5 legjobb Kodi-bőr, amelyet 2020-ban kipróbálhat a Krypton és a FireStick számára

A Kodi gyorsan szeretett online streaming szoftverré vált “kábelvágók” & “kábeltartók”. Annyi, hogy megteheti a Kodi XBMC-n keresztül, beleértve a videókat, a zenét hallgathatja, a különféle programokat használhatja, a diavetítéseket megtekintheti, és testreszabhatja a Kodi készüléket a médiaközpont számára elérhető legjobb bőrökkel. Tehát elkezdtem a missziót, hogy 2018-ban megtaláljam a legjobb Kodi bőröket a Krypton számára.

Figyelem! Don’Ne telepítsen kiegészítőket a Kodi VPN útmutató elolvasása előtt
Kodi súlyos ellenőrzés alá került. A hatóságok meleg a farkukon, hogy vadászják a Kodi-felhasználókat. Nézze meg Kodi legjobb VPN-jét, hogy megtudja, hogyan lehet névtelen maradni. Tudja meg, hogyan lehet felfüggeszteni a legjobb Kodi-kiegészítőket és hogyan biztosíthatja magánéletét a szerzői jog tulajdonosaival szemben.

A legjobb Kodi Krypton bőr

A Krypton számára az alapértelmezett torkolatbőr az egyik legjobb változás volt, amelyet a fejlesztők a szoftverre elvégeztek, de a felhasználók’ általában más bőr használatát követeli meg a Kodi Kryptonon, miközben a többi megjelenítési funkciót testreszabják. enged’Kezdje meg a 2017. évi legjobb kodi kripton verzió 17 bőrének visszaszámlálásával:

1) Aeon Nox 5: Redux – A legjobb Kodi Krypton bőr

Lehetséges, hogy az egyik legvonzóbb & véleményem szerint a legjobb Kodi Krypton bőr “Aeon Nox 5: Redux”kínál néhány nagyszerű vizuális változást Kodi-ban. Szerkesztheti a Legjobb Kodi kiegészítők tervezési nézetét, valamint a háttér változtatását minden különféle kiegészítő számára. A bőr három színű témában érhető el, beleértve az alapértelmezett metál témát, a pirosot & Szürke és narancssárga téma.

aeon nox legjobb kodi kripton bőr

Az Aeon Nox 5 legvonzóbb tulajdonsága, amelyet határozottan szeretni fog, az a különféle ablaknézetek, amelyeket a kiegészítőkhöz rendelhet. Azt is beállíthatja, hogy minden egyes oldal saját egyedi nézettel rendelkezzen, például különféle nézeteket rendelhetek minden Exodus kategóriához és alkategória oldalhoz..

aeon nox kodi kripton 17-es verzió

Az Aeon Nox 5: Redux telepítése a Kodi Krypton 17-es verziójára

  1. A kezdőképernyőn menjen a Rendszer >Felület >kettyenés Bőr
  2. Kattintson a További információ elemre >tekercs &megtalálja Aeon 5 Nox: Redux, majd kattintson rá
  3. Hagyja, hogy Kodi telepítse az új burkolatot, amikor kész, akkor kérdezi “Ha szeretné megtartani ezt a változást”, kattintson az Igen gombra
  4. Most kell lennie Aeon 5 Nox-ra a Kodi-on
  100 най-добри коди добавки за филми и телевизионни предавания на живо (тестван и проверен списък за 2020 г.)

2) Metropolis Kodi Krypton Skin

Egy másik legjobban értékelt Kodi Krypton bőr a Metropolis szemhéjbőr, amely a Kodi kiegészítő tárolón keresztül is elérhető, és a Rendszer menüből telepíthető. A Metropolis gyönyörű formatervezésű, médiával, szöveges formában, a legjobb képekkel és minden funkcióval ellátott ikonok formájában, ez teljesen megváltoztatja a Kodi Krypton megjelenését az összes többi legjobb Kodi kripton bőrhöz képest. A Metropolis retró fúziót kínál & a modern elemek vonzóbb megjelenést kölcsönöznek, mint a legtöbb homogén Kodi kripton bőr, amely összefonódási vagy torkolati témákra épült.

metropolisz kodi kripton bőr

A Metropolis bőre az egyszerű ikonok ragyogó keverékét kínálja a megfelelő képekkel és vonzó betűtípusokkal. A Metropolis skin kiváló megjelenítést mutat, ha médiaadatait érinti videó, zene és program-kiegészítők alatt. Minden médiaelem megjelenik saját IMDB-besorolásokkal, összefoglalóval és a nézői besorolásokkal. Megtalálja a beállítások és a rendszermenü leírását is.

A Metropolis kodi kripton 17-es verziója

Finomsággal tervezték & az egyszerűség szem előtt tartásával a Metropolis valószínűleg a legjobb bőr a Kodi Krypton felhasználók számára’ akik szeretik a könnyen navigálható, de animált felületet. Válthat a 7 különféle vonzó téma között a Metropolis bőrén, valamint az igazán hűvös ikonok között & A képfülek teljesen mágikusak. A gyönyörű felhasználói felületen kívül a Metropolis sokféle funkciót megkönnyíthet, beleértve kiegészítő képeket, plakát rajongói művészetet, galéria képeket, és megváltoztathatja a különféle menük nézetét a Kodi-n belül’s felület.

metropolisz standard beállítása

3) AMBER Kodi Krypton Skin

Kodi Krypton borostyánszínű bőrje hatalmas lélegzetet teremt az ünnepelt médiaközpont mobil verziójában. Kompatibilis a Kodi Gotham és újabb verziókkal, az Amber bőr kiváló szinergia a stílus és a sebesség között. A könnyű bőr kivételes testreszabhatóságot kínál a könnyen kezelhető menükön keresztül, miközben négy különböző színű témát kínál, az alapértelmezett rusztikus formatervezés a kedvencem.

borostyánkodi kripton bőr

Az Amber bőr legnagyobb előnye az érintőképernyős eszközökhöz képest, és ha a Kryptonot mobilon használja, akkor egyetért azzal, hogy & gombok csak sajnálatosak. Az Amber a Kryptonnak (különösen a mobilnak) elegáns megjelenést kölcsönöz annak érdekében, hogy rendezze a könnyű érintőképernyő görgetését és megérintését.

borostyánkodi kripton 17-es verziója

4) Unity Kodi Krypton Skin

A Google ihlette’Anyagdizájn, az Unity nagyon hasonlít Android telefon képernyőjére a Kodi-n. Az elegáns menük és a kiváló menüátmenetek Kodi Krypton öt legjobb bőrének felszínén tartják a bőrt. Az egység egyszerűen egyedi és nem hasonlít más Kodi kripton bőrökhöz.

egység kodi kripton bőr

Azt’Ez egy nagyszerű felület az Android felhasználók számára, akik Android készülékeken használják a Kodi-t, valamint testreszabható háttérrel, ikonokkal, ablakok megjelenítésével és menükkel. Egyszerű betűtípusok használata A Unity skin világosabb és élénkebb megjelenést kínál a Kodi médialejátszónak. Amint a torkolattól vált, észreveszi, hogy az Unity teszi az asztal tágasnak

  100 najboljših Kodi Addonov za filme in televizijske oddaje v živo (preizkušen in preverjen seznam za leto 2020)

egység kodi kripton 17-es verziója

egység kodi kripton háttér

5) Kimi Krypton Skin utánozása

A Mimic egy másik Estuari ihletésű bőr, nagyobb betűtípusokkal és kijelzőikonokkal. A Mimic ragyogó téma a Kodi Android felhasználók számára és azok számára, akik szeretik a nagyobb megjelenítési témákat. A mimika megkönnyíti és gyorsabbá teszi az érintőeszközöket, hamis kattintások nélkül. Egy másik ragyogó szempont, amelyet észrevettem, az volt, hogy a bőr utánozza sokkal gyorsabban, mint a torkolat vagy a összefolyás, a képernyőkön való csúszás sokkal folyékonyabb, amit észrevesz.
utánozzák a kodi kripton bőrt

Szeretem az egyszerű ikonokat és az ikonok elrendezését a különféle menükben. A beállítások menü minden ikonja megjeleníti az opció alatti almenüket, amint az az alábbi képernyőképeken látható. A kiegészítők böngészésekor a kiegészítő rövid leírása kíséri az ikont & név. én’Nagyon lenyűgözött Mimic’Az Android telefonom folyékony felületén a görgetés jobb, és egyszerre látom az ikonokat.

a kodi kripton 17-es verzióját utánozza

Kodi Krypton Skins letöltési linkek

Aeon Nox 5: Kodi Krypton Skin letöltése

Metropolis Kodi Krypton Skin letöltő link

Amber Kodi Krypton Skin letöltő link

Unity Kodi Krypton Skin letöltő link

Mimic Kodi Krypton Skin letöltő link

5 legjobb Kodi bőr a Firestick-hez

Nyílt forráskódú jellegének köszönhetően a Kodi rendkívül testreszabható. A kiegészítők / varázslók hatalmas gyűjteményével személyre szabhatja a médialejátszót az Ön igényei szerint. A Best Kodi kryptont is letöltheti és telepítheti “nyersbőr”, amelyek váltják a kripton betűtípusait, kinézetét és színét, hogy egyedi és rendkívüli megjelenést hozzanak létre.

A nemrégiben kiadott Amazon Fire TV 4K-vel a Kodi firestick Skins elérhetősége szintén növekszik. A jobb hardverrel és technológiával az AFTV képes grafikusan intenzív sporttevékenységeket folytatni – hab nélkül. Tehát további beavatkozás nélkül nézzük meg az alábbiakban a Firestick legjobb XBMC bőrét:

1. Átlátszóság az Amazon Fire TV Skin

Fantasztikus bőr, amelynek fő célja az átláthatóság és a könnyű használat elősegítése. Ez a bőr utánozza a korábbi XBMC témák stílusát, és nagy képekkel jeleníti meg az elegáns médialejátszó eszközöket és a modern nappali szobákat. Még egy függőleges menürendszerrel is büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a rajongók művészeteinek használatát. Ez az opció a legjobban azoknak az Amazon Fire TV felhasználóknak, akik imádják a műalkotást és képzelik el a kijelzőt.

A legjobb Kodi bőr a Firestick-hez

Amellett, hogy extra képességeket biztosít a médiagyűjtemények megjelenésének személyre szabásához és a fájlok több képének megjelenítéséhez, az Transparency az összes Kodi funkciót is támogatja. A fejlesztő már előre konfigurálta és beillesztette a szoftver által kínált összes különféle kényelmet.

Átláthatóság Amazon Fire TV Skin

2. Titan Amazon Fire TV bőr

Az AFTV Titan felülete azok számára készült, akik azonnali hozzáférést igényelnek médiatartalmukhoz. Korszerűsíti a szoftver teljes kilátását, elősegítve a kevésbé zavaros beállítást – a kevesebb opciónak és testreszabásnak köszönhetően. A Titan megjelenése hasonló a Windows 10-hez, csempézett blokk megjelenésével büszkélkedhet.

  Jak skonfigurować Kodi na Amazon Firestick - przewodnik dla początkujących

Titan Amazon Fire TV Skin

Alapértelmezett beállításai szerint a bőrön csak a kezdőképernyőn található ikonok, két sorba sorolva. Az egyik megjeleníti a beállításokat, a kiegészítőket és a YouTube-ot, a másik pedig a médiakönyvtárakban. Van egy bekapcsoló gomb a képernyő alján, hasonlóan az okostelefonokhoz.

Titan Amazon Fire TV Skin 2017

3. Köd az Amazon Fire TV bőrén

Ha könnyű témájú bőrt keres a Kodi számára a Fire TV-n, akkor a köd határozottan a megfelelő megoldás. Ez a figyelemre méltó és kivételes téma támogatja a PlexBMC-t, és lehetőséget kínál egyedi hivatkozások létrehozására, lenyűgöző műalkotások hozzáadására és valódi moziélmény biztosítására. Könnyen kezelhető és érthető felülettel büszkélkedhet – köszönhetően a miniatűröknek minden kiválasztáshoz / kategóriához / beállításhoz.

Köd Amazon Fire TV bőr

A megjelenés hihetetlenül vonzó. Az egyszerű kategorizálási és megjelenítési lehetőségeknek köszönhetően rendkívül könnyű megtalálni a jó filmet vagy TV-műsort, amelyet meg lehet nézni. Ez a felület támogatja a további kütyüket, az élő TV / PVR-t, az érintéstámogatást, a VideoExtras, a TvTunes és a cdArt-t is..

Köd Amazon Fire TV Skin 2017

4. Északi-sark: Zephyr Skin az Amazon Fire TV számára

Ez a Kodi bőr a Tűz TV számára hihetetlen. Ez a sarkvidéki téma harmadik iterációja a jurialmunkey-tól. Az intuitív és érzékeny érzésű, tiszta és tiszta menürendszerrel büszkélkedhet a bőr a legjobban az Amazon Fire TV-hez, amely eléggé szennyezetlen és könnyen használható fellebbezést kínál. A médiatartalommal kapcsolatos információk a képernyő alján találhatók.

Sarkvidéki: Zephyr Skin az Amazon Fire TV számára

Azonnal egy sorban filmek és tévéműsorok százaihoz férhet hozzá, minimális navigációval, amely a tartalom mozgatásához szükséges. Csakúgy, mint más Amazon kodi bőr, nem támogatja az asztali számítógépeket, és arra készteti a felhasználókat, hogy használják az AFTV távirányítót. A környezeti felhő stílusának köszönhetően ez a bőr másokkal összehasonlítva egyedi.

Sarkvidéki: Zephyr Skin az Amazon Fire TV 2017 alkalmazáshoz

5. Hitler fTV bőrje

Ha a legutóbbiat hagyjuk, az fTV Skin by hitcher az egyik legfigyelemreméltóbb Kodi bőr, amely a Firestick számára elérhető. Különböző lehetőségek között kiemelkedik azzal, hogy Kodi-ja pontosan úgy néz ki, mint a Fire TV interfésze! Ha megnézi az alábbi képernyőképet, nehéz lesz megkülönböztetni az AFTV-t’s felülete a bőrrel.

A kedvencek alatt gyorsan hozzáférhet a gyakran használt kiegészítőkhöz. Az egyszerű kezelőszerveknek köszönhetően azonnali hozzáférést biztosít a TV-műsorokhoz, az alkalmazásokhoz, a fényképekhez, a videókhoz és a zenéhez. Kudos az ütőgépnek az AFTV minden részletének tökéletes összeállításáért, az apró árnyalatokig.

fTV Skin Hitcher

A bőr hasznosítása’Ha teljes potenciáljára lenne szüksége, akkor távirányítóra van szüksége normál gombokkal (menü, visszatekerés, előre, gyors, leállítás, szünet, lejátszás, kiválasztás és irányok). Nem támogatja az érintés vagy az egér bevitelét. Idegen nyelvek szintén jelenleg nem érhetők el.

fTV Skin, Hitcher 2017

A legjobb Kodi Firestick bőr-letöltési linkek

  1. Átlátszó bőr letöltése link
  2. Titan Skin letöltési link
  3. Ködbőr letöltése link
  4. Északi-sark: Zephyr Skin Letöltési link
  5. fTV Skin, Hitcher letöltési linkje

Viszlát hamarosan

Remélem, élvezte a Kodi Krypton legjobb bőrének visszaszámlálását. További lenyűgöző Kodi kiegészítőkkel, útmutatókkal, a legjobb iptv-vel a kodi trükkökkel és tippekkel hamarosan újra látogasson el hozzánk. Ha tetszik a Krypton számára legmegfelelőbb Kodi bőr visszaszámlálásunk, ne felejtsd el kedvelni és megosztani a cikket.

Kapcsolódó cikk: Acestream Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me