5 najboljih Kodi skinova za isprobavanje u 2020. za Krypton i FireStick

Kodi je brzo postao omiljeni internetski softver za strujanje “rezači kabela” & “kablovi nevers”. Toliko toga možete učiniti preko Kodi XBMC, uključujući gledanje videozapisa, slušanje glazbe, korištenje različitih programa, gledanje prezentacija fotografija, pa čak i prilagođavanje vašeg Kodija s najboljim kožama dostupnim za medijski centar. Dakle, upustio sam se u misiju pronaći najbolje Kodijeve kože za Krypton u 2018. godini.

Upozorenje! Don’Ne instalirajte dodatke prije nego što pročitate naš Kodi VPN vodič
Kodi je bio pod strogim nadzorom. Vlasti su vruće na repovima kako bi lovile korisnike Kodija. Pogledajte naš najbolji VPN za Kodi da biste saznali kako ostati anoniman. Saznajte kako deblokirati najbolje Kodi dodatke i osigurati svoju privatnost od vlasnika autorskih prava.

Najbolje Kodi Krypton kože

Zadana koža estuarija za Krypton bila je jedna od najboljih promjena koje su uložili programeri u softver, ali korisnici’ obično zahtijevaju korištenje drugih kože na Kodi Krypton, dok prilagođavaju druge značajke zaslona. pustiti’započnite s našim odbrojavanjem najboljih verzija kodi kripton 17 verzija kože 2017:

1) Aeon Nox 5: Redux – najbolji kodi Krypton kože

Možda jedan od najatraktivnijih & po mom mišljenju najbolje Kodi Krypton kože “Aeon Nox 5: Redux”nude neke velike vizualne promjene u Kodi-ju. Možete uređivati ​​dizajn dizajna svojih najboljih Kodi dodataka plus promijeniti pozadinu za svaki različiti dodatak. Koža je dostupna u tri boje, uključujući zadanu Metallic temu, crvenu & Siva i narančasta tema.

aeon nox najbolje kodi kripton kože

Najatraktivnija značajka Aeon Nox 5 koju ćete definitivno zavoljeti je različit prikaz prozora koji možete dodijeliti svojim dodacima. Također možete konfigurirati svaku različitu stranicu tako da ima svoj jedinstveni prikaz, na primjer, ja mogu dodijeliti drugačiji prikaz za svaku stranicu Exodus kategorije i potkategorije..

aeon nox kodi kripton verzija 17 koža

Kako instalirati Aeon Nox 5: Redux na Kodi Krypton verzije 17

  1. S početnog zaslona idite na Sustav >Sučelje >klik Koža
  2. Kliknite Više >svitak &pronaći Aeon 5 Nox: Redux, a zatim kliknite na nju
  3. Neka Kodi instalira novu kožu, kad dovrši, ona će tražiti “Ako želite zadržati ovu promjenu”, kliknite Da
  4. Sada bi trebali imati Aeon 5 Nox na svom Kodi-ju
  Come sbloccare Kodi nel Regno Unito e guardare gli streaming di calcio in inglese

2) Metropolis Kodi Krypton Skin

Još jedna najbolje ocijenjena kože Kodi Krypton je koža slatkiša Metropolis kože koja se također može dobiti preko Kodi dodatnog spremišta i može se instalirati iz izbornika sustava. Metropolis ima divan dizajn pun medija u obliku teksta, najbolje slike i ikone za svaku značajku, potpuno mijenja način izgleda vašeg Kodi Krypton u usporedbi sa svim ostalim najboljim Kodi kriptonovim kožama. Metropolis nudi fuziju retro & moderni elementi koji joj daju privlačniji izgled od većine homogenih Kodi kriptonskih koža izgrađenih na temama sutoka ili estuarija.

metropolis kodi kripton kože

Metropolis koža nudi sjajnu kombinaciju jednostavnih ikona s odgovarajućim slikama i atraktivnim fontovima. Metropolis koža predstavlja izvrsne vizualizacije kad pristupite svojim medijima u svojim dodacima za video, glazbu i programe. Svaka se medijska stavka prikazuje s vlastitim IMDB ocjenama, sinopsisom i ocjenama gledatelja. Pronaći ćete i opis postavki i izbornika sustava.

Metropolis kodi kripton verzija 17 koža

Dizajniran finoćom & jednostavnost na umu, Metropolis je vjerojatno najbolja koža za korisnike Kodi Krypton’ koji vole lako za navigaciju, ali animirano sučelje. Možete promijeniti između 7 različitih atraktivnih tema u Metropolis koži plus stvarno cool ikone & Kartice za slike su apsolutno čarobne. Osim prekrasnog korisničkog sučelja, Metropolis vam omogućuje prilagoditi mnoštvo značajki, uključujući slike dodataka, obožavatelje postera, slike galerije i promijeniti prikaz raznih izbornika unutar Kodija’s sučeljem.

standardna postavka metropole

3) AMBER kože Kodi Krypton Skin

Amber jakna za Kodi Krypton masivno je udahnula život u mobilnu verziju proslavljenog medijskog centra. Kompatibilan s Kodi inačicama Gotham i novijim, Amber koža je vrhunska sinergija stila i brzine. Lagana koža nudi izuzetno prilagođavanje zahvaljujući jednostavnim izbornicima, a nudi teme u 4 različite boje, a meni je najdraži zadani rustikalni dizajn.

jantarna kodi kripton kože

Najveća prednost Amber kože je nad uređajima sa zaslonom osjetljivim na dodir, a ako ste koristili Krypton na mobitelu složit ćete se, navigacija & gumbi su jednostavno očajni. Amber daje Kryptonu (posebno mobilnom) elegantan izgled uz razvrstavanje te jednostavnosti pomicanja zaslona i dodirivanja zaslona..

jantarni kodi kripton verzija 17 koža

4) Jedinstvo Kodi Krypton kože

Inspirirao Google’s Materijalni dizajn, Unity uvelike liči na vaš Android telefon na zaslonu Kodi. Stilski izbornici i vrhunski prijelazi u meniju kožu čine u 5 najboljih koža za Kodi Krypton. Jedinstvo je jednostavno jedinstveno i ne nalikuje ostalim Kodi kriptonovim kožama.

jedinstvo kodi kripton kože

To’Odlično je sučelje za Android korisnike koji Kodi koriste na Android uređajima, a možete prilagoditi i pozadine, ikone, prikaze prozora i izbornike. Upotreba jednostavnih fontova Skin’s skin nudi jasniji i živopisniji izgled vašeg Kodi media playera. Čim se vratite iz estuarija, primijetit ćete da Unity čini radnu površinu prostranom

  Top 3 sieci Pirate Bay VPN w 2020 r. - Pobieraj pliki bez obaw

jedinstvo kodi kripton verzija 17 koža

jedinstvo kodi kripton pozadine

5) Mimic Kodi Krypton Skin

Mimic je još jedna koža inspirirana Estuarijom s većim fontom i ikonama na zaslonu. Mimic je sjajna tema za Kodi Android korisnike i one koji vole veće teme prikaza. Mimic olakšava i brže obilaženje vaših uređaja s dodirom, a da pritom ne iskusite lažne klikove. Još jedan sjajan aspekt koji sam primijetio bio je da je mimička koža mnogo brža od estuarija ili ušća, klizanje po ekranima mnogo je fluidnije što ćete primijetiti.
oponaša kodi kripton kože

Također mi se sviđaju jednostavne ikone i raspored ikona u raznim izbornicima. Svaka ikona u izborniku postavki prikazuje podizbornike ispod opcije kao što možete vidjeti na snimkama zaslona u nastavku. Prilikom pregledavanja dodataka, ikonu prati kratak opis dodatka & Ime. ja’jako me se dojmio Mimić’s fluidnim sučeljem na mom Android telefonu, pomicanje je bolje i ikone mogu jasno vidjeti jednom.

mimički kodi kripton verzija 17 koža

Kodi Krypton Skins Linkovi za preuzimanje

Aeon Nox 5: Link za preuzimanje kože kodi Krypton

Link za preuzimanje kože Metropolis Kodi Krypton

Amber Kodi Krypton Skin Link za preuzimanje

Unity Kodi Krypton Skin Link za preuzimanje

Mimic Kodi Krypton Skin Link za preuzimanje

5 najboljih Kodi koža za Firestick

Zahvaljujući svojoj prirodi otvorenog koda, Kodi se pokazuje izuzetno prilagodljivom. S velikom kolekcijom dodataka / čarobnjaka možete medijski uređaj prilagoditi svojim potrebama. Možete čak preuzeti i instalirati Best Kodi kripton “koža”, koji mijenjaju fontove, izgled i boje kriptona kako bi postigli jedinstven i izvanredan izgled.

Sada, s nedavno objavljenim Amazon Fire TV 4K, dostupnost Kodi vatrene kože također se povećava. S boljim hardverom i tehnologijom, AFTV ima kompetenciju za bavljenje grafičkim intenzivnim temama – bez ulaska u tokar. Dakle, bez dodatnih pokusa, pogledajmo najbolje XBMC kože za Firestick u nastavku:

1. Transparentnost Amazon Fire TV Skin

Koža obožavatelja s glavnim ciljem promicanja transparentnosti i jednostavnosti uporabe. Ova koža oponaša stil prijašnjih tema XBMC-a i prikazuje velike slike modernih uređaja za reprodukciju medija i modernih dnevnih soba. Čak se može pohvaliti i vertikalnim sustavom izbornika koji omogućava korisnicima da koriste vlastite obožavatelje. Ova je opcija najprikladnija za one korisnike televizora Amazon Fire TV koji obožavaju umjetnička djela i zamišljaju prikaz.

Najbolje Kodi kože za Firestick

Osim što pruža dodatnu mogućnost za personaliziranje izgleda vaših medijskih kolekcija i za prikaz više slika za vaše datoteke, Transparency također podržava sve Kodi značajke. Programer je već unaprijed konfigurirao i uključio sve različite pogodnosti koje softver nudi.

Transparentnost Amazon Fire TV Skin

2. Titan Amazon Fire TV Skin

Titan koža za AFTV namijenjena je onima koji zahtijevaju trenutni pristup svojim medijskim sadržajima. Pojednostavljuje cjelokupni izgled softvera, promovirajući manje zbunjujuću postavku – zahvaljujući manjim opcijama i prilagodbama. Titan ima sličan izgled kao Windows 10, hvali se popločanim blokovskim izgledom.

  100 najlepších doplnkov Kodi pre filmy a živé televízne programy (testovaný a overený zoznam na rok 2020)

Titan Amazon Fire TV Skin

U zadanim postavkama koža ima samo ikone na početnom zaslonu, razvrstane u dva reda. Jedna prikazuje postavke, dodatke i YouTube, a druga se prikazuje u vašim medijskim bibliotekama. Na donjem središnjem dijelu ekrana nalazi se gumb za uključivanje na sličan način kao i pametni telefoni.

Titan Amazon Fire TV Skin 2017

3. Maglina Amazon Fire TV Skin

Ako u potrazi za svijetlom tematskom kožom za Kodi na Fire TV, maglica je definitivno prava opcija. Ova izuzetna i izuzetna tema podržava PlexBMC i nudi mogućnost stvaranja prilagođenih prečaca, dodavanja zapanjujućih umjetničkih djela i pružanja istinskog kino iskustva. Odlikuje se jednostavnim i razumljivim sučeljem – zahvaljujući korištenju sličica za svaki odabir / kategoriju / postavku.

Maglina Amazon Fire TV Skin

Izgled i dojam nevjerojatno su privlačni. Zahvaljujući jednostavnoj kategorizaciji i prikazu opcija, pronalaženje dobrog filma ili TV emisije za gledanje izuzetno je jednostavno. Ova koža također podržava dodatne widgete, TV uživo / PVR, dodirnu podršku, VideoExtras, TvTunes i cdArt.

Maglica Amazon Fire TV Skin 2017

4. Arktik: Zefirova koža za Amazon Fire TV

Ova Kodi koža za Fire TV izvan je nevjerojatne. To je treća ponavljanje arktičke teme iz jurialmunkeyja. Obožavajući urednim i čistim sustavom jelovnika, s intuitivnim i osjetljivim osjećajem, koža je najprikladnija za Amazon Fire TV, koja nudi prilično neometano i jednostavno korištenje. Informacije o medijskom sadržaju nalaze se pri dnu zaslona.

Arktik: Zefirova koža za Amazon Fire TV

Možete odmah pristupiti stotinama filmova i TV emisija u jednom redu, uz minimalnu navigaciju potrebnu za kretanje kroz vaš sadržaj. Kao i ostale Amazonove kodi kože, ona ne podržava stolna računala i tjera korisnike da koriste daljinski upravljač AFTV. Zahvaljujući pozadini ambijentalnog oblaka ova koža izgleda jedinstveno u usporedbi s drugima.

Arktik: Zephyr Skin za Amazon Fire TV 2017

5. fTV Skin by Hitcher

Ostavljajući najbolje za posljednju, fTV Skin by hitcher jedna je od najistaknutijih Kodi Skinova dostupnih za Firestick. Izdvaja se među ostalim opcijama po tome što vaš Kodi izgleda upravo poput Fire TV sučelja! Ako pogledate sliku dolje, bit će teško razlikovati AFTV’s sučeljem kože.

Imate brz pristup dodacima koji se često pristupaju ispod favorita. Zahvaljujući jednostavnim kontrolama, također možete dobiti trenutni pristup TV emisijama, aplikacijama, fotografijama, videozapisima i glazbi. Kudos za pomoćnik za savršeno sklapanje svih detalja AFTV-a, sve do sitnih nijansi.

fTV Skin by Hitcher

Za korištenje kože’s punim potencijalom, trebat će vam daljinski upravljač sa standardnim tipkama (izbornik, premotavanje unaprijed, naprijed, brzo, zaustavljanje, zaustavljanje, igranje, odabir i upute). Ne podržava unos dodirom ili mišem. Strani jezici trenutno također nisu dostupni.

fTV Skin by Hitcher 2017

Najbolje Kodi Firestick kože za preuzimanje veza

  1. Link za preuzimanje preglednosti kože
  2. Titan Skin Link za preuzimanje
  3. Link za preuzimanje maglice Skin
  4. Arktik: Zephyr Skin Link za preuzimanje
  5. fTV Skin Hitcher Link za preuzimanje

Vidimo se opet uskoro

Nadam se da ste uživali u našem odbrojavanju najboljih kože za Kodi Krypton. Za još nevjerojatnih Kodi dodataka, vodiča, Best iptv za kodi trikove i savjete posjetite nas uskoro uskoro. Ako vam se sviđa naše odbrojavanje najboljih Kodijevih koža za Krypton, sjetite se i podijelite članak.

Vezani članak: Acestream Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me