5 най-добри коди коди, които да опитате през 2020 г. за Krypton и FireStick

Kodi бързо стана любим онлайн софтуер за стрийминг сред “резачки за кабели” & “неверни кабели”. Има толкова много неща, които можете да правите над Kodi XBMC, включително да гледате видеоклипове, да слушате музика, да използвате различни програми, да гледате слайдшоу за снимки и дори да персонализирате своя Kodi с най-добрите скинове, налични за медийния център. И така, аз се заех с мисията да намеря най-добрите коди коди за Krypton през 2018 година.

Внимание! дон’не инсталирайте добавки, преди да прочетете нашето Ръководство за KodN VPN
Kodi е подложен на строг контрол. Властите се нагърбват с опашки, за да преследват потребителите на Kodi. Вижте нашите най-добри VPN за Kodi, за да разберете как да останете анонимни. Научете как да деблокирате най-добрите Kodi добавки и да защитите поверителността си от притежателите на авторски права.

Най-добрите коди криптонови кожи

Кожата на устията по подразбиране за Krypton беше една от най-добрите промени, които разработчиците направиха в софтуера, но потребителите’ обикновено изискват използването на други кожи на Kodi Krypton, докато персонализирате други функции на дисплея. Позволявам’Започнете с нашето отброяване на най-добрата версия на коди криптон 17 кожи на 2017 г.:

1) Aeon Nox 5: Redux - Най-добрата Kodi Krypton Skin

Вероятно един от най-атрактивните & според мен най-добрите кожи Криптонови кожи “Aeon Nox 5: Redux”предлагат няколко страхотни визуални промени в Kodi. Можете да редактирате дизайнерския изглед на най-добрите си Kodi добавки плюс да промените фона и за всяка различна добавка. Кожата се предлага в три цветови теми, включително металната по подразбиране тема, червено & Сива тема и оранжева тема.

aeon nox най-добрите коди криптонови кожи

Най-атрактивната характеристика на Aeon Nox 5, която определено ще ви хареса, е различният изглед на прозореца, който можете да присвоите на своите добавки. Можете също така да конфигурирате всяка различна страница да има свой уникален изглед, например мога да назнача различен изглед за всяка страница с категория Exodus и подкатегория.

aeon nox kodi kripton версия 17 кожа

Как да инсталирате Aeon Nox 5: Redux на Kodi Krypton Версия 17

  1. От началния екран отидете на Система >интерфейс >кликване кожа
  2. Кликнете върху Получаване на повече >свитък &намирам Aeon 5 Nox: Redux, след това щракнете върху него
  3. Нека Kodi да инсталира новата кожа, когато е завършена, тя ще поиска “Ако искате да запазите тази промяна”, щракнете върху Да
  4. Вече трябва да имате Aeon 5 Nox на вашия Kodi

2) Metropolis Kodi Krypton Skin

Друга най-високо оценена кожа на Kodi Krypton е кожата на бонбони Metropolis, която също се предлага чрез добавяне на хранилище Kodi и може да бъде инсталирана от менюто на системата. Metropolis има красив дизайн, зареден с медия под формата на текст, най-добри изображения и икони за всяка функция, напълно променя начина, по който изглежда вашият Kodi Krypton, в сравнение с всички други най-добри кожи криптонови кожи. Metropolis предлага сливане на ретро & модерни елементи, придаващи по-привлекателен външен вид от повечето хомогенни коди криптонови кожи, изградени над темите на слива или устие.

мегаполис коди криптон кожа

Metropolis skin предлага блестяща комбинация от прости икони с подходящи изображения и атрактивни шрифтове. Metropolis skin представя отлични визуализации, когато получавате достъп до медиите си във вашите добавки за видео, музика и програма. Всеки медиен елемент се показва със собствени оценки на IMDB, резюме и оценки на зрителите. Ще намерите също описание на вашите настройки и системно меню.

Metropolis kodi kripton версия 17 кожа

Проектиран с финес & простота в предвид, Metropolis е може би най-добрата кожа за потребителите на Kodi Krypton’ които харесват лесен за навигация, но анимиран интерфейс. Можете да променяте между 7 различни атрактивни теми в кожата на Metropolis плюс наистина готините икони & разделите за изображения са абсолютно магия. Освен красивия потребителски интерфейс, Metropolis ви позволява да ощипвате много функции, включително добавящи изображения, арт плакат, изображения на галерия и да променяте изгледа на различни менюта в Kodi’s интерфейс.

мегаполис стандартна настройка

3) AMBER Kodi Krypton Skin

Кехлибарената кожа за Kodi Krypton е масивна жизнена среда в мобилната версия на прочутия медиен център. Съвместима с версиите на Kodi Gotham и по-горе, кехлибарената кожа е превъзходна синергия на стил и бързина. Леката кожа предлага изключително персонализиране чрез лесните си за използване менюта, като същевременно предлага теми в 4 различни цвята, като стандартният селски дизайн е моят фаворит.

кехлибар коди криптон кожа

Най-голямото предимство на Amber skin е над сензорния екран и ако сте използвали Krypton на мобилни устройства, ще се съгласите, навигацията & бутоните са просто плачевни. Кехлибарът придава на Криптон (особено мобилен) елегантен вид в допълнение към сортирането на тази лекота при докосване на екрана и докосване на екрана.

кехлибар kodi kripton версия 17 кожа

4) Unity Kodi Krypton Skin

Вдъхновен от Google’s Material Design, Unity прилича много на екрана на вашия телефон с Android на Kodi. Стилните менюта и превъзходните преходи в менюто приземяват кожата в нашите 5 най-добри кожи за Kodi Krypton. Единството е просто уникално и не прилича на други кожи криптонови кожи.

единство kodi криптон кожа

То’s страхотен интерфейс за потребители на Android, които използват Kodi на устройства с Android, плюс можете да персонализирате фонове, икони, дисплеи на прозорци и менюта. Използване на прости шрифтове Unity skin предлага по-ясен и жизнен вид на вашия медиен плейър Kodi. Веднага след като преминете от устието, ще забележите, че Unity прави десктопа да изглежда просторен

единство kodi kripton версия 17 скин

единство kodi криптон фон

5) Mimic Kodi Krypton Skin

Mimic е друга кожа, вдъхновена от устието, с по-големи шрифтове и икони на дисплея. Mimic е блестяща тема за потребителите на Kodi Android и за тези, които обичат по-големите дисплейни теми. Mimic прави обикалянето на вашите устройства с докосване по-лесно и по-бързо, без да изпитвате фалшиви кликвания. Друг блестящ аспект, който забелязах, беше, че мимическата кожа е много по-бърза от устието или сливането, плъзгането през екраните е много течно, което ще забележите.
имитира кожата на криптоновата кожа

Харесват ми и простите икони и подредбата на иконите в различни менюта. Всяка икона в менюто с настройки показва подменюто под опцията, както можете да видите на екранните снимки по-долу. Когато разглеждате добавки, краткото описание на добавката придружава иконата & име. аз’Наистина съм впечатлен от Мимич’s течен интерфейс на моя телефон с Android, превъртането е по-добро и мога да видя иконите ясно за веднъж.

имитира коди криптон версия 17 кожа

Kodi Krypton Skins Изтегляне на връзки

Aeon Nox 5: Link за изтегляне на кожата на Kodi Krypton

Metropolis Kodi Krypton Skin Link Link

Amber Kodi Krypton Skin Link Link

Unity Kodi Krypton Skin Link Link

Mimic Kodi Krypton Skin Link Link

5 най-добри коди коди за Firestick

Благодарение на своята природа с отворен код, Kodi се оказва изключително адаптивни. С огромната си колекция от добавки / съветници можете да персонализирате медийния плейър въз основа на вашите изисквания. Можете дори да изтеглите и инсталирате Best Kodi krypton “кожи”, които превключват шрифтовете, изгледите и цветовете на криптона, за да създадат уникален и изключителен вид.

Сега с наскоро пуснатия 4K Amazon Fire TV 4K, наличността на коди на Firestick Skins също се увеличава. С по-добрия хардуер и технологии, AFTV има компетентността да спортува графично интензивни теми - без да навлиза в пяна. Така че без допълнително обобщение, нека разгледаме най-добрите кожи на XBMC за Firestick по-долу:

1. Прозрачност на Amazon Fire TV Skin

Фен-арт кожа с основна цел насърчаване на прозрачността и лекотата на използване. Тази кожа имитира стила на по-ранните теми на XBMC и показва големи изображения на стилни медийни устройства за игра и модерни дневни. Той дори може да се похвали с вертикална система от менюта, която позволява на потребителите да използват своите собствени фен-изкуства. Тази опция е най-подходяща за онези потребители на Amazon Fire TV, които обожават произведения на изкуството и си представят дисплей.

Най-добрите коди кожи за Firestick

Освен че предоставя допълнителна възможност за персонализиране на външния вид на вашите медийни колекции и показване на множество изображения за вашите файлове, прозрачността поддържа и всички функции на Kodi. Програмистът вече е конфигурирал предварително и е включил всички различни удобства, които софтуерът предлага.

Прозрачност на Amazon Fire TV Skin

2. Titan Amazon Fire TV Skin

Кожата на Titan за AFTV е за тези, които изискват незабавен достъп до медийното си съдържание. Той оптимизира целия облик на софтуера, насърчавайки по-малко объркана настройка - благодарение на по-малко опции и персонализиране. Titan има подобен вид на Windows 10, като може да се похвали с облицовка с облицовъчен блок.

Titan Amazon Fire TV Skin

В настройките си по подразбиране кожата има само икони на началния екран, категоризирани в два реда. Единият показва настройки, добавки и YouTube, а другият показва вашите медийни библиотеки. Има бутон за захранване, разположен в долния център на екрана по подобен начин на смартфоните.

Titan Amazon Fire TV Skin 2017

3. Мъглявина Amazon Fire TV Skin

Ако търсите светла тематична кожа за Kodi на Fire TV, Мъглявината определено е най-подходящата опция. Тази забележителна и изключителна тема поддържа PlexBMC и предлага възможността да създавате персонализирани преки пътища, да добавяте зашеметяващи произведения на изкуството и да осигурите истинско кино изживяване. Той има лесен за използване и разбираем интерфейс - благодарение на използването на миниатюри за всеки избор / категория / настройка.

Мъглявина Amazon Fire TV Skin

Външният вид е невероятно привлекателен. Благодарение на простата категоризация и показване на опции, намирането на добър филм или телевизионно шоу за гледане е изключително лесно. Тази кожа също поддържа допълнителни джаджи, телевизия на живо / PVR, поддръжка на допир, VideoExtras, TvTunes и cdArt.

Мъглявина Amazon Fire TV Skin 2017

4. Арктика: Зефир кожа за пожарна телевизия Amazon

Тази кожа на Kodi за Fire TV е отвъд невероятното. Това е третата итерация на арктическата тема от jurialmunkey. Гордееща се с чиста и изчистена система от меню с интуитивно и отзивчиво усещане, кожата е най-подходяща за телевизия Amazon Fire, предлагаща доста неподправено и лесно за използване обжалване. Информацията за медийното съдържание се намира в долната част на екрана.

Арктика: Зефир кожа за пожарна телевизия Amazon

Можете незабавно да получите достъп до стотици филми и телевизионни предавания в един ред с минимална навигация, необходима за преминаване през съдържанието ви. Подобно на другите кодове на Amazon kodi, тя не поддържа настолни компютри и подтиква потребителите да използват дистанционното AFTV. Благодарение на обкръжаващия облачен фон, тази кожа изглежда уникална в сравнение с останалите.

Arctic: Zephyr Skin за Amazon Fire TV 2017

5. fTV Skin от Hitcher

Оставяйки най-доброто за последно, fTV Skin by hitcher е една от най-забележителните Kodi Skins, налични за Firestick. Той се откроява сред другите опции, като прави своя Kodi да изглежда точно като интерфейса на Fire TV! Ако погледнете екрана по-долу, ще бъде трудно да разграничите AFTV’s интерфейс с кожата.

Имате бърз достъп до често достъпни добавки под предпочитани. Благодарение на простия контрол можете да получите незабавен достъп до телевизионни предавания, приложения, снимки, видеоклипове и музика. Kudos to hitcher за перфектно сглобяване на всички детайли на AFTV, до малките нюанси.

fTV Skin от Hitcher

За използване на кожата’с пълния потенциал, ще ви трябва дистанционно със стандартни бутони (меню, назад, напред, бързо, спиране, пауза, игра, избор и упътвания). Не поддържа въвеждане на докосване или мишка. В момента чуждите езици също не са достъпни.

fTV Skin от Hitcher 2017

Най-добрите Kodi Firestick скинове за изтегляне

  1. Връзка за изтегляне на прозрачност на кожата
  2. Link за изтегляне на Titan Skin
  3. Линк за изтегляне на кожата на мъглявината
  4. Арктика: Zephyr Skin Link Download
  5. fTV Skin от Hitcher Link за изтегляне

До скоро виждане

Надявам се, че сте се радвали на нашето броене на най-добрите кожи за Kodi Krypton. За по-невероятни Kodi добавки, ръководства, Best iptv за kodi трикове и съвети ни посетете отново скоро. Ако ви харесва нашето отброяване на най-добрите коди коди за Krypton, не забравяйте да харесате и споделите статията.

Свързана статия: Acestream Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me