5 bedste Kodi-skins at prøve i 2020 for Krypton og FireStick

Kodi er hurtigt blevet elsket online streaming software blandt “snørere” & “snor nevers”. Der er så meget, du kan gøre over Kodi XBMC, herunder se videoer, lytte til musik, bruge forskellige programmer, se fotograferingsshows og endda tilpasse din Kodi med de bedste skins til rådighed for mediecenteret. Så jeg begyndte på mission at finde de bedste Kodi-skind til Krypton i 2018.

Advarsel! Don’t installere tilføjelser før du læser vores Kodi VPN-guide
Kodi er blevet undersøgt hårdt. Myndighederne er varme på deres haler med at jage efter Kodi-brugere. Tjek vores bedste VPN for Kodi for at finde ud af, hvordan man forbliver anonym. Lær, hvordan du fjerner blokeringen af ​​de bedste Kodi-tilføjelser og sikrer dit privatliv fra indehavere af ophavsret.

Bedste Kodi Krypton skins

Standard flodmundingshuden for Krypton var en af ​​de bedste ændringer, som udviklere foretaget til softwaren, men brugere’ kræver normalt brug af andre skind på Kodi Krypton, mens du tilpasser andre skærmfunktioner. Lade’s kom i gang med vores nedtælling af de bedste kodi krypton version 17 skins i 2017:

1) Aeon Nox 5: Redux - Bedste Kodi Krypton-hud

Eventuelt en af ​​de mest attraktive & efter min mening bedste Kodi Krypton skins “Aeon Nox 5: Redux”tilbyde nogle store visuelle ændringer i Kodi. Du kan redigere designvisningen af ​​dine bedste Kodi-tilføjelser plus ændre baggrunde for alle forskellige tilføjelser også. Huden fås i tre farvetemaer inklusive standardmetallisk tema, en rød & Grått tema og et orange tema.

aeon nox bedste kodi krypton skins

Det mest attraktive træk ved Aeon Nox 5, som du helt sikkert vil elske, er de forskellige vinduesvisninger, du kan tildele dine tilføjelser. Du kan også konfigurere hver anden side til at have sin egen unikke visning, for eksempel kan jeg tildele en anden visning for hver Exodus-kategori og underkategoriside.

aeon nox kodi krypton version 17 hud

Sådan installeres Aeon Nox 5: Redux på Kodi Krypton version 17

  1. Gå til din hjemmeskærm System >grænseflade >klik Hud
  2. Klik på Hent mere >rulle &Find Aeon 5 Nox: Redux, Klik derefter på det
  3. Lad Kodi installere den nye hud, når den er færdig, vil den spørge “Hvis du gerne vil beholde denne ændring”, Klik på Ja
  4. Du skal nu have Aeon 5 Nox på din Kodi

2) Metropolis Kodi Krypton Skin

Et andet højt bedømte Kodi Krypton-skind er øjen slik Metropolis-huden også tilgængelig via Kodi add-on depot og kan installeres fra System-menuen. Metropolis har et smukt design, der er fyldt med medier i form af tekst, bedste billeder og ikoner til hver funktion. Det ændrer fuldstændigt, hvordan din Kodi Krypton ser ud sammenlignet med alle andre bedste Kodi krypton-skins. Metropolis tilbyder en fusion af retro & moderne elementer, der giver det et mere tiltalende look end de fleste homogene Kodi krypton-skind bygget over sammenløb eller flodmundingstema.

metropolis kodi krypton hud

Metropolis-hud tilbyder en strålende blanding af enkle ikoner med passende billeder og attraktive skrifttyper. Metropolis-hud viser fremragende visualiseringer, når du får adgang til dine medier i dine video-, musik- og programtil tilføjelser. Hver medieelement vises med sine egne IMDB-klassificeringer, synopsis og seertalinger. Du finder også beskrivelse af dine indstillinger og systemmenu.

Metropolis kodi krypton version 17 hud

Designet med finesse & enkelhed i tankerne, Metropolis er sandsynligvis den bedste hud for Kodi Krypton-brugere’ der kan lide en let at navigere men animeret interface. Du kan skifte mellem 7 forskellige attraktive temaer i Metropolis-hud plus de virkelig seje ikoner & billedfaner er absolut magiske. Bortset fra det smukke brugergrænseflade, giver Metropolis dig mulighed for at finpusse masser af funktioner, inklusive tilføjelsesbilleder, plakatfan-kunst, galleribilleder og ændre visningen af ​​forskellige menuer i Kodi’s interface.

metropolis standardindstilling

3) AMBER Kodi Krypton Skin

Den ravfarvede hud til Kodi Krypton er en massiv livsindtrængning i den mobile version af det berømte mediecenter. Amber-huden er kompatibel med Kodi-versionerne Gotham og derover og er en fremragende synergi af stil og hastighed. Den lette hud tilbyder enestående tilpasning gennem dens brugervenlige menuer, mens den tilbyder temaer i 4 forskellige farver, idet standard rustik design er min favorit.

rav kodi krypton hud

Den største fordel ved ravfarvet hud er over berøringsskærmsenheder, og hvis du har brugt Krypton på mobil, er du enig, navigationen & knapper er bare beklagelige. Amber giver Krypton (især mobil) et stilfuldt look ud over at sortere det, der er let at rulle og trykke på berøringsskærmen.

rav kodi krypton version 17 hud

4) Unity Kodi Krypton Skin

Inspireret af Google’s Materialedesign. Enhed ligner din Android-telefonskærm på Kodi. Stilfulde menuer og fremragende menuovergange lander huden i vores 5 bedste skind til Kodi Krypton. Enhed er simpelthen unik og ligner ikke andre Kodi krypton-skind.

enheds kodi krypton hud

Det’er en fantastisk grænseflade til Android-brugere, der bruger Kodi på Android-enheder, plus du kan tilpasse baggrunde, ikoner, vinduesvisninger og menuer. Brug af enkle skrifttyper Unity skin giver et klarere og mere levende look til din Kodi-medieafspiller. Så snart du skifter fra flodmundingen, vil du bemærke, at Unity får skrivebordet til at se rummeligt ud

enheds kodi krypton version 17 hud

enheds kodi krypton baggrund

5) Efterligne Kodi Krypton Skin

Mimic er en anden flodmundingsinspireret hud med større skrifttyper og displayikoner. Mimic er et strålende tema for Kodi Android-brugere og dem, der elsker større skærmtemaer. Mimic gør det lettere og hurtigere at gå rundt på dine berøringsenheder uden at opleve falske klik. Et andet strålende aspekt, som jeg bemærkede, var, at efterligne hud er meget hurtigere end Estuary eller Confluence, at glide gennem skærme er meget væske, du vil bemærke.
efterligne kodi krypton hud

Jeg kan også godt lide de enkle ikoner og arrangement af ikoner i forskellige menuer. Hvert ikon i indstillingsmenuen viser undermenuerne under indstillingen, som du kan se på skærmbillederne nedenfor. Når du gennemser tilføjelser følger en kort beskrivelse af tilføjelsen ikonet & navn. jeg’m virkelig imponeret af Mimic’s flydende grænseflade på min Android-telefon, rulning er bedre, og jeg kan se ikonerne tydeligt for en gangs skyld.

efterligne kodi krypton version 17 hud

Kodi Krypton Skins Download-links

Aeon Nox 5: Kodi Krypton Skin Download Link

Metropolis Kodi Krypton Skin Download Link

Amber Kodi Krypton Skin Download Link

Unity Kodi Krypton Skin Download-link

Efterligne Kodi Krypton Skin Download Link

5 bedste Kodi-skins til firestick

Takket være sin open source-natur viser Kodi sig at være ekstremt tilpasselig. Med sin massive samling af tilføjelser / guider kan du personalisere medieafspilleren baseret på dine krav. Du kan endda downloade og installere Best Kodi krypton “skind”, der skifter skrifttyper, udsigter og farver i krypton for at skabe et unikt og ekstraordinært udseende.

Nu med den for nylig frigivne Amazon Fire TV 4K er tilgængeligheden af ​​Kodi firestick Skins også steget. Med bedre hardware og teknologi har AFTV kompetencen med sportslige grafisk intensive temaer - uden at komme ind i en skum. Så uden videre, lad os se på de bedste XBMC-skind til Firestick nedenfor:

1. Gennemsigtighed Amazon Fire TV Skin

En fan-art hud med det primære mål at fremme gennemsigtighed og brugervenlighed. Denne hud efterligner stilen med de tidligere XBMC-temaer og viser store billeder af stilfulde medieafspilningsindretninger og moderne stuer. Det kan endda prale af et lodret menysystem, der giver brugerne mulighed for at bruge deres egne fan-arts. Denne mulighed er bedst egnet til de Amazon Fire TV-brugere, der elsker kunst og forestiller sig display.

Bedste Kodi-skins til firestick

Ud over at give ekstra kapacitet til at tilpasse udseendet på dine mediesamlinger og vise flere billeder til dine filer, understøtter Transparency også alle Kodi-funktioner. Udvikleren har allerede forudkonfigureret og inkluderet alle de forskellige faciliteter, softwaren tilbyder.

Gennemsigtighed Amazon Fire TV Skin

2. Titan Amazon Fire TV Skin

Titan-huden til AFTV er for dem, der har brug for øjeblikkelig adgang til deres medieindhold. Det strømline hele udsigterne for softwaren og fremmer en mindre forvirret indstilling - takket være mindre muligheder og tilpasninger. Titan har et lignende udseende som Windows 10 og kan prale af et flisebelagt udseende.

Titan Amazon Fire TV Skin

I sine standardindstillinger har huden kun ikoner på startskærmen, kategoriseret i to rækker. Den ene viser indstillinger, tilføjelser og YouTube og den anden viser på dine mediebiblioteker. Der er en tænd / sluk-knap placeret i midten af ​​skærmen på en lignende måde som smartphones.

Titan Amazon Fire TV Skin 2017

3. Nebula Amazon Fire TV Skin

Hvis du er på udkig efter en let tema hud til Kodi på Fire TV, er tågen bestemt den rigtige mulighed. Dette bemærkelsesværdige og ekstraordinære tema understøtter PlexBMC og tilbyder muligheden for at skabe brugerdefinerede genveje, tilføje fantastiske kunstværker og give en ægte biografoplevelse. Det kan prale af en let at bruge og forstå grænseflade - takket være dens brug af miniaturer til hvert valg / kategori / indstilling.

Nebula Amazon Fire TV Skin

Udseendet er utrolig attraktivt. Takket være den enkle kategorisering og visningsmuligheder er det ekstremt let at finde en god film eller et tv-show at se. Denne hud understøtter også yderligere widgets, Live TV / PVR, touch support, VideoExtras, TvTunes og cdArt.

Nebula Amazon Fire TV Skin 2017

4. Arctic: Zephyr Skin til Amazon Fire TV

Denne Kodi-hud til Fire TV er utroligt utroligt. Det er den tredje iteration af det arktiske tema fra jurialmunkey. Præget med et pænt og rent menussystem med en intuitiv og responsiv fornemmelse, er huden bedst egnet til Amazon Fire TV og tilbyder en ganske uklar og brugervenlig appel. Medieindholdsoplysningerne findes i bunden af ​​skærmen.

Arctic: Zephyr Skin til Amazon Fire TV

Du kan øjeblikkeligt få adgang til hundreder af film og tv-serier i en enkelt række med minimal navigation nødvendig for at bevæge dig gennem dit indhold. Ligesom andre Amazon-kodi-skind understøtter det ikke desktop PC og beder brugerne om at bruge AFTV-fjernbetjeningen. Takket være den omgivende baggrund i sky-stil ser denne hud unik ud sammenlignet med andre.

Arctic: Zephyr Skin til Amazon Fire TV 2017

5. fTV Skin af Hitcher

Efterhånden som bedst til sidst, er fTV Skin by hitcher en af ​​de mest bemærkelsesværdige Kodi-skins, der er tilgængelige for Firestick. Det skiller sig ud blandt andre muligheder ved at få din Kodi til at se nøjagtigt ud som Fire TV-grænsefladen! Hvis du ser på skærmbilledet nedenfor, vil det være vanskeligt at differentiere AFTV’s interface med huden.

Du har hurtig adgang til ofte tilgængelige tilføjelser under favoritter. Takket være enkle kontroller kan du også få øjeblikkelig adgang til tv-serier, apps, fotos, videoer og musik. Kudos til hitcher for perfekt samling af alle detaljer i AFTV, ned til de små nuancer.

fTV Skin af Hitcher

At bruge huden’Det fulde potentiale, du har brug for en fjernbetjening med standardknapper (menu, spole tilbage, frem, hurtig, stop, pause, afspil, vælg og retninger). Det understøtter ikke Touch eller Mouse-input. Fremmedsprog er heller ikke tilgængelige i øjeblikket.

fTV Skin af Hitcher 2017

Bedste Kodi Firestick Skins Download-links

  1. Transparent hud download link
  2. Titan Skin Download Link
  3. Nebula Skin Download Link
  4. Arctic: Zephyr Skin Download Link
  5. fTV Skin af Hitcher Download Link

Vi ses snart igen

Håber du nød vores nedtælling af de bedste skins til Kodi Krypton. For mere fantastiske Kodi-tilføjelser, guider, bedste iptv til kodi-tricks og tip, besøg os snart igen. Hvis du kan lide vores nedtælling af de bedste Kodi-skins til Krypton, så husk at lide og dele artiklen.

Relateret artikel: Acestream Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me