100 najboljih Kodi dodataka za filmove i TV emisije uživo (testiran i ovjeren popis za 2020. godinu)

Tražite li listu najboljih dodataka za Kodi 2020.? Ako je tako, onda ste na pravom mjestu. Znamo očaj korisnika kada je riječ o instaliranju ispravnih dodataka.

Iz tog razloga stvorili smo vrhunski vodič za vrhunske Kodi dodatke koji pruža najbolji streaming sadržaj (filmovi, crtani filmovi, glazba, TV emisije, sport, dokumentarni filmovi).

Za otključavanje punog potencijala Kodija i njegovih dodataka potrebna vam je pouzdana VPN usluga koja će vas zaštititi od lovaca zbog kršenja autorskih prava prilikom prijenosa piratskog sadržaja.

Evo nekoliko jeftinih opcija, među kojima preporučujem PureVPN kao najbolju, jer kreće od minimalno 1,99 dolara mjesečno. na jednogodišnjem planu, a nudeći uslugu u paketu s značajkama.

Stručnjaci i entuzijasti preporučuju korištenje pouzdane VPN usluge za strujanje piratskog sadržaja na Kodi-ju. To vam pomaže da ostanete sigurni i anonimni od DMCA obavijesti, dok pristupate autorskim pravima materijalima, skrivajući svoje aktivnosti.
.Osigurajte svoje Kodi aktivnosti! &# 55.357;&# 56.832;

100% najbolji Kodi Addons za 2020. godinu

 1. Popis najboljih kodi Addona za 2020. godinu
 2. Najbolji Kodi dodaci za filmove
 3. Najbolje Kodi dodaci za sport
 4. Najbolji Kodi dodaci za TV emisije uživo
 5. Najbolja Kodi proširenja / dodaci za videozapise
 6. Najbolji Kodi dodaci za Firestick
 7. Najbolji Kodi Addonovi za PPV
 8. Popularna glazba Kodi Addons
 9. Najbolji Android Kodi Addons
 10. Fitness i zdravlje vježba Lista Kodi Addons
 11. Top Geo Ograničeni Addoni
 12. Najbolje vrijeme Kodi Addons

Popis se ažurira svakodnevno, tako da možete zamijeniti zastarjela proširenja najnovijim. Jednom kada počnete koristiti ove dodatke, jamčimo da će vaše kinematografsko / zabavno iskustvo dostići sasvim novu razinu. Dakle, bez dodatnog divljanja, pogledajmo 100 najboljih Kodi dodataka koje bi svakako trebali instalirati!

Najbolji Kodi Addons za 2020. godinu

Postoji dosta Kodi dodataka iz nekoliko kategorija. Ali mi ćemo vam pomoći pronaći najbolji kodi addon za vas.

* Navedeni dolje su Kodi dodaci koji su temeljito testirani i koji savršeno funkcioniraju za 2020. godinu.

 1. savez
 2. odlazak
 3. SportsDevil
 4. Ccloud TV
 5. Ustajanje Neptuna
 6. Postanak preporođen
 7. Gurzil
 8. Posteljica
 9. Upad
 10. Posejdon

Novi Kodi dodaci

Kodi uživa u velikom praćenju rezača i programera za kablove, što je dovelo do njegove ogromne reputacije u svijetu besplatne zabave. Kao takav, postoji mnogo novih dodataka koji se neprestano probijaju na tržište, ali zbog ogromne količine opcija – neke od njih stvarno ističu – mogu se prebaciti na stranu. U svjetlu ovoga, napravili smo popis svih hit hit dodataka Kodi u posljednje vrijeme. Nadamo se da ćete pronaći nešto što najbolje odgovara vašim potrebama i zahtjevima za zabavu. Adios!

Prikazuje gibanje

Potpuno novi Shows Motion pouzdan je i jednostavan dodatak za sve vaše zabavne potrebe. Nudi sve, od klasike do najnovijih izdanja u kojima možete uživati. Najbolji dio svega: primate kvalitetne streamove koji omogućuju gledanje na velikim ekranima. Istovremeno možete pronaći čak i osrednje veze za gledanje filmova koji su još uvijek dostupni u kinima, čime osiguravate da možete biti u toku s prijateljima i članovima obitelji u hit izdanjima. Dodatak možete preuzeti iz čistog spremišta koje je dostupno unutar poznatog BLAMO-a: http://repo.mrblamo.xyz

novi kodi dodaci

Mediaset 

kako dodati video mediaset addon na kodi

Kako dodati Video Mediaset Kodi u 4 koraka

Da biste instalirali Mediaset na XBMC ovdje, što treba učiniti:

 1. Na početnom zaslonu pritisnite Add-Ons>Preglednik dodatakaikona >Instalirajte fromZip datoteku.
 2. Odaberite Zip datoteku dodatka Mediaset (video.videomediaset.v1.2.2).
 3. Dobit ćete potvrdu za uspješno instaliran Video Mediaset.
 4. Video set sada bi trebao biti u odjeljku Video dodaci.

Toplo preporučujem korištenje druge metode i ne korištenje Android Abarepository-a jer ima više problema s funkcionalnošću. Pokušao sam ga instalirati i sam, ali na kraju sam suočio s problemima instaliranja Mediaseta.

Nesebično upaljeno

Nesebični lit Altruistic još je jedno novo Kodi proširenje koje se pokazalo nevjerojatno korisnim, posebno kada je u pitanju gledanje omiljenog sadržaja. Nakon otvaranja dodatka imate tri kategorije: Filmovi, TV emisije i TV uživo. Jednom kada odaberete kategoriju, dobit ćete brojne prijedloge u obliku potkategorija, što olakšava pronalazak onoga što tražite. Postoji čak i mogućnost pretraživanja za maksimalnu udobnost tijekom navigacije. Dodatak možete preuzeti iz spremišta Bookmark Lite: http://bliss-tv.com/lite/

SelfLess Lit Kodi addon

TV kralj

Još jedan dodatak na popisu dodataka za filmove i TV emisije, potpuno novi TV King odličan je izbor za pristup ogromnoj bazi naslova u svim žanrovima. Dodatak se izdvaja od konkurencije dodavanjem značajke koja korisnicima omogućuje čak i gledanje filmova koji su nedavno dostupni u kinima. Na sretne dane možda ćete naći čak i ispis HD kamere. Za ostala izdanja možete biti sigurni da ćete naći izbor u kvalitetama koje uključuju 420p, 720p i 1080p. Dodatak možete preuzeti iz spremišta TV King: http://tvking.online/repo.

TV King kodi addon

Phoenix Reborn IPTV

Na prvi pogled možete misliti na dodatak Phoenix Reborn, kao poboljšanu verziju istoimene hit vilice. Međutim, to se ne smije brkati s starijim verzijama, jer je ovo proširenje posvećeno pružanju struje za IPTV. Programer se jako potrudio da izgleda točno kao Phoenix, jedino je pitanje: jezik mu je postavljen na hrvatski. Međutim, odabir kanala olakšava navigaciju. Dodatak možete preuzeti s Tojelako Repo.

Phoenix Reborn IPTV kodi addon

Kino Nevena

Sljedeći pouzdan i jednostavan dodatak na popisu novih proširenja, Nevena Cinema savršen je za gledanje besplatnih filmova, TV emisija, TV uživo, sporta uživo, pa čak i Kids Boxset. Ima značajku pretraživanja koja vam omogućuje pronalaženje filmova i TV emisija na temelju imena glumaca i glumica. Postoji još jedan odjeljak pod nazivom 24/7, u kojem možete pronaći videozapise različitih žanrova: uključujući animaciju, horor, akciju, komedije i popis se nastavlja. Dodatak možete pronaći u Tojelako Repo ovdje: http://sajt.000webhostapp.com/Kodi/tojelakorepo/

Nevena kino kodi addon

Uran

Dostupan u spremištu Blamo, Uran možda zvuči malo neprimjereno (ili je to možda samo nama, haha), ali je nesumnjivo stekao svoju reputaciju jednog od najboljih najnovijih dodataka za Kodi. Ono što ekstenziju izdvaja od konkurencije je njegova mogućnost davanja mogućnosti Trakt prijave za prijavu. Dodajući svoj premium Trakt račun, nudi više raznolikosti dostupnog sadržaja i bolju kvalitetu videozapisa, bez problema s međusobnim punjenjem / streamingom.

Uran kodi addon

Izlazak ITA

Slično kao kod Phoenix Reborn IPTV-a, Exodus ITA nema poveznice s originalnom vilicom, ali može biti označen kao pouzdana replika. Jedina je razlika što osim u filmovima i TV emisijama možete uživati ​​i u televiziji uživo. Međutim, dodatak je dostupan samo na talijanskom jeziku, što može otežati stvari ako niste izvorni govornik. Da biste promijenili postavke, desnom tipkom miša kliknite dodatak, krenite prema postavkama i ispod “Općenito” , prebacite jezik na engleski. .Zip datoteku za dodatak možete preuzeti ovdje: https://androidaba.com/addons/repository/repository.stefanorepository-3.0.zip

ExodusITA kodi addon

Sportska matrica

Ako tražite novi dodatak za sport, možda biste trebali isprobati ovaj. Dodatak je zaista izvanredan, nudi gladak dizajn i jednostavan izgled, koji čak sadrži i PPV događaje u kojima možete uživati. Oni uključuju događaje u hrvanju, boksu, UFC-u, nogometu i mnogim drugim. Ako imate instaliran AceStream, čak možete povećati izvore za brojne sportske kanale. Za preuzimanje dodatka morat ćete instalirati Pure Repo koji se nalazi u Blamu: http://repo.mrblamo.xyz/

SportsMatrix kodi addon

Global Tec AIO

Jedan od najboljih sveobuhvatnijih dodataka Kodi koji se tek nedavno probio na tržištu ekstenzija, Global Tec ALO je savršen za sve vaše zabavne potrebe. Imate sedam kategorija koje možete birati, među kojima su komedija, dječji centar, televizija uživo, glazba, anime, dokumentarni filmovi, TV emisije, filmovi i još mnogo toga. Kad sve drugo ne uspije, potražite Global Tec za pregled omiljenog sadržaja. Možete instalirati dodatak iz Star Trec Repo koji se nalazi u GenTecu: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Global Tec AIz kodi addon

Samo sport

Jednostavna, ali vrlo korisna kreacija za ispunjavanje svih vaših sportskih potreba, dodatak Just Sports Kodi nudi prilično udobnosti u strujanju omiljenih kanala, bilo da je povezan sa nogometom, hrvanjem, utrkama, boksom ili bilo kojim drugim. Zapravo, nakon otvaranja dodatka morat ćete odabrati između dvije mogućnosti: OneClick i Multilink. Prvi donosi najbolje od Sport TV kanala, dok drugi nudi cijeli popis kanala iz cijelog svijeta. Dodatak možete preuzeti s UKodi1 Repo.

Samo Sports kodi addon

Firecat

Još jedan dodatak popisu dodataka za filmske i TV emisije, novi Firecat dodatak je odličan izbor za vaše zabavne potrebe. Osim što vam pružaju HD streamove glazbenih video zapisa, dokumentarnih filmova, TV emisija, filmova, čak imate i odjeljak s TV uživo koji osigurava da ne propustite svoje omiljene reality TV epizode i jutarnju TV. Ako želite preuzeti dodatak, instalirajte UKodi1 Repository ili nabavite .zip datoteke izravno odavde: http://ukodi1.com/_repo/

Firecat kodi addon

berba

Kao i njegovo ime, Vintage je elegantan dodatak, koji nudi dodatnu milju u ponudi nešto slično za starce i novorođenče. Ovo proširenje omogućuje korisnicima pristup filmovima, TV emisijama, chat emisijama i emisijama igara, sve od 1930-ih do 2020. Najbolji dio svega: dobivate izvrsnu kvalitetu streamova koji cjelokupno iskustvo gledanja filmova čini još nevjerojatnijim , Za preuzimanje dodatka morat ćete ga instalirati “Moj Razer” Repo: http://myrazer.me/repo/

Vintage kodi addon

Dubbed Anime

Za sve ljubitelje animea koji ne možete pronaći ugledan izvor za gledanje svojih omiljenih animiranih filmova / TV emisija ili manga rebalansa – možda biste željeli provjeriti Dubbed Anime. Stranica je posvećena pružanju svih sadržaja vezanih uz anime. Možete pronaći svoj omiljeni prema odabiru žanra, funkciji pretraživanja ili najnovijim epizodama. Dostupne su i kategorije u obliku različitih žanrova. Možete instalirati dodatak iz Blamo Repository-a.

Dubbed Anime kodi addon

ponovo odigrati’s R Us

Iako novi dodatak, Replay’s R US je uspio steći popriličan prodor na tržištu, posebno tijekom ovih nekoliko mjeseci – zahvaljujući UFC ludilu, igrama Common Wealth Games, WrestleMania 34 i, naravno, sada FIFA-i. Pomoću ovog dodatka možete biti sigurni da ćete naći trenutne prijenose svih sportova, uz važeće / radne veze na reprize i istaknute sadržaje. Ako želite instalirati dodatak, morat ćete preuzeti GenTec Repo: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Replays R Us kodi addon

Ležaljka

Kudos nekima od tih trećih programera na Kodi-u za odabir nekih od najglupljih, a opet atraktivnih imena u povijesti. Mislim, što je s tim? Ležaljka? Haha zvuči smiješno, ali zapravo je vrlo korisno. Dodatak je moćan svestrani uređaj za sve vaše zabavne potrebe od filmova, TV emisija, sporta, TV uživo, Podcasta, igara i još mnogo toga. Gledateljima nudi čak i nekoliko izvanrednih kvaliteta struje, što dodatno povećava njegovu privlačnost. Dodatak možete preuzeti sa gospodina i gospođe Smith Repo: http://repo.mrandmrssmith.xyz/

Ležaljka kodi addon

Kratos

Drugi sjajni dodatak za gledanje vaših omiljenih filmova / TV emisija, Kratos će svoje ime možda uzeti po mitološkom liku, poznatom i kao “Duh Sparte”, ali to je zapravo prilično lagano i duboko u zemlju, pomažući rezačima kablova kao što smo mi u pronalaženju našeg omiljenog sadržaja – bez truda i gnjavaže. Najbolji dio svega: dodatak čak ima i “Reflektor” kategorija koja sadrži najnovije hitove u filmovima koji se kreću diljem svijeta. Dodatak možete preuzeti iz UKodi1 Repository.

Kratos kodi dodatak

Mad House Classics

Kao što samo ime govori, Mad House Classics posvećen je pružanju filmova i TV emisija za doba naših predaka. To je savršen izbor za milenijsku generaciju koja traga za zadivljujućim sadržajima od 50-ih do 90-ih. Dijeleći slične osobine s Vintage dodatkom, Mad House Classics služi kao dobra alternativa za starca u vama, opraštajući se od svih CGI efekata koje danas vidimo u industriji. Da biste dobili dodatak, instalirajte Mad House Repo: https://mahousecm.com/madhouse/

Mad House Classics kodi addon

Najbolji Kodi Addons za filmove

Ako ste introvert koji u slobodno vrijeme voli filmove koji gledaju bingee, onda Kodi to definitivno mora izgledati kao blagoslov. Proširenja trećih strana dostupna za preuzimanje omogućavaju pristup ogromnoj bazi podataka, osiguravajući da ne propustite najnovija izdanja, klasične filmove i čitave franšize. Za više informacija pogledajte najbolji Kodi dodatak za filmove ispod:

Stručnjaci i entuzijasti preporučuju korištenje najboljeg Kodi VPN servisa za strujanje na Kodi-ju. VPN pomaže u sigurnosti i anonimnosti iz DMCA obavijesti i drugih zakona o autorskim pravima tijekom pristupa autorskim pravima zaštićenim autorskim pravima. Nabavite Kodi VPN

Netflix dodatak

Uživajte u korištenju NetfliXBMC-a na Kodi LEIA

 1. Otvorite aplikaciju Kodi LEIA i kliknite na “zupčanik” ikona.
 2. S popisa postavki kliknite na “Upravitelj datoteka”.
 3. Pomaknite se prema dolje i odaberite “Dodajte izvor”.
 4. Dvaput kliknite na “nijedan” i unesite https://www.alelec.net/kodi u URL traku.
 5. Dajte imenu izvora medija (tj. Alelec Repo) i kliknite na “U redu”.
 6. Vratite se u glavni izbornik Kodi i odaberite “Add-ons”.
 7. U gornjem lijevom kutu kliknite na “Paket” simbol.
 8. Pomaknite se prema dolje i odaberite “Instalirajte iz Zip datoteke”.
 9. Kliknite izvor medija koji ste dodali ranije: Alelec Repo.
 10. Pomaknite se prema dolje i odaberite opciju “repository.alelec.zip” datoteka.
 11. Vratite se na prethodni izbornik i odaberite “Instalacija iz skladišta”.
 12. Odaberite Alelec Kodi Repo.
 13. Ići “Video dodaci”.
 14. Odaberi “NetfliXBMC”.
 15. Udari “Instalirati” dugme.
 16. Uživajte u korištenju NetfliXBMC-a na Kodi LEIA.

Posteljica

Čvrsta zamjena za vilice Exodus, Covenant, Elysium i Genesis, Placenta je dio istog djela, odlikuje se istim dizajnom i izgledom. Iako je nov, dodatak je već razvio snažnu reputaciju zahvaljujući neprimjerenom streamingu i visokokvalitetnom popisu filmskih i TV emisija. Čak imate i mogućnost pretraživanja kojom možete odmah pristupiti svojim omiljenim. Dodatak možete dobiti iz spremišta Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

Placenta kodi addon

UniverseHD

Slično drugim dodacima na popisu, UniverseHD Add-on uspijeva ponuditi prilično pouzdano proširenje za gledanje HD filmova i TV emisija. Jedina je razlika što svoju bazu naslova proširuje na bollywoodske filmove. U isto vrijeme imate dodatnu kategoriju 3D filmova koje možete reproducirati ako imate televizor koji podržava 3D i naočale. Instalacija dodatka ne zahtijeva raketnu znanost, a možete ga pronaći u Svemiru (Galaxy Repository): http://Universe.worldkodi.com/

Svemir HD kodi addon

Oculus

Oculus dodatak možda na prvi pogled nije nimalo privlačan, ali baš kao i mnoga druga proširenja, koristi isti izgled i dizajn uz privlačnu sliku kao pozadinu. Korisnicima pruža ogroman popis filmova i TV emisija za gledanje kako bi produžili sate zabave i osigurali da vam vikendi nikad ne budu dosadni. Naslovi su podijeljeni u popularne i najbolje ocijenjene odjeljke. Za instaliranje dodatka morat ćete koristiti spremište zaštitnih znakova: http://tmbkodi.com/repo/

Oculus kodi addon

Zlatne godine

Zlatno doba, slično kao Vintage i Mad House Classics, posvećeno vam je donijeti vam klasične filmove iz raznih kategorija, uključujući horor, dramu, komediju, avanturu, akciju, triler i još mnogo toga. Možete čak pronaći naslove koji datiraju iz ranih 1920-ih u dobroj video kvaliteti (naravno crno-bijelo). Preuzimanje proširenja je i relativno lako. Sve što trebate učiniti je učitati nulte skladište nula s ove URL adrese: http://repozip.zerotolerance.gq/

  Filmler ve Canlı TV Şovları için En İyi 100 Kodi Eklentisi (2020 için Test Edilmiş ve Doğrulanmış Liste)

Zlatno doba kodi addon

otkup

Otkup je već dugo na tržištu dodataka. Međutim, programeri proširenja nedavno su predstavili novo ažuriranje, koje je dodatno poboljšalo iskustvo gledanja filma dodataka, pa je stoga spominjanje nužno. Od novih izdanja u HD kvaliteti do naslova u 4K i 3D kvaliteti, imate na raspolaganju sve filmove i TV emisije. Dodatak možete preuzeti s Bucky Media Repo: http://buckymedia.ru/redaddon/

Otkupni kodi addon

digibox

Digi Box možda zvuči kao nešto iz crtanog filma Digimon, ali u stvarnosti je to samo još jedan uobičajeni dodatak filmovima i TV emisijama, koji vam nudi mnoštvo medijskog sadržaja da biste ga gledali SLOBODNO i povoljno. Slično kao i druga proširenja, imate mogućnost izbora iz različitih žanrova.

DigiBox kodi addon

odlazak

Egzodus je odličan izbor za gledanje filmova i TV emisija. Ima privlačno korisničko sučelje koje je u korelaciji s Netflixom. Možete pretraživati ​​filmove s više pojmova za pretraživanje. Ako imate problema s instaliranjem dodatka ili pogreškom koja ne radi, pročitajte naš vodič ovdje.

Najbolji Kodi Addons za filmove

Ažuriranje 2020: Nakon gašenja najboljih skladišta medija poput Fusion i Colossal, bilo je puno slučajeva prebacivanja nekih dodataka na druge resurse. Iako se Exodus službeno isključio, mnogi korisnici i dalje mogu uživati ​​u korištenju dodatka s “Kodi Israel Repo”.

Sve što trebate učiniti je unijeti sljedeći medijski izvor http://kdil.co/repo/. Prepoznato kao “Kodi Izrael”, skladište se može pohvaliti najnovijom verzijom dodatka Exodus, zajedno s velikim popisom ostalih proširenja. To osigurava da se ne suočavaju sa problemima tijekom instalacije.

1Channel

1Channel se svrstao među najbolje Kodijeve dodatke za gledanje uzbudljivih filmova / TV emisija. Korisnicima omogućuje čak i slušanje glazbe, hvali se ogromnom knjižnicom koja se sastoji od starih / novih poznatih pjesama. Za preuzimanje dodatka instalirajte spremište Kodi Israel i potražite “PrimeWire”.

1channel kodi addon

savez

Isključen je izvorni Savez koji je bio alternativa dodatku Exodus, ali dostupna je točna alternativa. To je cjelovita replika vilice, što pruža rješenje bez problema za ponovno gledanje kanala uživo, TV emisija i filmova. Proširenje je ranije bilo dostupno na uređaju Colossus Repo. Nakon što ga isključite, sada ga možete instalirati iz Kodi Israel.

Sporazum kodi addon

Preuzmite dodatak FANTASTIC (koji je dio Ugovora) s Firestick Plusman Repo slijedeći korake u nastavku:

 1. lansiranje aplikacija Kodi Krypton i ići do “postavke”
 2. S popisa opcija, klik na “Upravitelj datoteka”
 3. Svitak dolje i klik na “Add-Izvor” opcija
 4. Odaberi “nijedan” i Unesi: http://fspmkodi.com
 5. Ime izvor medija “Firestick Plusman” i pritisnite OK
 6. Iz glavnog izbornika, ići dodacima i klik na “Paket” simbol
 7. Odaberi  “Instalirajte iz zip datoteke” opcija i klik na Firestick Plusmanu
 8. Otvorit će se novi prozor. Klik na “repository.Firestickplusman-0.1.2.zip”
 9. Čekati da bi se spremište uspješno instaliralo i vratilo “Instalacija iz skladišta” izbornik
 10. Pronaći FANTASTIC u kategoriji video dodataka i tisak gumb za instalaciju
 11. Uživati gledanje besplatnih filmova / TV emisija, još jednom!

GURZIL

Ovaj novi dodatak dostupan je u spremištu Smash. Alternativa je dodatku Exodusu, dodatak dodatku Savezu. Ima ogroman popis filmova i TV emisija dostupnih za streaming. Ponaša se s istim izgledom kao i Exodus s samo nekoliko manjih varijacija i promjena stila. Veoma je dobra i veza za potoke. Dobro funkcioniraju i ostaju dosljedni u isporuci sadržaja.

GURZIL kodi addon

odlazak

egzodus kodi nestao

 1. Otvorite Kodi i klik na “zupčanik” ikona za kretanje do Postavke.
 2. S popisa konfiguracijskih postavki odaberite “Upravitelj datoteka”.
 3. Svitak dolje na lijevoj koloni i klik na “Dodajte izvor” opcija.
 4. Dvostruki klik na nijedan za unos URL-a za izvor medija, tj. http://kdil.co/repo
 5. Ime izvor medija “Kodi Izrael” i pogoditi gumb OK.
 6. Povratak do glavnog izbornika i navigaciju do “Add-ons”.  Klik na “Paket” simbol u gornjem lijevom kutu stranice.
 7. S popisa opcija, navigaciju do “Instalirajte iz Zip datoteke”.
 8. Pronaći izvor medija koji ste dodali ranije, tj. Kodi Israel.
 9. Klik gumb U redu uključen “Kodil.zip” za pokretanje postupka instalacije spremišta.
 10. Čekati da se postupak preuzimanja i instalacije dovrši. Vidjet ćete obavijest.
 11. Kretanje prema “Instaliraj iz skladišta” izbornik i klik u skladištu Kodi Israel.
 12. glava prema “Video dodaci” odjeljak.
 13. Svitak dolje dok ne pronađete “odlazak” dodatak.
 14. tisak gumb za instalaciju.
 15. Pričekajte “Dodatak je instaliran” obavijest.
 16. Sada možete pristupiti “odlazak” iz kategorije Video dodaci!

Soli

Prenesite sve izvore (skraćeno SALTS) pouzdan je Kodijev dodatak koji korisnicima omogućuje strujanje iz ogromne baze filmova / TV emisija. Korisnici koji imaju plaćeni Trakt račun mogu dobiti pristup široj kategoriji žanrova. Iako to nije potrebno, sinkronizacija s Traktom dat će vam mnogo boljih opcija gledanja. Možete instalirati ekstenziju iz skladišta Kodi Israel.

soli kodi addon

Bennu

Ako tražite čvrstu zamjenu hitnog Phoenix dodatka, nema bolje mogućnosti od Bennua. Nova je iteracija za proširenje isključivanja, objedinjavanje veza stotina različitih domaćina da bi korisnicima pružio kvalitetan sadržaj. Možete dobiti pristup nekim službenim kanalima uživo na televiziji koji su legalni za gledanje ako imate pretplatu. Proširenje je dostupno u spremištima Super, Kodi Israel i Colossus.

bennu kodi addon

MetalliQ

Dostupno u skladištu Noobs and Nerds, MetalliQ je preferirani izbor za promatrače i napitke filmova. Ovo proširenje sadrži impresivnu medijsku biblioteku koja sadrži klasike, najgledanije, popularne, najnovije i najbolje filmove vremena. Uz to, dodatak čak omogućuje pristup TV emisijama i glazbi za vrhunsku zabavu.

MetalliQ kodi addon

Fantastičan

S konstantnim gašenjem i ponovnim pojavljivanjem hit dodataka poput Bennua, Colossusa, Exodusa i Saveza, gotovo svi u Kodisferi počeli su paničariti. U okolnostima, bilo koji od gore navedenih prestane ponovno raditi, na raspolaganju je vrlo prihvatljiva i nevjerojatna zamjena. Preuzmite dodatak FANTASTIC (koji je dio Ugovora) s Firestick Plusman Repo.

Najbolji Kodi dodaci za TV uživo

Ako skačete na vrpcu za rezanje kabela, sigurno se pitate: “kako gledati TV uživo bez kabela?” Ne bojte se, napuštajući televizijsku pretplatu, ne znači da odustajete od prednosti TV zabave. Evo nekoliko najboljih Kodi dodataka koje možete instalirati za uživanje u TV uživo:

USTVNow

USTVNow nudi izvrsnu razinu usluge zabave. Pruža manje kanala u visokoj razlučivosti. Za početak, morat ćete se pretplatiti na službenoj web stranici USTVNow. Pročitajte ovaj vodič za instalacijski vodič i kako gledati USTVNow. Posjetite http://kdil.co/repo za najnovije preuzimanje.

najbolji kodi dodaci za TV uživo

korijen

Dostupan na Radix Repo, dodatak je sveobuhvatan sadržaj. Osim što pristupate ogromnom popisu filmova / TV emisija, imate mogućnost pristupa streamovima uživo radi vijesti i zabave. To znači da možete zaboraviti propustiti svoje omiljene sportske događaje, jer imate čak i BBC, NBC, CBC i sve poznate emitere.

radix kodi addon

cCloud TV

Nesumnjivo, dodatak cCloud TV najbolji je izbor za većinu korisnika koji žele uživati ​​u LIVE TV-u na platformi. Pruža vijesti, sport, događaje i ogromnu biblioteku kanala iz cijelog svijeta u kojima možete uživati. Najnoviju verziju možete preuzeti s Kodi Israel.

Znate li da na cCloud TV Kodi možete uhvatiti čitav EPL Live bez ikakvog prepucavanja?

cCloud TV kodi addon

CNN 

Ako više nikada ne želite propustiti nijednu emisiju, pročitajte ovaj vodič kako biste naučili kako gledati CNN na Kodi-ju.

 1. lizati na “zupčanik” Simbol za ulazak u izbornik postavki.
 2. Odaberi “Upravitelj datoteka” s popisa opcija.
 3. Kliknite na “Dodajte izvor”.
 4. Unesite u http://www.goodfellasteam.com/Repository u URL traku i imenovajte medijski izvor “Goodfellas”.
 5. Povratak na početni zaslon > Add-ons > Simbol paketa.
 6. Odaberite “Instalirajte iz zip datoteke” kartica.
 7. Pronađite i odaberite izvor medija GoodFellas.
 8. Dvaput kliknite datoteku repository.goodfellas.zip
 9. Vratite se na prethodnu stranicu i odaberite “Instaliraj iz skladišta”.
 10. Preuzmite i instalirajte Goodfellas 2.0 iz skladišta video dodataka.
 11. Jednom instaliran, otvorite Goodfellas 2.0 i odaberite USA Channels.
 12. Pomaknite se prema dolje i odaberite CNN HD.
 13. Uživajte gledajući CNN uživo na Kodi V17 (Krypton)!

Halow TV uživo

Ovaj mega Kodi dodatak brzo je uspio stvoriti prilično dobru reputaciju na mreži, jer ljudima omogućuje gledanje Live TV-a širom svijeta u više kategorija. Programeri tvrtke Halow vrlo su aktivni i na Twitteru, koji vas drži u skladu s najnovijim dodacima i značajkama.

Halow TV TV kodi addon

iPlayer WWW

Dodatak iPlayer WWW nudi vam ogroman raspon kategorija, uključujući istaknute dijelove, radio / TV uživo, popise programa, kategorije, značajku pretraživanja, značajku crvenog gumba & više. Dodatak je dostupan u skladištu Kodi dodataka, koje je prema zadanim postavkama dostupno u svakoj verziji Kodi medija centra.

iPlayer WWW kodi addon

Ultra IPTV

Stvoren i dostupan na Cazlu, Ultra IPTV je najbolji izbor za streaming televizije uživo s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme. Proširenja pružaju pristup sportovima uživo, događajima, kanalima vijesti i PPV događajima širom svijeta, strugajući iz različitih IPTV izvora na mreži.

Ultra IPTV kodi addon

Mobdina

Mobdina je još jedan top izbor za gledanje televizije uživo. Nudi vam mogućnost uživanja na IPTV-u iz SAD-a, Velike Britanije i Meksika. U isto vrijeme imate različite odjeljke za pristup sportovima uživo, TV emisijama, filmovima i glazbi. Dodatak možete preuzeti s Play-on Monkey-a ili Kodi Israel.

Mobdina kodi addon

Najbolji Kodi dodaci za videozapise

Tijekom posljednjih nekoliko godina produkcija TV emisije povećala se s mnogim redateljima / producentima koji naporno rade na stvaranju epskih franšiza koje ne samo da imaju ovisnost, već su i nevjerojatno zanimljive za gledanje. Ljudi poput nas, jednostavno ne mogu napuniti gledanje takvog kvalitetnog sadržaja dostupnog na mreži. Ako želite pristup istome, pogledajte donji popis najboljih dodataka Kodi za TV emisije:

Flixanity

Flixanity je novi sudionik u domeni Kodi zabave. Sadrži veliku bazu klasičnih filmova do najnovijih filmova, dok korisnicima omogućuje izravno pretraživanje novih epizoda. Najnoviju inačicu proširenja možete dobiti iz rekorda Kodi Israel.

Najbolji Kodi dodaci za TV emisije

Popisi za reprodukciju UK Turk-a

Svi ljubitelji Kodija moraju znati ovaj prekrasan dodatak. Popisi za reprodukciju UK Turk pružaju čitav niz popularnih TV emisija, uključujući crtane filmove i dokumentarne filmove. Najbolji je izbor za gledanje omiljenih serija s omiljenim serijama, jer se nastavak može pohvaliti ogromnom bibliotekom sadržaja! Možete ga preuzeti s http://kdil.co/repo.

Popis za reprodukciju UK Turk kodi addon

osvetnik

Dostupan u spremištima Kodi Israel i Stream Army, Nemesis je relativno novi dodatak za gledanje vaše omiljene zabave. Ponaša se s ogromnom kolekcijom filmova / TV emisija za gledanje SLOBODNO, a ujedno vam omogućava pristup TV uživo. Možete i strujati kontrolu zračnog prometa, feedove policijskog skenera i reproducirati glazbene datoteke / audioknjige.

Nemesis kodi addon

Kvazar

Quasar je još jedan top izbor za odabir zabave. Dodatak nudi kvalitetne i brze videozapise vaših omiljenih filmova / TV emisija, istovremeno dohvaćajući podatke izravno s IMDB-a. Koristi bujicu za pronalaženje sadržaja. Dodatak možete instalirati iz reposa Kodi Israel.

Quasar kodi addon

Mjehurići

Koristeći novi pristup za streaming filmova, dodatak Bubbles Kodi integrira usluge streaminga za maksimalnu zabavu. Kroz mrežno struganje možete pronaći neke od najboljih kvaliteta svojih omiljenih filmova / TV emisija. Dodatak možete instalirati s Bubbles Repo.

Mjehurići kodi addon

GAIA

Dostupno putem Dimitrology repo-a, Gaia je re-markirana verzija dodatka Bubbles. Nudi ogroman izbor filmova, TV emisija, dokumentarnih filmova, kratkih filmova, crtanih filmova i drugih alata. Najbolji dio svega: proširenje ima jednostavno sučelje i nudi integraciju s streaming servisima poput Real Debrid.

Gaia Kodi addon

Najbolji Kodi dodaci za sport

Posljednje što vam treba je da zaboravite kupiti kartu za svoje omiljene sportove ili ne možete pristupiti strujama na tekući PPV događaj. Ovo je mjesto gdje Kodi dodaci nude korisnicima mogućnost prenošenja sportskih sadržaja uživo u udobnosti svog doma. Ako želite BESPLATNO gledati svoje omiljene sportove uživo, provjerite ove dodatke u nastavku:

Dodatak NFL Game Pass Kodi

Nažalost, dodatak NFL Game Pass Kodi ne možete koristiti bez kupnje pretplate. Ako želite otključati neograničen sadržaj za gledanje svojih omiljenih utakmica, uvid u vrhunske igrače i analizu vodećih timova, trebate platiti 124,00 USD.

Dodatak treće strane “Trezor Elektra” Montaža

Kako gledati NFL na Kodi Jarvis verzije 16 ili starije

 1. Otvorite Kodi i kliknite na ikonu u obliku zupčanika (Postavke)
 2. Odaberi “Upravitelj datoteka” a zatim dvaput kliknite na “Dodajte izvor”
 3. Pojavit će se okvir, kliknite “nijedan” za dodavanje URL-a
 4. Unesite URL spremišta Supremacy: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 5. Vratite se na početni zaslon, kliknite na dodatke, a zatim na “Paket” simbol
 6. Odaberite “Instalirajte iz zip datoteke” opciju i pronađite “vrhovna vlast”
 7. Kliknite na “repository.supremacy-1.2.zip” i pričekajte da se dodatak instalira
 8. Vratite se na početni zaslon, kliknite na dodatke, a zatim na “Paket” simbol
 9. Odaberi “Instaliraj iz skladišta” i odaberite “Spremište nadmoći”
 10. Idi “Video dodaci” i pronađite “Trezor Elektra”
 11. Pritisnite gumb za instalaciju!

Sportski guru

Vjerojatno jedan od najboljih na nedavnom popisu dodataka, Sportski Guru savršeno je proširenje za susret svih vaših Sport-gledanja. Na raspolaganju imate razne kategorije, među kojima su boksački rublje, nogometna liga, moto sportovi, X-Games, UFC, hrvanje, ragbi, MLB, NHL, NBA i nogomet, a istovremeno možete pristupiti streamovima za LIVE događaje. Dodatak možete dobiti od kofeina Mikea’s Spremište i možda će trebati unijeti PIN broj da bi ga koristili.

Sportski Guru kodi addon

Sportska nadmoć

Supremacy Sports n je još jedan novi dodatak na popisu Kodi dodataka, ali brzo je prerastao u popularan izbor za mnoge koji žele uživati ​​u bešavnom prijenosu različitih sportskih događaja, zajedno s pristupom Live PPV događajima. Odjeljci uključuju WWE, sportske filmove, UKTV sport, Reddit nogometne tokove, događaje uživo, nogometne dokumentarce, BT sport i Ace streamove. Dodatak koristi SportsDevil i Plexus sa stražnje strane za live streaming. Dodatak možete dobiti iz spremišta Supremacy: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Nadmoć Sports Sports kodi addon

Protiv

Za one korisnike koji su u potrazi za dodatkom koji im omogućuje pristup svim najnovijim u MMA borbama, možda biste trebali razmisliti o instaliranju Versusa. Dodatak je poznat po tome što je u udobnosti svog doma pružio dobru starinsku akciju kick-boksa. Uz pristup reprizama s prošlih događaja i najnovijim PPV blockbusterima, Versus je nesumnjivo utočište za ljubitelje UFC-a.

Versus kodi addon

ESPN Kodi dodatak

ESPN Kodi dodatak jedan je od najboljih Kodi dodataka koji vam omogućuju gledanje svojih preferiranih sportskih događaja bez ikakvih problema..

kodi espn3 provjera autentičnosti

 1. Otvorite aplikaciju Kodi, a zatim odaberite Dodaci i kliknite instalaciju paketa navedenu u gornjem lijevom kutu.
 2. Odaberi “Instaliraj iz skladišta”>Spremište dodataka Kodi>Video dodaci.
 3. Kliknite na “Video dodaci”, pomaknite se prema do ‘ESPN 3’ i kliknite na ‘ESPN 3’.
 4. Kliknite na Instaliraj.
 5. Pričekajte nekoliko trenutaka da primite obavijest s omogućenim dodatkom ESPN 3.
 6. Idite na početni zaslon Kodi i odaberite karticu Dodaci na lijevoj strani.
 7. Vidjet ćete sve video dodatke, uključujući ESPN 3 koji ste instalirali na zaslon.
 8. Kliknite na ESPN 3 i trebat će vam autentifikacija putem davatelja kabela da bi se pristupio premium sadržajima.
 9. Nakon prijave samo ste jedan klik kako gledati ESPN na Kodi bez kabela.

Nakon sljedećeg postupka instalacije, očekujemo da ćete znati gledati ESPN na Kodi 17.3.

Stream Engine

Ako želite iskoristiti sportsku zabavu uživo, ne postoji bolja opcija od Stream Engine-a. Možete gledati sve, od sporta, filmova i TV emisija. Istovremeno možete gledati i različite kanale poput ESPN, Sky Sports, NBTV i još mnogo toga. Dodatak je dostupan na repotu Kodi Israel.

Najbolji Kodi dodaci za sport

brodolomnik

Castaway je jedan od najbržih sportskih dodataka za strujanje, poznat po sadržaju visoke kvalitete. Dostupno na Kodi Israel, omogućava korisnicima gledanje Live Sports i TV, a istovremeno vam omogućuje pristup P2P sadržaju. Čak možete utjecati ‘Sport na zahtjev’ i dodajte u svoje sve omiljene kanale “Moja Castaway”. Ali htjeli biste osigurati internetsku sigurnost povezivanjem s najboljim VPN-om za P2P.

Castaway kodi addon

NBC Sports Live

NBC Sports Live Extra dostupan je na službenom popisu Kodi dodataka. Stoga morate ovlastiti svoj Kodi uređaj prije nego što išta pogledate na njemu. Nakon što učinite, možete dobiti pristup programiranju uživo, reprodukcijama, istaknutim sadržajima i ostalim istaknutim sadržajima s mreže.

  Ako nastaviť Kodi na Amazon Firestick - Príručka pre začiatočníkov

nbc sports uživo kodi addon

Atom Reborn

Kao što naziv govori, Atom Reborn je nova i poboljšana verzija starog Atomskog nastavka. Opremljen je ogromnom bibliotekom za sportove uživo, IPTV kanale, Kids TV i filmove / TV emisije. To osigurava da nikad ne propustite svoju omiljenu zabavu. Dodatak možete preuzeti ovdje.

Atom Reborn kodi addon

Iznenađujuće anime dodaje uživanje u Kodi-ju

Ako ste obožavatelj Manga i Anime, Kodi vas je također poklonio. Platforma se može pohvaliti velikom kolekcijom HD crtanih filmova i anime ekstenzija, uključujući i one koji struju izravno kroz bujice. Ispod je popis najnovijih Kodi dodataka koje možete koristiti za uživanje u omiljenim animeima!

AnimeGo

AnimeGo je jedan od naših najboljih izbora za gledanje crtanih serija i filmova. Ima ogromnu biblioteku sadržaja iz cijelog svijeta, podijeljenu u kategorije: abecedni, najbolje ocijenjeni i nedavno dodani. Postoji čak i namjenska opcija pretraživanja za pronalazak bilo koje Anime koju želite vidjeti. Da biste instalirali dodatak, učitajte ovu zip datoteku u spremištu u Kodi, a zatim krenite prema Video dodacima.

najbolji kodi anime dodaci

ToonMania

Nakon gašenja crtanih filmova8, postalo je teško gledati vaše omiljene anime na mreži. ToonMania je alternativa ekstenziji isključivanja, ali ima i širu knjižnicu. Ovdje možete pogledati bilo koji crtić. Dodatak je dostupan za preuzimanje u spremištu Kodi Israel.

ToonMania kodi addon

AnimeRam

Ovaj dodatak nudi najnovije epizode iz filmova i filmova koje se redovito ažuriraju. Sučelje prikazuje samo dvije kategorije: Najnovije & Popis svih. Abecedna kategorizirana knjižnica je VAST, a mislimo! Čak imate mogućnost pretraživanja kako biste brzo pronašli svoje omiljene anime serije. Upotrijebite kdil.co/repo za preuzimanje i instaliranje dodatka.

animeram kodi addon

AnimeHere

AnimeHere je još jedan sjajan Kodijev dodatak DKNight-a (tvorac AnimeGo-a). Nudi bolju knjižnicu, navigaciju i izvore struje, ali ima slično sučelje kao i AnimeGo. Imate najnovije kategorije Anime i Top Anime za gledanje svih svojih omiljenih epizoda, bez potrebe da ih tražite. Dodatak možete instalirati s DKNight Repo.

animehere kodi addon

Masterani

Masterani je nevjerojatna kreacija Alleiduna. To je dodatna alternativa za istoimene web stranice, a korisnicima omogućuje gledanje svojih omiljenih animea na Kodi-ju uz najveću razinu praktičnosti. Odlikuje se čistim izgledom i izgledima te nudi brze tokove za sve anime filmove / TV emisije. Preuzmite zip datoteku odavde.

Masterani kodi addon

9Anime

Izradio DxCx, 9Anime je replika istoimene web lokacije .tv. Ima jednu od najvećih zbirki animea sa strujama koje brzo učitavaju i strugaju sadržaje iz različitih izvora. Dodatak možete instalirati tako da ovdje preuzmete zip datoteku i izravno je umetnete u Kodi!

9Anime kodi addon

FunimationNOW

FunimationNOW je nevjerojatan anime Kodi dodatak, gdje možete gledati SD i HD videozapise, ovisno o propusnosti. Sav se anime sadržaj prikazuje na japanskom i engleskom jeziku, što pokriva najveću bazu anime obožavatelja. Vrhunska verzija imat će nula punjenja za gledanje videozapisa na način bez ikakvih problema. Dodatak možete instalirati iz službenog skladišta dodataka Kodi.

FunimationNOW kodi addon

KissAnime

Cvjetajući medijskom bibliotekom starog do najnovijeg anime sadržaja, KissAnime je prikupio ogromno praćenje među Kodi korisnicima. Omiljena je za gledanje svih vrsta anime filmova / TV emisija, ali nedavno su nametljivi CAPTCHA otežali upotrebu dodatka. Možete ga instalirati sa službenog Kodi repo-a.

kissanime kodi addon

Crunchyroll

S više od 25.000 epizoda i 15.000 sati službeno licenciranog anime sadržaja, CrunchyRoll je vodeća svjetska destinacija japanskog i azijskog anime sadržaja, koju profesionalci prevode na više jezika. Dodatak možete instalirati iz službenog skladišta dodataka Kodi.

CrunchyRoll kodi addon

AnimeFTW.tv

AnimeFTW.tv je sjajan dodatak za one sa slatkim zubom za japanske animacije. Sada opterećen s više od 1400 anime serija s titlovima i presnimavanim verzijama, dodatak vas lako može pretvoriti u malo dijete. Možete ga instalirati tako da odavde preuzmete zip datoteku i ručno je umetnete u Kodi.

AnimeFTW.tv kodi addon

Najbolja zabava Kodi crtani film koji će djeca voljeti

Kodi je čista zabava za streaming obožavatelja širom svijeta, bez obzira na dob ili sklonost. Dok obično razgovaramo & nabrojite dodatke za sport, filmove i TV emisije, konačno je vrijeme da malim djeci ponudite neke gigge. Dakle, u nastavku su najbolji dodaci za crtiće na Kodi koji će djeca voljeti.

Crtani HD Extra

Dostupan na SuperRepo, Cartoon HD Extra ima vrhunsku biblioteku za streaming djece’zabave, uz popularne crtane filmove i TV emisije. Najbolji dio svega: dodatak povlači sadržaj iz visoko pouzdanih izvora, što osigurava manje punjenja i brzi streaming!

Najbolja zabava Kodi crtani film koji će djeca voljeti

Crtani filmovi za djecu

Dostupni za preuzimanje putem SuperRepo i Kodi Israel spremišta, Kiddie Cartoons poznat je po apsolutno nevjerojatnoj kategoriziranoj biblioteci crtanih filmova i anime naslova. Ima nešto za svako dijete od Barneyja, dinosaurusa do Barbie avantura, dodatak je poslastica za mlade!

Crtani filmovi za djecu kodi addon

B99TV

B99TV nudi veliki izbor crtanih filmova iz 90-ih’s sve do novijih hitova. Od animiranih filmova, Disneyjevih zabavnih i zabavnih kiddy TV emisija, B99TV redovito ažurira svoju biblioteku izvora kako bi maksimalno uživao. Dodatak možete preuzeti s Kodi Israel Repo.

B99TV kodi addon

policajac’s Crtići

Slično kao i na B99TV, Bobby’s Crtani film zaslužuje svoje mjesto među vrhunskim Kodi dodacima za crtane filmove. Iako nije tako organiziran kao B99TV, dodatak nudi izvrstan izbor zabave i za djecu i za odrasle. Dobijte najnovija ažuriranja proširenja od Kodi Israel ili SuperRepo.

Bobby & rsquo; s Crtani filmovi kodi addon

Najbolji Kodi dodaci za Android

Kao softver s više platformi, Kodi neometano djeluje na svim Android OS i uređajima. To korisnicima omogućuje nesmetano strujanje svojih omiljenih filmova i TV emisija na svojim pametnim telefonima, tabletima i čak pametnim televizorima sa sustavom Android. Ispod je nekoliko dodataka koje biste svakako trebali isprobati na svom telefonu:

Postanak preporođen

Genesis Reborn nova je i poboljšana verzija starijeg dodatka s istim nazivom. Iako je isključeno, ipak možete instalirati Genesis iz rekorda Kodi Israel. No, za najnoviju verziju morat ćete koristiti ovaj URL: http://jesusboxrepo.xyz/repo. Najbolji je izbor za streaming najnovijih TV emisija i filmova na velikim i malim Android ekranima.

Najbolji Kodi dodaci za Android

Kako instalirati Genesis Reborn na Kodi Krypton verzije 17 ili više

 1. Pokrenite aplikaciju Kodi i kliknite na “zupčanik” ikona.
 2. S popisa opcija odaberite “Upravitelj datoteka”.
 3. Ovdje ćete vidjeti popis spremišta. Na kraju kliknite na opciju zvana “Dodajte izvore”.
 4. Na ekranu će se pojaviti okvir na kojem morate kliknuti ‘nijedan’.
 5. Unesite URL za Isus Box Repo: http://jesusboxrepo.xyz/repo/. Sada upišite naziv izvora medija ‘Isusova kutija’ i ponovo kliknite OK.
 6. Vratite se u glavni izbornik Kodija i kliknite na “Add-ons”.
 7. Kliknite ikonu alata za instalaciju paketa koja se nalazi u gornjem lijevom kutu.
 8. Odaberite Instaliraj iz Zip datoteke > Isusova kutija > repository.jesusboxtv-1.0.3 > Sada pričekajte da se instalacija završi.
 9. Odaberite Instaliraj iz skladišta > Isusovo spremište > Video dodaci > Sada pronađite i kliknite na Genesis Reborn.
 10. Pritisnite gumb za instalaciju i uživajte u gledanju TV emisija / filmova BESPLATNO.

raj

Elysium je nadograđena verzija dodatka Zen s ažuriranim kodom (dostupno na NaN Repo). Odlikuje se istim izgledima i povezuje se s filmovima i TV emisijama, prikazujući ih s vaše desne strane. Obiluje ogromnom bibliotekom sadržaja, osiguravajući da nikada ne propustite svoju omiljenu zabavu.

Elysium kodi addon

Falcon Project

Izradio Indie developer poznat kao “AJ”, Falcon Project je svestrani dodatak koji omogućava pristup IPTV vezama i TV emisijama / filmovima na zahtjev. Dodatna područja također uključuju sportsku sekciju i posebnu “Njeno mjesto” koji zadovoljava sadržaj ženskog ukusa. Da biste preuzeli dodatak, morat ćete instalirati AJ Builds Repository.

Falcon Project kodi addon

1080p filmovi

Ako želite gledati filmove pune HD kvalitete na Android pametnom telefonu ili radnoj površini, onda svakako biste trebali razmotriti upotrebu filmova 1080p. Izradio Dandy Media, dodatak ima značajku reprodukcije jednim klikom, koja učitava videozapise nevjerojatno brzo. Dodatak možete dobiti od Kodi Israel.

1080p Filmovi kodi addon

TUBITV 

Dodatak TUBITV Kodi dostupan je na SuperRepo-u. Možete ga instalirati dodavanjem spremišta u Kodi i zatim instaliranjem proširenja s popisa video dodataka.

tubi tv kodi video addon

Kako instalirati TUBITV na Kodi Krypton verzije 17 ili više

 1. lansiranje Kodi V17 i unesite postavke putem klikom na “zupčanik” ikona.
 2. Vidjet ćete popis opcija sustava. Klik na posljednjem naslovljenom “Upravitelj datoteka”.
 3. Pomaknite se ispod i klik na “Dodajte izvor”.
 4. Dvostruki klik na “nijedan” i Unesi http://srp.nu u okvir za URL.
 5. Ime izvor medija “SuperRepo” i klik na gumbu U redu.
 6. Povratak na izbornik Kodi, klik na “Add-ons” a onda je “Paket” simbol u gornjem lijevom kutu.
 7. S popisa opcija, Odaberi “Instalirajte iz Zip datoteke”.
 8. Pomaknite se prema dolje dok ne vidite medijski izvor koji ste ranije imenovali, tj. “SuperRepo”.
 9. Odaberi Kripton > svi > “superrepo.kodi.krypton.all-0.07.04.zip”.
 10. Pričekajte da se instalacija završi, povratak do “Preglednik dodataka”, Odaberi “Instaliraj iz skladišta”.
 11. S popisa spremišta, Odaberi “SuperRepo Svi [Krypton] [V7]”.
 12. Dođite do “Video dodaci”.
 13. Pomičite se prema dolje dok ne pronađete “TUBITV”.
 14. tisak gumb za instalaciju.

NaN Tutoriali

Pokreće repo Noobs i Nerds, dodatak vam omogućava pristup video vodičima za Kodi značajke, postavke, hardver i usluge live chat-a. Također nudi uklanjanje problema i ispravke za različite Kodi pogreške, dok nudi cjelovite vodiče za Kodi za Android, Linux, Raspberry PI, Xbox i Windows.

NaN Tutoriali kodi addon

Nogomet reprize

Ako ste ljubitelj nogometa, onda je ovaj dodatak samo za vas. Dostupno putem Noobs i Nerds Repo, korisnicima omogućuje gledanje internacionalne mreže & klupske nogometne utakmice, zajedno s istaknutim udarcima i streamovima za stara prvenstva i izazove.

Football Replays kodi addon

Carski tokovi

Dostupno iz Kodi Israel Repo, dodatak Imperial Streams još je jedan od naših najdražih kada je u pitanju uživanje u neograničenom streamingu filmova / TV emisija. Nudi veliku bazu klasika, najbolje ocijenjenog i najgledanijeg sadržaja. Sigurno ćete uživati ​​u dostupnoj raznolikosti.

Carski tokovi kodi addon

Najbolji Kodi dodaci za Firestick

Ništa ne može pobijediti osjećaj gledanja vaših omiljenih TV emisija / filmova na vašem Amazon Firestick TV-u. Tu nam dolaze u obzir Kodi dodaci za Firestick koji rade u skladu s platformom’s značajkama. Ne samo da možete uživati ​​u zabavi za puno radno vrijeme, već i u svestranosti izbora između stotine žanrova.

Posejdon

Dodatak Poseidon Kodi brzo je postigao sjajan ugled na tržištu kao najbolji izvor za gledanje filmova i TV emisija na medijskoj platformi otvorenog koda. Dostupno na Kdil.co/repo, odlikuje se jednostavnim dizajnom i redovito ažurira svoju listu svježim filmovima. Sekcije su podijeljene u kategorije, uključujući sjajne redatelje, u kinima, dobitnike Oscara, glumce, žanrove i godine.

Najbolji Kodi dodaci za Firestick

HEVC video klub

HEVC je Kodi dodatak koji filmove kategorizira u HD kvalitetu, uključujući Blu-ray, 3D, 720p i 1080p, što pomaže onima s ograničenom brzinom interneta da uživaju u dobrom streamingu. Aplikacija crpi inspiraciju iz video kodeka poznatog kao H.256. Glavna prednost korištenja ovog dodatka je ta što pruža HD videozapise u djeliću veličine. Filmovi u punoj HD kvaliteti su samo 300 MB po datoteci.

Video klub HEVC kodi addon

Najbolji Kodi Addonovi za PPV

Borbe poput Floyda Mayweathera i Conora McGregora povećale su hipe i privlačnost kanala, web stranica i aplikacija koje podržavaju plaćanje po prikazu. Kao platforma za zabavu na otvorenom, Kodi ne zaostaje ni za jednim. Postoje mnogi programeri koji rade na objavljivanju pouzdanih dodataka za uživanje u PPV prijenosu uživo. Neke od najboljih su:

Planet MMA

Kao što naziv govori, ovaj dodatak za Kodi omogućava vam pristup stream sadržaju koji se odnosi na MMA hrvanje i UFC događaje. Obiluje ogromnom kolekcijom TV emisija, dokumentarnih filmova i događanja uživo, osiguravajući da nikada ne propustite niti jednu priliku. Također možete pogledati UFC kalendar, vršiti pretraživanja, gledati Fight Night Live, pristupiti UFC Openloadu, MMA Openloadu i Pionirima MMA. Možete čak i gledati YouTube videozapise izravno, zajedno s MMA filmovima.

najbolji kodi dodaci za plaćanje po prikazu

SportsDevil

Sports Devil dodatak savršen je za pristup velikim događajima PPV-a, jer ima velik izbor kanala, koji uključuju NBC, CBC, Sky Sports, BT Sports i razne druge od američke do južnoameričke do europske. Dodatak možete preuzeti s Kodi Israel Repo.

sportsdevil kodi addon

Kako instalirati SportsDevil na Kodi

Instaliranje SportsDevil-a na Kodi oduzima nekoliko minuta vašeg vremena, slijedite naš korak po korak vodič i mi’Pokrenut ćete za manje od 7 minuta:

 • Pokrenite Kodi
 • Lebdjeti iznad Sustav > klik Upravitelj datoteka > Dodajte izvor
 • U vrsti trake staze http://fusion.tvaddons.ag (možete i ovo kopirati zalijepiti)
 • U okvir Name unesite fuzija a zatim kliknite Gotovo
 • Vratite se na početni zaslon, a zatim kliknite Sustav > klik AddOns > klik Instalirajte iz Zip datoteke
 • Odaberi fuzija > xbmc repos > Engleski > pomaknite se prema dolje & klik ‘unofficialsportsdevil-1.X.X.zip’  
 • Vratite se na prethodni izbornik i sada kliknite instalirati iz spremišta > Neslužbeno spremište sportskih vragova > Video dodaci > Sportski vrag > Instalirati
 • Pričekajte instalaciju dodatka i pokažite Omogućeno ispred SportsDevila
 • Vratite se na početni zaslon > Video > Video dodaci > Sportski vrag
 • Sada bi trebao vidjeti potpuni popis opcija strujanja dostupnih na SportsDevil

SportsDevil dodatak je uspješno instaliran na Kodi i možete ga pokrenuti bilo kada klikom Video>Add-Ons>SportsDevil.

SportsMania

Sports Mania je još jedan hit dodatak za pristup live streamovima hit PPV događaja, bez obzira na vrstu. Ovo proširenje je savršeno za sportske fanatike, pruža mnoštvo sadržaja za sport. Dodatak možete preuzeti sa SuperRepo: http://srp.nu.

SportsMania kodi addon

Živo središte

Ako gornje mogućnosti ne djeluju, uvijek možete razmisliti o korištenju Live Hub-a. Dodatak omogućava korisnicima pristup geo-blokiranom sadržaju u Velikoj Britaniji, a korisnicima omogućuje reprodukciju Android APK-ova, uključujući Mobdro streamove za PPV događaje uživo. Kliknete na zaključano GEO omogućit će vam pristup Freeviewu, BBC-u, TVPlayeru i čitavom popisu drugih kanala.

Live Hub kodi addon

Najbolji Kodi dodaci za indijske filmove i TV emisije u Bollywoodu

Ako ste ljubitelj bollywoodskih filmova / TV emisija, Kodi vas je također pokrivao. Možete pronaći mnoge dodatke drugih proizvođača koji omogućuju pristup svim vrstama Desi sadržaja iz Pakistana i Indije. Provjerite popis ispod za dodatne informacije:

Zem TV

Ako vas zanima gledanje desi sadržaja, Zem Zem je jedan od najboljih dodataka koji su dostupni na Kodi Israel za uživanje u sportovima iz jugoistočne Azije, filmovima / serijama iz Indije i dramama iz Pakistana. Međutim, također dobiva na popularnosti jer omogućuje ljudima širom svijeta da gledaju svoje omiljene sportske kanale. Za dodatak izravno putem zip datoteke, kliknite ovdje.

Najbolji Kodi dodaci za indijske filmove i TV emisije u Bollywoodu

 1. lansiranje aplikaciju Kodi V17 i idite na postavke putem klikom na “zupčanik” ikona.
 2. S popisa konfiguracija, Odaberi “Upravitelj datoteka”.
 3. Svitak dolje na lijevoj koloni i klik na “Dodajte izvor”.
 4. Unesi http://kdil.co/repo u okvir za URL, Ime izvor medija “Kodi Izrael”, i tisak u redu.
 5. Povratak do glavnog izbornika i klik na “Add-ons”.
 6. Klik na “Paket” simbol u gornjem lijevom kutu stranice.
 7. S popisa opcija, Odaberi “Instalirajte iz zip datoteke”.
 8. Pronaći  “Kodi Izrael” izvor medija koji ste dodali ranije i klik na tome.
 9. Da biste instalirali repo, dvostruki klik na “Kodil.zip”.
 10. Čekati za “Dodatak je instaliran” obavijest i klik na “Instalacija iz skladišta”.
 11. S popisa reposa, Odaberi “www.kodisrael.co.il Repozitorij”.
 12. Svitak dolje i klik na “Video dodaci”.
 13. Pronaći  “ZemTV.com” dodatak i klik na tome.
 14. Pogoditi  “Instalirati” gumb i Odaberi najnovija verzija.
 15. Čekati za “Dodatak je instaliran” obavijest.
 16. Sada možete pristupiti ZemTV.com iz svoje kolekcije video dodataka!.

Viewster

Dodatak Viewster dostupan je za preuzimanje u službenom spremištu Kodi. To je premium proširenje koje vam omogućuje pristup najnovijim bollywoodskim filmovima / TV emisijama s jedne lokacije. Dodatak nudi i popis popularnih žanrova koje ste odabrali.

Pogledter kodi addon

OmniMovs

Ako tražite dodatak koji omogućuje pristup i bollywoodskim i hollywoodskim filmovima / TV emisijama na jednom mjestu, OmniMovs je savršen. Na ovaj način možete ispuniti žudnju za nekim desi sadržajem, a istovremeno možete uživati ​​u popisu klasičnih / hit američkih filmova. Dodatak možete preuzeti s Kodi Israel.

  Cara Mengurangi Lag di Game Online

OmniMovs kodi addon

Snag film

Snag Films je središte filmova / TV emisija iz cijelog svijeta. Osim što ste pristupili zabavi u Bollywoodu, možete pronaći i korejske drame, arapske serije, afričke filmove i puno više raznolikosti. Dodatak možete preuzeti iz službenog skladišta Kodi.

Snag Films kodi addon

Najbolji Kodi dodaci za kondicijski i zdravstveni trening

Usredotočenost na svoje zdravlje i održavanje kondicije nužno je za opstanak u današnjem vremenu’težak i brz život. S ljudima oko vas koji doslovno zasljepljuju energijom za rad, morate težiti održavanju sebe što je više moguće. Ovdje su korisni dodaci Kodi za fitness. Jednostavno možete pristupiti prenošenjima uživo i TV emisijama za redovite rutinske fitness, osiguravajući da ostanete aktivni i zdravi.

Ares Fitness

Ako ste ljubitelj fitnessa ili tek započinjete putovanje zdravijim životnim stilom, zasigurno će vam se svidjeti dodatak Ares Fitness. Od vježbi zagrijavanja, strija, hladnih padova, do internih treninga visokog intenziteta; imate tona sadržaja kondicije za gledanje. Skoro je poput vlastite biblioteke savjeta i savjeta za vježbanje jednim pritiskom gumba.

Najbolji Kodi dodaci za kondicijski i zdravstveni trening

BAMF TV

BAMF TV poznata je po apsolutno nevjerojatnoj kategoriziranoj biblioteci fitness i TV emisija. Ima nešto za svaku razinu fitnesa, od onih koji započinju svoje putovanje do krajnje strane. Sve najnovije fitness sadržaje možete pronaći u dodatku BAMF TV Kodi koji nikad nećete naći nigdje drugdje. Ovdje preuzmite zip datoteku za instaliranje dodatka.

BAMF TV kodi addon

Najbolji Kodi dodaci za MP3 radio

Ne postoji ništa poput slušanja glazbe visoke kvalitete HD da provedete svoje slobodno vrijeme, zabavljate se s prijateljima ili dok jednostavno pokušavate odvratiti um od nekih stvari u životu. Srećom, Kodi podržava sve vrste zabave za vas. Ako tražite najbolje Kodi dodatke za slušanje glazbe, pogledajte u nastavku. Odlično ćete provoditi kvalitetnu glazbu.

Beatz

Ako ste glazbeni ovisnik koji voli slušati mnoštvo žanrova, tada je dodatak BeatZ dostupan na repo Stream Army-u samo za vas. Od stilova poput hip-hopa, rap-a, popa, jazza do novijih ambijenata, dubstep-a, EDM-a, moombahtona, trap-a, deepphouse-a, progresivnih, transa i chillstep žanrova, imate mnogo kategorija za slušanje. Ovaj će dinamički dodatak ažurirati vaše odabire glazbe čim se promijene.

Najbolji Kodi dodaci za MP3 radio

MP3 tokovi

MP3 Streams je još jedan odličan Kodi dodatak za ljubitelje glazbe. Izvlači svoje podatke s lastfm-a i uspijeva ažurirati grafikone. Dobivate pristup velikoj zbirci pjesama, koja uključuje različite žanrove, gornje liste plakata i podcijenjene izvođače, tako da ne propustite nove i nevjerojatne zapise. Čak imate mogućnost spremanja pjesama i stvaranja vlastitog popisa za reprodukciju.

MP3 tokovi kodi addon

TuneIn Radio

Ako ste glazbeni nakaza, koji uživa u slušanju tih ranih jutarnjih radio emisija, smatrat ćete da je dodatak TuneIn Radio prilično zanimljiv. Prilično je slična istoimenoj aplikaciji Android / iOS i omogućava korisnicima da pronađu radio stanice iz cijelog svijeta.

TuneIn Radio kodi addon

Najbolje vrijeme Kodi Addons

Tražite li načine da ostanete u toku s vremenom? Ako je tako, možda biste trebali razmotriti instaliranje vremenskih dodataka na Kodi. Ispod je popis triju najboljih na tržištu.

Weather Underground

Ovaj dodatak spada u kategoriju API-ja. Da biste redovito primali obavijesti o vremenu u vašem području, morate posjetiti web mjesto Weather Undergrounda. Nakon što ste prijavljeni, dobit ćete kôd koji vam daje određeni broj ažuriranja dnevno. Ako želite redovitija ažuriranja, na raspolaganju su vam paketi za različite potrebe. Dodatak možete preuzeti izravno iz službenog skladišta Kodi.

Najbolje vrijeme Kodi Addons

Yahoo! Vrijeme

Yahoo! Vrijeme je proširenje koje nije API, što znači da ne morate pretplaćivati ​​se kako biste imali pristup ažuriranjima. Djeluje prilično dobro u određivanju pravog vremena gotovo u svakom području svijeta. Slično proširenju Weather Undergrounda, možete pronaći i Yahoo! Vrijeme na službenom spremištu Kodi. Time se rješava gnjavaža s dodavanjem repozicija treće strane.

Yahoo! Vrijeme kodi addon

OpenWeatherMap Extended

Ako vam gornje opcije ne uspijevaju, mudar je izbor s dodatkom OpenWeatherMap Extended. To je hibrid dvaju stilova koji zadovoljava potrebe i API-ja i preferencijalnih korisnika koji nisu API. Neki kažu da ona nudi najbolje od oba svijeta, a mi se definitivno slažemo s tim pojmom. Slično gore navedenim opcijama, dodatak možete izravno preuzeti iz službenog skladišta Kodi.

OpenWeatherMap Prošireni kodni dodatak

Najbolje Kodi za održavanje i dodavanje sustava

Budući da je Kodi dostupan na velikom popisu platformi, potreban vam je alat za održavanje kako biste očistili predmemoriju, izbrisali sličice / pakete i sigurnosno kopirali podatke. Za izvršavanje ovih vitalnih zadataka sastavili smo popis najboljih dodataka za održavanje Kodi-ja.

rezerva

Posljednje što vam treba je gubitak svih podataka i dodataka kada se vaš Kodi ažurira na novu verziju. Ovdje dolaze dodaci poput sigurnosnih kopija koji ne samo da vam omogućuju instaliranje najnovije verzije softvera, već i obnavlja sve vaše dodatke, nadogradnje i čarobnjake u prethodnoj verziji. Dodatak možete preuzeti izravno sa službenog Kodi repo.

Najbolje Kodi za održavanje i dodavanje sustava

Indigo

Dostupno na Kodi Israel i SuperRepo, Indigo je vrhunsko rješenje za sve vaše probleme, bilo da se radi o porukama o pogreškama, problemima s međuspremnicima, problemima u rušenju i drugim. Dodatak nudi kompletni alat za dijagnostiku i popravak kako biste vratili svoj Kodi u zdravo stanje.

Indigo kodi addon

Merlin čarobnjak

Dostupan na Merlin Repo i službenom Kodiju, dodatak je savršen za čišćenje predmemorije, brisanje sličica i čišćenje paketa. Ubrzava streaming vašeg videa i poboljšava vaše kinematografsko iskustvo. Preuzmite dodatak ako imate bilo kakvih problema s zaostajanjem ili punjenjem.

merlin čarobnjak kodi addon

Automatsko ažuriranje biblioteke

Ako tražite proširenje koje automatski ažurira sve repozicije i proširenja u zakazano vrijeme, tada je Knjižnica automatski ažuriranje savršen izbor. Potpuno će osvježiti vaš popis dodataka, istovremeno brišući veze / izvore koji trenutno ne rade.

Knjižnica automatski ažurira kodi addon

Najpopularniji dodaci za Kodi Geo

Kada koristite Kodi, naići ćete na nekoliko dodataka koji su obično ograničeni na određene lokacije. Da biste dobili pristup, morat ćete koristiti najbolji VPN za kodi uslugu za šifriranje prometa i maskiranje vaše IP adrese. Budući da vam se čini da se nalazite na drugom mjestu, preuzimanje i instaliranje dodataka više ne ostaje problem. Evo nekih od glavnih dodataka koji su ograničeni na geo na Kodi.

 1. Vrhunski IPTV
 2. raj
 3. Postanak preporođen
 4. Pegaz
 5. Alluc
 6. Specto
 7. Kvazar

Stručnjaci i entuzijasti preporučuju korištenje Kodi VPN usluge za strujanje na Kodi. VPN pomaže u sigurnosti i anonimnosti iz DMCA obavijesti i drugih zakona o autorskim pravima tijekom pristupa autorskim pravima zaštićenim autorskim pravima. Nabavite Kodi VPN

Kodi dodaje da više nema posla u 2020. godini

Tijekom vremena, pisao sam ovaj blog, bilo je dosta dodataka koji su pravilno funkcionirali. Međutim, u proteklih nekoliko mjeseci, represija protiv Kodija dovela je do toga da stvari poprimaju sasvim drugačiji zaokret. Vladine agencije i lovci na autorska prava rade danju i noću na uklanjanju skladišta i proširenja, postavljanje upitnika je li kodi dovoljno siguran? To je rezultiralo time da mnogi poznati dodaci kodi ne djeluju. To uključuje:

Triton kodi addon

Triton

Triton je poznat kao zamjena za poznati dodatak Elysium. Iako pridošlica, korisnicima uspijeva pružiti prilično raznolikost i praktičnost kada je riječ o pronalaženju HD veza za filmove i TV emisije, koje je lako reproducirati s bilo koje platforme. S ažuriranom bazom podataka možete biti sigurni da ćete pronaći sve svoje favorite u dodatku. Zatim ih možete dodati u svoj “Moj Triton” popisu ili potražite popis popisa za bolje prijedloge. Dodatak se može naći na Soulless repo: https://soullessbuilds.com/repo/

Fokusirajte kodi addon

Usredotočenost

Kad želite da vam fokus nije nigdje drugdje, već na ekranu ispred vas, ovaj dodatak je odličan izbor za vaše navike gledanja. Za razliku od ostalih filmskih dodataka, programeri redovito ažuriraju medijsku biblioteku osiguravajući vam obilje sadržaja da biste bili zauzeti i zaglavljeni na zaslonu iz dana u dan. Ako želite instalirati dodatak, morat ćete preuzeti spremište zaključavanja: http://repo.lockdown.in/

Kvantni (svetište) kodi addon

Kvant (svetište)

Quantum je sveobuhvatno proširenje, dostupno kroz skladište Kodi Israel. Ima veliku biblioteku, koja uključuje oba IPTV kanala & Sadržaj VoD-a, za sve. Tu su čak i crtani filmovi za djecu, sportski odjel, više IPTV odjeljaka i TV vodič za odabir. Što još možete tražiti?

rastuća plima kodi Addon

Ustajanje plime

Rising Tides je još jedan poznati dodatak Kodi koji korisnicima omogućuje strujanje uživo sadržaja. Nakon instalacije, možete pronaći kategorije dokumentarnih filmova, TV emisija, IPTV raj, filmove, sportske emisije, PPV događaje uživo, nogomet uživo i stotine kanala. To je najbolji izbor za vaše potrebe streaminga uživo, ali zahtijeva da Sports Devil i F4M Tester budu uvršteni na popis Kodi dodataka. Možete nadograditi i instalirati proširenje iz sljedećeg spremišta: http://mullafabz.net.rw/Repository

suprabox kodi addon

SupraBox

Dostupan u spremištu Looking Glass, SupraBox je potcijenjeni dodatak za TV uživo. Obično omogućuje pristup raznim IPTV kanalima, ali sadrži i sve filmove, TV emisije, sportove i razne druge odjeljke. Možete pronaći videozapise u 1080P, pa čak i Blu-Ray kvalitete.

oslobođenje

oslobođenje

Dostupan na repo Sport Xplosion, dodatak Deliverance stekao je veliku popularnost na tržištu sportskih ekstenzija uživo. Najbolja je zamjena za CastAway i SportsDevil, ako prestanu raditi. Imate veliku biblioteku sportskih događaja s istaknutim sadržajima i streamovima uživo.

Feniks

Ažuriranje 2020: Kodi je definitivno prolazio kroz grubu mrlju jednim udarcem za drugim na njihovim izvanrednim dodacima za strujanje filmova i filmova. Phoenix, jedan od najpopularnijih izvora sadržaja, službeno je zatvorio trgovinu. Prema TorrentFreak-u, programer je odlučio poduzeti ovu akciju radi zaštite od nedavnih državnih tužbi i nereda.

Nacrt zakona je također objavio da će ljudi koji objavljuju ilegalni sadržaj ići u zatvor. S ovim se pozdravljamo sa Phoenixom. Zahvaljujemo na pružanju opsežno organizirane medijske biblioteke za zabavu. Ako želite istražiti cjelokupni spektar medija, onda se toplo preporučuje da razmislite o ovom dodatku.

Phoenix nudi opsežno organiziranu medijsku biblioteku koja će definitivno dočarati očekivanja ljubitelja televizije u određenoj mjeri. Najbolja stvar u vezi s tim dodatkom je što je gledateljima omogućen pristup i gledanje tisuća filmova, TV emisija i još mnogo toga. Pročitajte naš vodič o tome kako instalirati Phoenix na kodi.

XMovies8

XMovies8 kodi addon

Ažurirajte prosinac 2017: XMovies8 je prethodno bio dostupan putem Fusion i MetalKettle spremišta. Međutim, nakon panike u industriji Kodi nakon sudskih slučajeva poznatih programera, dodatak više ne funkcionira. Pokušali smo pronaći proširenje na drugim spremištima, ali s obzirom da ne postoji podrška – korištenje dodatka je gotovo nemoguće.

Međutim, uvijek možete koristiti druge dodatke poput Disney + i Netflix za streaming dobrih filmova / TV emisija u bilo koje vrijeme i bilo gdje. XMovies8 je prethodno bio dostupan preko Fusion i MetalKettle spremišta dok oba nedavno nisu uklonjena. Ne možete više upotrebljavati dodatak jer su oba spremišta trenutno izvan mreže. Postoji mogućnost da se MetalKettle može vratiti prema KodiTipsu.

Navi X Sports

Ažurirajte prosinac 2017: Svakoj dobroj stvari mora doći kraj. Nakon deset uspješnih godina rada, poznati Kodi dodatak, Navi X više ne radi. Razlog isključivanja isti je za većinu popularnih proširenja. Programeri nisu željeli biti povezani s bilo kakvim pravnim sporovima / problemima, posebno nakon što posebnu pozornost Kodi privuče od lovaca na autorska prava iz cijelog svijeta.

Kao zamjenu, uvijek možete koristiti cCloud TV za strujanje sportova uživo i zabave. Navi X pruža pristup posebno sportskim ovisnicima na fantastičan i simpatičan način. Nakon što koristite ovaj interaktivni Kodi dodatak, možete strujirati i gledati različite sportske kanale uživo. Ovaj dodatak svojim gledateljima također daje informacije o najgledanijim kanalima u posljednja 24 sata.

Acestreams Addon za streaming sporta na Kodi-ju

Ažurirajte prosinac 2017: Acestreams je još jedno poznato ime na popisu sportskih streaming dodataka. Omogućuje HD streaming za sve vrste sportskih kanala. Kao rezultat toga, korisnici bi mogli dobiti vrhunsku zabavu u stvarnom sportu uživo. Međutim, nakon zatvaranja Fusion skladišta, Acestreams Sports je također ugašen.

Korisnici više ne mogu koristiti proširenje za streaming sportove. Ako želite uživati ​​u live streamovima sportskih kanala, možda biste trebali razmotriti korištenje sportskih dodataka Stream Engine i Cast Away. Kodi obožavatelja sporta koji misle da je novi dodatak napokon tu da riješi njihove potrebe za streamingom, pa nesretni momci to’nije dodatak. To’nešto je još bolje!

AceStreams je medijska platforma za “nova generacija” osmišljen za pronalazak više izvora za vaše Kodi dodatke koji su posebno zgodni za sportski streaming. Prava poslastica ovdje je za ljubitelje sporta koji će jednostavno voljeti kvalitetu i performanse Ace Streamsa. Ako ste razmišljali o tome gdje nabaviti AceStreams veze i hash datoteke, evo nekoliko cool Reddit grupa koje treba slijediti:

 1. Reddit MMAStreams
 2. Reddit nogometni tokovi
 3. Reddit NFL tokovi
 4. Reddit NBA tokovi
 5. Reddit bokserski tok
 6. Izvor TV veze – 1000+ Izvori AceStreams

FTV (FilmOn TV)

Ažurirajte studeni 2017: Nakon uklanjanja Fusion repozitorija, svi dodaci s hostom TVADDONS su prekinuti ili premješteni u druga spremišta. Istaknuti dodatak FilmOn TV ili FTV također je doživio istu sudbinu te je na kraju prekinut. Nažalost, nisam mogao’ne mogu naći nijedan drugi repos koji posjeduje FTV.

Nakon uklanjanja Fusion repozitorija, svi dodaci s hostom TVADDONS prekinuti su ili premješteni u druga spremišta. Istaknuti dodatak FilmOn TV ili FTV također je doživio istu sudbinu te je na kraju prekinut. Nažalost, nisam mogao’ne mogu naći nijedan drugi repos koji posjeduje FTV.

Anime-IPTV

Ažurirajte prosinac 2017: Dodatak Anime-IPTV bio je prilično popularan tijekom njegovih prvih dana. Došlo je do kombinacije i suradnje nekoliko različitih anime dodataka. Međutim, budući da je na raspolaganju već toliko opcija za gledanje Animea, izgleda da produžetak nije dobio dovoljno pozornosti. Nažalost, dodatak više nije dostupan ni u jednom spremištu.

Anime-IPTV nastao je kombinacijom i suradnjom nekoliko različitih anime dodataka. Njegova je jedinstvena značajka jednostavna za navigaciju, unatoč činjenici da njezine mogućnosti izbornika nisu na engleskom. I dalje možete pronaći bilo koji videozapis klikom na ikonu za pretraživanje.

S vremena na vrijeme možete pronaći nekoliko loših veza, ali s obzirom na kvalitetu i dostupnost videozapisa, Anime-IPTV ima mnogobrojne Kodijeve dodatke.

Ostali najbolji Kodi dodaci koji su prestali s funkcioniranjem

 1. Dojo struje
 2. t.f.a
 3. Brzina
 4. Žetelac
 5. ZEN
 6. One242415
 7. Veetle
 8. BOB
 9. UKTV PROTIV
 10. VidTime
 11. Plex
 12. Instalator dodatka

Zamotavanje stvari

Očekujemo da ćete imati iskusnih Kodi iskustava sa ovih 100 najboljih Kodi dodataka. Trebalo nam je mnogo vremena da sastavimo ovaj popis i testiramo svako proširenje. Ako imate bilo kakvih pitanja / upita, ne oklijevajte upisati komentar ispod. Ono što je najvažnije, slobodno podijelite članak sa svojim prijateljima / članovima obitelji. Imajte na umu da prije preuzimanja kodi dodataka treće strane provjerite’radim najbrži VPN uslugu, kako bi se spriječili bilo kakvi cyber napadi. Saznajte više o tome što su jeftine VPN usluge koje lako možete dobiti.

Pratite nas na Twitteru i budite ažurirani.

Slijedite @Bestvpnco

Slični članki

 • 100 najboljih Kodi dodataka za filmove i TV emisije uživo (testiran i ovjeren popis za 2020. godinu)

  Tražite li listu najboljih dodataka za Kodi 2020.? Ako je tako, onda ste na pravom mjestu. Znamo očaj korisnika, kada je o tome riječ…

 • 100 najboljih Kodi dodataka za filmove i TV emisije uživo (testiran i ovjeren popis za 2020. godinu)

  Tražite li listu najboljih dodataka za Kodi 2020.? Ako je tako, onda ste na pravom mjestu. Znamo očaj korisnika, kada je o tome riječ…

 • 100 najboljih Kodi dodataka za filmove i TV emisije uživo (testiran i ovjeren popis za 2020. godinu)

  Tražite li listu najboljih dodataka za Kodi 2020.? Ako je tako, onda ste na pravom mjestu. Znamo očaj korisnika, kada je o tome riječ…

 • 100 najboljih Kodi dodataka za filmove i TV emisije uživo (testiran i ovjeren popis za 2020. godinu)

  Tražite li listu najboljih dodataka za Kodi 2020.? Ako je tako, onda ste na pravom mjestu. Znamo očaj korisnika, kada je o tome riječ…

 • 100 najboljih Kodi dodataka za filmove i TV emisije uživo (testiran i ovjeren popis za 2020. godinu)

  Tražite li listu najboljih dodataka za Kodi 2020.? Ako je tako, onda ste na pravom mjestu. Znamo očaj korisnika, kada je o tome riječ…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me