5 најбољих Коди скинова за испробавање у 2020. за Криптон и ФиреСтицк

Коди је брзо постао омиљени интернетски софтвер за струјање “резачи кабела” & “каблови неверс”. Толико можете видети преко Коди КСБМЦ, укључујући гледање видеозаписа, слушање музике, коришћење различитих програма, гледање презентацијских фотографија, чак и прилагођавање вашег Кодија са најбољим кожама доступним за медијски центар. Дакле, упустио сам се у мисију пронашао најбоље Кодијеве коже за Криптон у 2018. години.

Упозорење! Дон’Не инсталирајте додатне пре него што наводите наш Коди ВПН водич
Коди је био под строгим надзором. Власти су згодни на реповима како би ловилни корисници Кодија. Погледајте наш најбољи ВПН за Коди да бисте сазнали како остати анониман. Сазнајте како деблокирати најбоље Коди додатне и осигурати своју приватност од власничких ауторских права.

Најбоље Коди Криптон коже

Задана кожа естуарија за Криптон била је једна од најбољих промена које су уложиле програмере у софтвер, али корисници’ Обично захтијевају употребу других кожа на Коди Криптон, док прилагођавају друге особине заслона. пустити’започните с нашим најбољим верзијама коди криптон 17 верзија коже 2017:

1) Аеон Нок 5: Редук - најбољи коди Криптон коже

Можда један од најатрактивнијих & по мом мишљењу најбоље Коди Криптон коже “Аеон Нок 5: Редук”нуде неке велике визуалне промене у Коди-ју. Можете дизајнирати дизајниране најбоље Коди додатака плус променити позадину за сваки различити додатак. Кожа је доступан у три боје, укључујући задану металну тему, црвену & Сива и наранчаста тема.

аеон нок најбоље коди криптон коже

Најатрактивност значајке Аеон Нок 5 којом ћете дефинитивно завољети је различит приказ прозора који можете додавати својим додацима. Такође можете конфигурирати сваку различиту страницу тако да имате свој јединствени приказ, на пример, могу вам доделити други приказ за сваку страницу Екодус категорије и поткатегорије..

аеон нок коди криптон верзија 17 кожа

Како инсталирати Аеон Нок 5: Редук на Коди Криптон верзије 17

  1. С нама заслона идите на Сустав >Сучеље >клик Кожа
  2. Кликните Више >свитак &пронаћи Аеон 5 Нок: Редук, а затим кликните на њу
  3. Нека Коди инсталирају нову кожу, кад доврши, она ће тражити “Ако желите задржати ову промену”, кликните Да
  4. Сада би требало да има Аеон 5 Нок на свом Коди-ју-у

2) Метрополис Коди Криптон Скин

Још једна најбоље оцењена кожа Коди Криптон је кожа слаткиша Метрополис коже која се такође може добити преко Коди додатних спремника и може се инсталирати из изборника система. Метрополис има диван дизајн пун медија у облику текста, најбоље слике и иконе за сваку значајност, потпуно променљив начин изгледа ваш Коди Криптон у најбољој верзији са свим најбољим Коди криптоновим кожама. Метрополис нуди фузију ретро & модерни елементи који јој нуде привлачан изглед већ хомогених коди криптонских кожа изграђених на темама сутока или естуарија.

метрополис коди криптон коже

Метрополис кожа нуди сјајну комбинацију једноставних икона са одговарајућим сликама и атрактивним фонтовима. Метрополис кожа представља одличне визуализације када приступају својим медијима у својим додацима за видео, глазбу и програме. Свака медијска ставка приказује ИМДБ оцену, синопсисом и оценом гледалаца. Пронаћи ћете и описати и изборника система.

Метрополис коди криптон верзија 17 кожа

Дизајниран финоћом & Једноставност уму, Метрополис је вјероватно најбоља кожа за кориснике Коди Криптон’ који воле лако за навигацију, али анимирано сучеље. Можете променити између 7 различитих атрактивних тема у Метрополис кожи плус стварно цоол иконе & Картице за слике су апсолутно чаробне. Осим прекрасног корисничког сучеља, Метрополис вам омогућава прилагођавање мноштва значајки, укључујући слике додатака, обожаватеље постера, слике галерије и промену приказа различитих избора у Кодији’с сучељем.

стандардна поставка метрополе

3) АМБЕР коже Коди Криптон коже

Амбер јакна за Коди Криптон масивно је ударала живот у мобилној верзији прослављеног медијског центра. Компатибилан с Коди иначицама Готхам и новијим, Амбер кожа је врхунска синергија стила и брзине. Лагана кожа нуди изузетно прилагођене једноставне изборе, а нуди теме у 4 различите боје, а мени је најдражи задатак рустикалног дизајна.

јантарна коди криптон коже

Највећа предност Амбер коже је преко уређаја са заслоном осјетљив на додир, а ако сте искористили Криптон на мобителу, поставите се, навигација & су једноставно очајни. Амбер даје Криптону (посебно мобилном) елегантан изглед уз разврставање те једноставности помицања заслона и додиривања заслона..

јантарни коди криптон верзија 17 кожа

4) Јединство Коди Криптон коже

Инспирирао Гоогле’с Материјални дизајн, Унити увелике вам се свиђа на вашем Андроид телефону на заслону Коди. Стилски изборници и врхунски прелази у менију кожу чине 5 најбољих кожа за Коди Криптон. Јединство је једноставно јединствено и не наликује свим Коди криптоновим кожама.

јединство коди криптон коже

До’Одлично је сушило за Андроид кориснике који Коди користе на Андроид уређајима, а можете прилагодити и позадине, иконе, приказе прозора и избора. Употреба једноставних фонтова Скин'с скин нуди јасније и живописне изглед вашег Коди медиа плаиера. Чим се вратите из естуарије, приметићете да Унити чини радну површинску пространу

јединство коди криптон верзија 17 кожа

јединство коди криптон позадине

5) Мимиц Коди Криптон Скин

Мимић је још једна кожа инспирирана Естуаријом с већим фонтом и иконама на заслону. Мимиц је сјајна тема за Коди Андроид кориснике и онај који има веће теме приказа. Мимиц олакшава и брже обилажење својих уређаја са додиром, а да притом не искусите лажне кликове. Још један сјајан аспект који је примијетио био је да је мимичка кожа много бржа од естуарије или ушће, клизање по екранима много је флуидније што ћете примијетити.
опонаша коди криптон коже

Такође ми се свиђа једноставна иконе и распоред икона у разним изборницима. Свака икона у избору приказала је подизање резултата испод опција које можете видети на снимцима, а налазе се испод. Приликом прегледа додатака, икону прати кратак опис додатака & Име. ја’јако ме се дојмио Мимић’с флуидним сучељем на мом Андроид телефону, помицање је боље и иконе могу јасно видјети једном.

мимички коди криптон верзија 17 кожа

Коди Криптон Скинс Линкови за преузимање

Аеон Нок 5: Линк за преузимање коже коди Криптон

Линк за преузимање коже Метрополис Коди Криптон

Амбер Коди Криптон Скин Линк за преузимање

Унити Коди Криптон Скин Линк за преузимање

Мимиц Коди Криптон Скин Линк за преузимање

5 најбољих Коди кожа за Фирестицк

Захваљујући својој природи отвореног кода, Коди показује изузетно прилагођену. Са великом колекцијом додатака / чаробњака можете медијски уређај прилагодити својим потребама. Можете чак преузети и инсталирати Бест Коди криптон “кожа”, који мењају фонтану, изглед и боје криптона како би постигли јединствен и изванредан изглед.

Сада, са недавно објављеним Амазон Фире ТВ 4К, доступност Коди ватрене коже такође се повећава. Са бољим хардвером и технологијом, АФТВ има компетенцију за бављење графичких интензивних темама - без улаке у токару. Дакле, без додатних покуса, најбоље погледајте КСБМЦ коже за Фирестицк испод:

1. Транспарентност Амазон Фире ТВ Скин

Кожа обожаватеља с главним учинком промицања транспарентности и једноставности употребе. Ова кожа најавила је пријаву теме КСБМЦ-а и приказује велике слике модерних уређаја за репродукцију медија и модерних дневних соба. Чак можете похвалити и вертикалним системом избора који омогућавају кориснике да користе сопствено обожаватеље. Ова опција је најприкладнија за једног корисника телевизора Амазон Фире ТВ која обожава умјетничка дјела и замишљају приказ.

Најбоље Коди коже за Фирестицк

Осим што пружа додатну могућност за персонализацију, изгледа да је ваша медијска колекција и за приказ више слика за вашу датотеку, Транспарентност такође подржава све Коди карактеристике. Програмер је већ унапред конфигурирао и укључио све различите погодности које софтвер нуди.

Транспарентност Амазон Фире ТВ Скин

2. Титан Амазон Фире ТВ Скин

Титан кожа за АФТВ намењен је онима који захтијевају тренутни приступ својим медијским садржајима. Поједностављује цјелокупни изглед софтвера, промовирајући мање збуњујућу поставку - мање мањим опцијама и прилагодбама. Титан има сличан изглед као Виндовс 10, хвали се поплочаним блоковским изгледом.

Титан Амазон Фире ТВ Скин

У заданим поставкама кожа има само иконе на почетном заслону, разврстане у два реда. Једна поставка, додатне опције на ИоуТубе-у, а друга се приказује у вашим медијским библиотекама. На доњем средишњем дијелу екрана налази се дугме за укључивање на сличан начин као и паметни телефони.

Титан Амазон Фире ТВ Скин 2017

3. Маглина Амазон Фире ТВ Скин

Ако у потрази за светлом тематском кожом за Коди на Фире ТВ, можете дефинисати праву могућност. Ова изузетна и изузетна тема подржава ПлекБМЦ и нуди могућност креирања прилагођених пречаца, додајући запањујуће уметничке радове и пружајући истинску кино искуства. Одликује се једноставним и разумљивим сучељем - користи се слична сличица за сваки избор / категорију / поставку.

Маглина Амазон Фире ТВ Скин

Изглед и дојам невјеројатно су привлачни. Захваљујући једноставној категоризацији и приказу опције, проналажењу доброг филма или ТВ емисије за гледање изузетно је једноставно. Ова кожа такође подржава додатне видгете, ТВ уживо / ПВР, додирну подршку, ВидеоЕктрас, ТвТунес и цдАрт.

Маглица Амазон Фире ТВ Скин 2017

4. Арктик: Зефирова кожа за Амазон Фире ТВ

Ова Коди кожа за Фире ТВ је изванредна. То је трећа понављања арктичке теме из јуриалмункеија. Обожавајући уредим и чистим системом јеловника, са интуитивним и осетљивим осећањима, кожа је најприкладнија за Амазон Фире ТВ, која нуди прилично неометано и једноставно коришћење. Информације о медијском садржају налазе се при дну заслоне.

Арктик: Зефирова кожа за Амазон Фире ТВ

Можете одмах приступити стотинама филмова и ТВ емисија у једном реду, уз минималну навигацију, потребну за кретање кроз ваш садржај. Као и остали Амазонове коди коже, они не подржавају столни рачунар и други корисници који користе даљински управљач АФТВ. Захваљујући позадини амбијенталних облака ова кожа изгледа јединствено у поређењу са другим.

Арктик: Зепхир Скин за Амазон Фире ТВ 2017

5. фТВ Скин од Хитцхера

Остављајући најбоље за последњу, фТВ Скин би хитцхер једна је од најистакнутијих Коди Скинова доступних за Фирестицк. Издваја се међу свим опцијама по томе што ваш Коди изгледа управо попут Фире ТВ сучеља! Ако погледате слику, бит ћете тешко раздвојени АФТВ’с сучељем коже.

Имате брзину додавања који често приступају испод фаворита. Захваљујући једноставним контролама, такође можете добити тренутни приступ ТВ емисији, апликацијама, фотографијама, видеозаписима и глазби. Кудос за помоћник за савршено сакупљање свих детаља АФТВ-а, све до ситних нијанси.

фТВ Скин би Хитцхер

За употребу коже’с пуним потенцијалом, требат ће вам даљински управљати са стандардним типкама (изборник, премотавање унапријед, напријед, брзо, заустављање, заустављање, играње, одабир и упуте). Не подржава унос додиром или мишем. Страни језици тренутно нису ни доступни.

фТВ Скин би Хитцхер 2017

Најбоље Коди Фирестицк коже за преузимање везе

  1. Линк за преузимање коже
  2. Титан Скин Линк за преузимање
  3. Линк за преузимање маглице Скин
  4. Арктик: Зепхир Скин Линк за преузимање
  5. фТВ Скин Хитцхер Линк за преузимање

Видимо се опет ускоро

Надам се да смо уживали у нашем одбројавању најбољих коже за Коди Криптон. За још невјеројатних Коди додатака, водича, Бест иптв за коди трикове и савјете посјетите нас ускоро. Ако вам се свиђа наше одбројавање најбољих Кодијевих кожа за Криптон, објавите и поделите чланак.

Везани чланак: Ацестреам Коди

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me