100 najboljših Kodi Addonov za filme in televizijske oddaje v živo (preizkušen in preverjen seznam za leto 2020)

Iščete seznam najboljših Kodi addonov do leta 2020? Če je tako, potem ste na pravem mestu. Poznamo obup uporabnikov, ko gre za namestitev pravih dodatkov.

Zato smo ustvarili vrhunski vodnik za vrhunske dodatke Kodi, ki ponuja najboljše pretočne vsebine (filmi, risanke, glasba, TV-oddaje, šport, dokumentarni filmi).

Če želite sprostiti polni potencial Kodija in njegovih dodatkov, potrebujete zanesljivo storitev VPN, da vas ob prenosu piratske vsebine zaščitite pred lovci na kršitve avtorskih pravic..

Tu je nekaj poceni možnosti, med katerimi priporočam PureVPN kot najboljšo, saj se začne pri minimalnih 1,99 USD / mesec. v enoletnem načrtu, hkrati pa ponuja storitev s paketom.

Tako strokovnjaki kot navdušenci priporočajo uporabo zanesljive storitve VPN za pretakanje piratske vsebine na Kodi. Pomaga ostati varen in anonimen iz obvestil DMCA, hkrati pa dostopa do gradiva, zaščitenega z avtorskimi pravicami, tako da svoje dejavnosti skriva.
.Zavarujte svoje Kodi dejavnosti! &# 55357;&# 56832;

100% najboljši Kodi Addons za leto 2020

 1. Seznam najboljših kodi Addonov za leto 2020
 2. Najboljši Kodi Addons za filme
 3. Najboljši Kodi Addons za šport
 4. Najboljši Kodi Addons za televizijske oddaje v živo
 5. Najboljše Kodi razširitve / Addons za videoposnetke
 6. Najboljši Kodi Addons za Firestick
 7. Najboljši Kodi Addons za PPV
 8. Popular Music Kodi Addons
 9. Best Android Kodi Addons
 10. Fitnes in zdravje vadbe Seznam Kodi Addons
 11. Top Addons z omejenimi geografskimi lastnostmi
 12. Najboljši vreme Kodi Addons

Seznam se posodablja dnevno, tako da lahko zastarele razširitve zamenjate z najnovejšimi. Ko začnete uporabljati te dodatke, zagotavljamo, da bo vaša kinematografska / zabavna izkušnja dosegla povsem novo raven. Torej, brez dodatnega aduta, si oglejmo 100 najboljših Kodi dodatkov, ki jih zagotovo NAMESTITE!

Najboljši Kodi Addons za leto 2020

Obstaja veliko Kodijevih dodatkov iz več kategorij. Mi pa vam bomo pomagali najti najboljši kodi addon za vas.

* Spodaj so navedeni dodatki Kodi, ki so bili temeljito preizkušeni in delujejo brezhibno do leta 2020.

 1. Zaveza
 2. Izhod
 3. SportsDevil
 4. Ccloud TV
 5. Vzpon Neptuna
 6. Genesis Reborn
 7. Gurzil
 8. Placenta
 9. Vdor
 10. Posejdon

Novi Kodi Addons

Kodi uživa ogromno sledilcev rezalnikov in razvijalcev kablov, kar je privedlo do velikega ugleda v svetu brezplačne zabave. Kot tak obstaja veliko novih dodatkov, ki se nenehno podajajo na trg, vendar se zaradi velikega števila možnosti - nekatere, ki resnično izstopajo - lahko umaknejo na drugo stran. Glede na to smo v zadnjem času ustvarili seznam vseh uspešnic Kodi. Upamo, da boste morda našli nekaj, kar najbolje ustreza vašim potrebam in zahtevam za zabavo. Adios!

Prikaže gibanje

Popolnoma nov Shows Motion je zanesljiv in enostaven dodatek za vse vaše zabavne potrebe. Ponuja vse, od klasike do najnovejših različic, v katerih boste lahko uživali. Najboljši del vsega: prejmete kakovostne tokove, ki omogočajo ogled na velikih zaslonih. Hkrati lahko v kinodvoranah najdete celo povprečne povezave za gledanje filmov, ki so še vedno na voljo, in tako zagotavljate, da boste na hitrih izdajah s prijatelji in družinskimi člani. Dodatek lahko prenesete iz čistega repozitorija, ki je na voljo znotraj znanega BLAMO: http://repo.mrblamo.xyz

novi kodi dodatki

MediaSet 

kako dodati video mediaset addon na kodi

Kako dodati Video Mediaset v Kodi v 4 korakih

Če želite namestiti Mediaset na XBMC, je tukaj:

 1. Na začetnem zaslonu kliknite Dodatki>Brskalnik z dodatkiikono >Namestite fromZip datoteko.
 2. Izberite Zip datoteko vtičnika Mediaset (video.videomediaset.v1.2.2).
 3. Prejeli boste potrditev za uspešno nameščeno Video Mediaset.
 4. Video Mediaset mora biti zdaj v razdelku Video dodatki.

Zelo priporočam uporabo druge metode in ne uporabe Android Abarepository, saj ima več težav s funkcionalnostjo. Poskusil sem ga tudi namestiti, vendar sem na koncu naletel na težave pri nameščanju Mediaseta.

Nesebično prižgano

Nesebični lit Altruistic je še en nov Kodi podaljšek, ki se izkaže za izjemno uporabnega, še posebej ko gre za ogled najljubših vsebin. Ob odprtju dodatka imate tri kategorije: Filmi, TV oddaje in TV v živo. Ko izberete kategorijo, boste prejeli številne predloge v obliki podkategorij in tako lažje našli tisto, kar iščete. Obstaja celo funkcija iskanja za največje udobje med navigacijo. Dodatek lahko prenesete iz skladišča Bookmark Lite: http://bliss-tv.com/lite/

SelfLess Lit Kodi addon

TV kralj

Še en dodatek na seznamu dodatkov za film / TV oddajo je povsem nov TV King by odlična možnost za dostop do ogromne baze naslovov v vseh zvrsteh. Dodatek se loči od konkurence z dodajanjem funkcije, ki uporabnikom omogoča celo ogled filmov, ki so nedavno na voljo v kinodvoranah. Ob srečnih dneh boste morda celo našli tisk HD kamer. Pri drugih izdajah boste lahko našli izbiro lastnosti, vključno s 420p, 720p in 1080p. Dodatek lahko prenesete iz repozitorija TV King: http://tvking.online/repo.

TV King kodi addon

Phoenix Reborn IPTV

Na prvi pogled si lahko dodatek Phoenix Reborn omislite kot izboljšano različico istoimenske uspešnice. Vendar pa tega ne smemo zamenjati s starejšimi različicami, saj je ta razširitev izključno namenjena zagotavljanju pretokov za IPTV. Razvijalec se je zelo potrudil, da bo izgledal natančno kot Phoenix, edino vprašanje: jezik je nastavljen na hrvaščino. Vendar izbira kanalov olajša navigacijo. Dodatek lahko prenesete iz Tojelako Repo.

Phoenix Reborn IPTV kodi addon

Kino Nevena

Še en zanesljiv in enostaven dodatek na seznamu novih razširitev je kino Nevena kot nalašč za ogled brezplačnih filmov, TV oddaj, TV v živo, športov v živo in celo Kids Boxset. Ima funkcijo iskanja, ki omogoča iskanje filmov in TV oddaj na podlagi imen igralcev in igralk. Obstaja celo drug odsek, imenovan 24/7, kjer najdete videoposnetke različnih žanrov: vključno z animacijo, grozljivkami, akcijo, komedijo in seznam se nadaljuje. Dodatek najdete v Tojelako Repo tukaj: http://sajt.000webhostapp.com/Kodi/tojelakorepo/

Nevena kino kodi addon

Uran

Uran, ki je na voljo v skladišču Blamo, se morda sliši nekoliko neprimerno (ali pa je to morda samo za nas, haha), nedvomno pa si je prislužil ugled enega najboljših najnovejših dodatkov za Kodi. Razširitev razlikuje od konkurence tudi njena sposobnost, da uporabnikom odobri možnost prijave na Trakt. Če dodate svoj premium račun Trakt, ponuja več raznolikosti razpoložljive vsebine in boljšo kakovost video posnetkov, brez kakršnih koli težav z varovanjem / pretakanjem.

Uran kodi addon

Izhod ITA

Podobno kot pri Phoenix Reborn IPTV, tudi Exodus ITA nima povezave do originalne vilice, vendar jo je mogoče označiti kot zanesljivo repliko. Edina razlika je, da lahko poleg filmov in TV oddaj uživate tudi v televiziji v živo. Vendar pa je dodatek na voljo samo v italijanskem jeziku, kar lahko oteži stvari, če niste domači. Če želite spremeniti nastavitve, z desno miškino tipko kliknite dodatek, se pomaknite proti nastavitvam in pod “Splošno” jeziček, prestavite jezik na angleščino. Datoteko .zip za dodatek lahko prenesete tukaj: https://androidaba.com/addons/repository/repository.stefanorepository-3.0.zip

ExodusITA kodi addon

Športna matrica

Če iščete nov dodatek za šport, boste morda želeli preizkusiti tega. Dodatek je res izjemen, saj ponuja gladek dizajn in preprosto postavitev, ki navaja celo PPV dogodke, v katerih boste lahko uživali. Sem spadajo dogodki v rokoborbi, boksu, UFC-u, nogometu in še več. Če imate nameščen AceStream, lahko celo povečate vire za številne športne kanale. Za prenos dodatka boste morali namestiti program Pure Repo, ki ga najdete v Blamu: http://repo.mrblamo.xyz/

SportsMatrix kodi addon

Global Tec AIO

Eden najboljših vsestranskih dodatkov Kodi, ki se je na tržišču razširil šele pred kratkim, je Global Tec ALO kot nalašč za vse vaše zabavne potrebe. Izbirate lahko med sedmimi kategorijami, med katerimi so komedija, otroško središče, 24/7 televizija v živo, glasba, anime, dokumentarni filmi, TV oddaje, filmi in drugo. Ko vse drugo odpove, si oglejte Global Tec za ogled najljubše vsebine. Dodatek lahko namestite iz programa Star Trec Repo, ki ga najdete v GenTecu: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Global Tec AIz kodi addon

Samo šport

Preprosta, a nadvse uporabna stvar za izpolnjevanje vseh vaših športnih potreb, dodatek Just Sports Kodi ponuja udobje pri prenosu svojih najljubših kanalov, naj bo to povezano z nogometom, rokoborbo, dirkanjem, boksom ali katerim koli drugim. Ob odprtju dodatka boste morali izbrati med dvema možnostma: OneClick in Multilink. Prvi prinaša najboljše od Sport TV kanalov, drugi pa vam ponuja celoten seznam kanalov z vsega sveta. Dodatek lahko prenesete z UKodi1 Repo.

Samo Šport kodi addon

Firecat

Nov dodatek Firecat je še en dodatek k seznamu dodatkov za filmske in TV-oddaje odlična izbira za vaše zabavne potrebe. Poleg tega, da vam zagotavljajo HD pretoke glasbenih videov, dokumentarnih filmov, TV oddaj, filmov, imate celo razdelek TV v živo, s čimer boste zagotovili, da ne boste zamudili svojih najljubših resničnostnih televizijskih epizod in jutranje televizije. Če želite naložiti dodatek, namestite UKodi1 Repository ali pridobite .zip datoteke neposredno od tukaj: http://ukodi1.com/_repo/

Firecat kodi addon

Vintage

Tako kot njeno ime je tudi Vintage eleganten dodatek, ki je še dodaten milj, saj lahko ponudimo nekaj za stare in novorojenčke. Razširitev omogoča uporabnikom dostop do filmov, TV oddaj, klepetalnih oddaj in oddaj igre, vse od tridesetih let do leta 2020. Najboljši del vsega: dobite odlično kakovost pretokov, zaradi česar je celotno doživetje gledanja filmov še bolj neverjetno . Za prenos dodatka boste morali namestiti “Moj Razer” Repo: http://myrazer.me/repo/

Vintage kodi addon

Poimenovane Anime

Za vse ljubitelje animeja, ki ne najdete uglednega vira za gledanje svojih najljubših animiranih filmov / TV oddaj ali popravkov mange - boste morda želeli preveriti Dubbed Anime. Spletno mesto je namenjeno za zagotavljanje vseh vsebin, povezanih z anime. Najljubšo lahko najdete po izbiri žanra, funkciji iskanja ali najnovejših epizodah. Na voljo so tudi kategorije v obliki različnih žanrov. Dodatek lahko namestite iz skladišča Blamo.

Poimenovani Anime kodi addon

Ponovitev’s R nas

Čeprav nov dodatek, Replay’s R ZDA je uspelo pridobiti precej hype na trgu, zlasti v zadnjih nekaj mesecih - po zaslugi norosti UFC, igre Common Wealth Games, WrestleMania 34 in seveda zdaj FIFA. S tem dodatkom lahko zagotovite, da boste lahko našli prenose v živo v vseh športih, skupaj z veljavnimi / delujočimi povezavami do ponovitev in poudarki. Če želite namestiti dodatek, boste morali prenesti GenTec Repo: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Ponovi R Us kodi addon

Ležalnik

Kudos nekaterim od teh tretjih razvijalcev v podjetju Kodi za izbiro nekaterih najslabših, a privlačnih imen v zgodovini. Mislim, kaj je s tem? Ležalnik? Haha zveni smešno, a je pravzaprav precej koristna. Dodatek je močan vsestranski uporabnik za vse vaše zabavne potrebe od filmov, TV oddaj, športa, TV v živo, Podcasti, igranje iger in še več. Gledalcem ponuja celo nekaj izjemno kakovostnih tokov, kar še poveča njegovo podobnost. Dodatek lahko prenesete z gospoda in gospe Smith Repo: http://repo.mrandmrssmith.xyz/

Ležalnik kodi addon

Kratos

Kratos je lahko še en odličen dodatek za gledanje vaših najljubših filmov / TV oddaj po mitološkem liku, znanem tudi kot “Duh iz Sparte”, vendar je pravzaprav dokaj brezhiben in pomaga rezalnikom vrvic, kot smo mi, najti našo najljubšo vsebino - brez truda in težav. Najboljši del vsega: dodatki imajo celo a “Ospredje” kategorija, ki vsebuje najnovejše uspešnice v filmih, ki se gibljejo po vsem svetu. Dodatek lahko prenesete iz skladišča UKodi1.

Kratosov kodi dodatek

Mad House Classics

Kot pove že ime, je Mad House Classics namenjena zagotavljanju filmov in TV oddaj za dobo naših prednikov. Je odlična izbira za nas tisočletne generacije, ki iščejo privlačne vsebine od 50. do 90. let. Če delite podobne lastnosti kot dodatek za Vintage, Mad House Classics služi kot dobra alternativa za starca v sebi, zato se poslovite od vseh CGI učinkov, ki jih danes vidimo v industriji. Če želite dodati dodatek, namestite Mad House Repo: https://mahousecm.com/madhouse/

Mad House Classics kodi addon

Najboljši Kodi Addons za filme

Če ste introvert, ki v prostem času obožuje filme, ki si jih ogledujejo, se vam Kodi zagotovo zdi blagoslov. Razširitve drugih proizvajalcev, ki so na voljo za prenos, omogočajo dostop do ogromne baze vsebin, s čimer ne boste zamudili najnovejših izdaj, klasičnih filmov in celotnih franšiz. Če želite več informacij, glejte spodaj najboljši Kodi dodatek za filme:

Strokovnjaki in navdušenci priporočajo uporabo najboljše Kodi VPN storitve za pretakanje na Kodi. VPN pomaga pri varovanju in anonimnosti z obvestili o DMCA in drugimi zakoni o avtorskih pravicah, medtem ko dostopa do avtorsko zaščitenega gradiva. Pridobite Kodi VPN

Netflix dodatek

Uživajte v uporabi NetfliXBMC na Kodi LEIA

 1. Odprite aplikacijo Kodi LEIA in kliknite na “Gear” ikono.
 2. S seznama nastavitev kliknite na “Upravitelj datotek”.
 3. Pomaknite se navzdol in izberite “Dodaj vir”.
 4. Dvokliknite na “Noben” in v vrstico URL vnesite https://www.alelec.net/kodi.
 5. Dajte imenu vira medijev (tj. Alelec Repo) in kliknite na “V redu”.
 6. Vrnite se v glavni meni Kodi in izberite “Dodatki”.
 7. V zgornjem levem kotu kliknite na “Paket” simbol.
 8. Pomaknite se navzdol in izberite “Namestitev iz datoteke Zip”.
 9. Kliknite medijski vir, ki ste ga dodali prej: Alelec Repo.
 10. Pomaknite se navzdol in izberite “repozitorij.alelec.zip” mapa.
 11. Vrnite se na prejšnji meni in izberite “Namestitev iz skladišča”.
 12. Izberite Alelec Kodi Repo.
 13. Pojdi do “Video dodatki”.
 14. Izberite “NetfliXBMC”.
 15. Udari “Namestite” gumb.
 16. Uživajte v uporabi NetfliXBMC na Kodi LEIA.

Placenta

Placenta je solidna zamenjava za vilice Exodus, Covenant, Elysium in Genesis, ki so del istega dela in se ponaša z enakim dizajnom in izgledom. Čeprav je nov, je zaradi svojega brezhibnega pretakanja in visokokakovostnega seznama filmov / TV oddaj razvil že velik ugled. Na voljo imate celo funkcijo iskanja za takojšen dostop do priljubljenih. Razširitev lahko dobite iz skladišča Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

Placenta kodi addon

UniverseHD

Podobno kot drugi dodatki na seznamu tudi UniverseHD Add-on uspe ponuditi precej zanesljivo razširitev za gledanje HD filmov in TV oddaj. Edina razlika je, da svojo bazo naslovov razširi na bollywoodske filme. Hkrati imate dodatno kategorijo 3D filmov, ki jih lahko predvajate, če imate televizor s podporo 3D in nekaj očal. Namestitev dodatka ne zahteva raketne znanosti, kar najdete v vesolju (Galaxy Repository): http://Universe.worldkodi.com/

Univerzum HD kodi addon

Oculus

Oculusov dodatek morda na prvi pogled ni tako privlačen, ampak tako kot številne druge razširitve uporablja enak izgled in oblikovanje s privlačno sliko kot ozadje. Uporabnikom ponuja ogromen seznam filmov in TV oddaj, s katerimi si lahko ogledate, da podaljšate ure zabave in poskrbite, da vam vikendi nikoli ne bodo dolgočasni. Naslovi so razdeljeni na priljubljene in najbolje ocenjene odseke. Za namestitev dodatka boste morali uporabiti shrambo blagovnih znamk: http://tmbkodi.com/repo/

Oculus kodi addon

Zlata doba

Zlata doba, podobno kot Vintage in Mad House Classics, je namenjena temu, da vam prinese klasične filme iz različnih kategorij, vključno z grozljivkami, dramami, komedijami, pustolovščinami, akcijo, trilerjem in še veliko več. Naslove, ki segajo v zgodnja dvajseta leta prejšnjega stoletja, lahko celo najdete v dobri video kakovosti (seveda črno-beli). Tudi prenos razširitve je razmeroma enostaven. Vse, kar morate storiti, je naložiti skladišče ničelne tolerance s tega naslova: http://repozip.zerotolerance.gq/

Zlata doba kodi addon

Odkup

Odkup je že kar nekaj časa na trgu dodatkov. Vendar so razvijalci razširitve pred kratkim predstavili novo posodobitev, ki je izboljšala izkušnjo dodatka pri gledanju filmov, zato je treba omeniti omenjanje. Od novih izdaj v HD kakovosti do naslovov 4K in 3D kakovosti imate na voljo vse, kar je v filmih in TV oddajah. Dodatek lahko prenesete z Bucky Media Repo: http://buckymedia.ru/redaddon/

Odkupni kodi addon

DigiBox

Digi Box morda zveni kot nekaj iz risanke Digimon, v resnici pa je le še en skupni dodatek za film in TV oddajo, ki vam ponuja množico medijskih vsebin, da si jih lahko ogledate PROSTO in priročno. Podobno kot pri drugih razširitvah tudi vi lahko izbirate med različnimi žanri.

DigiBox kodi addon

Izhod

Exodus je odlična izbira za gledanje filmov in TV oddaj. Ima privlačen uporabniški vmesnik, ki je v korelaciji z Netflixom. Po filmih lahko iščete z več iskalnimi izrazi. Če imate težave pri nameščanju dodatka ali pri napaki, ki ne deluje, preberite naš vodnik tukaj.

Najboljši Kodi Addons za filme

Posodobitev 2020: Po izklopu najboljših skladišč medijev, kot sta Fusion in Colossal, je bilo veliko primerov, da se nekateri dodatki preusmerijo na druge vire. Medtem ko je Exodus uradno zaustavljen, lahko mnogi uporabniki še vedno uživajo v uporabi dodatka iz “Kodi Israel Repo”.

Vse, kar morate storiti, je, da vnesete naslednji medijski vir http://kdil.co/repo/. Priznano kot “Kodi Izrael”, repozitorij se ponaša z najnovejšo različico dodatka Exodus, skupaj z ogromnim seznamom drugih razširitev. To zagotavlja, da se med namestitvijo ne boste soočali s težavami.

1Kanal

1Channel se uvršča med najboljše Kodijeve dodatke za gledanje razburljivih filmov / TV oddaj. Uporabnikom celo omogoča poslušanje glasbe in se ponaša z ogromno knjižnico, ki je sestavljena iz starih / novih znanih pesmi. Za prenos dodatka namestite skladišče Kodi Israel in poiščite “PrimeWire”.

1kanal kodi addon

Zaveza

Prvotna zaveza je bila izključena, kar je bila alternativa dodatku Exodus, vendar je na voljo natančna alternativa. Je popolna replika vilice, ki ponuja brez težav za gledanje kanalov v živo, TV oddaj in filmov. Razširitev je bila prej na voljo na Colossus Repo. Po izklopu ga lahko zdaj namestite iz Kodi Israel.

Zaveza kodi addon

Prenesite dodatek FANTASTIC (ki je del Konvencije) iz Firestick Plusman Repo, tako da sledite spodnjim korakom:

 1. Kosilo aplikacijo Kodi Krypton in pojdi do “Nastavitve”
 2. S seznama možnosti, kliknite naprej “Upravitelj datotek”
 3. Pomaknite se dol in kliknite na “Dodatek” možnost
 4. Izberite “Noben” in vnesti: http://fspmkodi.com
 5. Ime medijski vir “Firestick Plusman” in pritisnite OK
 6. Iz glavnega menija, pojdi za dodatke in kliknite na “Paket” simbol
 7. Izberite the “Namestitev iz zip datoteke” možnost in kliknite na Firestick Plusman
 8. Odpre se novo okno. Kliknite naprej “skladišče.Firestickplusman-0.1.2.zip”
 9. Počakaj da se skladišče uspešno namesti in vrne “Namestitev iz skladišča” meni
 10. Najti FANTASTIC v kategoriji video dodatkov in Pritisnite gumb za namestitev
 11. Uživajte še enkrat gledanje brezplačnih filmov / TV oddaj!

GURZIL

Ta nov dodatek je na voljo v Smash Repozitoriju. Je alternativa razširitvi Exodus, ki je dodatek dodatku Konvencije. Na voljo je ogromen seznam filmov in TV oddaj za pretakanje. Ponaša se z enako postavitvijo kot Exodus le z nekaj manjšimi različicami in spremembami sloga. Tudi povezava za tokove je zelo dobra. Delujejo dobro in ostajajo dosledni pri pošiljanju vsebin.

GURZIL kodi addon

Izhod

exodus kodi izginil

 1. Odprite Kodi in kliknite na “Gear” ikono za navigacijo do Nastavitve.
 2. Na seznamu konfiguracijskih nastavitev izberite “Upravitelj datotek”.
 3. Pomaknite se navzdol na levi stolpec in kliknite na “Dodaj vir” možnost.
 4. Dvojni klik noben, da vnesete URL za medijski vir, tj. http://kdil.co/repo
 5. Ime medijski vir “Kodi Izrael” in zadeti gumb V redu.
 6. Vrnitev v glavni meni in krmariti do “Dodatki”.  Kliknite na “Paket” v zgornjem levem kotu strani.
 7. S seznama možnosti, krmariti do “Namestitev iz datoteke Zip”.
 8. Najti medijski vir, ki ste ga dodali prej, tj. Kodi Israel.
 9. Kliknite gumb V redu “Kodil.zip” začeti postopek namestitve skladišča.
 10. Počakaj da se postopek prenosa in namestitve zaključi. Videli boste obvestilo.
 11. Navigacija na “Namestitev iz skladišča” meni in kliknite v skladišču Kodi Israel.
 12. Vodja na “Video dodatki” odsek.
 13. Pomaknite se dol, dokler ne najdete “Izhod” dodatek.
 14. Pritisnite gumb za namestitev.
 15. Počakajte “Dodatek je nameščen” obvestilo.
 16. Zdaj lahko dostopate “Izhod” iz kategorije Video dodatki!

Sol

Stream All The Sources (okrajšano SALTS) je zanesljiv dodatek Kodi, ki uporabnikom omogoča pretakanje iz ogromne baze filmov / TV oddaj. Uporabniki, ki imajo plačan račun Trakt, lahko celo dobijo dostop do širše kategorije žanrov. Čeprav to ni potrebno, vam bo sinhronizacija s Traktom zagotovila številne boljše možnosti za ogled. Razširitev lahko namestite iz skladišča Kodi Israel.

soli kodi addon

Bennu

Če iščete trdno zamenjavo uspešnega dodatka Phoenix, ni boljše možnosti kot Bennu. Gre za novo iteracijo za razširitev izklopa, ki povezuje stotine različnih gostiteljev, da bi uporabnikom zagotovili kakovostno vsebino. Dostop lahko celo do nekaterih uradnih televizijskih programov v živo, ki jih je mogoče gledati, če imate na voljo naročnino. Razširitev je na voljo v skladiščih Super, Kodi Israel in Colossus.

bennu kodi addon

MetalliQ

MetalliQ, ki je na voljo v skladišču Noobs and Nerds, je najprimernejša izbira za gledalce popivanja in ljubitelje filmov. V razširitvi je predstavljena impresivna medijska knjižnica, ki gosti klasike, najbolj gledane, priljubljene, najnovejše in najboljše filme časa. Poleg tega dodatek celo omogoča dostop do televizijskih oddaj in glasbe za vrhunsko zabavo.

MetalliQ kodi addon

Fantastično

Ob nenehnem izklopu in ponovnem pojavljanju hitrih dodatkov, kot so Bennu, Colossus, Exodus in Zaveza, so skoraj vsi v Kodisferi začeli paničariti. V okoliščinah lahko kateri koli od zgoraj neha znova delovati, na voljo je zelo primerna in neverjetna zamenjava. Prenesite dodatek FANTASTIC (ki je del Konvencije) z Firestick Plusman Repo.

Najboljši Kodi Addons za TV v živo

Če skačete po vrvi za rezanje vrvic, se morate vprašati: “kako gledati TV v živo brez kabla?” Ne bojte se, da, če prekinete televizijsko naročnino, ne obupate nad prednostmi televizijske zabave. Tu je nekaj najboljših dodatkov Kodi, ki jih lahko namestite za uživanje v televiziji v živo:

USTVNow

USTVNow ponuja odlično raven zabavne storitve. Zagotavlja manj kanalov v visoki ločljivosti. Za začetek se boste morali naročiti na uradni spletni strani USTVNow. Preberite ta priročnik za navodila za namestitev in kako gledati USTVNow. Za najnovejši prenos obiščite http://kdil.co/repo.

najboljši kodi dodatki za živo tv

Radix

Na voljo v Radix Repo, je dodatek vsestranski za vsebino. Poleg dostopa do ogromnega seznama filmov / TV oddaj imate na voljo tudi dostop do prenosov v živo za novice in zabavo. To pomeni, da lahko pozabite na manjkajoče svoje najljubše športne dogodke, saj imate celo dostop do BBC, NBC, CBC in vseh znanih izdajateljev televizijskih programov.

radix kodi addon

cCloud TV

Nedvomno je dodatek cCloud TV najboljša izbira za večino uporabnikov, ki želijo uživati ​​televizijo V ŽIVO na platformi. Ponuja novice, šport, dogodke in ogromno knjižnico kanalov z vsega sveta, da boste lahko uživali. Najnovejšo različico lahko prenesete iz Kodi Israel.

Ali veste, da lahko na cCloud TV Kodi ujamete celoten EPL Live brez kakršnega koli zalogaja?

cCloud TV kodi addon

CNN 

Če nikoli več ne želite zamuditi ene oddaje, preberite ta vodič, če želite izvedeti, kako gledati CNN na Kodi.

 1. lizanje na “Gear” Simbol za vstop v meni z nastavitvami.
 2. Izberite “Upravitelj datotek” s seznama možnosti.
 3. Kliknite na “Dodaj vir”.
 4. V vrstico URL vnesite http://www.goodfellasteam.com/Repository in poimenujte medijski vir “GoodFellas”.
 5. Vrnite se na začetni zaslon > Dodatki > Simbol paketa.
 6. Izberite “Namestitev iz zip datoteke” zavihek.
 7. Poiščite in izberite medijski vir GoodFellas.
 8. Dvokliknite datoteko repository.goodfellas.zip
 9. Vrnite se na prejšnjo stran in izberite “Namestitev iz skladišča”.
 10. Prenesite in namestite Goodfellas 2.0 iz skladišča video dodatkov.
 11. Ko je nameščena, odprite Goodfellas 2.0 in izberite USA Channels.
 12. Pomaknite se navzdol in izberite CNN HD.
 13. Uživajte v gledanju CNN v živo na Kodi V17 (Krypton)!

Halow TV v živo

Ta mega dodatek Kodi je hitro uspel ustvariti dober ugled na spletu, saj ljudem omogoča gledanje televizije v živo po vsem svetu v več kategorijah. Razvijalci Halow so zelo dejavni tudi na Twitterju, kar vas ohranja v koraku z najnovejšimi dodatki in funkcijami.

Halow Live TV kodi addon

iPlayer WWW

Dodatek za iPlayer WWW vam ponuja ogromno kategorij, vključno s poudarki, radijskim / televizijskim programom v živo, seznami programov, kategorijami, funkcijo iskanja, funkcijo rdečega gumba & več. Dodatek je na voljo v shrambi dodatkov Kodi, ki je privzeto na voljo v vsaki različici programa Kodi media center.

iPlayer WWW kodi addon

Ultra IPTV

Ultra IPTV, ustvarjen in na voljo v Cazlu, je najboljša izbira za predvajanje televizije v živo od koder koli kadar koli. Razširitve vam omogočajo dostop do športov v živo, dogodkov, novic in PPV dogodkov po vsem svetu, ki so posnetki iz različnih virov IPTV v spletu.

Ultra IPTV kodi addon

Mobdina

Mobdina je še ena odlična izbira za gledanje televizije v živo. Ponuja vam možnost uživanja v IPTV iz ZDA, Velike Britanije in Mehike. Hkrati imate različne oddelke za dostop do športa v živo, TV oddaj, filmov in glasbe. Dodatek lahko prenesete iz Play-on Monkey ali Kodi Israel.

Mobdina kodi addon

Najboljši Kodi Addons za videoposnetke

V zadnjih nekaj letih se je produkcija televizijskih oddaj povečala, številni režiserji / producenti pa so si močno prizadevali za ustvarjanje epskih franšiz, ki ne bodo samo zasvojenost, ampak neverjetno zanimivo za gledanje. Ljudje, kot smo mi, se preprosto ne morejo spoprijeti s tako kakovostno vsebino, ki je na voljo v spletu. Če želite imeti dostop do istega, si oglejte najboljše sezname dodatkov Kodi za TV oddaje spodaj:

Flixanity

Flixanity je nov udeleženec na področju zabave Kodi. Ponaša se z ogromno bazo klasičnih filmov do najnovejših utrinkov, hkrati pa uporabnikom omogoča neposredno iskanje novih epizod. Najnovejšo različico razširitve lahko dobite pri repoju Kodi Israel.

Najboljši Kodi Addons za TV oddaje

Seznami predvajanja UK Turk

Vsi navdušenci nad Kodijem morajo poznati ta čudovit dodatek. Predvajalni seznami UK Turk ponujajo celotno paleto priljubljenih TV oddaj, vključno s risankami in dokumentarnimi filmi. Je najboljša izbira za gledanje najljubših serij, saj se podaljšek ponaša z ogromno knjižnico vsebine! Prenesete ga lahko s http://kdil.co/repo.

Seznam predvajanja UK Turk kodi addon

Nemesis

Na voljo v skladiščih Kodi Israel in Stream Army je Nemesis razmeroma nov dodatek za gledanje vaše najljubše zabave. Ponaša se z veliko zbirko filmov / TV oddaj, ki jih lahko gledate PROSTO, hkrati pa vam omogoča dostop do televizije v živo. Prav tako lahko predvajate nadzor nad zračnim prometom, vire policijskih optičnih bralnikov in predvajate glasbene datoteke / avdio knjige.

Nemesis kodi addon

Kvazar

Quasar je še ena najboljša izbira za spodbujanje zabave. Dodatek ponuja kakovostne in hitre pretoke vaših najljubših filmov / TV oddaj, hkrati pa informacije pridobiva neposredno iz IMDB. Za iskanje vsebine uporablja hudournike. Dodatek lahko namestite iz repo Kodi Israel.

Quasar kodi addon

Mehurčki

S pomočjo novega pristopa za pretakanje filmov dodatek Bubbles Kodi integrira storitve pretakanja za maksimalno zabavo. S spletnim strganjem lahko najdete nekaj najboljših lastnosti vaših najljubših filmov / TV oddaj. Dodatek lahko namestite iz Bubbles Repo.

Mehurčki kodi addon

GAIA

Na voljo prek repoja Dimitrology, je Gaia prenovljena različica dodatka Bubbles. Ponuja ogromen izbor filmov, TV oddaj, dokumentarnih filmov, kratkih filmov, otroških risank in drugih orodij. Najboljši del vsega: razširitev se ponaša z enostavnim vmesnikom in ponuja celo integracijo s storitvenimi storitvami, kot je Real Debrid.

Gaia Kodi addon

Najboljši Kodi Addons za šport

Zadnja stvar, ki jo potrebujete, je, da pozabite kupiti vozovnico za svoje najljubše športe ali ne morete dostopati do potokov do trenutnega PPV dogodka. Tukaj prihajajo dodatki Kodi, ki uporabnikom ponujajo možnost pretakanja športov v živo v udobju svojega doma. Če želite BREZPLAČNO gledati svoje najljubše športe v živo, si oglejte te dodatke spodaj:

Dodatek NFL Game Pass Kodi

Na žalost ne morete uporabljati dodatka NFL Game Pass Kodi, ne da bi kupili naročnino. Če želite odkleniti neomejeno vsebino za gledanje svojih najljubših tekem, vpogled v najboljše igralce in analizo vodilnih ekip, morate plačati 124,00 USD.

Dodatek tretjih oseb “Elektra trezor” Namestitev

Kako gledati NFL na Kodi Jarvis različice 16 ali manj

 1. Odprite Kodi in kliknite ikono v obliki zobnika (Nastavitve)
 2. Izberite “Upravitelj datotek” in nato dvokliknite “Dodaj vir”
 3. Prikaže se polje, kliknite “Noben” za dodajanje URL-ja
 4. Vnesite URL repozitorija Supremacy: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 5. Vrnite se na začetni zaslon, kliknite na dodatke in nato še “Paket” simbol
 6. Izberite “Namestitev iz zip datoteke” možnost in poiščite “Nadmočnost”
 7. Kliknite na “repozitorij.supremacy-1.2.zip” in počakajte, da se dodatek namesti
 8. Vrnite se na začetni zaslon, kliknite na dodatke in nato še “Paket” simbol
 9. Izberite “Namestitev iz skladišča” in izberite “Repozitorij nadvlade”
 10. Pojdi “Video dodatki” in najti “Elektra trezor”
 11. Pritisnite gumb za namestitev!

Športni guru

Verjetno eden najboljših v zadnjem seznamu dodatkov je Sports Guru popolna podaljšek za srečanje z vsemi vašimi športnimi gledalci. Na izbiro imate različne kategorije, med katerimi so boksarsko perilo, nogometna liga, motošport, X-igre, UFC, rokoborba, ragbi, MLB, NHL, NBA in nogomet, hkrati pa lahko dostopate do tokov za dogodke v ŽIVO. Dodatek lahko dobite pri kofeinu Mike’s Repozitorij in za njegovo uporabo bo morda treba vnesti številko PIN.

Športni Guru kodi addon

Šport Supermocy

Supremacy Sports n je še en nov dodatek na seznamu dodatkov Kodi, a se je hitro razvil v priljubljeno izbiro za številne, ki želijo uživati ​​v brezhibnem pretakanju najrazličnejših športnih dogodkov, skupaj z dostopom do Live PPV dogodkov. Sekcije vključujejo WWE, športne filme, šport UKTV, Reddit Soccer Streams, dogodke v živo, nogometne dokumentarne filme, BT Sports in Ace Streams. Dodatek uporablja SportsDevil in Plexus na zadnji strani za prenos v živo. Dodatek lahko dobite iz repozitorija Supremacy: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Vrhunski šport Športni kodi addon

Proti

Za tiste uporabnike, ki iščejo dodatek, ki jim omogoča dostop do vseh najnovejših spopadov z MMA, boste morda želeli razmisliti o namestitvi Versusa. Dodatek je znan po tem, da v udobju vašega doma združuje dobre staromodne kick-boks akcije. Z dostopom do ponovitev preteklih dogodkov in najnovejših PPV blockbusterjev je Versus nedvomno zatočišče za ljubitelje UFC.

Versus kodi addon

ESPN Kodi dodatek

Dodatek ESPN Kodi je eden najboljših dodatkov Kodi, ki vam omogoča, da brez kakršnih koli težav gledate svoje najljubše športne dogodke..

kodi espn3 preverjanje pristnosti

 1. Odprite aplikacijo Kodi, nato izberite Dodatke in kliknite na namestitvenega paketa v zgornjem levem kotu.
 2. Izberite “Namestitev iz skladišča”>Repozitorij dodatkov Kodi>Video dodatki.
 3. Kliknite na “Video dodatki”, pomaknite se navzdol do ‘ESPN 3’ in kliknite na ‘ESPN 3’.
 4. Kliknite Namestitev.
 5. Počakajte nekaj trenutkov, da prejmete obvestilo z omogočenim dodatkom ESPN 3.
 6. Pojdite na začetni zaslon Kodi in izberite zavihek Dodatki na levi strani.
 7. Na zaslonu boste videli vse video dodatke, vključno z ESPN 3, ki ste jih namestili.
 8. Kliknite na ESPN 3, za dostop do premium vsebine boste morali preveriti pristnost prek ponudnika kablov.
 9. Po prijavi ste le en klik stran, kako gledati ESPN na Kodi brez kabla.

Po zgornjem postopku namestitve pričakujemo, da boste vedeli, kako gledati ESPN na Kodi 17.3.

Stream Engine

Če želite izkoristiti športno zabavo v živo, ni boljše možnosti kot Stream Engine. Ogledate si lahko vse, od športa, filmov in TV oddaj. Hkrati si lahko ogledate tudi različne kanale, kot so ESPN, Sky Sports, NBTV in še več. Dodatek je na voljo na repo Kodi Israel.

Najboljši Kodi Addons za šport

Odženejo

Castaway je eden najhitrejših športnih pretočnih dodatkov, znan po visoki kakovosti vsebine. Na voljo v podjetju Kodi Israel, uporabnikom omogoča gledanje športov in televizije v živo, hkrati pa vam omogoča dostop do vsebine P2P. Lahko celo vzvodite ‘Šport na zahtevo’ in dodajte vse svoje najljubše kanale “Moja Castaway”. Vendar bi želeli zagotoviti svojo internetno varnost s povezovanjem na najboljši VPN za P2P.

Castaway kodi addon

NBC Sports Live

NBC Sports Live Extra je na voljo na uradnem seznamu skladišča dodatkov Kodi. Zato morate svojo napravo Kodi pooblastiti, preden si kaj ogledate na njej. Ko končate, lahko v omrežju pridobite dostop do programiranja v živo, predvajanja, poudarkov in drugih predstavljenih vsebin.

nbc šport v živo kodi addon

Atom Prerojen

Kot že ime pove, je Atom Reborn nova in izboljšana različica stare razširitve Atoma. Opremljen je z veliko knjižnico za šport v živo, kanale IPTV, otroško TV in filme / TV oddaje. To zagotavlja, da ne boste nikoli zamudili svoje najljubše zabave. Dodatek lahko prenesete od tukaj.

Atom Reborn kodi addon

Neverjetno Anime Addons, da uživajo na Kodi

Če ste ljubitelj Manga in Anime, vas je Kodi tudi pokril. Platforma se ponaša z veliko zbirko HD-risank in animenih razširitev, vključno s tistimi, ki se pretakajo neposredno skozi hudournike. Spodaj je seznam najnovejših dodatkov Kodi, ki jih lahko uporabite za uživanje v svojih najljubših animeh!

AnimeGo

AnimeGo je ena naših najboljših možnosti za ogled risanih serij in filmov. Ponaša se z ogromno knjižnico vsebine z vsega sveta, razdeljeno v kategorije: abecedno, najvišje ocenjeno in nedavno dodano. Obstaja celo posebna možnost iskanja za iskanje katerega koli Animeja, ki ga želite videti. Če želite namestiti dodatek, naložite to datoteko zip v repozitoriju v Kodi in se nato usmerite proti Video dodatkom.

najboljši kodi anime addons

ToonMania

Po zaustavitvi risank8 je bilo težko gledati svoje najljubše anime na spletu. ToonMania je alternativa razširitvi zaustavitve, vendar se ponaša s širšo knjižnico. Tu si lahko ogledate katero koli risanko. Dodatek je na voljo za prenos v skladišču Kodi Israel.

ToonMania kodi addon

AnimeRam

Ta dodatek ponuja najnovejše epizode in filme iz anime serije, ki se redno posodabljajo. Vmesnik prikazuje samo dve kategoriji: Zadnje & Seznam vseh. Abecedna kategorizirana knjižnica je VAST, in mislimo! Imate celo možnost iskanja, da hitro najdete svojo najljubšo anime serijo. Za prenos in namestitev dodatka uporabite kdil.co/repo.

animeram kodi addon

AnimeHere

AnimeHere je še en sijajen Kodijev dodatek od DKNight (ustvarjalec AnimeGo). Ponuja boljšo knjižnico, navigacijo in pretakanje virov, vendar se ponaša s podobnim vmesnikom kot pri AnimeGo. Imate najnovejše posodobljene kategorije Anime in Top Anime za ogled vseh vaših najljubših epizod, ne da bi jih morali iskati. Dodatek lahko namestite iz DKNight Repo.

animehere kodi addon

Masterani

Masterani je neverjetno ustvarjanje Alleiduna. To je dodatna alternativa za istoimensko spletno mesto, ki uporabnikom omogoča, da si ogledajo svoje najljubše anime na Kodi-ju v največji možni meri. Ponaša se s čistim videzom in izgledom ter ponuja hitre pretoke za vse anime filme / TV oddaje. Prenesite zip datoteko od tukaj.

Masterani kodi addon

9Anime

Ustvaril DxCx, 9Anime je replika istoimenskega spletnega mesta .tv. Ponaša se z eno največjih zbirk anime s tokom, ki hitro nalagajo in strgajo vsebino iz različnih virov. Dodatek lahko namestite tako, da tukaj prenesete zip datoteko in jo neposredno naložite v Kodi!

9Anime kodi addon

Funkcija ZDAJ

FunimationNOW je neverjeten animeov dodatek Kodi, kjer lahko gledate video posnetke SD in HD, odvisno od pasovne širine. Vsa anime vsebina je v japonščini in angleščini, kar pokriva največjo bazo animejev. Premijska različica bo imela nič predpomnjenosti za gledanje videoposnetkov na brez težav. Dodatek lahko namestite iz uradnega skladišča dodatkov Kodi.

Prilagajanje ZDAJ kodi addon

KissAnime

KissAnime se je z večpredstavnostno medijsko knjižnico, najnovejšo anime vsebino, lotil ogromnega števila uporabnikov Kodija. Je priljubljena za gledanje vseh vrst anime filmov / TV oddaj, v zadnjem času pa so vsiljivi CAPTCHA otežili uporabo dodatka. Namestite ga lahko iz uradnega revije Kodi.

kissanime kodi addon

CrunchyRoll

CrunchyRoll je z več kot 25.000 epizodami in 15.000 urami uradno licencirane anime vsebine vodilna svetovna destinacija za japonske in azijske anime vsebine, ki jih profesionalci prevajajo v več jezikov. Dodatek lahko namestite iz uradnega skladišča dodatkov Kodi.

CrunchyRoll kodi addon

AnimeFTW.tv

AnimeFTW.tv je sijajen dodatek za tiste, ki imajo sladke zobe za japonske animacije. Zdaj napolnjena z več kot 1400 anime serijami s podnapisi in sinhroniziranimi različicami vas lahko dodatek zlahka spremeni v malega otroka. Namestite ga lahko tako, da od tod naložite zip datoteko in jo ročno naložite v Kodi.

AnimeFTW.tv kodi addon

Najboljša zabava Kodi Cartoon Addons Kids Will Love

Kodi je čista zabava za pretočne oboževalce po vsem svetu, ne glede na starost ali želje. Medtem ko običajno razpravljamo & seznam dodatkov za šport, filme in TV-oddaje, končno je čas, da malčkom ponudimo nekaj hihitanja. Torej, spodaj so najboljši dodatki za risanke na Kodi, ki jih bodo imeli otroci radi.

Cartoon HD Extra

Cartoon HD Extra je na voljo na SuperRepo in se ponaša z vrhunsko otroško knjižnico’s zabavo, skupaj s priljubljenimi risanimi filmi in TV oddajami. Najboljši del vsega: dodatek potegne vsebino iz zelo zanesljivih virov, kar zagotavlja manj varovanja in hitro pretakanje!

Najboljša zabava Kodi Cartoon Addons Kids Will Love

Kiddie risanke

Kiddie Cartoons, ki je na voljo za prenos prek repozitorij SuperRepo in Kodi Israel, je znan po absolutno neverjetni kategorizirani knjižnici risank in anime naslovov. Vsak otrok ima od Barneyja dinozavra do Barbie avantur, dodatek je priboljšek za mlade!

Kiddie risanke kodi addon

B99TV

B99TV ponuja ogromen izbor risank iz 90. let’s vse do najnovejših uspešnic. Od animiranih filmov, Disneyjevih zabav in zabavnih TV-oddaj B99TV redno posodablja svojo knjižnico virov za čim boljši užitek. Dodatek lahko prenesete iz Kodi Israel Repo.

B99TV kodi addon

Bobi’s risanke

Podobno kot pri B99TV, Bobby’s Risanke si zaslužijo svoje mesto med vrhunskimi dodatki za risanke Kodi. Čeprav ni tako organiziran kot B99TV, dodatek ponuja veliko izbire zabave tako za otroke kot za odrasle. Najnovejše posodobitve razširitve dobite pri Kodi Israel ali SuperRepo.

Bobby & rsquo; s risanke kodi addon

Najboljši Kodi Addons za Android

Kot programska oprema za več platform, Kodi deluje brezhibno v vseh operacijskih sistemih Android in napravah. To uporabnikom omogoča neovirano pretakanje svojih najljubših filmov in TV oddaj na pametnih telefonih, tabličnih računalnikih in celo pametnih televizorjih, ki podpirajo Android. Spodaj je nekaj dodatkov, ki jih zagotovo preizkusite v telefonu:

Genesis Reborn

Genesis Reborn je nova in izboljšana različica starejšega dodatka z istim imenom. Čeprav je zaprto, lahko še vedno namestite Genesis iz repoja Kodi Israel. Za najnovejšo različico pa boste morali uporabiti ta URL: http://jesusboxrepo.xyz/repo. Najboljša izbira za predvajanje najnovejših TV oddaj in filmov na velikih in majhnih zaslonih Android.

Najboljši Kodi Addons za Android

Kako namestiti Genesis Reborn na Kodi Krypton različice 17 ali višje

 1. Zaženite aplikacijo Kodi in kliknite na “Gear” ikono.
 2. S seznama možnosti izberite “Upravitelj datotek”.
 3. Tukaj boste videli seznam skladišč. Na koncu kliknite možnost, ki se imenuje “Dodajte vire”.
 4. Na zaslonu se bo pojavilo polje, na katerega morate klikniti ‘Noben’.
 5. Vnesite URL za Jesus Box Repo: http://jesusboxrepo.xyz/repo/. Zdaj vnesite ime medijskih virov ‘Jezusova škatla’ in znova kliknite OK.
 6. Vrnite se v glavni meni Kodi in kliknite na “Dodatki”.
 7. V zgornjem levem kotu kliknite ikono Installer Package.
 8. Izberite namestitev iz datoteke Zip > Jezusova škatla > repozitorij.jesusboxtv-1.0.3 > Zdaj počakajte, da se namestitev zaključi.
 9. Izberite Namestitev iz skladišča > Jezusovo polje Repozitorij > Video dodatki > Zdaj poiščite in kliknite na Genesis Reborn.
 10. Pritisnite gumb za namestitev in uživajte v gledanju TV oddaj / filmov BREZPLAČNO.

Elysium

Elysium je nadgrajena različica dodatka Zen s posodobljeno kodo (na voljo na NaN Repo). Ponaša se z enakimi obeti in se povezuje s filmi in TV oddajami, hkrati pa jih prikazuje na desni strani za predvajanje. Ponaša se z veliko knjižnico vsebine, ki zagotavlja, da svoje najljubše zabave nikoli ne zamudite.

Elysium kodi addon

Falcon Project

Ustvaril ga je Indiejev razvijalci “AJ”, Falcon Project je vsestranski dodatek, ki omogoča dostop do IPTV povezav in TV-oddaj / filmov na zahtevo. Dodatna področja vključujejo tudi športno sekcijo in posebno “Njeno mesto” ki poskrbi za vsebino ženskega okusa. Če želite dobiti dodatek, boste morali namestiti skladišče AJ Builds.

Falcon Project kodi addon

1080p filmi

Če želite na svojem pametnem telefonu ali namizju gledati filme kakovosti Full HD, potem vsekakor razmislite o uporabi filmov 1080p. Ustvaril ga je Dandy Media in se v dodatku ponaša s funkcijo predvajanja z enim klikom, ki nalaga video posnetke neverjetno hitro. Podaljšek lahko dobite pri Kodi Israel.

1080p filmi kodi addon

TUBITV 

Dodatek TUBITV Kodi je na voljo na SuperRepo. Namestite ga lahko tako, da dodate skladišče v Kodi in nato namestite razširitev s seznama video dodatkov.

tubi tv kodi video addon

Kako namestiti TUBITV na Kodi Krypton različice 17 ali višje

 1. Kosilo Kodi V17 in vnesite nastavitve s klikom na “Gear” ikono.
 2. Videli boste seznam sistemskih možnosti. Kliknite na zadnji z naslovom “Upravitelj datotek”.
 3. Pomaknite se spodaj in kliknite naprej “Dodaj vir”.
 4. Dvojni klik naprej “Noben” in vnesti http://srp.nu v URL polje.
 5. Ime medijski vir “SuperRepo” in kliknite na gumbu V redu.
 6. Vrnite se v meni Kodi, kliknite naprej “Dodatki” in nato “Paket” simbol v zgornjem levem kotu.
 7. S seznama možnosti, izberi “Namestitev iz datoteke Zip”.
 8. Pomaknite se navzdol, dokler ne vidite medijskega vira, ki ste ga poimenovali prej, tj. “SuperRepo”.
 9. Izberite Krypton > Vse > “superrepo.kodi.krypton.all-0.07.04.zip”.
 10. Počakajte, da se namestitev zaključi, vrnitev do “Brskalnik z dodatki”, izberi “Namestitev iz skladišča”.
 11. S seznama skladišč, izberi “SuperRepo All [Krypton] [V7]”.
 12. Pomaknite se na “Video dodatki”.
 13. Držite se navzdol, dokler ne najdete “TUBITV”.
 14. Pritisnite gumb za namestitev.

Vaje za NaN

Z dodatkom Noobs in Nerds vam dodatek omogoča dostop do video vadb za funkcije, nastavitve, strojno opremo in storitve klepeta v živo. Ponuja tudi odpravljanje napak in odpravljanje različnih napak Kodi, hkrati pa ponuja popolne vodnike za Kodi v sistemih Android, Linux, Raspberry PI, Xbox in Windows.

NaN vadnice kodi addon

Nogomet Replays

Če ste ljubitelj nogometa, potem je ta dodatek samo za vas. Na voljo prek Noobs in Nerds Repo omogoča uporabnikom ogled mednarodnih & klubske nogometne tekme, skupaj s poudarki in streli za stara prvenstva in izzive.

Nogomet Replays kodi addon

Cesarske tokove

Na voljo pri Kodi Israel Repo, je dodatek Imperial Streams še eden izmed naših priljubljenih, ko gre za uživanje v neomejenem pretoku filmov / TV oddaj. Ponuja ogromno bazo klasik, najbolj ocenjenih in najbolj gledanih vsebin. Zagotovo boste uživali v razpoložljivi raznolikosti.

Cesarski tokovi kodi addon

Najboljši Kodi Addons za Firestick

Nič ne more premagati občutka gledanja vaših najljubših TV oddaj / filmov na televiziji Amazon Firestick. Tu so na voljo dodatki Kodi za Firestick, ki delujejo v skladu s platformo’s lastnosti. Ne boste uživali le v polni zabavi, temveč tudi v vsestranski izbiri iz sto žanrov.

Posejdon

Dodatek Poseidon Kodi je hitro dosegel velik ugled na trgu, kot najboljši vir za gledanje filmov in TV oddaj na odprtokodni medijski platformi. Na voljo na Kdil.co/repo, se ponaša z uporabnikom prijaznim dizajnom in svoj seznam redno posodablja s svežimi filmi. Oddelki so razdeljeni v kategorije, vključno z velikimi režiserji, v gledališčih, oskarjevci, igralci, žanri in leta.

Najboljši Kodi Addons za Firestick

Video klub HEVC

HEVC je dodatek za Kodi, ki filme razvrsti v kakovost HD, vključno z Blu-ray, 3D, 720p in 1080p, kar pomaga tistim z omejeno hitrostjo interneta, da uživajo v dobrem pretakanju. Aplikacija črpa navdih iz video kodeka, znanega kot H.256. Glavna prednost uporabe tega dodatka je v tem, da omogoča HD video v delih velikosti. Filmi v polni HD ločljivosti so le 300 MB na datoteko.

Video klub HEVC kodi addon

Najboljši Kodi Addons za PPV

Boji, kot sta Floyd Mayweather in Conor McGregor, sta povečala hype in všečnost kanalov, spletnih strani in aplikacij, ki podpirajo plačilo na ogled. Kot odprta medijska, zabavna platforma tudi Kodi ne zaostaja. Obstaja veliko razvijalcev, ki delajo na sprostitvi zanesljivih dodatkov, da boste lahko uživali v toku PPV v živo. Nekatere najboljše vključujejo:

Planet MMA

Kot pove že ime, vam ta dodatek za Kodi omogoča dostop do pretočne vsebine, povezane z rokoborbo MMA in UFC. Ponaša se z ogromno zbirko TV oddaj, dokumentarnih filmov in dogodkov v živo, s čimer zagotavlja, da ne boste zamudili niti ene priložnosti. Ogledate si lahko tudi koledar UFC, izvajate iskanje, gledate Fight Night Live, dostopate do UFC Openload-a, OpenMA MMA in Pionirjev MMA. YouTube lahko celo gledate videoposnetke neposredno, skupaj z MMA filmi.

najboljši kodi dodatki za plačilo na ogled

SportsDevil

Dodatek Sports Devil je kot nalašč za dostop do ogromnih dogodkov PPV, saj se ponaša z ogromno ponudbo kanalov, ki vključujejo NBC, CBC, Sky Sports, BT Sports in številne druge od ameriške do južnoameriške do evropske. Dodatek lahko prenesete iz Kodi Israel Repo.

sportsdevil kodi addon

Kako namestiti SportsDevil na Kodi

Namestitev SportsDevil na Kodi vam vzame nekaj minut časa, upoštevajte naša navodila po korakih in mi’Tekel bo v manj kot 7 minutah:

 • Zaženite Kodi
 • Kazalec nad Sistem > kliknite Upravitelj datotek > Dodaj vir
 • V vrsti vrstice poti http://fusion.tvaddons.ag (lahko to kopirate tudi)
 • V polje Ime vnesite Fuzija in nato Končano
 • Vrnite se na začetni zaslon in kliknite Sistem > kliknite AddOns > kliknite Namestitev iz datoteke Zip
 • Izberite Fuzija > xbmc repos > angleščina > pomaknite navzdol & kliknite ‘unofficialsportsdevil-1.X.X.zip’  
 • Vrnite se na prejšnji meni in zdaj kliknite namestite iz skladišča > Neuradno skladišče za športne hudiče > Video dodatki > Športni hudič > Namestite
 • Počakajte, da se vtičnik namesti in pokažite Omogočeno pred SportsDevil
 • Vrnite se na začetni zaslon > Videoposnetki > Video dodatki > Športni hudič
 • Zdaj bi morali videti celoten seznam možnosti pretakanja, ki so na voljo na SportsDevil

Dodatek SportsDevil je bil uspešno nameščen v programu Kodi, ta dodatek pa lahko kadar koli zaženete s klikom Videoposnetki>Dodatki>SportsDevil.

SportsMania

Sports Mania je še en hit dodatek za dostop do prenosov v živo hit hitrih PPV dogodkov, ne glede na vrsto. Podaljšek je kot nalašč za športne fanatike, saj zagotavlja na tone vsebine za šport. Podaljšek lahko prenesete iz SuperRepo: http://srp.nu.

SportsMania kodi addon

Hub v živo

Če zgornje možnosti ne delujejo, lahko vedno razmislite o uporabi Live Hub-a. Dodatek omogoča uporabnikom dostop do vsebin, ki so blokirane v Veliki Britaniji, hkrati pa uporabnikom omogoča predvajanje Android APK-jev, vključno s strežniki Mobdro za dogodke v PPV v živo. Klik na zaklenjeno GEO vam bo omogočil dostop do Freeviewa, BBC-ja, TVPlayerja in celotnega seznama drugih kanalov.

Live Hub kodi addon

Najboljši Kodi Addonovi za indijske filme in televizijske oddaje v Bollywoodu

Če ste ljubitelj bollywoodskih filmov / TV oddaj, potem je Kodi tudi vas pokril. Najdete lahko številne dodatke drugih proizvajalcev, ki omogočajo dostop do vseh vrst Desi vsebine iz Pakistana in Indije. Za več informacij si oglejte spodnji seznam:

Zem TV

Če vas zanima gledanje vsebine desi, je Zem TV ena najboljših dodatkov, ki so na voljo na Kodi Israel za uživanje v športih iz jugovzhodne Azije, filmih / nanizankah iz Indije in dramah iz Pakistana. Vendar pa pridobiva na popularnosti tudi zato, ker ljudem po vsem svetu omogoča gledanje svojih najljubših športnih kanalov. Če želite dodatek dodati neposredno preko zip datoteke, kliknite tukaj.

Najboljši Kodi Addonovi za indijske filme in televizijske oddaje v Bollywoodu

 1. Kosilo aplikacijo Kodi V17 in pojdite na nastavitve do s klikom na “Gear” ikono.
 2. S seznama konfiguracij, izberi “Upravitelj datotek”.
 3. Pomaknite se navzdol na levi stolpec in kliknite naprej “Dodaj vir”.
 4. Vnesite http://kdil.co/repo v polju URL, ime medijski vir “Kodi Izrael”, in pritisnite v redu.
 5. Vrnitev v glavni meni in kliknite naprej “Dodatki”.
 6. Kliknite na “Paket” v zgornjem levem kotu strani.
 7. S seznama možnosti, izberi “Namestitev iz zip datoteke”.
 8. Najti the “Kodi Izrael” vir medija, ki ste ga dodali prej in kliknite na njem.
 9. Za namestitev repoja, dvojni klik naprej “Kodil.zip”.
 10. Počakaj za “Dodatek je nameščen” obvestilo in kliknite naprej “Namestitev iz skladišča”.
 11. S seznama repos, izberi “www.kodisrael.co.il Repozitorij”.
 12. Pomaknite se dol in kliknite naprej “Video dodatki”.
 13. Najti the “ZemTV.com” dodatek in kliknite na njem.
 14. Hit the “Namestite” gumb in izberi najnovejšo različico.
 15. Počakaj za “Dodatek je nameščen” obvestilo.
 16. Zdaj lahko dostopate do ZemTV.com iz svoje zbirke Video dodatkov!.

Viewster

Dodatek Viewster je na voljo za prenos v uradnem skladišču Kodi. Gre za vrhunsko razširitev, ki vam omogoča dostop do najnovejših bollywoodskih filmov / TV oddaj z enega mesta. Dodatek ponuja tudi seznam priljubljenih zvrsti, ki jih lahko izberete.

Pogledter kodi addon

OmniMovs

Če iščete dodatek, ki omogoča dostop do bollywoodskih in hollywoodskih filmov / TV oddaj na enem mestu, je OmniMovs popoln. Tako lahko izpolnite hrepenenje po nekaterih desi vsebinah, hkrati pa uživate v seznamu klasičnih / hit ameriških filmov. Dodatek lahko prenesete pri Kodi Israel.

OmniMovs kodi addon

Snag Films

Snag Films je središče za filme / TV oddaje z vsega sveta. Poleg tega, da dobite dostop do zabave v Bollywoodu, lahko najdete celo korejske drame, arabske serije, afriške filme in veliko več raznolikosti. Dodatek lahko prenesete iz uradnega skladišča Kodi.

Snag Films kodi addon

Najboljši Kodi Addons za fitnes in zdravje vadbe

Osredotočenost na zdravje in ohranjanje kondicije je nujno potrebna za preživetje v današnjem času’težko in hitro življenje. Z ljudmi okoli sebe, ki dobesedno mračijo z energijo za delo, si morate prizadevati, da bi bili čim bolj fit. Tu so še dodatni Kodi dodatki za fitnes. Z lahkoto lahko dostopate do prenosov v živo in televizijskih oddaj za redno fitnes rutino, ki zagotavlja, da ostanete aktivni in zdravi.

Fitnes Ares

Če ste ljubitelj fitnesa ali šele začnete pot do bolj zdravega načina življenja, boste zagotovo vzljubili dodatek Ares Fitness. Od vaj za ogrevanje, raztezkov, hladnih padcev, do visoko intenzivnih intervalnih vadbenih vaj; imate na voljo številne fitnes vsebine. To je skoraj tako, kot da imate lastno knjižnico nasvetov in nasvetov za vadbo s pritiskom na gumb.

Najboljši Kodi Addons za fitnes in zdravje vadbe

BAMF TV

BAMF TV je znana po absolutno neverjetni kategorizirani knjižnici fitnes TV oddaj in filmov. Ima nekaj za vsak fitnes, od tistih, ki začnejo svojo pot do skrajne strani. Vse najnovejše vsebine za fitnes najdete v dodatku BAMF TV Kodi, ki ga morda nikoli ne boste našli nikjer drugje. Prenesite datoteko zip tukaj, da namestite dodatek.

BAMF TV kodi addon

Najboljši Kodi Addons za glasbo MP3 Radio

Nič ni tako, kot da poslušate glasbo visoke kakovosti, da preživite svoj prosti čas, zabavate s prijatelji ali pa preprosto poskušate svoj um odvrniti od nekaterih stvari v življenju. Na srečo Kodi podpira vse vrste zabave, ki jih lahko uživate. Če iščete najboljše dodatke Kodi za poslušanje glasbe, poglejte spodaj. Odlično se boste pretakali visoko kakovostne glasbe.

BeatZ

Če ste glasbeni odvisnik, ki rad posluša množico žanrov, potem je dodatek BeatZ, ki je na voljo na repo Stream Army, samo za vas. Od slogov, kot so hip-hop, rap, pop, jazz, do novejših ambientov, dubstep, EDM, moombahton, trap, deepphouse, progresivni, trance in chillstep žanri, imate na voljo številne kategorije. Ta dinamični dodatek bo posodobil tudi vaše glasbene izbire, takoj ko se spremenijo.

Najboljši Kodi Addons za glasbo MP3 Radio

MP3 tokovi

MP3 Streams je še en odličen dodatek Kodi za ljubitelje glasbe. Svoje podatke potegne iz lastfm in uspe posodobiti grafikone. Dobite dostop do velike zbirke pesmi, ki vključuje različne zvrsti, zgornje sezname panojev in podcenjene izvajalce, tako da ne zamudite novih in neverjetnih skladb. Imate celo možnost shranjevanja skladb in ustvarjanja svojega seznama predvajanja.

MP3 tokovi kodi addon

TuneIn Radio

Če ste ljubitelj glasbe, ki uživa v poslušanju tistih zgodnjih jutranjih radijskih oddaj, se vam bo zgodba dodatka TuneIn Radio zdela precej zanimiva. Je precej podobna istoimenski aplikaciji Android / iOS in uporabnikom omogoča iskanje radijskih postaj z vsega sveta.

TuneIn Radio kodi addon

Najboljši vreme Kodi Addons

Iščete načine, kako ostati na tekočem z vremenom? Če je odgovor pritrdilen, boste morda želeli razmisliti o namestitvi vremenskih dodatkov na Kodi. Spodaj je seznam treh najboljših na trgu.

Vreme podzemlje

Ta dodatek spada pod kategorijo API. Če želite redno prejemati informacije o vremenu na vašem območju, morate obiskati spletno mesto Weather Underground. Ko se enkrat prijavite, boste prejeli kodo, ki vam nato na dan pripiše določeno število posodobitev. Če želite posodobitve bolj redno, so na voljo paketi za različne potrebe. Dodatek lahko prenesete neposredno iz uradnega skladišča Kodi.

Najboljši vreme Kodi Addons

Yahoo! Vreme

Yahoo! Vreme je razširitev brez API-ja, kar pomeni, da vam ni treba opraviti naročnin, če želite dostopati do posodobitev. Precej dobro deluje pri določanju pravega vremena na skoraj vseh območjih sveta. Podobno kot razširitev Weather Underground lahko tudi Yahoo! Vreme na uradnem skladišču Kodi. To odpravlja težave z dodajanjem repozicij tretjih oseb.

Yahoo! Vreme kodi addon

OpenWeatherMap razširjeno

Če zgornje možnosti za vas ne delujejo, je pametna izbira, da nadaljujete z dodatkom OpenWeatherMap Extended. Je hibrid dveh slogov, ki ustreza potrebam uporabnikov API in ne-API. Nekateri pravijo, da ponuja najboljše iz obeh svetov, in zagotovo se strinjamo s tem pojmom. Podobno kot zgornje možnosti lahko dodatek neposredno prenesete iz uradnega skladišča Kodi.

OpenWeatherMap razširjen kodi dodatek

Najboljše vzdrževanje in dodajanje sistema Kodi

Ker je Kodi na voljo na ogromnem seznamu platform, potrebujete orodje za vzdrževanje za čiščenje predpomnilnika, brisanje sličic / paketov in varnostno kopiranje podatkov. Za izvajanje teh življenjskih nalog smo sestavili seznam najboljših dodatkov za vzdrževanje Kodi.

Rezerva

Zadnja stvar, ki jo potrebujete, je izguba vseh podatkov in dodatkov, ko se Kodi posodobi na novo različico. Tukaj prihajajo dodatki, kot je Backup, ki ne samo da vam omogočajo namestitev najnovejše različice programske opreme, ampak tudi obnavlja vse vaše dodatke, nadgradnje in čarovnike v prejšnji različici. Podaljšek lahko prenesete neposredno iz uradnega revije Kodi.

Najboljše vzdrževanje in dodajanje sistema Kodi

Indigo

Na voljo v podjetju Kodi Israel in SuperRepo, je Indigo najboljša rešitev za vse vaše težave, pa naj gre za sporočila o napakah, težave z odstranjevanjem sporov, težave z zrušitvijo in drugo. Dodatek ponuja celoten komplet orodij za diagnostiko in popravilo, s katerimi lahko vrnete Kodi v zdravo stanje.

Indigo kodi addon

Merlin čarovnik

Na voljo v Merlin Repo in uradni Kodi, je dodatek kot nalašč za čiščenje predpomnilnika, brisanje sličic in čiščenje paketov. Pospeši pretakanje videoposnetkov in izboljša vašo kinematografsko izkušnjo. Če imate kakršne koli težave z zaostankom ali vmesnimi postopki, prenesite dodatek.

merlin čarovnik kodi addon

Samodejna posodobitev knjižnice

Če iščete razširitev, ki samodejno posodobi vse repozicije in razširitve ob načrtovanem času, potem je knjižnica samodejno posodobitev odlična izbira. Popolnoma bo osvežil seznam dodatkov, hkrati pa bo izbrisal povezave / vire, ki trenutno ne delujejo.

Knjižnica samodejno posodobi kodi addon

Najboljši Geo omejeni Kodi Addons

Ko uporabljate Kodi, boste naleteli na nekaj dodatkov, ki so običajno omejeni na določene lokacije. Za dostop boste morali uporabiti najboljšo VPN storitev kodi za šifriranje prometa in zakrivanje IP naslova. Ker se zdi, da se nahajate na drugem mestu, prenos in nameščanje dodatkov ne ostaneta več težava. Tu je nekaj najboljših geo-omejenih dodatkov, ki so na voljo na Kodi.

 1. Končni IPTV
 2. Elysium
 3. Genesis Reborn
 4. Pegasus
 5. Alluc
 6. Specto
 7. Kvazar

Strokovnjaki in navdušenci priporočajo uporabo Kodi VPN storitve za pretakanje na Kodi. VPN pomaga pri varovanju in anonimnosti z obvestili o DMCA in drugimi zakoni o avtorskih pravicah, medtem ko dostopa do avtorsko zaščitenega gradiva. Pridobite Kodi VPN

Kodi doda, da leta 2020 ne bo več dela

V času, ko sem pisal ta blog, je bilo veliko dodatkov, ki delujejo pravilno. Vendar pa je v zadnjih mesecih zatiranje proti Kodiju pripeljalo do tega, da so se stvari lotile povsem drugače. Vladne agencije in lovci na avtorske pravice delajo dan in noč, da bi se znebili skladišč in razširitev, postavljanje vprašalnika je kodi dovolj varno? To je privedlo do tega, da številni znani dodatki kodi ne delujejo. Tej vključujejo:

Triton kodi addon

Triton

Triton slovi kot zamenjava za sloviti dodatek Elysium. Čeprav je novinec, uporabnikom omogoča precej raznolikosti in priročnosti, ko gre za iskanje HD povezav za filme in TV oddaje, ki jih je enostavno predvajati s katere koli platforme. S posodobljeno zbirko podatkov boste lahko našli vse svoje priljubljene v dodatku. Nato jih lahko dodate v svoje “Moj Triton” seznamu ali pa si za boljše predloge oglejte seznam uspešnosti. Dodatek najdete na repo Soulless: https://soullessbuilds.com/repo/

Osredotoči se na kodi addon

Fokus

Ko želite, da se vaš fokus ne usmeri nikamor drugje, ampak na zaslon pred vami, je ta dodatek odlična izbira za vaše navade gledanja. Za razliko od drugih filmskih dodatkov razvijalci redno posodabljajo predstavnostno knjižnico, s čimer zagotavljajo, da imate na voljo veliko vsebine, s katero boste lahko ves dan zasedeni in obtičali na zaslonu. Če želite namestiti dodatek, boste morali prenesti skladišče za zaklepanje: http://repo.lockdown.in/

Kvant (svetišče) kodi addon

Kvant (svetišče)

Quantum je vsestransko razširitev, ki je na voljo v skladišču Kodi Israel. Ima obsežno knjižnico, ki vključuje oba kanala IPTV & Vsebina VoD, za vse. Na voljo so celo risanke za otroke, športni odsek, več oddelkov IPTV in TV vodič. Kaj lahko še vprašate??

naraščajoče plime kodi Addon

Naraščajoče plime

Rising Tides je še en znani dodatek Kodi, ki uporabnikom omogoča pretakanje vsebine v živo. Po namestitvi najdete kategorije dokumentarnih filmov, TV oddaj, IPTV nebesa, filme, športne oddaje, PPV dogodke v živo, nogomet v živo in stotine kanalov. Je najboljša izbira za vaše potrebe po prenosu v živo, vendar zahteva, da se na seznam dodatkov Kodi vključijo tako Sports Devil kot F4M Tester. Razširitev lahko prenesete in namestite v naslednjem repozitoriju: http://mullafabz.net.rw/Repository

suprabox kodi addon

SupraBox

SupraBox je na voljo v skladišču Looking Glass in je podcenjen dodatek za TV v živo. Običajno omogoča dostop do različnih kanalov IPTV, vsebuje pa tudi vse, od filmov, TV oddaj, športa in raznih drugih razdelkov. Videoposnetke lahko najdete v kakovosti 1080P in celo Blu-Ray.

Rešitev

Rešitev

Na voljo na repo Sport Xplosion, je dodatek Deliverance dobil ogromno priljubljenost na trgu športnih razširitev v živo. Je najboljša zamenjava za CastAway in SportsDevil, če nehajo delovati. Imate ogromno knjižnico športnih prireditev z odmevnimi dogodki in v živo.

Phoenix

Posodobitev 2020: Kodi na svojih izjemnih TV-prikazih / filmih za pretakanje filmov zagotovo prebijajo grobo ploščico z enim udarcem za drugim. Phoenix, eden najbolj priljubljenih virov vsebine, je uradno zaprl trgovino. Kot poroča TorrentFreak, se je razvijalec odločil, da bo to ukrep zaščitil pred nedavnimi vladnimi tožbami in zatiranji.

Predlog zakona je tudi izjavil, da bodo ljudje, ki objavljajo nezakonito vsebino, šli v zapor. S tem se poslovimo od Phoenixa. Zahvaljujemo se vam za široko organizirano medijsko knjižnico za zabavo. Ko želite raziskati celoten obseg medijev, je zelo priporočljivo, da razmislite o tem dodatku.

Phoenix ponuja obsežno organizirano medijsko knjižnico, ki bo zagotovo v določeni meri izpolnila pričakovanja ljubiteljev televizije. Najboljša stvar tega dodatka je, da gledalci lahko dostopajo in si ogledajo tisoče filmov, TV oddaj in še veliko več. Preberite naš vodič, kako namestiti Phoenix na kodi.

XMovies8

XMovies8 kodi addon

Posodobiti december 2017: XMovies8 je bil prej na voljo prek repozitorij Fusion in MetalKettle. Vendar pa zaradi panike v industriji Kodi po sodnih zadevah na znanih razvijalcih dodatek ne deluje več. Poskusili smo poiskati razširitev na drugih skladiščih, a ker ni na voljo podpore - uporaba dodatka je poleg tega nemogoča.

Vendar lahko vedno uporabite druge dodatke, kot sta Disney + in Netflix, za pretakanje dobrih filmov / TV oddaj kadarkoli in kjer koli. XMovies8 je bil prej na voljo prek repozitorij Fusion in MetalKettle, dokler oba nedavno niso bila umaknjena. Dodatka ne morete več uporabljati, ker sta obe repozitoriji zdaj brez povezave. Obstaja možnost, da se MetalKettle vrne v skladu z KodiTips.

Navi X Sports

Posodobiti december 2017: Vsaka dobra stvar se mora končati. Po desetih uspešnih letih delovanja, znameniti dodatek Kodi, Navi X ne deluje več. Razlog za izklop je enak za številne priljubljene razširitve. Razvijalci niso želeli biti povezani s kakršnimi koli pravnimi spori / težavami, še posebej potem, ko Kodi posebno pozornost posveča lovcem na avtorske pravice z vsega sveta.

Kot nadomestni program lahko vedno prenašate televizijo cCloud za pretakanje športov in zabave v živo. Navi X ponuja dostop do športnih odvisnikov posebej na fantastičen in čudovit način. Po uporabi tega interaktivnega dodatka Kodi lahko v živo pregledujete in gledate različne športne kanale. Ta dodatek svojim gledalcem daje tudi informacije o najbolj gledanih kanalih v zadnjih 24 urah.

Acestreams Addon za pretakanje športov na Kodi

Posodobiti december 2017: Acestreams je še eno znano ime na seznamu športnih pretočnih dodatkov. Omogoča pretakanje v HD za vse vrste športnih kanalov. Kot rezultat tega bi lahko uporabniki prejeli vrhunsko športno zabavo v živo. Vendar je Acestreams Sports po zaprtju skladišča Fusion ugasnil tudi.

Uporabniki razširitve ne morejo več uporabljati za pretakanje športov. Če želite uživati ​​v živo pretočenih športnih kanalov, boste morda želeli razmisliti o uporabi športnih dodatkov Stream Engine in Cast Away Sports. Ljubitelji športov Kodi, ki mislijo, da je nov dodatek končno tu, da bi razrešili svoje potrebe po pretakanju, no, nesrečni fantje to’ni dodatek. To je’je nekaj še boljšega!

AceStreams je medijska platforma za “nova generacija” zasnovan za pridobitev več virov za prenos vaših Kodi-jevih dodatkov, še posebej priročnih za športno pretakanje. Prava poslastica je tu za ljubitelje športa, ki bodo preprosto vzljubili kakovost in zmogljivost Ace Streams. Če ste razmišljali le, kje bi našli povezave in hash datoteke AceStreams, je nekaj naslednjih skupin Reddit:

 1. Reddit MMAStreams
 2. Reddit nogometni tokovi
 3. Reddit NFL tokovi
 4. Reddit tokovi NBA
 5. Reddit boksarski tok
 6. Vir TV povezav - 1000+ virov AceStreams

FTV (FilmOn TV)

Posodobiti november 2017: Po odstranitvi skladišča Fusion so bili vsi dodatki, ki jih gosti TVADDONS, ukinljeni ali prestavljeni v druga shramba. Ista usoda je doživela tudi priznani dodatek FilmOn TV ali FTV, ki so ga na koncu ukinili. Na žalost ne bi mogel’ne najdem drugih repos, ki gostijo FTV.

Po odstranitvi skladišča Fusion so bili vsi dodatki, ki jih gosti TVADDONS, ukinljeni ali prestavljeni v druga shramba. Ista usoda je doživela tudi priznani dodatek FilmOn TV ali FTV, ki so ga na koncu ukinili. Na žalost ne bi mogel’ne najdem drugih repos, ki gostijo FTV.

Anime-IPTV

Posodobiti december 2017: Dodatek Anime-IPTV je bil v svojih prvih dneh zelo priljubljen. Nastalo je s kombinacijo in sodelovanjem več različnih animeskih dodatkov. Ker pa je za ogled Anime že na voljo toliko možnosti, se zdi, da razširitev ni dobila dovolj pozornosti. Na žalost dodatek ni več na voljo v nobenem skladišču.

Anime-IPTV se je pojavil s kombinacijo in sodelovanjem več različnih animeskih dodatkov. Njegova edinstvena funkcija je enostavna za krmarjenje kljub dejstvu, da njene menijske možnosti niso v angleščini. Še vedno lahko najdete kakršne koli videoposnetke s klikom na ikono iskanja.

Vsake toliko časa boste morda našli nekaj slabih povezav, vendar glede na kakovost in razpoložljivost videoposnetkov Anime-IPTV premaga številne Kodijeve dodatke.

Drugi najboljši Kodi Addons, ki so prenehali delovati

 1. Dojo tokovi
 2. t.f.a
 3. Hitrost
 4. Razparač
 5. ZEN
 6. One242415
 7. Veetle
 8. BOB
 9. UKTV PROTI
 10. VidTime
 11. Plex
 12. Namestitveni program dodatka

Zavijanje stvari

Pričakujemo, da boste imeli izkušnjo kovičenja s temi 100 najboljšimi Kodi dodatki. Pri sestavljanju tega seznama in testiranju vsake razširitve nam je bilo potrebnega veliko časa. Če imate kakršna koli vprašanja / poizvedbe, spodaj spustite komentar. Najpomembneje je, da članek delite s prijatelji / družinami. Pred prenosom kodi addons se prepričajte, da se prepričajte’delam najhitrejšo storitev VPN, da preprečim kakršne koli kibernetske napade. Preberite več o poceni storitvi VPN, ki jo lahko preprosto dobite.

Spremljajte nas na Twitterju in ostanite posodobljeni.

Sledite @Bestvpnco

Podobni članki

 • 100 najboljših Kodi Addonov za filme in televizijske oddaje v živo (preizkušen in preverjen seznam za leto 2020)

  Iščete seznam najboljših Kodi addonov do leta 2020? Če je tako, potem ste na pravem mestu. Poznamo obup uporabnikov, ko gre za to...

 • 100 najboljših Kodi Addonov za filme in televizijske oddaje v živo (preizkušen in preverjen seznam za leto 2020)

  Iščete seznam najboljših Kodi addonov do leta 2020? Če je tako, potem ste na pravem mestu. Poznamo obup uporabnikov, ko gre za to...

 • 100 najboljših Kodi Addonov za filme in televizijske oddaje v živo (preizkušen in preverjen seznam za leto 2020)

  Iščete seznam najboljših Kodi addonov do leta 2020? Če je tako, potem ste na pravem mestu. Poznamo obup uporabnikov, ko gre za to...

 • 100 najboljših Kodi Addonov za filme in televizijske oddaje v živo (preizkušen in preverjen seznam za leto 2020)

  Iščete seznam najboljših Kodi addonov do leta 2020? Če je tako, potem ste na pravem mestu. Poznamo obup uporabnikov, ko gre za to...

 • 100 najboljših Kodi Addonov za filme in televizijske oddaje v živo (preizkušen in preverjen seznam za leto 2020)

  Iščete seznam najboljših Kodi addonov do leta 2020? Če je tako, potem ste na pravem mestu. Poznamo obup uporabnikov, ko gre za to...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me