5 cele mai bune piei de Kodi pentru a încerca în 2020 pentru Krypton și FireStick

Kodi a devenit rapid un software iubit de streaming online printre “tăietori de cabluri” & “nevers de cord”. Puteți face peste Kodi XBMC, inclusiv vizionați videoclipuri, ascultați muzică, utilizați diferite programe, urmăriți prezentări de diapozitive și chiar personalizați Kodi cu cele mai bune skinuri disponibile pentru centrul media. Așadar, m-am angajat în misiunea de a găsi cele mai bune piei Kodi pentru Krypton în 2018.

Avertizare! Don’nu instalați suplimente înainte de a citi Ghidul nostru VPN Kodi
Kodi a făcut obiectul unui control sever. Autoritățile sunt fierbinți pe coada lor pentru a vâna utilizatorii Kodi. Vezi cel mai bun VPN pentru Kodi pentru a afla cum să rămâi anonim. Aflați cum puteți debloca cele mai bune suplimente Kodi și vă puteți asigura confidențialitatea de la deținătorii de drepturi de autor.

Cele mai bune piei Kodi Krypton

Pielea implicită a estuarului pentru Krypton a fost una dintre cele mai bune modificări pe care dezvoltatorii au adus-o software-ului, dar utilizatorii’ solicită, de obicei, să folosești alte piele de pe Kodi Krypton în timp ce personalizezi alte funcții de afișare. Lăsa’Începeți cu numărătoarea inversă a celor mai bune versiuni de 17 piese de kodi krypton din 2017:

1) Aeon Nox 5: Redux - Cel mai bun ten Kodi Krypton

Posibil una dintre cele mai atractive & după părerea mea, cele mai bune piei de Kodi Krypton “Aeon Nox 5: Redux”oferă câteva schimbări vizuale deosebite în Kodi. Puteți edita vizualizarea de design a celor mai bune suplimente Kodi, plus modificări de fundal pentru fiecare supliment diferit. Pielea este disponibilă în trei teme de culoare, inclusiv tema implicită Metallic, un Roșu & Tema gri și o temă Orange.

aeon nox cele mai bune piei de kodi kripton

Cea mai atractivă caracteristică Aeon Nox 5 pe care o vei iubi cu siguranță este diversele vizualizări ale ferestrei pe care le poți atribui suplimentelor tale. De asemenea, puteți configura fiecare pagină diferită pentru a avea propria vizualizare unică, de exemplu, pot atribui o vizualizare diferită pentru fiecare categorie de exod și pagină de subcategorie..

aeon nox kodi krypton versiunea 17 piele

Cum se instalează Aeon Nox 5: Redux pe Kodi Krypton Versiunea 17

  1. Din ecranul de start, accesați Sistem >Interfață >clic Piele
  2. Faceți clic pe Obțineți mai multe >sul &găsi Aeon 5 Nox: Redux, apoi faceți clic pe ea
  3. Lăsați-l pe Kodi să instaleze noua piele, atunci când este finalizată, vă va cere “Dacă doriți să păstrați această schimbare”, faceți clic pe Da
  4. Acum ar trebui să aveți Aeon 5 Nox pe Kodi

2) Piele Metropolis Kodi Krypton

O altă piele de top Kodi Krypton, cea mai apreciată, este pielea de la Metropolis, care oferă bomboane de ochi, de asemenea, disponibilă prin intermediul depozitului suplimentar Kodi și poate fi instalată din meniul Sistem. Metropolis are un design frumos încărcat cu suporturi sub formă de text, cele mai bune imagini și icoane pentru fiecare caracteristică, schimbă complet felul în care arată Kodi Krypton în comparație cu toate celelalte piei Kodi Krypton. Metropolis oferă o fuziune de retro & elemente moderne care îi conferă un aspect mai atrăgător decât majoritatea pieilor omogene de Kodi kripton, construite pe teme de confluență sau estuare.

Metropolis Kodi krypton piele

Pielea Metropolis oferă un amestec strălucit de icoane simple, cu imagini adecvate și fonturi atractive. Pielea Metropolis prezintă vizualizări excelente atunci când accesați media în componentele dvs. video, muzică și suplimente. Fiecare element media este afișat cu propriile evaluări IMDB, sinopsis și evaluări pentru vizualizatori. Veți găsi, de asemenea, descrierea pentru setările și meniul dvs. de sistem.

Metropolis kodi krypton versiunea 17 piele

Proiectat cu finețe & simplitatea în minte, Metropolis este probabil cea mai bună piele pentru utilizatorii Kodi Krypton’ cărora le place o interfață ușor de navigat, dar animată. Puteți schimba între 7 teme atractive diferite în pielea Metropolis plus pictogramele cu adevărat cool & filele de imagine sunt absolut magice. În afară de frumoasa interfață de utilizare, Metropolis vă permite să reglați o mulțime de funcții, inclusiv imagini suplimentare, poster art art, imagini de galerie și să schimbați vizualizarea diferitelor meniuri din Kodi’interfața s.

stabilirea standardului metropolei

3) AMBER Kodi Krypton Skin

Pielea de chihlimbar pentru Kodi Krypton este o respirație masivă în viața mobilă a celebrului centru media. Compatibil cu versiunile Kodi Gotham și mai sus, pielea Amber este o sinergie superbă de stil și viteză. Pielea ușoară oferă o personalizare excepțională prin meniurile sale ușor de utilizat, oferind în același timp teme în 4 culori diferite, designul rustic implicit fiind preferatul meu.

ambra kodi krypton piele

Cel mai mare avantaj al pielii Amber este peste dispozitivele cu ecran tactil, iar dacă ai folosit Krypton pe mobil, vei fi de acord, navigarea & butoanele sunt deplorabile. Amber îi oferă lui Krypton (în special mobilului) un aspect elegant, în plus față de ușurința de a atinge ecranul și atingerea.

ambra kodi krypton versiunea 17 piele

4) Unitatea Kodi Krypton Skin

Inspirat de Google’s Design material, Unity seamănă foarte mult cu ecranul telefonului dvs. Android de pe Kodi. Meniuri elegante și tranziții superbe de meniu aterizează pielea în cele mai bune 5 piele ale noastre pentru Kodi Krypton. Unitatea este pur și simplu unică și nu are nicio asemănare cu alte piei Kodi kripton.

unitate de piele kodi kripton

Aceasta’este o interfață excelentă pentru utilizatorii Android care folosesc Kodi pe dispozitivele Android, plus că puteți fundaluri personalizate, pictograme, afișaje pentru ferestre și meniuri. Utilizarea fonturilor simple Unity skin oferă un aspect mai clar și mai vibrant pentru playerul dvs. media Kodi. Imediat ce vă schimbați din estuar veți observa că Unity face ca desktopul să pară spațios

unitate kodi krypton versiunea 17 piele

fundal de unitate kodi krypton

5) Piele Mimic Kodi Krypton

Mimic este o altă piele inspirată de Estuary, cu fonturi mai mari și pictograme afișate. Mimic este o temă strălucitoare pentru utilizatorii de Android Kodi și cei care iubesc teme de afișare mai mari. Mimic facilitează mai rapid și mai repede dispozitivele tactile fără a face clicuri false. Un alt aspect strălucit pe care l-am observat a fost că pielea mimică este mult mai rapidă decât Estuary sau Confluence, alunecarea prin ecrane este mult mai fluidă veți observa.
imita pielea de kodi kripton

De asemenea, îmi plac pictogramele simple și aranjarea pictogramelor din diferite meniuri. Fiecare pictogramă din meniul de setări afișează submeniul sub opțiunea așa cum puteți vedea în imaginile de mai jos. Când navigați în suplimente, o scurtă descriere a complementului însoțește pictograma & Nume. eu’Sunt foarte impresionat de Mimic’Interfața fluidă de pe telefonul meu Android, derularea este mai bună și pot vedea icoanele clar pentru o dată.

imita kodi krypton versiunea 17 piele

Skodi Kodi Krypton Skins Link-uri de descărcare

Aeon Nox 5: Kodi Krypton Link pentru descărcare de piele

Link pentru descărcare de piele Metropolis Kodi Krypton

Amber Kodi Krypton Link pentru descărcare de piele

Unity Kodi Krypton Link pentru descărcare de piele

Link pentru descărcare de piele Mimic Kodi Krypton

5 cele mai bune piei Kodi pentru Firestick

Datorită naturii sale open-source, Kodi se dovedește a fi extrem de personalizabil. Cu colecția sa masivă de suplimente / vrăjitori, puteți personaliza media player în funcție de cerințele dvs. Puteți chiar descărca și instala Best Kodi krypton “piei”, care schimbă fonturile, perspectivele și culorile krypton-ului pentru a produce un aspect unic și extraordinar.

Acum, cu lansatorul recent lansat Amazon Fire TV 4K, disponibilitatea Skodi Firestick Kodi a crescut și ea. Cu un hardware și o tehnologie mai bună, AFTV are competența de a sporta teme grafice intensiv - fără a intra în nuanță. Așa că, fără alte detalii, să ne uităm la cele mai bune piei XBMC pentru Firestick de mai jos:

1. Transparența pielii Amazon Fire TV

O piele fan-art cu scopul principal de a promova transparența și ușurința în utilizare. Această piele imită stilul temelor XBMC anterioare și afișează imagini mari cu dispozitive elegante de redare media și camere de zi moderne. Are chiar și un sistem de meniu vertical care permite utilizatorilor să-și folosească propriile fan-arts. Această opțiune este cea mai potrivită pentru acei utilizatori Amazon Fire TV care adoră opere de artă și își imaginează afișarea.

Cele mai bune piei Kodi pentru Firestick

Pe lângă faptul că oferă o capacitate suplimentară pentru personalizarea aspectului colecțiilor media și afișarea mai multor imagini pentru fișierele dvs., Transparency acceptă și toate funcțiile Kodi. Dezvoltatorul a configurat deja și a inclus toate facilitățile oferite de software.

Transparență Amazon Fire TV pentru piele

2. Titan Amazon Fire TV Skin

Pielea Titan pentru AFTV este destinată celor care necesită acces instantaneu la conținutul lor media. Rationalizează întreaga perspectivă a software-ului, promovând o setare mai puțin confuză - datorită opțiunilor și personalizărilor mai mici. Titan are un aspect similar cu Windows 10, cu un aspect de bloc cu gresie.

Titan Amazon Fire TV pentru piele

În setările sale implicite, pielea are doar pictograme pe ecranul de start, clasificate în două rânduri. Unul afișează setări, suplimente și YouTube, iar celălalt arată în bibliotecile media. Există un buton de pornire situat în partea de jos a ecranului într-un mod similar cu smartphone-urile.

Titan Amazon Fire TV Skin 2017

3. Piele Nebula Amazon Fire TV

Dacă sunteți în căutarea unei piele tematică ușoară pentru Kodi pe Fire TV, Nebula este cu siguranță opțiunea potrivită. Această temă remarcabilă și excepțională acceptă PlexBMC și oferă capacitatea de a crea scurtături personalizate, de a adăuga lucrări de artă uimitoare și de a oferi o adevărată experiență Cinema. Are o interfață ușor de utilizat și de înțeles - datorită utilizării sale de miniaturi pentru fiecare selecție / categorie / setare.

Nebula Amazon Fire TV Skin

Aspectul este extrem de atractiv. Datorită simplificării opțiunilor de clasificare și afișare, găsirea unui film bun sau a unei emisiuni TV de vizionat este extrem de ușoară. Această piele acceptă, de asemenea, widget-uri suplimentare, Live TV / PVR, suport pentru atingere, VideoExtras, TvTunes și CDArt.

Nebula Amazon Fire TV 2017

4. Arctic: piele de zefir pentru Amazon Fire TV

Această piele Kodi pentru Fire TV este dincolo de incredibilă. Este a treia iterație a temei arctice din jurialmunkey. Cu un sistem de meniu curat și curat, cu un sentiment intuitiv și receptiv, pielea este cea mai potrivită pentru Amazon Fire TV, oferind un apel destul de neclintit și ușor de utilizat. Informațiile despre conținutul media se află în partea de jos a ecranului.

Arctic: Zephyr Skin pentru Amazon Fire TV

Puteți accesa instantaneu sute de filme și emisiuni TV într-un singur rând, cu navigație minimă necesară pentru a vă deplasa prin conținut. La fel ca și alte piei de cod Amazon, nu acceptă computerul desktop și îi solicită utilizatorilor să utilizeze telecomanda AFTV. Datorită fundalului ambiental în stil nor, această piele arată unică în comparație cu altele.

Arctic: Zephyr Skin pentru Amazon Fire TV 2017

5. fTV Skin by Hitcher

Lăsând cel mai bun pentru ultimul, fTV Skin by hitcher este una dintre cele mai remarcabile Skodi Skins disponibile pentru Firestick. Se remarcă printre alte opțiuni, făcând Kodi-ul dvs. să arate exact ca interfața Fire TV! Dacă priviți imaginea de mai jos, va fi dificil să diferențiați AFTV’interfață cu pielea.

Aveți acces rapid la accesorii frecvent accesate sub favorite. Datorită controalelor simple, puteți obține acces instantaneu la emisiuni TV, aplicații, fotografii, videoclipuri și muzică. Kudos to hitcher pentru asamblarea perfectă a tuturor detaliilor AFTV, până la nuanțele minuscule.

fTV Skin by Hitcher

Pentru a utiliza pielea’potențialul maxim, veți avea nevoie de o telecomandă cu butoane standard (meniu, derulare, redirecționare, rapid, oprire, pauză, redare, selectare și indicații). Nu acceptă introducerea Touch sau Mouse. Limbile străine nu sunt disponibile în prezent.

fTV Skin by Hitcher 2017

Cele mai bune Skodi Firestick Skins Linkuri de descărcare

  1. Legătura de descărcare a pielii pentru transparență
  2. Link pentru descărcare de piele Titan
  3. Nebula Link pentru descărcare de piele
  4. Arctic: Link de descărcare a pielii zefirului
  5. fTV Skin by Hitcher Link de descărcare

Ne vedem in curand

Sper că te-ai bucurat de numărătoarea noastră a celor mai bune piei pentru Kodi Krypton. Pentru suplimente, ghiduri, ghiduri Kodi, cel mai bun iptv pentru trucuri și sfaturi Kodi, vizitați-ne din nou în curând. Dacă vă place numărătoarea noastră cu cele mai bune piei Kodi pentru Krypton, nu uitați să vă place și să împărtășiți articolul.

Articol înrudit: acestream Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me