5 beste Kodi-skins om te proberen in 2023 voor Krypton en FireStick

Kodi is onder andere snel geliefde online streaming software geworden “snijders” & “koord nevers”. Er is zoveel dat je via Kodi XBMC kunt doen, waaronder video’s bekijken, naar muziek luisteren, verschillende programma’s gebruiken, diavoorstellingen bekijken en zelfs je Kodi aanpassen met de beste skins die beschikbaar zijn voor het mediacenter. Dus begon ik aan de missie om de beste Kodi-skins voor Krypton te vinden in 2023.

Waarschuwing! Don’t installeer add-ons voordat u onze Kodi VPN-handleiding leest
Kodi is zwaar onder de loep genomen. Autoriteiten doen het erg moeilijk om Kodi-gebruikers te vinden. Bekijk onze beste VPN voor Kodi om erachter te komen hoe je anoniem kunt blijven. Leer hoe u de beste Kodi-add-ons deblokkeert en uw privacy beschermt tegen auteursrechthouders.

Contents

Beste Kodi Krypton Skins

De standaard estuarium-skin voor Krypton was een van de beste wijzigingen die ontwikkelaars in de software hebben aangebracht, maar gebruikers’ vereisen meestal het gebruik van andere skins op Kodi Krypton terwijl andere weergavefuncties worden aangepast. Laat’begin met het aftellen van de beste kodi krypton versie 17 skins van 2023:

1) Aeon Nox 5: Redux – Best Kodi Krypton Skin

Mogelijk een van de meest aantrekkelijke & naar mijn mening beste Kodi Krypton skins “Aeon Nox 5: Redux”bieden een aantal geweldige visuele veranderingen in Kodi. U kunt de ontwerpweergave van uw beste Kodi-add-ons bewerken en ook achtergronden voor elke verschillende add-on wijzigen. De skin is beschikbaar in drie kleurenthema’s, waaronder het standaard Metallic-thema, een rood & Grijs thema en een oranje thema.

ee nox beste kodi krypton skins

Het meest aantrekkelijke kenmerk van Aeon Nox 5 dat u zeker zult waarderen, zijn de verschillende vensterweergaven die u aan uw add-ons kunt toewijzen. Je kunt ook elke verschillende pagina configureren om zijn eigen unieke weergave te hebben, ik kan bijvoorbeeld een andere weergave toewijzen voor elke Exodus-categorie en subcategoriepagina.

aeon nox kodi krypton versie 17 skin

Hoe Aeon Nox 5: Redux op Kodi Krypton versie 17 te installeren

  1. Ga vanuit je Startscherm naar Systeem >Koppel >Klik Huid
  2. Klik op Meer ophalen >rol &vind Aeon 5 Nox: Redux, klik er vervolgens op
  3. Laat Kodi de nieuwe skin installeren, wanneer deze wordt gevraagd “Als u deze wijziging wilt behouden”, klik Ja
  4. Je zou nu Aeon 5 Nox op je Kodi moeten hebben

2) Metropolis Kodi Krypton Skin

Een andere best beoordeelde Kodi Krypton skins is de eye candy Metropolis skin die ook beschikbaar is via de Kodi add-on repository en kan worden geïnstalleerd via het systeemmenu. Metropolis heeft een prachtig ontwerp boordevol media in de vorm van tekst, de beste afbeeldingen en pictogrammen voor elke functie, het verandert volledig de manier waarop je Kodi Krypton eruitziet in vergelijking met alle andere beste Kodi krypton-skins. Metropolis biedt een mix van retro & moderne elementen geven het een aantrekkelijker uiterlijk dan de meeste homogene Kodi krypton skins gebouwd over samenvloeiing of estuariumthema’s.

  YouTube Hacked by Prosox & Kuroi & rsquo; sh - Zeci de canale artist VEVO afectate

metropolis kodi krypton skin

Metropolis skin biedt een briljante mix van eenvoudige pictogrammen met passende afbeeldingen en aantrekkelijke lettertypen. Metropolis skin presenteert uitstekende visualisaties wanneer u toegang krijgt tot uw media in uw video-, muziek- en programma-add-ons. Elk media-item wordt weergegeven met zijn eigen IMDB-beoordelingen, synopsis en kijkcijfers. U vindt ook een beschrijving voor uw instellingen en systeemmenu.

Metropolis Kodi Krypton versie 17 skin

Ontworpen met finesse & eenvoud in gedachten, Metropolis is waarschijnlijk de beste skin voor Kodi Krypton-gebruikers’ die van een eenvoudig te navigeren maar geanimeerde interface houden. Je kunt wisselen tussen 7 verschillende aantrekkelijke thema’s in de Metropolis-skin plus de echt coole pictogrammen & afbeeldingstabs zijn absoluut magisch. Naast de prachtige gebruikersinterface kun je met Metropolis veel functies aanpassen, waaronder add-onafbeeldingen, posterfan-art, galerijafbeeldingen en de weergave van verschillende menu’s in Kodi wijzigen’s interface.

metropool standaard instelling

3) AMBER Kodi Krypton Skin

De Amber-skin voor Kodi Krypton is een enorme levensadem in de mobiele versie van het gevierde mediacenter. De Amber-skin is compatibel met Kodi-versies Gotham en hoger en biedt een uitstekende synergie van stijl en snelheid. De lichtgewicht huid biedt uitzonderlijke aanpassing door zijn eenvoudig te gebruiken menu’s, terwijl het aanbieden van thema’s in 4 verschillende kleuren, het standaard rustieke ontwerp is mijn favoriet.

barnsteen kodi krypton huid

Het grootste voordeel van Amber skin is over touchscreen-apparaten, en als je de Krypton op mobiel hebt gebruikt, ga je akkoord, de navigatie & knoppen zijn gewoon betreurenswaardig. Amber geeft Krypton (vooral mobiel) een stijlvolle uitstraling, naast het sorteren van het gemak van scrollen en tikken op het scherm.

barnsteen kodi krypton versie 17 skin

4) Eenheid Kodi Krypton Skin

Geïnspireerd door Google’s Material Design, Unity lijkt veel op het scherm van je Android-telefoon op Kodi. Stijlvolle menu’s en uitstekende menu-overgangen belanden de huid in onze 5 beste skins voor Kodi Krypton. Eenheid is gewoon uniek en vertoont geen gelijkenis met andere Kodi krypton skins.

eenheid kodi krypton huid

Het’is een geweldige interface voor Android-gebruikers die Kodi op Android-apparaten gebruiken, plus je kunt aangepaste achtergronden, pictogrammen, vensterweergaven en menu’s. Eenvoudige lettertypen gebruiken Unity skin biedt een duidelijkere en levendigere uitstraling aan uw Kodi-mediaspeler. Zodra u van estuarium verandert, zult u merken dat Unity het bureaublad er ruimer uitziet

unit kodi krypton versie 17 skin

eenheid kodi krypton achtergrond

5) Bootst Kodi Krypton Skin na

Mimic is een andere op Estuary geïnspireerde skin met grotere lettertypen en weergavepictogrammen. Mimic is een briljant thema voor Kodi Android-gebruikers en mensen die houden van grotere displaythema’s. Mimic maakt het rondgaan op uw touch-apparaten eenvoudiger en sneller zonder valse klikken. Een ander briljant aspect dat me opviel was dat de huid nabootsen veel sneller is dan de monding of samenvloeiing, door schermen glijden is veel vloeiend.
bootst kodi krypton huid na

Ik hou ook van de eenvoudige pictogrammen en de indeling van pictogrammen in verschillende menu’s. Elk pictogram in het instellingenmenu geeft de submenu’s onder de optie weer, zoals u kunt zien in de onderstaande schermafbeeldingen. Bij het bladeren door invoegtoepassingen wordt het pictogram vergezeld van een korte beschrijving van de invoegtoepassing & naam. ik’ben echt onder de indruk van Mimic’s vloeiende interface op mijn Android-telefoon, is scrollen beter en kan ik de pictogrammen een keer duidelijk zien.

  Nejlepší stránky Torrent a 100% pracovní alternativy rozbitých webů

bootsen kodi krypton versie 17 na

Kodi Krypton Skins Links downloaden

Aeon Nox 5: Kodi Krypton Skin downloadlink

Metropolis Kodi Krypton Skin downloadlink

Amber Kodi Krypton Skin downloadlink

Unity Kodi Krypton Skin downloadlink

Mimic Kodi Krypton Skin downloadlink

5 beste Kodi-skins voor Firestick

Dankzij het open-source karakter blijkt Kodi uiterst aanpasbaar te zijn. Met zijn enorme verzameling add-ons / wizards kunt u de mediaspeler personaliseren op basis van uw vereisten. Je kunt Best Kodi krypton zelfs downloaden en installeren “skins”, die de lettertypen, het uiterlijk en de kleuren van de krypton omschakelen voor een uniek en buitengewoon uiterlijk.

Nu met de onlangs uitgebrachte Amazon Fire TV 4K, is de beschikbaarheid van Kodi firestick Skins ook toegenomen. Met betere hardware en technologie beschikt de AFTV over de competentie om grafisch intensieve sportthema’s te gebruiken – zonder in de war te raken. Dus zonder verder gedoe, laten we hieronder de beste XBMC-skins voor Firestick bekijken:

1. Transparantie Amazon Fire TV Skin

Een fan-art skin met als belangrijkste doel transparantie en gebruiksgemak te bevorderen. Deze skin bootst de stijl van de eerdere XBMC-thema’s na en toont grote afbeeldingen van stijlvolle apparaten voor het afspelen van media en moderne woonkamers. Het heeft zelfs een verticaal menusysteem waarmee gebruikers hun eigen fan-arts kunnen gebruiken. Deze optie is het meest geschikt voor gebruikers van Amazon Fire TV die dol zijn op illustraties en zich een weergave voorstellen.

Beste Kodi-skins voor Firestick

Naast het bieden van extra mogelijkheden voor het personaliseren van het uiterlijk van uw mediacollecties en het weergeven van meerdere afbeeldingen voor uw bestanden, ondersteunt Transparency ook alle Kodi-functies. De ontwikkelaar heeft al vooraf verschillende voorzieningen geconfigureerd die de software biedt.

Transparantie Amazon Fire TV Skin

2. Titan Amazon Fire TV Skin

De Titan-skin voor AFTV is voor degenen die onmiddellijke toegang tot hun media-inhoud nodig hebben. Het stroomlijnt het hele uiterlijk van de software en bevordert een minder verwarde instelling – dankzij minder opties en aanpassingen. Titan lijkt op Windows 10 en heeft een betegeld uiterlijk.

Titan Amazon Fire TV Skin

In de standaardinstellingen heeft de skin alleen pictogrammen op het startscherm, ingedeeld in twee rijen. De ene toont instellingen, add-ons en YouTube en de andere toont in uw mediabibliotheken. Er is een aan / uit-knop midden onderaan het scherm op een vergelijkbare manier als smartphones.

Titan Amazon Fire TV Skin 2023

3. Nebula Amazon Fire TV Skin

Als je op zoek bent naar een skin met een licht thema voor Kodi op Fire TV, is de Nebula absoluut de juiste optie. Dit opmerkelijke en uitzonderlijke thema ondersteunt PlexBMC en biedt de mogelijkheid om aangepaste snelkoppelingen te maken, verbluffende illustraties toe te voegen en een echte bioscoopervaring te bieden. Het beschikt over een eenvoudig te gebruiken en begrijpelijke interface – dankzij het gebruik van miniaturen voor elke selectie / categorie / instelling.

  5 najboljih Kodi skinova za isprobavanje u 2023. za Krypton i FireStick

Nebula Amazon Fire TV Skin

De look en feel is ongelooflijk aantrekkelijk. Dankzij de eenvoudige categorisatie en weergave-opties is het vinden van een goede film of tv-programma om te bekijken uiterst eenvoudig. Deze skin ondersteunt ook extra widgets, Live TV / PVR, touch-ondersteuning, VideoExtras, TvTunes en cdArt.

Nebula Amazon Fire TV Skin 2023

4. Arctic: Zephyr Skin voor Amazon Fire TV

Deze Kodi-skin voor Fire TV is ongelooflijk. Het is de derde herhaling van het Arctische thema van jurialmunkey. Met een netjes en schoon menusysteem met een intuïtief en responsief gevoel, is de skin het meest geschikt voor de Amazon Fire TV, met een behoorlijk overzichtelijke en gemakkelijk te gebruiken uitstraling. De informatie over de media-inhoud bevindt zich onderaan het scherm.

Arctic: Zephyr Skin voor Amazon Fire TV

U hebt direct toegang tot honderden films en tv-programma’s op één rij met minimale navigatie die nodig is om door uw inhoud te bladeren. Net als andere Amazon Kodi-skins ondersteunt het geen desktop-pc en vraagt ​​het gebruikers om de AFTV-afstandsbediening te gebruiken. Dankzij de omgevingsachtige cloud-achtige achtergrond ziet deze skin er uniek uit in vergelijking met anderen.

Arctic: Zephyr Skin voor Amazon Fire TV 2023

5. fTV Skin van Hitcher

De fTV Skin van hitcher laat het beste voor het laatst achter en is een van de meest opmerkelijke Kodi Skins die beschikbaar zijn voor Firestick. Het onderscheidt zich onder andere door uw Kodi precies op de Fire TV-interface te laten lijken! Als je de onderstaande screenshot bekijkt, zal het moeilijk zijn om de AFTV te onderscheiden’s interface met de huid.

U hebt snel toegang tot vaak gebruikte add-ons onder favorieten. Dankzij eenvoudige bediening krijgt u ook direct toegang tot de tv-programma’s, apps, foto’s, video’s en muziek. Een pluim voor liften voor het perfect samenstellen van alle details van de AFTV, tot in de kleine nuances.

fTV Skin van Hitcher

Om de huid te gebruiken’Om het volledige potentieel te benutten, hebt u een afstandsbediening nodig met standaardknoppen (menu, terugspoelen, vooruitspoelen, snel, stoppen, pauzeren, afspelen, selecteren en routebeschrijving). Het ondersteunt geen aanraak- of muisinvoer. Vreemde talen zijn momenteel ook niet beschikbaar.

fTV Skin van Hitcher 2023

Beste Kodi Firestick Skins downloadlinks

  1. Transparantie Skin downloadlink
  2. Titan Skin downloadlink
  3. Nebula Skin-downloadkoppeling
  4. Arctic: Zephyr Skin downloadlink
  5. fTV Skin door Hitcher Downloadlink

Zie je binnenkort weer

Ik hoop dat je genoten hebt van onze aftelling van de beste skins voor Kodi Krypton. Voor meer geweldige Kodi-add-ons, gidsen, Beste iptv voor kodi-trucs en tips, bezoek ons ​​binnenkort weer. Als je onze countdown van de beste Kodi-skins voor Krypton leuk vindt, vergeet dan niet het artikel leuk te vinden en te delen.

Gerelateerd artikel: Acestream Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me