5 Best Kodi Skins untuk mencuba 2020 untuk Krypton dan FireStick

Kodi telah cepat menjadi perisian streaming dalam talian yang tercinta di kalangan “pemotong tali” & “nevers kord”. Terdapat begitu banyak yang boleh anda lakukan sepanjang Kodi XBMC termasuk menonton video, mendengar muzik, menggunakan program yang berbeza, menonton persembahan slaid foto dan bahkan menyesuaikan Kodi anda dengan kulit terbaik yang tersedia untuk pusat media. Oleh itu, saya memulakan misi untuk mencari kulit Kodi terbaik untuk Krypton pada tahun 2018.

Amaran! Don’t memasang add-on sebelum membaca Panduan Kod VPN kami
Kodi telah diteliti dengan teliti. Pihak berkuasa panas di ekor mereka untuk memburu pengguna Kodi. Lihat VPN terbaik kami untuk Kodi untuk mengetahui bagaimana untuk kekal tanpa nama. Ketahui cara untuk membuka sekatan Kodi terbaik dan selamatkan privasi anda daripada pemegang hak cipta.

Kodi Krypton Skins Terbaik

Kulit muara lalai untuk Krypton adalah salah satu perubahan terbaik yang dibuat oleh pemaju kepada perisian, tetapi pengguna’ biasanya menuntut menggunakan kulit lain di Kodi Krypton sambil menyesuaikan ciri paparan lain. Biarkan’s bermula dengan undur kami versi kulit krypton terbaik 17 kulit tahun 2017:

1) Aeon Nox 5: Redux - Best Kodi Krypton Skin

Mungkin salah satu yang paling menarik & pada pandangan saya terbaik kulit Kodi Krypton “Aeon Nox 5: Redux”menawarkan beberapa perubahan visual yang hebat dalam Kodi. Anda boleh mengedit pandangan reka bentuk tambahan Kodi Terbaik anda serta latar belakang perubahan untuk setiap add-on yang berbeza juga. Kulit tersedia dalam tiga tema warna termasuk tema Metallic lalai, Merah & Tema kelabu dan tema Orange.

aeon nox terbaik kodi krypton skin

Ciri yang paling menarik dari Aeon Nox 5 yang anda pasti akan suka adalah pandangan tingkap yang berbeza yang boleh anda berikan kepada add-on anda. Anda juga boleh mengkonfigurasi setiap halaman yang berbeza untuk memiliki pandangan tersendiri, contohnya saya boleh menetapkan pandangan yang berbeza untuk setiap kategori Keluaran dan halaman subkategori.

aeon nox kodi krypton versi 17 kulit

Cara Pasang Aeon Nox 5: Redux pada Kodi Krypton Versi 17

  1. Dari Skrin Utama anda pergi ke Sistem >Antara muka >klik Kulit
  2. Klik Dapatkan Lagi >tatal &cari Aeon 5 Nox: Redux, kemudian klik
  3. Biarkan Kodi memasang kulit baru, apabila selesai ia akan bertanya “Sekiranya anda ingin menyimpan perubahan ini”, klik Ya
  4. Anda kini perlu mempunyai Aeon 5 Nox pada Kodi anda

2) Metropolis Kodi Krypton Skin

Satu lagi kulit Kodi Krypton bernilai tinggi adalah kulit permen mata Metropolis yang juga terdapat melalui repositori kodi tambahan dan boleh dipasang dari menu Sistem. Metropolis mempunyai reka bentuk yang indah dimuatkan dengan media dalam bentuk teks, imej terbaik dan ikon untuk setiap ciri, ia benar-benar mengubah cara Kodi Krypton anda kelihatan berbanding dengan semua kulit krypton terbaik Kodi terbaik. Metropolis menawarkan gabungan retro & unsur-unsur moden memberikan rupa yang lebih menarik daripada kulit krypton Kodi yang paling homogen yang dibina di atas pertemuan atau tema muara.

metropolis kodi krypton skin

Kulit Metropolis menawarkan gabungan ikon mudah dengan imej yang sesuai dan fon yang menarik. Kulit Metropolis memberikan visualisasi yang sangat baik apabila anda mengakses media anda dalam tambahan video, muzik dan program anda. Setiap item media akan dipaparkan dengan penarafan IMDB, sinopsis, dan pemerhati sendiri. Anda juga akan mendapati penerangan untuk tetapan dan menu sistem anda.

Metropolis kodi krypton versi 17 kulit

Direka dengan kemahiran & kesederhanaan dalam fikiran, Metropolis mungkin merupakan kulit terbaik untuk pengguna Kodi Krypton’ yang suka dengan mudah untuk menavigasi tetapi antara muka animasi. Anda boleh menukar antara 7 tema menarik yang berbeza dalam kulit Metropolis ditambah ikon yang sangat keren & tab imej sememangnya sihir. Selain daripada UI yang indah, Metropolis membolehkan anda meniru banyak ciri termasuk imej tambahan, seni kipas poster, imej galeri, dan mengubah pandangan pelbagai menu dalam Kodi’antara muka s.

penetapan standard metropolis

3) AMBER Kodi Krypton Skin

Kulit Amber untuk Kodi Krypton adalah kehidupan yang besar-besaran ke dalam versi mudah alih pusat media yang disambut. Serasi dengan versi Kodi Gotham dan ke atas, kulit Amber adalah sinergi yang luar biasa gaya dan kelajuan. Kulit ringan menawarkan pengecualian yang luar biasa melalui menu yang mudah digunakan, sambil menawarkan tema dalam 4 warna yang berbeza, reka bentuk gaya lalai menjadi kegemaran saya.

amber kodi krypton skin

Kelebihan terbesar kulit Amber adalah lebih dari peranti skrin sentuh, dan jika anda menggunakan Krypton pada mudah alih, anda akan setuju, navigasi & butang hanya menyedihkan. Amber memberikan Krypton (terutamanya mudah alih) melihat berkelas di samping menyusun bahawa mudah untuk menyentuh skrin menatal dan mengetik.

amber kodi krypton versi 17 kulit

4) Kesatuan Kodi Krypton Skin

Diilhamkan oleh Google’Reka Bentuk Bahan, Kesatuan kelihatan seperti skrin telefon Android anda di Kodi. Menu bergaya dan peralihan menu hebat melayari kulit dalam 5 kulit terbaik kami untuk Kodi Krypton. Perpaduan hanya unik dan tidak mempunyai persamaan dengan kulit krypton lain Kodi.

kesatuan kodi krypton kulit

Ia’s antara muka yang hebat untuk pengguna Android yang menggunakan Kodi pada peranti Android, dan anda boleh menyesuaikan latar belakang, ikon, paparan tetingkap dan menu. Menggunakan fon mudah Kulit perpaduan menawarkan rupa yang lebih jelas dan lebih cergas ke pemain media Kodi anda. Sebaik sahaja anda berubah dari muara anda akan melihat bahawa Perpaduan membuat desktop kelihatan luas

kesatuan kodi krypton versi 17 kulit

kesatuan kodi krypton latar belakang

5) Mimic Kodi Krypton Skin

Mimic merupakan satu lagi kulit yang diilhami dengan fon yang lebih besar dan ikon paparan. Mimic adalah tema yang cemerlang untuk pengguna Android Kodi dan mereka yang suka tema paparan yang lebih besar. Mimik membuat pergerakan pada peranti sentuh anda lebih mudah dan lebih cepat tanpa mengalami klik palsu. Satu lagi aspek cemerlang yang saya perhatikan adalah bahawa kulit Mimic jauh lebih cepat daripada Estuary atau Confluence, meluncur melalui skrin adalah banyak cecair yang anda akan perasan.
meniru kulit krypton kodi

Saya juga suka ikon mudah dan susunatur ikon dalam pelbagai menu. Setiap ikon dalam menu tetapan memaparkan submenus di bawah pilihan yang anda dapat lihat dalam tangkapan skrin di bawah. Apabila menyemak imbas add-on penerangan ringkas penambahan menyertai ikon & nama. Saya’benar-benar kagum oleh Mimic’Antara muka cecair s pada telefon Android saya, menatal adalah lebih baik dan saya dapat melihat ikon dengan jelas sekali.

meniru kulit krypton versi 17 kulit

Pautan Muat Turun Kodi Krypton Skins

Aeon Nox 5: Muat Turun Kodi Krypton Skin Link

Metropolis Kodi Krypton Skin Muat Turun Pautan

Pautan Muat Turun Amber Kodi Krypton

Muat Turun Unity Kodi Krypton Skin Link

Muat turun Pautan Mimic Kodi Krypton Skin

5 Best Kodi Skins untuk Firestick

Terima kasih kepada sifat sumber terbukanya, Kodi terbukti sangat disesuaikan. Dengan koleksi tambahan / ahli sihir yang besar, anda boleh memperibadikan pemain media berdasarkan keperluan anda. Anda juga boleh memuat turun dan memasang Best Kodi kripton “kulit”, yang menghidupkan fon, pandangan dan warna krypton untuk membawa penampilan unik dan luar biasa.

Sekarang dengan yang dibebaskan Amazon Fire TV 4K baru-baru ini, ketersediaan Kod perisai Kodi juga semakin meningkat. Dengan perkakasan dan teknologi yang lebih baik, AFTV mempunyai kecekapan tema sukan yang intensif grafis - tanpa mendapat sesuatu. Oleh itu, tanpa membantah lagi, mari kita lihat kulit XBMC terbaik untuk Firestick di bawah:

1. Ketelusan Kulit Amazon Fire TV

Kulit kipas dengan matlamat utama untuk mempromosikan ketelusan dan kemudahan penggunaan. Kulit ini meniru gaya tema XBMC yang terdahulu dan memaparkan imej besar alat main media yang bergaya dan ruang tamu moden. Ia juga mempunyai sistem menu menegak yang membolehkan pengguna menggunakan kipas mereka sendiri. Pilihan ini paling sesuai untuk pengguna Amazon Fire TV yang memuja karya seni dan bayangkan paparan.

Kodi Skins Terbaik untuk Firestick

Selain memberikan keupayaan tambahan untuk memperibadikan rupa koleksi media anda dan memaparkan pelbagai imej untuk fail anda, Transparency juga menyokong semua ciri Kodi. Pembangun telah membuat pra-konfigurasi dan memasukkan semua kemudahan yang ditawarkan perisian tersebut.

Ketelusan Amazon Fire TV Skin

2. Titan Amazon Fire TV Skin

Kulit Titan untuk AFTV adalah untuk mereka yang memerlukan akses segera ke kandungan media mereka. Ia menyelaraskan keseluruhan tinjauan perisian, mempromosikan tetapan yang kurang keliru - terima kasih kepada pilihan dan penyesuaian yang lebih rendah. Titan mempunyai rupa yang serupa dengan Windows 10, yang memaparkan rupa blok berjubin.

Titan Amazon Fire TV Skin

Dalam tetapan lalainya, kulit hanya mempunyai ikon pada skrin utama, dikategorikan kepada dua baris. Satu memaparkan tetapan, add-on dan YouTube dan rancangan lain di perpustakaan media anda. Terdapat butang kuasa yang terletak di pusat bawah skrin dengan cara yang sama seperti telefon pintar.

Titan Amazon Fire TV Skin 2017

3. Nebula Amazon Fire TV Skin

Jika anda sedang mencari kulit bertema cahaya untuk Kodi di TV Kebakaran, Nebula pastinya pilihan yang tepat. Tema yang luar biasa dan luar biasa ini menyokong PlexBMC dan menawarkan keupayaan membuat jalan pintas tersuai, menambah karya seni yang menakjubkan dan memberikan pengalaman Cinema sebenar. Ia mempunyai antara muka yang mudah digunakan dan memahami - terima kasih kepada penggunaan imej kecil untuk setiap pemilihan / kategori / tetapan.

Nebula Amazon Fire TV Skin

Penampilan dan nuansanya sangat menarik. Terima kasih kepada pengkategorian mudah dan pilihan opsyen, mencari filem atau rancangan TV yang baik untuk menonton adalah sangat mudah. Kulit ini juga menyokong widget tambahan, Live TV / PVR, sokongan sentuh, VideoExtras, TvTunes, dan cdArt.

Nebula Amazon Fire TV Skin 2017

4. Arktik: Kulit Zephyr untuk Amazon Fire TV

Kulit Kodi ini untuk TV Kebakaran adalah luar biasa. Ini adalah lelaran ketiga tema Artik dari jurialmunkey. Mempunyai sistem menu kemas dan bersih dengan rasa intuitif dan responsif, kulit yang paling sesuai untuk Amazon Fire TV, menawarkan rayuan yang tidak runcit dan mudah digunakan. Maklumat kandungan media terletak di bahagian bawah skrin.

Artik: Kulit Zephyr untuk Amazon Fire TV

Anda boleh mengakses beratus-ratus filem dan rancangan TV dengan serta-merta dengan navigasi minimum yang diperlukan untuk mengalihkan kandungan anda. Sama seperti kulit Amazon kodi lain, ia tidak menyokong PC desktop dan meminta pengguna untuk menggunakan remote AFTV. Terima kasih kepada latar belakang gaya awan ambien, kulit ini kelihatan unik berbanding dengan orang lain.

Artik: Kulit Zephyr untuk Amazon Fire TV 2017

5. FTV Skin by Hitcher

Meninggalkan yang terbaik untuk yang terakhir, kulit FTV oleh penyewa adalah salah satu Skins Kodi paling luar biasa yang tersedia untuk Firestick. Ia menonjol di antara pilihan lain dengan menjadikan Kodi anda kelihatan sama seperti antara muka Fire TV! Jika anda melihat screenshot di bawah, sukar untuk membezakan AFTV’antara muka dengan kulit.

Anda mempunyai akses cepat ke tambahan yang sering diakses di bawah kegemaran. Terima kasih kepada kawalan mudah, anda juga boleh mendapatkan akses segera ke rancangan TV, aplikasi, foto, video, dan muzik. Kudos untuk keseronokan untuk memasang sepenuhnya semua butiran AFTV, hingga nuansa kecil.

fTV Skin by Hitcher

Untuk menggunakan kulit’potensi penuh, anda akan memerlukan alat kawalan jauh dengan butang standard (menu, gulung mundur, ke hadapan, cepat, berhenti, jeda, main, pilih, dan arahan). Ia tidak menyokong input Touch atau Mouse. Bahasa asing juga tidak tersedia pada masa ini.

fTV Skin by Hitcher 2017

Pautan Muat Turun Kodi Firestick Terbaik

  1. Pautan Muat turun Kulit Ketelusan
  2. Pautan Muat Turun Titan
  3. Pautan Muat Nebula Kulit
  4. Artik: Pautan Muat turun Kulit Zephyr
  5. fTV Skin by Link Muat turun Hitcher

Jumpa lagi lagi

Semoga anda menikmati undur kami dari kulit terbaik untuk Kodi Krypton. Untuk lebih banyak tambahan Kodi yang menakjubkan, panduan, Best iptv untuk trik kodi dan tips melawat kami sekali lagi tidak lama lagi. Sekiranya anda mengira kiraan kulit Kodi yang terbaik untuk Krypton ingatlah untuk suka dan berkongsi artikel itu.

Artikel berkaitan: Acestream Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me