοψίσω τους 5 λόγους για τους δρομολογητές συμβατούς με το Tomato, αλλά θα ήταν καλύτερο να το ακούσετε από τους ειδικούς, όπως από το FlashRouters:

Ακριβώς σε περίπτωση που έχουμε μη-tech καταλαβαίνω χρήστες μαζί μας εδώ είναι μερικά κορυφαία χαρακτηριστικά που διευκολύνεται για να καταλάβετε το πρόσθετο πλεονέκτημα της χρήσης ενός Tomato με βάση το δρομολογητή:

 1. Προηγμένοι έλεγχοι εύρους ζώνης QoS (ποιότητας υπηρεσίας)

Μια μεγάλη επιλογή για streaming fans για να ρυθμίσετε το εύρος ζώνης που θα διατεθεί σε διάφορες εφαρμογές και ιστοσελίδες όπως Netflix, HBO Now, YouTube κ.λπ..

     2. Στατιστικά της κυκλοφορίας ανά χρήστη ή Διεύθυνση IP

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό ειδικά για τις ρυθμίσεις γραφείου που επιτρέπουν στο διαχειριστή να αποκτήσει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για όλους τους χρήστες / συσκευές που είναι συνδεδεμένοι στο router Tomato.

     3. OpenVPN, PPTP, & Διαμόρφωση VPN του L2TP

Ένα λαμπρό χαρακτηριστικό για το σπίτι & οι χρήστες VPN που βασίζονται στο γραφείο επιτρέπουν εύκολη διαμόρφωση αντί να χρησιμοποιούν λογισμικό VPN. Αυτό επιτρέπει την προστασία όλων των online συσκευών σας χωρίς να χρειάζεται να εγκαθιστάτε άμεσα σε αυτές περίπλοκες ή ελαττωματικές εφαρμογές VPN. Ιδιαίτερα καλό για παλιότερες συσκευές που δεν έχουν’t έχουν λειτουργίες VPN.

     4. Προηγμένη υποστήριξη USB

Το λογισμικό δρομολογητή ντομάτας ανοίγει επίσης πρόσβαση σε συσκευές που θέλετε να επισυνάψετε στον δρομολογητή, όπως εκτυπωτές, συσκευές MIFI 4G, σκληροί δίσκοι δικτύου κ.λπ..

      5. Φιλική προς τον χρήστη διασύνδεση με βάση το Ajax

Η διεπαφή βασισμένη στο Ajax επιταχύνει αυτόματα την περιήγηση στο Web και μειώνει τους χρόνους φόρτωσης για βαριές ιστοσελίδες με πολλά μέσα και στοιχεία Flash Adobe.

      6. Ρύθμιση δυναμικής υπηρεσίας DNS

Ακριβώς σε περίπτωση που επιθυμείτε να ρυθμίσετε μια υπηρεσία SmartDNS για να ξεμπλοκάρετε τις υπηρεσίες VoD ή άλλες ιστοσελίδες χωρίς να επιβραδύνετε το διαδίκτυο όπως στην περίπτωση του VPN, το firmware router Tomato σας προσφέρει την αποκλειστική επιλογή για να το κάνετε.

      7. Στατιστικές εύρους ζώνης

Μια άλλη αποκλειστική επιλογή ειδικά για τις ρυθμίσεις εργασίας, όπου οι διαχειριστές μπορούν να παρατηρούν λεπτομερή στατιστικά στοιχεία χρήσης εύρους ζώνης ανά χρήστη και για ολόκληρο το δίκτυο.

      8. Ενσωματωμένο BitTorrent

Ναι, υπάρχει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent στο λογισμικό δρομολογητή Tomato. Σας επιτρέπει να διαχειριστείτε εύρος ζώνης, torrents και άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά για να επιταχύνετε τις λήψεις. Υπάρχει επίσης ένας πελάτης Tor για να μπορείτε να κατευθύνετε την επισκεψιμότητα μέσω διαφορετικών κόμβων παρά να μεταδώσετε τις πραγματικές πληροφορίες σας μέσω του Διαδικτύου.

Για να μάθετε περισσότερα και να διαβάσετε για άλλα πολλά πλεονεκτήματα του λογισμικού router Tomato μπορείτε επίσης να ελέγξετε έξω τις επίσημες σελίδες Tomato, Advanced Tomato και Tomato by Shibby.

7 καλύτερα μοντέλα δρομολογητή τομάτας για το σπίτι σας & Δουλειά

Το firmware της Τομάτας είναι συμβατό με μια τεράστια λίστα με μάρκες router όπως τα ASUS, NetGear, LinkSys, HP, D-Link, Huawei, Tenda, ZTE και άλλα. Λόγω της ευελιξίας του λογισμικού router Best Tomato, είναι μια εξαιρετική επιλογή να έχουμε και στο σπίτι & ρυθμίσεις εργασίας.

Παρακάτω είναι η περίληψη των 3 καλύτερων δρομολογητών ντομάτας που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς και μια λίστα με άλλες 4 επιλογές δρομολογητή Τομάτα για να ελέγξετε αν ψάχνετε για κάτι ακραίο:

Κορυφαίος καλύτερος δρομολογητής ντομάτας: Ασύρματο ασύρματο δίκτυο N900 της ASUS RT-N66U

Ο πιο δημοφιλής δρομολογητής συμβατός με το Tomato, το Asus RT-N66U είναι παλαιότερο σχέδιο από τον κατασκευαστή. Είναι όμως δημοφιλής λόγω της αμείλικτης συμβατότητάς του με όλες τις εκδόσεις υλικολογισμικού Tomato. Το RT-N66U είναι συμβατό και με τα δύο Ντομάτα από τον Σίμπι & Προχωρημένη ντομάτα mods, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το firmware σε αυτό.

καλύτερος δρομολογητής ντομάτας

Παρόλο που το RT-N66U είναι δρομολογητής διπλής ζώνης, δεν υπάρχει ενσωματωμένο μόντεμ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το συνδέσετε με τον ISP’s μόντεμ με καλώδιο. Στη ζώνη των 5GHz, το RT-N66U προσφέρει μεγάλη εμβέλεια και ταχύτητα. Θυμηθείτε αν η ταχύτητα περιορίζεται σε ένα μέγιστο 450Mbps στο δρομολογητή. Επίσης, ο δρομολογητής υποστηρίζει μόνο υποστήριξη 802.11b, 802.11g και 802.11n για τη μετάδοση δεδομένων, οπότε εάν επιθυμείτε το ταχύτερο πρότυπο 802.11ac τότε πιθανότατα να πάτε με ένα νεότερο μοντέλο.

Εκτός από τις θύρες Ethernet 4 gigabit, το RT-N66U προσφέρει δύο θύρες USB για τη σύνδεση ενός εκτυπωτή που χρησιμοποιείται για το δίκτυο, ενός μόντεμ 4G για ταχύτερη σύνδεση, ενός σκληρού δίσκου δικτύου ή μονάδας USB για κοινή χρήση μέσων στο δίκτυο. Ο δρομολογητής έχει ένα λεπτό κομψό σχέδιο, ώστε να κερδίσει’t βγαίνουν έξω και οι τρεις κεραίες μπορούν να αφαιρεθούν σε περίπτωση που don’t τους χρειάζονται.

Πρόσθετες προδιαγραφές:

Ο δρομολογητής υποστηρίζει FTP, HHTP, BitTorrent, P2P πελάτες και NZB, αλλά δεν θα κατεβάσει αρχεία από ιστότοπους που απαιτούν έλεγχο ταυτότητας σύμφωνα με διάφορες κριτικές χρηστών στο CNet. Οι προχωρημένες ρυθμίσεις στο δρομολογητή είναι αρκετά λεπτομερείς αν δεν έχετε’t εγκαταστήστε το firmware της Τομάτας. Μπορείτε να διαμορφώσετε το VPN, να δώσετε προτεραιότητα στα πακέτα QoS, να χρησιμοποιήσετε το προσαρμόσιμο τείχος προστασίας και επίσης να λάβετε υποστήριξη για συνδέσεις IPv6. CNet’Η συνολική εκτόξευση του RT-N66U είναι ως εξής:

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα ζητήματα σχετικά με την εμβέλεια στην συσκευή RT-N66U, όταν βγαίνετε μέχρι και 25 μέτρα οι ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων αρχίζουν να μειώνονται. Αυτό παρατηρήθηκε τόσο για τις ζώνες ραδιοσυχνοτήτων 2,4GHz όσο και για τα 5GHz. Μπορείτε να ελέγξετε διαφορετικές προσφορές για το RT-N66U online με τιμές που αρχίζουν από 85,99 δολάρια στο Amazon.

2ος καλύτερος δρομολογητής ντομάταςTenda W1801R / W1800R Ασύρματο AC1750

Το W1801R (γνωστός και ως W1800R) είναι ένα vintage σχεδιασμός δρομολογητή από την πρωτοποριακή τεχνολογία δικτύωσης Tenda. Παρόλα αυτά, μην πέφτετε για τη μικροσκοπική εμφάνιση του, επειδή το W1081R είναι ένα θηρίο και ένας από τους καλύτερους δρομολογητές συμβατούς με την τομάτα που είναι διαθέσιμοι για χρήση στο σπίτι. Powered by a very reliable 600MHz CPU ο δρομολογητής είναι μια διπλή ζώνη (2.4GHz & 5GHz) συμβατή και με τις δύο συσκευές Shibby & Προηγμένα mods ντομάτας.

το καλύτερο tenda δρομέας ντομάτας

Όπως δείχνει η παραπάνω εικόνα, το W1801R είναι μια λαμπρή επιλογή για χρήστες που επιθυμούν να μοιραστούν πολυμέσα μέσω του οικιακού δικτύου χρησιμοποιώντας τη ενσωματωμένη λειτουργία DLNA. Τέντα’s W1801R είναι επίσης μια λαμπρή επιλογή για οικιακούς χρήστες που επιθυμούν να προβάλλουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας & ζωντανή τηλεόραση και online παιχνίδι. Δύο θύρες USB προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης σκληρών δίσκων και εκτυπωτών για κοινή χρήση μέσω του δικτύου. Όταν δοκιμάστηκε σε περιοχή 15 μέτρων από την nikktech, η μέση μέγιστη ταχύτητα ασύρματης επικοινωνίας καταγράφηκε μεταξύ 60 Mbps & 75 Mbps.

Πρόσθετες προδιαγραφές:

Εκτός από τη δυνατότητα διπλής ζώνης, το W1801R μπορεί να εξυπηρετεί 802.11 a / b / g και n συμβατές συσκευές, οπότε δεν έχει σημασία παλιά ή νέα τεχνολογία οι συσκευές σας παίρνουν δεδομένα μετάδοσης αδιάκριτα. Με τη βοήθεια των τριών ισχυρών κεραιών, το W1801R είναι ιδανικό για μεγάλες κατοικίες με ρυθμίσεις 5 ή περισσότερων χρηστών. Η μέγιστη ταχύτητα έχει καταγραφεί μέχρι το μέγιστο1300 Mbps, το οποίο είναι πολύ λαμπρό για τους οικιακούς χρήστες.

Το ενσωματωμένο firmware Tenda είναι γελοίο και είναι το μεγάλο turnoff σχετικά με τη συσκευή. Ως εκ τούτου, η ανάγκη για το λογισμικό router Tomato στο W1801R. Δεδομένου ότι η συσκευή χρησιμοποιεί ένα αμερικανικό chipset, επανέρχεται στην προεπιλεγμένη διαμόρφωση των ΗΠΑ, περιορίζοντας τον αριθμό των ασύρματων καναλιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να 11. Μπορείτε να ρυθμίσετε το VPN πολύ εύκολα, να μοιράζεστε συσκευές δικτύου και να έχετε περισσότερη λειτουργικότητα με το firmware της Τομάτας στο W1801R.

Το Tenda W1801R είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους οικιακούς χρήστες και τους χρήστες με μικρότερο προϋπολογισμό για έναν ποιοτικό δρομολογητή. Λόγω της τιμής του, το W1081R είναι ένα λαμπρό υποκατάστατο για τα ακριβότερα μοντέλα router που σας κοστίζουν μεταξύ $ 60 και $ 100 (ανάλογα με το πού αγοράζετε από).

3ος καλύτερος δρομολογητής ντομάτας: NETGEAR Nighthawk AC1900 - R7000

Το R7000 Nighthawk είναι ένας θρύλος για τους χρήστες firmware του Tomato router. Πρόκειται για ένα παλαιότερο make router συμβατό με το Tomato, αλλά αυτό το μικρό πράγμα μπορεί να σας δείξει την έννοια της ταχύτητας. Powered by a ‘διπύρηνο Επεξεργαστής 1000 MHz, 128 GB μνήμης flash αποθήκευση και 256MB DDR RAM. Αυτός είναι ένας πραγματικά ισχυρός δρομολογητής για μικρές ρυθμίσεις γραφείου και έως 1000 τετραγωνικά πόδια για τις ρυθμίσεις στο σπίτι (επιβεβαιώνεται από διάφορες κριτικές χρηστών στο Amazon & άλλες ιστοσελίδες).

καλύτερο δρομολογητή ντοματών netgear

Το 2014, το NightHawkR7000 ήταν ο ταχύτερος δρομολογητής 802.11ac διαθέσιμος από τον κατασκευαστή. Μέχρι την κυκλοφορία του μοντέλου R8000 NightHawk. Δεν έχει καμία αμφιβολία, το R7000 είναι ένα ακριβό κομμάτι της τεχνολογίας. Ωστόσο, είναι πιο ισχυρό τρόπο να παραδώσει περισσότερα από τη νομισματική της αξία γύρω $ 150 - $ 200 που είναι εισηγμένες στο Amazon. Συμβατό με τα δύο Shibby &Προχωρημένη ντομάτα mods, ήταν ο πρώτος δρομολογητής ντομάτας που δοκιμάστηκε με την πιο γρήγορη υπηρεσία VPN μέσω του οικιακού μου δικτύου.

Ο επίσημος υπάλληλος της R7000 υποστηρίζει το λογισμικό δρομολογητή Tomato, επίσης επίσημο προσφέρει υποστήριξη για το OpenVPN και την Apple’s Time Machine Back-up τεχνολογίας. Το R7000 είναι μια τεράστια συσκευή, αλλά αυτό είναι απαραίτητο για την πρόσθετη λειτουργικότητα. Οι 3 εξαιρετικές κεραίες του όπως ο Ron Wesley θα έλεγαν είναι “αιματηρή λάμψη!”.   Είναι προρυθμισμένο (ήδη ρυθμίζεται για να αντιστοιχεί αυτόματα στο υπάρχον δίκτυό σας), με το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη & κωδικό που εμφανίζεται στη συσκευή.

Πρόσθετες προδιαγραφές:

Το R7000 οδηγείται τώρα από το NetGear Genie UI, το οποίο κάνει setup &η διαμόρφωση είναι πολύ εύκολη ακόμη και με μια ενημέρωση λογισμικού δρομολογητή Τομάτας. Αλλά, όταν επανεκκινήσετε με το firmware της Τομάτας, το R7000 σάς επιτρέπει να γράψετε τη δική σας ανασκόπηση για το δρομολογητή. Θα αγαπήσετε τη δυνατότητα διαχείρισης ταχύτητας για διαφορετικές εφαρμογές, λειτουργίες προώθησης θυρών, ρύθμιση VPN & διαχείριση, DLNA, απομακρυσμένη πρόσβαση και πολλά άλλα.

NetGear’s R7000 είναι ενσωματωμένο με το Broadcom BCM4709 τσιπ Wi-Fi επιτρέποντάς του να χρησιμοποιεί τον κατασκευαστή’με την ιδιόκτητη τεχνολογία TurboQAM. Αυτό σημαίνει ότι το R7000 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ταχύτερη σύνδεση, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα πρότυπα μεταφοράς WIFI (802.11ac / n) και ανεξάρτητα από τις ζώνες ραδιοσυχνοτήτων (2.4 GHz ή 5GHz). Το TurboQAM επιτρέπει σε όλες τις μεταδόσεις 2,4 GHz να επιτυγχάνεται μεταφορά 200 Mbps αντί 150 Mbps, πράγμα που σημαίνει ότι θα λειτουργήσει με αστραπιαία ταχύτητα ακόμα και με παλαιότερες κινητές συσκευές & Δίκτυα δικτύου USB.

Παρόλο που το ανέφερα τρίτο, είναι ο συνιστώμενος δρομολογητής συμβατός με Tomato. Αυτό συμβαίνει λόγω της μεγάλης μου εμπειρίας με τη συσκευή. Το προηγούμενο σπίτι μου ήταν πάνω από 1800 τετραγωνικά πόδια και είχε 7 χρήστες συνδεδεμένους μέσω 12 συσκευών. Θα έδινα συνήθως μια μέση ταχύτητα 24 MBPS πάνω από την απόσταση 22 μέτρων στο δωμάτιό μου. Υπήρχε επίσης ένας τοίχος μεταξύ (ευρυζωνική σύνδεση μου ήταν 30MBPS).

4ος καλύτερος δρομολογητής ντομάτας: ASUS RT-AC3200 Wireless-AC3200

 1. Τιμή: Μεταξύ $ 150 &$ 180
 2. Ζώνες: Διπλή (2,4 GHz & 5GHz κανάλια) με συμβατότητα πρωτοκόλλου WIFI 802.11ac / n
 3. Θύρες USB: Δύο θύρες USB 3.0
 4. Άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά
 5. Τεχνολογία QAM Broadcom Turbo για 33% καλύτερη ταχύτητα
 6. Dual Core 1GHz CPU με 128MB RAM
 7. Beam Forming + τεχνολογία επέκτασης WIFI
 8. Ενσωματωμένη πολλαπλή βαθμίδα A.I. Τεχνολογία προστασίας από την Trends Micro
 9. Ενσωματωμένη διεπαφή χρήστη ASUSWRT

καλύτερο ασύρματο δρομολογητή ντομάτας

    5ος καλύτερος δρομολογητής ντομάτας: Netgear R8000

 1. Τιμή: Μεταξύ $ 259&400 δολάρια
 2. Ζώνες: Tri (μία 2.4GHz &δύο κανάλια 5GHz) με συμβατότητα πρωτοκόλλου WIFI 802.11ac
 3. Θύρες USB: Ένα USB 2.0 & μία θύρα USB 3.0
 4. RAM / ROM: 256MB / 128MB
 5. Άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά
 6. Dual Core 1GHz CPU
 7. BeamForming + τεχνολογία extender
 8. NetGear Genie UI

netgear r800 router ντομάτας

    6ος καλύτερος δρομολογητής ντομάτας: D-Link DIR-868L

 1. Τιμή: Μεταξύ $ 100&190 δολάρια
 2. Ζώνες: Διπλή (2,4 GHz &5GHz κανάλια) με συμβατότητα πρωτοκόλλου WIFI 802.11a / b / g / n / ac
 3. Θύρες USB: Μία θύρα USB 3.0
 4. RAM / ROM: 256MB / 128MB
 5. Άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά
 6. Dual Core 1GHz CPU
 7. BeamForming + τεχνολογία extender
 8. Υποστήριξη πολυμέσων Wi-Fi (WMM)
 9. Ενσωματωμένη υποστήριξη VPN

καλύτερος δρομολογητής ντομάτας d

    7ος καλύτερος δρομολογητής ντομάτας: Linksys EA6900

 1. Τιμή: Μεταξύ $ 120 & $ 150
 2. Ζώνες: Διπλή (2,4 GHz & 5GHz κανάλια) με συμβατότητα πρωτοκόλλου WIFI 802.11a / b / g / n / ac
 3. Θύρες USB: Ένα USB 2.0 & Μία θύρα USB 3.0
 4. RAM / ROM: 256MB / 128MB
 5. Άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά
 6. Dual Core 800MHz CPU
 7. BeamForming + τεχνολογία extender
 8. Έλεγχος DLNA
 9. Τεχνολογία Broadcom TurboQAM τεχνολογίας ενσωματωμένο
 10. Υποστήριξη πολυμέσων Wi-Fi (WMM)
 11. Γνωστή για τα προβλήματα υπερθέρμανσης, glitch σε σύννεφο χαρακτηριστικό, ασταθής λήψη 5Ghz και πολύ ακριβό

Με λίγα λόγια

Δοκίμασα το καλύτερό μου για να κρατήσω τις περιλήψεις όσο το δυνατόν πιο κατανοητές για τον αναγνώστη λαϊκών. Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός δίνει μια καλύτερη ιδέα για τη χρήση μιας συγκεκριμένης μάρκας και μοντέλου δρομολογητή. Αν μου άρεσε την καλύτερη λίστα δρομολογητών ντομάτας, δώστε μας μια φωνή από κάτω. Επίσης, εάν αισθάνεστε ότι χάσατε μια καλή επιλογή, ενημερώστε με και θα το αναφέρω ASAP.

Θυμηθείτε να μοιραστείτε και να εγγραφείτε, θα σας δω σύντομα με πιο cool κριτικές τεχνολογίας & blogs.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me