5 Καλύτερες Kodi Skins να δοκιμάσουν το 2020 για το Krypton και το FireStick

Το Kodi έγινε γρήγορα αγαπημένο λογισμικό streaming σε απευθείας σύνδεση μεταξύ των “κόφτες για καλώδια” & “καλώδιο nevers”. Υπάρχει τόσο πολύ που μπορείτε να κάνετε πάνω από το Kodi XBMC, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο παρακολούθησης, να ακούτε μουσική, να χρησιμοποιείτε διαφορετικά προγράμματα, να παρακολουθείτε προβολές φωτογραφιών και ακόμη και να προσαρμόζετε το Kodi σας με τις καλύτερες επιδερμίδες που διατίθενται για το κέντρο μέσων. Έτσι λοιπόν, ξεκίνησα την αποστολή να βρω τα καλύτερα Kodi δέρματα για το Krypton το 2018.

Προειδοποίηση! Υφηγητής’t εγκαταστήστε πρόσθετα προτού διαβάσετε τον Οδηγό VPN Kodi
Το Kodi έχει εξεταστεί σοβαρά. Οι αρχές είναι καυτές στις ουρές τους για να κυνηγήσουν τους χρήστες του Kodi. Ελέγξτε το καλύτερο VPN για το Kodi για να μάθετε πώς να μείνετε ανώνυμοι. Μάθετε πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τα καλύτερα πρόσθετα Kodi και να προστατεύσετε το απόρρητό σας από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων.

Καλύτερα δέρματα κρύπτης Kodi

Το προκαθορισμένο δέρμα των εκβολών για το Krypton ήταν μία από τις καλύτερες αλλαγές που έκαναν οι προγραμματιστές στο λογισμικό, αλλά στους χρήστες’ συνήθως απαιτούν τη χρήση άλλων δερμάτων στο Kodi Krypton, ενώ προσαρμόζουν άλλα χαρακτηριστικά οθόνης. Αφήνω’s ξεκινήστε με την αντίστροφη μέτρηση της καλύτερης έκδοσης Kodi krypton 17 δέρματα του 2017:

1) Aeon Nox 5: Redux - καλύτερο δέρμα Kodi Krypton

Ενδεχομένως ένα από τα πιο ελκυστικά & κατά τη γνώμη μου τα καλύτερα δέρματα Kodi Krypton “Aeon Nox 5: Redux”προσφέρουν μερικές μεγάλες οπτικές αλλαγές στο Kodi. Μπορείτε να επεξεργαστείτε την προβολή σχεδίασης των καλύτερων addons σας Kodi συν το φόντο αλλαγών για κάθε διαφορετικό πρόσθετο. Το δέρμα διατίθεται σε τρία χρώματα, όπως το προεπιλεγμένο μεταλλικό θέμα, ένα κόκκινο & Γκρι θέμα και θέμα Orange.

aeon nox καλύτερο kodi krypton δέρματα

Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του Aeon Nox 5 που σίγουρα θα αγαπήσετε είναι οι διαφορετικές προβολές παραθύρων που μπορείτε να αντιστοιχίσετε στα πρόσθετα σας. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε κάθε διαφορετική σελίδα ώστε να έχει τη δική της μοναδική προβολή, για παράδειγμα μπορώ να αντιστοιχίσω μια διαφορετική προβολή για κάθε κατηγορία Εξόδου και σελίδα υποκατηγορίας.

aeon nox kodi krypton έκδοση 17 δέρμα

Πώς να εγκαταστήσετε το Aeon Nox 5: Redux στο Kodi Krypton Version 17

  1. Από την Αρχική οθόνη, πηγαίνετε στο Σύστημα >Διεπαφή >Κάντε κλικ Δέρμα
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη περισσότερων >πάπυρος &εύρημα Aeon 5 Nox: Redux, στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί αυτό
  3. Αφήστε το Kodi να εγκαταστήσει το νέο δέρμα, όταν ολοκληρωθεί θα το ρωτήσει “Εάν θέλετε να κρατήσετε αυτήν την αλλαγή”, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι
  4. Τώρα θα πρέπει να έχετε το Aeon 5 Nox στο Kodi σας

2) Κρυπτό δέρμα Metropolis Kodi

Ένα άλλο κορυφαίο δέρμα Kodi Krypton είναι το δέρμα Metropolis, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του αποθετηρίου Kodi add-on και μπορεί να εγκατασταθεί από το μενού System. Η Metropolis έχει ένα όμορφο σχέδιο γεμάτο με μέσα σε μορφή κειμένου, καλύτερες εικόνες και εικονίδια για κάθε χαρακτηριστικό, αλλάζει τελείως τον τρόπο που βλέπει το Kodi Krypton σας σε σύγκριση με όλα τα άλλα καλύτερα Kodi krypton δέρματα. Η Μητρόπολη προσφέρει συγχώνευση ρετρό & σύγχρονα στοιχεία που του προσδίδουν μια πιο ελκυστική εμφάνιση από ό, τι τα πιο ομοιογενή δέρματα Kodi krypton που χτίστηκαν σε σημεία συρροής ή εκβολών.

μητρόπολη kodi krypton δέρμα

Το δέρμα Metropolis προσφέρει ένα λαμπρό μίγμα απλών εικόνων με τις κατάλληλες εικόνες και ελκυστικές γραμματοσειρές. Το δέρμα Metropolis παρουσιάζει εξαιρετικές οπτικοποιήσεις όταν έχετε πρόσβαση στα μέσα σας στα πρόσθετα βίντεο, μουσικής και προγραμμάτων. Κάθε στοιχείο μέσου εμφανίζεται με τις δικές του αξιολογήσεις IMDB, την σύνοψη και τις αξιολογήσεις θεατών. Θα βρείτε επίσης περιγραφή για τις ρυθμίσεις και το μενού συστήματος.

Metropolis kodi krypton έκδοση 17 δέρμα

Σχεδιασμένο με φινέτσα & απλώς κατά νου, η Metropolis είναι ίσως το καλύτερο δέρμα για τους χρήστες Kodi Krypton’ που μοιάζει με ένα εύκολο στην πλοήγηση αλλά κινούμενο περιβάλλον εργασίας. Μπορείτε να αλλάξετε ανάμεσα σε 7 διαφορετικά ελκυστικά θέματα στο δέρμα της Metropolis καθώς και τα πραγματικά δροσερά εικονίδια & οι καρτέλες εικόνας είναι απολύτως μαγικές. Εκτός από την όμορφη UI, η Metropolis σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε πολλά χαρακτηριστικά όπως πρόσθετες εικόνες, τέχνη fan art poster, εικόνες gallery και να αλλάξετε την προβολή διαφόρων μενού μέσα στο Kodi’s διεπαφή.

τυπική ρύθμιση μητρόπολης

3) ΑΡΩΜΑ ΚΟΠΗ Κρυπτό δέρμα

Το δέρμα Amber για το Kodi Krypton είναι ένα τεράστιο διάλειμμα ζωής στην κινητή έκδοση του διάσημου κέντρου πολυμέσων. Συμβατό με τις εκδόσεις Kodi Gotham και παραπάνω, το δέρμα Amber είναι μια θαυμάσια συνέργεια στυλ και ταχύτητας. Το ελαφρύ δέρμα προσφέρει εξαιρετική προσαρμογή μέσω των εύχρηστων μενού του, προσφέροντας θέματα σε 4 διαφορετικά χρώματα, με τον προεπιλεγμένο ρουστίκ σχεδιασμό να είναι το αγαπημένο μου.

κεχριμπάρι kodi krypton δέρμα

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του δέρματος Amber είναι πάνω από τις συσκευές αφής και αν έχετε χρησιμοποιήσει το Krypton στο κινητό θα συμφωνήσετε ότι η πλοήγηση & κουμπιά είναι απλά λυπηρό. Το Amber δίνει στο Krypton (ειδικά το κινητό) μια αριστοκρατική ματιά εκτός από την ταξινόμηση αυτής της ευκολίας να αγγίξει την οθόνη κύλισης και πατώντας.

κίτρινο kodi krypton έκδοση 17 δέρμα

4) Ενότητα Kodi Κρυπτό δέρμα

Εμπνευσμένη από την Google’s Σχεδιασμός Υλικού, η Ενότητα μοιάζει πολύ με την οθόνη του τηλεφώνου σας Android στο Kodi. Κομψά μενού και υπέροχες μεταβάσεις μενού προσγειώνουν το δέρμα στις 5 καλύτερες επιδερμίδες μας για το Kodi Krypton. Η ενότητα είναι απλώς μοναδική και δεν έχει καμία ομοιότητα με άλλα δέρματα Kodi krypton.

κίτρινο δέρμα κρυπτικής ενότητας

Το’είναι μια εξαιρετική διεπαφή για χρήστες Android που χρησιμοποιούν το Kodi σε συσκευές Android, καθώς και προσαρμοσμένα φόντα, εικονίδια, οθόνες και μενού παραθύρων. Χρησιμοποιώντας απλές γραμματοσειρές Το δέρμα Unity προσφέρει μια σαφέστερη και ζωντανή εμφάνιση στο media player της Kodi. Μόλις αλλάξετε από τις εκβολές θα παρατηρήσετε ότι η Unity κάνει την επιφάνεια εργασίας ευρύχωρη

unity kodi krypton έκδοση 17 δέρμα

κίτρινο φόντο κρυπτογράφησης

5) Mimic Kodi Κρυπτό δέρμα

Το Mimic είναι ένα άλλο δέρμα εμπνευσμένο από το Estuary με μεγαλύτερες γραμματοσειρές και εικονίδια οθόνης. Το Mimic είναι ένα λαμπρό θέμα για τους χρήστες Kodi Android και αυτούς που αγαπούν τα μεγαλύτερα θέματα εμφάνισης. Το Mimic κάνει πιο εύκολη και γρήγορη την προσέγγιση των συσκευών αφής σας χωρίς να εμφανίζονται ψευδή κλικ. Μια άλλη λαμπρή πτυχή που παρατήρησα ήταν ότι το Mimic δέρμα είναι πολύ πιο γρήγορα από το Estuary ή Confluence, η ολίσθηση μέσω των οθονών είναι πολύ ρευστό που θα παρατηρήσετε.
μιμείται δέρμα kryd kodi

Μου αρέσουν επίσης τα απλά εικονίδια και τη διάταξη των εικονιδίων μέσα σε διάφορα μενού. Κάθε εικονίδιο στο μενού ρυθμίσεων εμφανίζει τα δευτερεύοντα μενού κάτω από την επιλογή, όπως μπορείτε να δείτε στα screenshots παρακάτω. Όταν περιηγείστε στα πρόσθετα, συνοδεύεται από μια σύντομη περιγραφή του πρόσθετου & όνομα. Εγώ’m πραγματικά εντυπωσιασμένος από Mimic’s interface υγρό στο τηλέφωνο Android μου, κύλιση είναι καλύτερη και μπορώ να δω τα εικονίδια σαφώς για μία φορά.

μιμείται το δέρμα της κίτρινης κρύπτης

Kodi Krypton Skins Λήψη συνδέσμων

Aeon Nox 5: Λήψη συνδέσμου λήψης δέρματος Kodi Krypton

Metropolis Kodi Κρυπτό δέρμα Λήψη

Amber Kodi Κρυπτό δέρμα λήψης σύνδεση

Ενότητα Kodi Krypton Skin Λήψη Σύνδεσμος

Mimic Kodi Κρυπτό δέρμα Λήψη

5 καλύτερες επιδερμίδες Kodi για το Firestick

Χάρη στη φύση ανοικτού κώδικα, το Kodi αποδεικνύεται εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Με τη μαζική συλλογή πρόσθετων / οδηγών, μπορείτε να προσαρμόσετε το media player ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε ακόμη να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Best Kodi krypton “δέρματα”, τα οποία μετατρέπουν τις γραμματοσειρές, τα προοπτικά και τα χρώματα του κρυπτού για να δημιουργήσουν μια μοναδική και εκπληκτική εμφάνιση.

Τώρα με την πρόσφατα κυκλοφορήσει την Amazon Fire TV 4K, η διαθεσιμότητα των Kodi firerestick Skins αυξάνεται επίσης. Με το καλύτερο υλικό και την τεχνολογία, το AFTV έχει την ικανότητα των αθλητικών γραφικών εντατικών θεμάτων - χωρίς να μπει σε αφρό. Έτσι, χωρίς περαιτέρω παραβίαση, ας δούμε τα καλύτερα XBMC δέρματα για το Firestick παρακάτω:

1. Διαφάνεια Αμαζονίου πυρκαγιάς τηλεοπτικό δέρμα

Ένα φανταστικό δέρμα με κύριο στόχο την προώθηση της διαφάνειας και της ευκολίας χρήσης. Αυτό το δέρμα μιμείται το ύφος των προηγούμενων θεμάτων XBMC και εμφανίζει μεγάλες εικόνες από κομψές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων και μοντέρνα σαλόνια. Διαθέτει ακόμη ένα σύστημα κάθετου μενού που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις δικές τους φανταστικές τέχνες. Αυτή η επιλογή ταιριάζει καλύτερα σε εκείνους τους χρήστες του Amazon Fire TV που λατρεύουν τα έργα τέχνης και φαντάζουν την εμφάνισή τους.

Καλύτερες επιδόσεις Kodi για το Firestick

Εκτός από την παροχή πρόσθετων δυνατοτήτων για την προσωποποίηση της εμφάνισης των συλλογών πολυμέσων σας και την προβολή πολλαπλών εικόνων για τα αρχεία σας, το Transparency υποστηρίζει επίσης όλες τις λειτουργίες του Kodi. Ο προγραμματιστής έχει ήδη προκαθοριστεί και συμπεριλάβει όλες τις διαφορετικές παροχές που προσφέρει το λογισμικό.

Διαφάνεια Αμαζονίου Fire TV δέρμα

2. Το δέρμα της τηλεόρασης Amazon Fire της Titan

Το δέρμα Titan για το AFTV είναι για εκείνους που χρειάζονται άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης. Βελτιώνει το σύνολο των προοπτικών του λογισμικού, προωθώντας μια λιγότερο συγκεχυμένη ρύθμιση - χάρη στις μικρότερες επιλογές και προσαρμογές. Ο Τιτάνας έχει παρόμοια εμφάνιση με τα Windows 10, με εμφάνιση πλακιδίων.

Τιτάν Αμαζόν Πυροσβεστική Τηλεόραση

Στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, το δέρμα έχει μόνο εικονίδια στην αρχική οθόνη, ταξινομημένα σε δύο σειρές. Κάποιος εμφανίζει τις ρυθμίσεις, τα πρόσθετα και το YouTube και η άλλη εμφανίζει τις βιβλιοθήκες πολυμέσων σας. Υπάρχει ένα κουμπί λειτουργίας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης με παρόμοιο τρόπο των smartphones.

Τιτάν Amazon Πυροσβεστική τηλεόραση δέρματος 2017

3. Νεφέλωμα Amazon πυρκαγιάς τηλεοπτικό δέρμα

Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ θέμα για το Kodi on Fire TV, το νεφέλωμα είναι σίγουρα η σωστή επιλογή. Αυτό το εξαιρετικό και εξαιρετικό θέμα υποστηρίζει το PlexBMC και προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων συντομεύσεων, προσθήκη εκπληκτικού έργου τέχνης και πραγματική εμπειρία Cinema. Διαθέτει ένα εύχρηστο και κατανοητό περιβάλλον - χάρη στη χρήση των μικρογραφιών για κάθε επιλογή / κατηγορία / ρύθμιση.

Νεφέλωμα Amazon Πυρ

Η εμφάνιση και η αίσθηση είναι απίστευτα ελκυστική. Χάρη στις απλές επιλογές κατηγοριοποίησης και εμφάνισης, η εύρεση μιας καλής ταινίας ή τηλεοπτικής εκπομπής για να παρακολουθήσετε είναι εξαιρετικά εύκολη. Αυτό το δέρμα υποστηρίζει επιπλέον widgets, Live TV / PVR, υποστήριξη αφής, VideoExtras, TvTunes και cdArt.

Νεφέλωμα Amazon Fire TV Skin 2017

4. Αρκτική: Zephyr Skin για την τηλεόραση Amazon Fire

Αυτό το δέρμα Kodi για Fire TV είναι πέρα ​​από απίστευτο. Πρόκειται για την τρίτη επανάληψη του θέματος της Αρκτικής από το δικαστικό σώμα. Διαθέτοντας ένα καθαρό και καθαρό σύστημα μενού με μια διαισθητική και ευαίσθητη αίσθηση, το δέρμα ταιριάζει καλύτερα στην τηλεόραση Amazon Fire, προσφέροντας αρκετά ευχάριστη και εύχρηστη έκκληση. Οι πληροφορίες περιεχομένου μέσων βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Αρκτική: Zephyr δέρμα για Amazon Fire TV

Μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε μια σειρά με ελάχιστη πλοήγηση που απαιτείται για να μετακινηθείτε στο περιεχόμενό σας. Ακριβώς όπως και άλλα δέρματα kodi του Amazon, δεν υποστηρίζει επιτραπέζιο υπολογιστή και προτρέπει τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το τηλεχειριστήριο AFTV. Χάρη στο φόντο με το σύννεφο περιβάλλοντος, αυτό το δέρμα φαίνεται μοναδικό σε σύγκριση με άλλα.

Αρκτική: Zephyr δέρμα για Amazon Fire TV 2017

5. FTV Skin από Hitcher

Αφήνοντας το καλύτερο για το τελευταίο, το fTV Skin από το hitcher είναι ένα από τα πιο αξιόλογα Kodi Skins που διατίθενται για το Firestick. Ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλες επιλογές, κάνοντας το Kodi σας να μοιάζει ακριβώς με τη διασύνδεση Fire TV! Αν κοιτάξετε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, θα είναι δύσκολο να διαφοροποιήσετε το AFTV’s με το δέρμα.

Έχετε γρήγορη πρόσβαση στα συχνά προσπελάσιμα πρόσθετα κάτω από τα αγαπημένα. Χάρη στους απλούς ελέγχους, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στις τηλεοπτικές εκπομπές, εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο και μουσική. Kudos στο hitcher για την άριστη συναρμολόγηση όλων των στοιχείων του AFTV, μέχρι τις μικροσκοπικές αποχρώσεις.

fTV Skin από τον Hitcher

Για να χρησιμοποιήσετε το δέρμα’Με το πλήρες δυναμικό του, θα χρειαστείτε ένα τηλεχειριστήριο με τα τυπικά κουμπιά (μενού, επανάταξης, προώθησης, γρήγορης, διακοπής, παύσης, αναπαραγωγής, επιλογής και οδηγιών). Δεν υποστηρίζει είσοδο αφής ή ποντίκι. Επίσης, δεν υπάρχουν διαθέσιμες ξένες γλώσσες.

fTV Skin από τον Hitcher 2017

Καλύτερες επιδόσεις Kodi Firestick Skins Λήψη συνδέσμων

  1. Σύνδεσμος λήψης δέρματος διαφάνειας
  2. Σύνδεσμος λήψης δέρματος Titan
  3. Σύνδεσμος λήψης δέρματος νεφελώματος
  4. Arctic: Σύνδεσμος λήψης δέρματος Zephyr
  5. fTV δέρμα από Hitcher σύνδεσμο λήψης

Τα λεμε συντομα

Ελπίζω να απολαύσατε την αντίστροφη μέτρηση των καλύτερων δερμάτων για το Kodi Krypton. Για πιο καταπληκτικά addons Kodi, οδηγοί, το καλύτερο iptv για κόλπα kodi και συμβουλές μας επισκεφθείτε ξανά σύντομα. Αν σας αρέσει η αντίστροφη μέτρηση των καλύτερων Kodi skin για το Krypton, θυμηθείτε να μοιράζεστε και να μοιράζεστε το άρθρο.

Σχετικό άρθρο: Thisream Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me